QUOTE(Mintė @ 2008 07 16, 10:28)
Laikykis, žinau kokia ilga ta savaitė bus. Man labai padėjo MB žodžiai, nes iki 8 savaitės būvau tokios būklės kaip ir tu dabar. Jis sakė, kad suimčiau save į rankas, nes su nervais garantuotai pakenksiu žirniukui, kuriam lir taip labai sunku įsikurti ir įsitvirtinti. Nuo likimo nepabėgsim, kas lemtas tas įvyks, bet iš kur gali žinoti, kad likimas ruošia ir šį kartą blogą dovaną, o gal kaip tik viskas bus gerai, o tik su nervais ir blogom mintim jam galim sukliudyti.
Žinok, aš išsigandau, kad galiu pakenkti panikuodama, tai gėriau melysos arbatas, neskaičiau nieko kas susiję su nėštumu, nusipirkau kryžiažodžių, grožinių knygų ir stengiausi kiek įmanoma mažiau galvoti apie nėštumą. Ir BT jau nematavau, nei hcg nedariau, tiesiog bijojau sužinoti ką nors negero.
Nežinau ar labai, bet kažkiek pavyko save valdyti, bent tiek, kad nebliaučiau nuo ryto iki vakaro.
Tikėk, kad šį kartą likimas tau paruošė ne nelaimę, o dovaną, kadangi geri aspiriną jau 3 mėn. tai viskas bus gerai. O nėštumo pojūčiai toks dalykas, kai juos jaučiam tai dažniausiai nėštumo nėra, o kai yra tai iš to didelio noro nieko nejaučiam. Man tai irgi jokių pojūčių nebuvo, net krūtinė nebuvo skausminga ir jautri, tik žymiai vėliau pajautrėjo. Ir ne man vienai taip tie pojūčiai buvo palikę kai jų labiausiai reikėjo.
Stiprybės ir ramybės tau
Papildyta:
Žinok, aš išsigandau, kad galiu pakenkti panikuodama, tai gėriau melysos arbatas, neskaičiau nieko kas susiję su nėštumu, nusipirkau kryžiažodžių, grožinių knygų ir stengiausi kiek įmanoma mažiau galvoti apie nėštumą. Ir BT jau nematavau, nei hcg nedariau, tiesiog bijojau sužinoti ką nors negero.
Nežinau ar labai, bet kažkiek pavyko save valdyti, bent tiek, kad nebliaučiau nuo ryto iki vakaro.
Tikėk, kad šį kartą likimas tau paruošė ne nelaimę, o dovaną, kadangi geri aspiriną jau 3 mėn. tai viskas bus gerai. O nėštumo pojūčiai toks dalykas, kai juos jaučiam tai dažniausiai nėštumo nėra, o kai yra tai iš to didelio noro nieko nejaučiam. Man tai irgi jokių pojūčių nebuvo, net krūtinė nebuvo skausminga ir jautri, tik žymiai vėliau pajautrėjo. Ir ne man vienai taip tie pojūčiai buvo palikę kai jų labiausiai reikėjo.
Stiprybės ir ramybės tau
Papildyta:
Ačiū, Minte už palaikymą. Sutinku su tavim, bet labai sunku suvaldyt save ir nepergyvent. Atrodo, kad viskas susideda į vieną vietą ir liudija blogą pabaigą; BT, požymių nebuvimas ir dar tas echo su vos įžiūrima gemeline puslyte, kai prieš tai gydytoja sakė, kad gal jau ir širdutę poamatysim Aišku, nieko nelieka, tik laukti, o laukti taip sunku...........