Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas ir nėštumas

QUOTE(Aba @ 2008 07 15, 16:13)
As manau, kad gali. Siaip dar labai priklauso nuo echoskopo senumo ir skiriamosios gebos ir dar nuo echoskopuotojo kompetencijos smile.gif

Na echoskopas tai naujas unsure.gif
Atsakyti
4 ,5 sav, tai dar labai mazas nestumas ir matosi tik gemaline puslyte, jei labai nori zinoti kaip vystosi nestumas ir nemetyti per daug pinigu, tai daryk kraujo tyrimus, sek HCG. daryk kas 3 dienas, veliau kas 4 ir man atrodo kai pasiekia virs 10 000 , tada jau matosi embrionas ar sirdele , neprisimenu, tai geriausiai atsakytu ginekologas. zinau tokiom dienom visada neramiausia. gali nueiti pas forumietes ir pasiskaityti kur rasinejasi apie si tyrima, man atrodo kur vaisiaus vystimasis arba as nescia, paieskok, pasiskaityk ir bus ramiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zose123: 15 liepos 2008 - 16:01
QUOTE(zose123 @ 2008 07 15, 17:00)
4 ,5 sav, tai dar labai mazas nestumas ir matosi tik gemaline puslyte, jei labai nori zinoti kaip vystosi nestumas ir nemetyti per daug pinigu, tai daryk kraujo tyrimus, sek HCG. daryk kas 3 dienas, veliau kas 4 ir man atrodo kai pasiekia virs 10 000 , tada jau matosi embrionas ar sirdele , neprisimenu, tai geriausiai atsakytu ginekologas. zinau tokiom dienom visada neramiausia. gali nueiti pas forumietes ir pasiskaityti kur rasinejasi apie si tyrima, man atrodo kur vaisiaus vystimasis arba as nescia, paieskok, pasiskaityk ir bus ramiau

pas mus mieste šio tyrimo nedaro, reiktų važinėt į kitą miestą, o tai nėra labai patogu g.gif
Atsakyti
QUOTE(violita @ 2008 07 15, 14:37)
Sveikos merginos. 4u.gif  gal galit pasidalint kada jums pamatė gemaliuką ir plakančią širdutę?

man 6 sav 3d. po savaitgalio pirmadieni, pamate sirdute tik vaginaliniu, per virsu nesimate. anksciau sake net neverta ziureti. as jau buvau pasiryzusi lekti, bet neprieme. dariausi HCG, buvo teigiamas 4u.gif
truputi palauk, gerk aspirina, nesinervuok, ilsekis. jeigu jau pamatei II ir tyrimai su nemenkais nukripimais, gal jau vaistukus leiskis, ka? g.gif kam rizikuoti?
Atsakyti
QUOTE(Karvute @ 2008 07 15, 19:29)
man 6 sav 3d. po savaitgalio pirmadieni, pamate sirdute tik vaginaliniu, per virsu nesimate. anksciau sake net neverta ziureti. as jau buvau pasiryzusi lekti, bet neprieme. dariausi HCG, buvo teigiamas 4u.gif
truputi palauk, gerk aspirina, nesinervuok, ilsekis. jeigu jau pamatei II ir tyrimai su nemenkais nukripimais, gal jau vaistukus leiskis, ka? g.gif kam rizikuoti?

Pas mane nuokrypis nuo normos nėra labai didelis. teigiamas tik vienas. Atrodo antikūnai prieš kardiolipidus buvo 23, o turi būt mažiau nei 19. vaitukus geriu jau beveik 3 mėnesius, o leistis naksčiau laiko bijau pradėt, kad nelaimės atveju nenukraujuočiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(violita @ 2008 07 15, 20:34)
Pas mane nuokrypis nuo normos nėra labai didelis. teigiamas tik vienas. Atrodo antikūnai prieš kardiolipidus buvo 23, o turi būt mažiau nei 19. vaitukus geriu jau beveik 3 mėnesius, o leistis naksčiau laiko bijau pradėt, kad nelaimės atveju nenukraujuočiau g.gif

Siaip nemanau, kad nuo fraksiparino imanoma nukraujuot smile.gif Gi ten labai jau mazos dozes... O kai dareisi tyrimus del antifosfolipidinio sindromo, sake, kad reiks leistis? Nes gi ne visos leidziasi, kitoms uztenka tik aspirino... tai kaip tau sake gyd?
Atsakyti
tada vertetu pasidaryti echo kai bus kokia 6.2 sav, anksciau neverta, as pradejau leistis nuo 7.4 sav, nes tik tada sugebejo padaryti echo, ir tai tik privaciai ir nieko, viskas gerai
Atsakyti
QUOTE(violita @ 2008 07 15, 20:34)

kiek tau dabar? bigsmile.gif
manau nenukraujuosi, mano kardiolipinas neigiamas, teigiamas anti-beta2 glikoproteinas1: 0.506, kai norma zemiau 0.443 geriu tik aspirina po 100mg. vaistku nesileidziu. visi kresejimo faktoriai normoje.
jeigu prades kokie kresuliukai eiti, neissigask, mum daugumai kazkokios tokio nesamones buvo, paskui susitvarke kam anksciau, kam veliau. svarbu gulimas gezimas !!!!! dufastonas ir vaistukai!!!! ir daug ramybes, jeigu kas, biueltenis arba atostogos butinos!
blogai kad HCG nedaroma, butu ramiau pora kart i sav pasitikrini ir viskas.

laikykis 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
QUOTE(zose123 @ 2008 07 15, 13:02)
o kokius tu lasiukus naudoji,kad virskintu, zinau kad fermentu naudoti negalima
tai negeriu nieko

Tai, kad fermentai tikrai nekenkia, o tie lašiukai taip ir vadinasi vidurių lašai, lietuviški. Ten rašo, kad nėštumo metu ir maitinant nerekomenduojama, nes yra alkoholio, bet gi kiek ten jo per tuos lašus papuola.

QUOTE(violita @ 2008 07 15, 14:37)
Sveikos merginos. 4u.gif  gal galit pasidalint kada jums pamatė gemaliuką ir plakančią širdutę?

QUOTE(violita @ 2008 07 15, 16:09)
Ačiū už atsakymus. O gali būt, kad 4sav ir 5 d matytų tik mažą gemalinę puslytę, be gamaliuko g.gif

Man širdutę pamatė 6 sav. ir 3 d., o 4 sav. ir 5 d. dažniausiai net neapsiima žiūrėti echo, nes dažniausiai arba iš vis nemato jokios puslytės arba mato labai ribotai. Juk labai mažas nėštumas.
Stenkis nusiraminti, jei jau matė puslytę, vadinasi jau gerai, o po geros savaitės kai nueisi jau ir gemaliukas matysis ir gal jau širdutė. Jei aspiriną geri, viskas bus gerai, svarbiausia kiek gali ramink nervukus. Laikysiu už jus kumščius, o jūs ramiai laukite kol paaugsit 4u.gif
Atsakyti
Ačiū merginos už palaikymą, bet mane kažkokia depresija apėmusi. Morališkai jau ruošiuos dar vienai nelaimei. Labiausiai neramina tai, kad nejaučiu jokių požymių, Bt nekyla, ir netgi po biški krenta. Aišku dabar dar rodo 37. bet man atrodo, kad kaip nėštukei turėtų būt didesnė verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
dar tau anksti jausti ir pozymius, nu nebent krutine turetu skaudesne ir viskas, dazniausiai visi nestumo pozymiai ateina apie 7 - 6 sav, o kaikurios laimingosios ir pagimdo be aiskiu pozymiu, o del BT nesijaudink, kaikurioms irgi neuzkyla labai aukstai, svarbiausiai kad ir toliau nekristu, pvz i kokiu 36.3
nesinervuok, zinau kad sunku, bet tik leliui pakenksi, kaikurios merginos, dar tokiu laiku net nzn kad laukiasi, tik gal itaria del uztrukusiu menesiniu, tiesiog reikia islaukti, mes visos tokiu laiku nerimavom, cia guodemes ir tau bus viskas gerai
Atsakyti
QUOTE(violita @ 2008 07 16, 10:04)
Ačiū merginos už palaikymą, bet mane kažkokia depresija apėmusi. Morališkai jau ruošiuos dar vienai nelaimei. Labiausiai neramina tai, kad nejaučiu jokių požymių, Bt nekyla, ir netgi po biški krenta. Aišku dabar dar rodo 37. bet man atrodo, kad kaip nėštukei turėtų būt didesnė verysad.gif  verysad.gif

Laikykis, žinau kokia ilga ta savaitė bus. Man labai padėjo MB žodžiai, nes iki 8 savaitės būvau tokios būklės kaip ir tu dabar. Jis sakė, kad suimčiau save į rankas, nes su nervais garantuotai pakenksiu žirniukui, kuriam lir taip labai sunku įsikurti ir įsitvirtinti. Nuo likimo nepabėgsim, kas lemtas tas įvyks, bet iš kur gali žinoti, kad likimas ruošia ir šį kartą blogą dovaną, o gal kaip tik viskas bus gerai, o tik su nervais ir blogom mintim jam galim sukliudyti.
Žinok, aš išsigandau, kad galiu pakenkti panikuodama, tai gėriau melysos arbatas, neskaičiau nieko kas susiję su nėštumu, nusipirkau kryžiažodžių, grožinių knygų ir stengiausi kiek įmanoma mažiau galvoti apie nėštumą. Ir BT jau nematavau, nei hcg nedariau, tiesiog bijojau sužinoti ką nors negero.
Nežinau ar labai, bet kažkiek pavyko save valdyti, bent tiek, kad nebliaučiau nuo ryto iki vakaro.
Tikėk, kad šį kartą likimas tau paruošė ne nelaimę, o dovaną, kadangi geri aspiriną jau 3 mėn. tai viskas bus gerai. O nėštumo pojūčiai toks dalykas, kai juos jaučiam tai dažniausiai nėštumo nėra, o kai yra tai iš to didelio noro nieko nejaučiam. Man tai irgi jokių pojūčių nebuvo, net krūtinė nebuvo skausminga ir jautri, tik žymiai vėliau pajautrėjo. Ir ne man vienai taip tie pojūčiai buvo palikę kai jų labiausiai reikėjo.
Stiprybės ir ramybės tau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(zose123 @ 2008 07 16, 10:21)
kaikurios merginos, dar tokiu laiku net nzn kad laukiasi, tik gal itaria del uztrukusiu menesiniu, tiesiog reikia islaukti, mes visos tokiu laiku nerimavom, cia guodemes ir tau bus viskas gerai

aš beveik iki tokio laiko tempiau ir vis NT nedariau, galvojau, gal dar pasirodys mmmm
Atsakyti