QUOTE(Mintė @ 2008 07 15, 09:24)
sveikinu, kad viskas mažylei gerai, sveika ir graži, o dėl atsilikimo tai nepergyvenk, vieną kartą rodo daugiau dienų, kitą kartą jau mažiau. Pas mus iki dabar jau gera savaitė gavosi. Bet gi kiekvienas mažylis jau individualiai auga
Vis dėl to gal bus paneigta teorija, kad su AFS tik berniukai gimsta Laikysim kumščius, kad nei vienai mergytei neužaugtų pimpaliukas
Vis dėl to gal bus paneigta teorija, kad su AFS tik berniukai gimsta Laikysim kumščius, kad nei vienai mergytei neužaugtų pimpaliukas
Aciukas!
QUOTE(violita @ 2008 07 15, 14:37)
Sveikos merginos. gal galit pasidalint kada jums pamatė gemaliuką ir plakančią širdutę?
QUOTE(violita @ 2008 07 16, 10:04)
Ačiū merginos už palaikymą, bet mane kažkokia depresija apėmusi. Morališkai jau ruošiuos dar vienai nelaimei. Labiausiai neramina tai, kad nejaučiu jokių požymių, Bt nekyla, ir netgi po biški krenta. Aišku dabar dar rodo 37. bet man atrodo, kad kaip nėštukei turėtų būt didesnė
Reiktu kuo maziau nervuotis!37temper.tikrai nezema.Man gemaliuka pamate tik 7sav.,o 6sav.dar nemate,todel mane,kad nestumas pagal mmm visa savaite mazesnis,bet nuo11-os savaiciu jau sake,kad atitinka pagal mmm,jau neatsiliko savaite.
Tik nesinervuok.zinau ,kad ateinancios savaites slinks letai,bet kuo maziau jaudinkis ir viskas bus gerai .Saugok save!Ir
QUOTE(zose123 @ 2008 07 16, 12:11)
tai dabar jau matosi, bet kai tau buvo 16 sav? kaip tada buvo?nes as genetikei jau dideli skundu sarasa padariau, kad nepagalvotu kad man
Man antras nestumas,judesiukai irgi jautesi nuo 16sav.,bet paskui visai dingo,tada baisiai nervavausi,lekiau pas giniu,nes turbut nuo tu kvailu nervu net pilva eme skaudet.O paskui vel emiau jaust judesiukus,vis stipriau,bet mano mergyte juda daug maziau nei bernuzelis,turbut bus daug ramesne ,pajauciu kelis sykius paroj,spiria koki 1-2sykius,tada vel po keliu ar keliolikos minuciu.O pirmagimis tai tikreus sokius rengdavo
Taip,kad per anksti dar nervuojiesi .Palauk dar nors iki20sav.ir pamatysi,kad judesiukai pasidarys pastovus!