Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas ir nėštumas

QUOTE(Mintė @ 2008 07 15, 09:24)
wub.gif  sveikinu, kad viskas mažylei gerai, sveika ir graži, o dėl atsilikimo tai nepergyvenk, vieną kartą rodo daugiau dienų, kitą kartą jau mažiau. Pas mus iki dabar jau gera savaitė gavosi. Bet gi kiekvienas mažylis jau individualiai auga  4u.gif
Vis dėl to gal bus paneigta teorija, kad su AFS tik berniukai gimsta  thumbup.gif  Laikysim kumščius, kad nei vienai mergytei neužaugtų pimpaliukas  biggrin.gif

Aciukas! 4u.gif

QUOTE(violita @ 2008 07 15, 14:37)
Sveikos merginos. 4u.gif  gal galit pasidalint kada jums pamatė gemaliuką ir plakančią širdutę?

QUOTE(violita @ 2008 07 16, 10:04)
Ačiū merginos už palaikymą, bet mane kažkokia depresija apėmusi. Morališkai jau ruošiuos dar vienai nelaimei. Labiausiai neramina tai, kad nejaučiu jokių požymių, Bt nekyla, ir netgi po biški krenta. Aišku dabar dar rodo 37. bet man atrodo, kad kaip nėštukei turėtų būt didesnė verysad.gif  verysad.gif

Reiktu kuo maziau nervuotis!37temper.tikrai nezema.Man gemaliuka pamate tik 7sav.,o 6sav.dar nemate,todel mane,kad nestumas pagal mmm visa savaite mazesnis,bet nuo11-os savaiciu jau sake,kad atitinka pagal mmm,jau neatsiliko savaite.
Tik nesinervuok.zinau ,kad ateinancios savaites slinks letai,bet kuo maziau jaudinkis ir viskas bus gerai mirksiukas.gif .Saugok save!Ir nestuke.gif

QUOTE(zose123 @ 2008 07 16, 12:11)
tai dabar jau matosi, bet kai tau buvo 16 sav? kaip tada buvo?nes as genetikei jau dideli skundu sarasa padariau, kad nepagalvotu kad man  stupid.gif  fool.gif

Man antras nestumas,judesiukai irgi jautesi nuo 16sav.,bet paskui visai dingo,tada baisiai nervavausi,lekiau pas giniu,nes turbut nuo tu kvailu nervu net pilva eme skaudet.O paskui vel emiau jaust judesiukus,vis stipriau,bet mano mergyte juda daug maziau nei bernuzelis,turbut bus daug ramesne wub.gif ,pajauciu kelis sykius paroj,spiria koki 1-2sykius,tada vel po keliu ar keliolikos minuciu.O pirmagimis tai tikreus sokius rengdavo smile.gif
Taip,kad per anksti dar nervuojiesi mirksiukas.gif .Palauk dar nors iki20sav.ir pamatysi,kad judesiukai pasidarys pastovus! thumbup.gif
Atsakyti
neturiu tu tyrimu atsakymu, bet man atrodo kad pas mane tyrimas su kardiolipinu buvo teigiamas, supranti kai as buvau pas A , jis per daug neaiskino, sako vienas teigiamas, del to nepastojate, reiks gerti ta ir ta ,leistis ta, o kuo skiriasi tie trys tyrimai ir ju gydymas , nzn. pas mane nukrypimas irgi nedidelis buvo, bet gydymas toks. reiks pasiskaityti vel internete. man si liga yra misle, bet pries pastojant kita karta, butinai pakartosiu tyrimus, ir tada ziuresim kaip bus
Atsakyti
QUOTE(zose123 @ 2008 07 16, 23:04)
neturiu tu tyrimu atsakymu, bet man atrodo kad pas mane tyrimas su kardiolipinu buvo teigiamas, supranti kai as buvau pas A , jis per daug neaiskino, sako vienas teigiamas, del to nepastojate, reiks gerti ta ir ta ,leistis ta, o kuo skiriasi tie trys tyrimai ir ju gydymas , nzn. pas mane nukrypimas irgi nedidelis buvo, bet gydymas toks. reiks pasiskaityti vel internete. man si liga yra misle, bet pries pastojant kita karta, butinai pakartosiu tyrimus, ir tada ziuresim kaip bus

Pas mane irgi antikūniai prieš kardiolipinus buvo teigiami, o kiti neigiami, bet nukrypimas pas mane nemažas. Ir man skyrė tokį pat gydymą drinks_cheers.gif
Jei mano suskystėjusi atmintis nepaveda, tai šitie antikūniai pradeda gamintis tik nėštumo metu, jei po gimdymo gerokai praėjus darytumeisi tyrimą, gal ir iš vis nerastų nieko g.gif

Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif , as taip pat is tu "laiminguju", kurios turi AFS, bet dar ne nestuke.gif , bet tokia labai noriu buti. Rola minejai, kad po kazkurio persileidimau tau buvo nereguliarus ciklas, kaip jis tau susitvarke, vartojai ka nors ar pats savaivaime susitvarke?
Atsakyti
QUOTE(dreziuke @ 2008 07 17, 09:38)
Sveikos mergaites 4u.gif , as taip pat is tu "laiminguju", kurios turi AFS, bet dar ne nestuke.gif , bet tokia labai noriu buti.  Rola minejai, kad po kazkurio persileidimau tau buvo nereguliarus ciklas, kaip jis tau susitvarke, vartojai ka nors ar pats savaivaime susitvarke?

Laba 4u.gif ,

geriau ovuliavit vitaminus, po to e vit., matavu BT ir tiesiog nepaleidau MB blush2.gif Susitavrke po pirmų mmm mirksiukas.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif
QUOTE(Rola @ 2008 07 16, 11:12)
Laikykis Violita, man jokių požymių nėra iki šiol, tik vienas nuo 16 sav., tai leliaus judėsiai  mirksiukas.gif
Papildyta:
Mano Bt buvo pakritus iki 36,8, po to pakilus iki 37, po to vėl pakritus  doh.gif  Svarbiausia, kad nenukrenta iki pirmos fazės tempos  blush2.gif

Nežinau ką be jūsų daryčiau. Paskaitau jus ir geriau pasidaro. Šiandien mano Bt nukrito iki36,9, tai tik verkti noris, nors jus paskaičius atsiranda viltis friends.gif

QUOTE(Karvute @ 2008 07 16, 12:01)
Violita, suprantu tavo baimes, mes visos per ta perejome.
viliuje dar galima HCG pasidaryti kasantra diena, matai dianmika ir ramu, o jeigu pas jus nedaro, tai belieka laukti. vienintelis, gal susilestum nors puse doze vaistukus? g.gif ar tau juos prirase nuo 6 sav? ar tik su aspirinu rekomendavo?
laikykis ir nestresuok. as ciulpiau homeopatinius sedatif tabletes nuo nervo, nes tikrai raudojau verysad.gif kazkiek gelbejo. svarbu gulek kiek galima daugiau, jokiu lakstymu, sunkiu daliku nesiojimu ir pan.
laikykis, brangute, viskas bus gerai wub.gif

Man prirašė leidžiamus vaistukus nuo 6 savaitės. O dabar tik aspiriną geriu. šiandien eisiu pas ginę dėl pakritusios Bt. Ji sakė jei pakris žemiau 37 ateit. gl kokio dufastono išrašys g.gif
Ir dar kartą ačiū visoms už palikymą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo violita: 17 liepos 2008 - 09:27
QUOTE(violita @ 2008 07 17, 10:26)
Labutis 4u.gif

Nežinau ką be jūsų daryčiau. Paskaitau jus ir geriau pasidaro. Šiandien mano Bt nukrito iki36,9, tai tik verkti noris, nors jus paskaičius atsiranda viltis friends.gif
Man prirašė leidžiamus vaistukus nuo 6 savaitės. O dabar tik aspiriną geriu. šiandien eisiu pas ginę dėl pakritusios Bt. Ji sakė jei pakris žemiau 37 ateit. gl kokio dufastono išrašys g.gif
Ir dar kartą ačiū visoms už palikymą 4u.gif

man dar nepilnu 4 sav buvo BT 36.8, po dienos NT II. taip kad ir pakritimai dar ne rodyklis, bet dufastonas nepamaisys, tik gerk ji reguliariai, nenutrauk ir nepamirsk, geriausia susirasyk rasykliu datas ant tableciu, man labai padedavo toks rasymas, per issiblaskima pamirsdavau ar sugeriau tablete ar ne, nes geriau ryte ir vakare iki 14 sav. plius aspirinas tai tik tikrinausi ar visos datos jau pradurtos 4u.gif
Atsakyti
Noriu paklausti ar jums nebuvo sunkumu pastojant, kazkur skaiciau, kad turint si sindroma sunku pastoti. As jau visus metus po paskutinio persileidimo niekaip negaliu nestuke.gif .Va ir si menesi jau galvojau, kad pagavom savo zirniuka, bet atejo mmm schmoll.gif Tiesa pirma kart apsiejau be nuskausminamuju, sakau gal aspirinas padeda smile.gif Galvoju ar AFS kaltas, ar nereguliarus ciklas trukdo nestuke.gif

Rola, o kiek laiko gerei Ovulita, man tai ginius prirase MamaVit gert 3 men.
Atsakyti
QUOTE(dreziuke @ 2008 07 17, 12:45)
Rola, o kiek laiko gerei Ovulita, man tai ginius prirase MamaVit gert 3 men.

Na nežinau kas tavo ginius, bet aš negerčiau jokių mamavit, o tik folinę rūgštį ir e vit.. Nereikia mums su AFS per daug prieš pastojant stiprinti tą organizmą, ir iš vis dabar vasara, kam tos sintetikos planuojant ir pradžioj nėštumo????

Ovuliavit geriau apie porą mėnesių, po kievieno persileidimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rola: 17 liepos 2008 - 14:57
Man nuo OVULIAVIT visai issireguliavo ciklas,3men.geriau,o paskui nustojau,nors gine sake,kad homeopatiniai vaistai taip ir veikia-butent sukelia pablogejima is pradziu,o paskui tik pagerejima,bet man nusibodo laukt pagerejimo.Nustojus gert ciklas savaime susitvarke.Man kazkaip stebuklingai kai tik ateidavo laikas planuot leliuka-ciklas imdavo ir susitvarkydavo,ivykdavo ovuliacija normaliu laiku g.gif (mat BT matuodavau),gal,kad nustodavau nervuotis ir panirdavau i svajones apie busima leliuka g.gif .Nes kitos priezasties tai nezinau.Na,bet turbut cia tik man taip blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Karvute @ 2008 07 17, 12:23)
man dar nepilnu 4 sav buvo BT 36.8, po dienos NT II. taip kad ir pakritimai dar ne rodyklis, bet dufastonas nepamaisys, tik gerk ji reguliariai, nenutrauk ir nepamirsk, geriausia susirasyk rasykliu datas ant tableciu, man labai padedavo toks rasymas, per issiblaskima pamirsdavau ar sugeriau tablete ar ne, nes geriau ryte ir vakare iki 14 sav. plius aspirinas tai tik tikrinausi ar visos datos jau pradurtos 4u.gif

Buvau pas gydytoją. priraše dufastono, dar pasidariau HCg. Ryt bus atsakymai. nerimauju. kažin ar iš vieno karto galima pasakyt ar vystosi ar ne g.gif
Atsakyti
gali, matys ar atitinka nestumas pagal savaites
Atsakyti