Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas ir nėštumas

QUOTE(Mintė @ 2008 07 16, 10:28)
Laikykis, žinau kokia ilga ta savaitė bus. Man labai padėjo MB žodžiai, nes iki 8 savaitės būvau tokios būklės kaip ir tu dabar. Jis sakė, kad suimčiau save į rankas, nes su nervais garantuotai pakenksiu žirniukui, kuriam lir taip labai sunku įsikurti ir įsitvirtinti. Nuo likimo nepabėgsim, kas lemtas tas įvyks, bet iš kur gali žinoti, kad likimas ruošia ir šį kartą blogą dovaną, o gal kaip tik viskas bus gerai, o tik su nervais ir blogom mintim jam galim sukliudyti.
Žinok, aš išsigandau, kad galiu pakenkti panikuodama, tai gėriau melysos arbatas, neskaičiau nieko kas susiję su nėštumu, nusipirkau kryžiažodžių, grožinių knygų ir stengiausi kiek įmanoma mažiau galvoti apie nėštumą. Ir BT jau nematavau, nei hcg nedariau, tiesiog bijojau sužinoti ką nors negero.
Nežinau ar labai, bet kažkiek pavyko save valdyti, bent tiek, kad nebliaučiau nuo ryto iki vakaro.
Tikėk, kad šį kartą likimas tau paruošė ne nelaimę, o dovaną, kadangi geri aspiriną jau 3 mėn. tai viskas bus gerai. O nėštumo pojūčiai toks dalykas, kai juos jaučiam tai dažniausiai nėštumo nėra, o kai yra tai iš to didelio noro nieko nejaučiam. Man tai irgi jokių pojūčių nebuvo, net krūtinė nebuvo skausminga ir jautri, tik žymiai vėliau pajautrėjo. Ir ne man vienai taip tie pojūčiai buvo palikę kai jų labiausiai reikėjo.
Stiprybės ir ramybės tau  4u.gif
Papildyta:

Ačiū, Minte už palaikymą. Sutinku su tavim, bet labai sunku suvaldyt save ir nepergyvent. Atrodo, kad viskas susideda į vieną vietą ir liudija blogą pabaigą; BT, požymių nebuvimas ir dar tas echo su vos įžiūrima gemeline puslyte, kai prieš tai gydytoja sakė, kad gal jau ir širdutę poamatysim g.gif Aišku, nieko nelieka, tik laukti, o laukti taip sunku...........
Atsakyti
QUOTE(violita @ 2008 07 16, 10:47)
Ačiū, Minte už palaikymą. Sutinku su tavim, bet labai sunku suvaldyt save ir nepergyvent. Atrodo, kad viskas susideda į vieną vietą ir liudija blogą pabaigą; BT, požymių nebuvimas ir dar tas echo su vos įžiūrima gemeline puslyte, kai prieš tai gydytoja sakė, kad gal jau ir širdutę poamatysim g.gif Aišku, nieko nelieka, tik laukti, o laukti taip sunku...........

Laikykis Violita, man jokių požymių nėra iki šiol, tik vienas nuo 16 sav., tai leliaus judėsiai mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(violita @ 2008 07 16, 10:04)
Ačiū merginos už palaikymą, bet mane kažkokia depresija apėmusi. Morališkai jau ruošiuos dar vienai nelaimei. Labiausiai neramina tai, kad nejaučiu jokių požymių, Bt nekyla, ir netgi po biški krenta. Aišku dabar dar rodo 37. bet man atrodo, kad kaip nėštukei turėtų būt didesnė verysad.gif  verysad.gif

Mano Bt buvo pakritus iki 36,8, po to pakilus iki 37, po to vėl pakritus doh.gif Svarbiausia, kad nenukrenta iki pirmos fazės tempos blush2.gif
Atsakyti
nu nzn kuri gydytoja galejo pasakyti kad 4.5 sav jau gali matytis sirdele, man sake eik ir neateik be 6 sav, nes tik 6 sav pasirodo sirdele ir tai priklauso kada buvo O, jei pas tave ilgas ciklas, tai sirdele gali pamatyti tik 7 sav, kaikurioms ir tik 8 sav. pamato, nes lelius uzsislepes buna gerai, ar echo nenaujas.
as taves nepaguodziau, bet tiesiog taip buna, pries sita nestuma, man buvo anembrionija, gal taip vadinasi, kai viskas auga , tik nera gemaliuko, tai laukem iki 8.5 sav, gal jis atsiras, bet taip ir nesulaukem, tai man sis nestumas buvo kaip ant adatu, net vyrui bandziau nesakyti kad laukiuosi, galvojau kad irgi pabegs, nes budama nescia dar viena karta sirgau, bet vyras mate is mano veido kad kazkas man yra , suzinojes labai apsidziauge ir liepe neiti echo darytis kol nebus 7 sav, taip ir padariau, nuejau su tepliojimais 7.4 sav, geriau duphastona ir viskas, nusiramink ir lepink save

Papildyta:
[quote=Rola,2008 07 16, 11:12]
Laikykis Violita, man jokių požymių nėra iki šiol, tik vienas nuo 16 sav., tai leliaus judėsiai mirksiukas.gif

galima pavydeti tokio nestumo 4u.gif
o kaip tau su tais judesiukais? kai jau pradejau jausti , tai jau isvien ar su pertraukom, as jau jauciu, bet viena diena kelis bumtelejimus, kita diena ar kelias nieko g.gif
Atsakyti
[quote=zose123,2008 07 16, 11:18]
nu nzn kuri gydytoja galejo pasakyti kad 4.5 sav jau gali matytis sirdele, man sake eik ir neateik be 6 sav, nes tik 6 sav pasirodo sirdele ir tai priklauso kada buvo O, jei pas tave ilgas ciklas, tai sirdele gali pamatyti tik 7 sav, kaikurioms ir tik 8 sav. pamato, nes lelius uzsislepes buna gerai, ar echo nenaujas.
as taves nepaguodziau, bet tiesiog taip buna, pries sita nestuma, man buvo anembrionija, gal taip vadinasi, kai viskas auga , tik nera gemaliuko, tai laukem iki 8.5 sav, gal jis atsiras, bet taip ir nesulaukem, tai man sis nestumas buvo kaip ant adatu, net vyrui bandziau nesakyti kad laukiuosi, galvojau kad irgi pabegs, nes budama nescia dar viena karta sirgau, bet vyras mate is mano veido kad kazkas man yra , suzinojes labai apsidziauge ir liepe neiti echo darytis kol nebus 7 sav, taip ir padariau, nuejau su tepliojimais 7.4 sav, geriau duphastona ir viskas, nusiramink ir lepink save
Papildyta:
[quote=Rola,2008 07 16, 11:12]
galima pavydeti tokio nestumo 4u.gif
o kaip tau su tais judesiukais? kai jau pradejau jausti , tai jau isvien ar su pertraukom, as jau jauciu, bet viena diena kelis bumtelejimus, kita diena ar kelias nieko g.gif
[/quote]

Man tai kasdien nuo birželio 2 d. wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
kai pajutai 16 sav, tai kasdoiena ir jauti normalius judesius? o idomu kaip daznai? ar stiprus, ar tik lengvi pakutenimai?
kazkaip su pirmu vaiku, man buvo kitaip, pajutau 16 sav, bet stiprius ir daznai ir kasdiena, o situ kitaip, ar tau pirmas nestumas?
todel ir man neramu, vaziuoju ryt i vilniu pas genetike, ziuresim ka ji pasakys
Atsakyti
Violita, suprantu tavo baimes, mes visos per ta perejome.
viliuje dar galima HCG pasidaryti kasantra diena, matai dianmika ir ramu, o jeigu pas jus nedaro, tai belieka laukti. vienintelis, gal susilestum nors puse doze vaistukus? g.gif ar tau juos prirase nuo 6 sav? ar tik su aspirinu rekomendavo?
laikykis ir nestresuok. as ciulpiau homeopatinius sedatif tabletes nuo nervo, nes tikrai raudojau verysad.gif kazkiek gelbejo. svarbu gulek kiek galima daugiau, jokiu lakstymu, sunkiu daliku nesiojimu ir pan.
laikykis, brangute, viskas bus gerai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zose123 @ 2008 07 16, 12:00)
kai pajutai 16 sav, tai kasdoiena ir jauti normalius judesius? o idomu kaip daznai? ar stiprus, ar tik lengvi pakutenimai?
kazkaip su pirmu vaiku, man buvo kitaip, pajutau 16 sav, bet stiprius ir daznai ir kasdiena, o situ kitaip, ar tau pirmas nestumas?
todel ir man neramu, vaziuoju ryt i vilniu pas genetike, ziuresim ka ji pasakys

Kažinau normaliai jaučiu, vizualiai matosi neblogai ir vyras padėjęs ranką gerai jaučia. Ryte vidutiniški, diena rečiau ir silpnesni, o vakare stiproki blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rola: 16 liepos 2008 - 11:06
tai dabar jau matosi, bet kai tau buvo 16 sav? kaip tada buvo?nes as genetikei jau dideli skundu sarasa padariau, kad nepagalvotu kad man stupid.gif fool.gif
Atsakyti
QUOTE(zose123 @ 2008 07 16, 12:11)
tai dabar jau matosi, bet kai tau buvo 16 sav? kaip tada buvo?nes as genetikei jau dideli skundu sarasa padariau, kad nepagalvotu kad man  stupid.gif  fool.gif

16 sav. aišku nesimatė, jaučiau, kaip kad didelis burbulas atsitrenktų į pilvą ir sprogtų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zose123 @ 2008 07 16, 12:11)
tai dabar jau matosi, bet kai tau buvo 16 sav? kaip tada buvo?nes as genetikei jau dideli skundu sarasa padariau, kad nepagalvotu kad man  stupid.gif  fool.gif

cia del judesiu skandalas? biggrin.gif
16 sav dar tik jausmas lyg ten varteliojasi kazkas, o bumsiuku stipriu nera, ypac jeigu placenta priekyje, ji sugeria judesiukus. as per si nestuma pajutau aiskius judesius apie 18-20 sav. gali pasideti knyga ant pilvuko, kartais labai gerai matosi tie judesiai pagal knygos judejima. bet abejoju ar 16 sav pavyktu... 4u.gif
Atsakyti
ar jums nebuvo taip kad pamirstutet susileisti vaistu, man jau kelintas kartas, kad prisimenu tik po kokiu4-5 val

manau nenukraujuosi, mano kardiolipinas neigiamas, teigiamas anti-beta2 glikoproteinas1: 0.506, kai norma zemiau 0.443 geriu tik aspirina po 100mg. vaistku nesileidziu. visi kresejimo faktoriai normoje.

KARVUTE, tai kaip vadinasi pas tave ta liga, tas ant... ,kad tik aspirina geri, idomu koks butu man nestumas jei gerciau tik aspirina, gal tik jo uztektu, man vienas gydytojas sake, kad kiekvienos organizmas yra individualus ir su siuo sindromu galima isnesioti ir pagimdyti vaika, nes nieks nedaro situ tyrimu kai pastoji ir naudoji aspirina, gal uztektu tik gerti, bet kazkaip nelabai as tada klausiausi, nes pirma karta maciau per echo leliu, dabar as jo daugiau paklausineciau,TIPO, sunkaiu buna toms, kuriu rezultatai ypac blogi, bet kuriu nukrypimai nedideli, galima ivairiai elgtis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zose123: 16 liepos 2008 - 15:58
QUOTE(zose123 @ 2008 07 16, 16:56)
ar jums nebuvo taip kad pamirstutet susileisti vaistu, man jau kelintas kartas, kad prisimenu tik po kokiu4-5 val

manau nenukraujuosi, mano kardiolipinas neigiamas, teigiamas anti-beta2 glikoproteinas1: 0.506, kai norma zemiau 0.443 geriu tik aspirina po 100mg. vaistku nesileidziu. visi kresejimo faktoriai normoje.

KARVUTE, tai kaip vadinasi pas tave ta liga, tas ant...  ,kad tik aspirina geri, idomu koks  butu man nestumas jei gerciau tik aspirina, gal tik jo uztektu, man vienas gydytojas sake, kad kiekvienos organizmas yra individualus ir su siuo sindromu galima isnesioti ir pagimdyti vaika, nes nieks nedaro situ tyrimu kai pastoji ir naudoji aspirina, gal uztektu tik gerti, bet kazkaip nelabai as tada klausiausi, nes pirma karta maciau per echo leliu, dabar as jo daugiau paklausineciau,TIPO, sunkaiu buna toms, kuriu rezultatai ypac blogi, bet kuriu nukrypimai nedideli, galima ivairiai elgtis.

g.gif antifosfolipidinis sindromas, taip ir vadinasi.o vien aspirina man gine paskyre, nes tik toks ir buvo nukripimas, tai kol kas su juo ir vaikstau sekmingai. jeigu nukripimu randama didesniu ir/ar keliose tos pacio ligos tyrimuose, tai skyriami papildomi vaistukai - leidziami. ar to klausei, ar as ko nesupratau? g.gif
Atsakyti