Labas rytelis
QUOTE(Liutukeee @ 2008 07 14, 18:25)
O mes jau is genetikes.Nezinau nei kiek jau sveriam,nei koks ugis,bet irgi sake,kad turesim mergyte
,ir nuotraukyte su irodymu gavom
.MB patenkintas,kad toki stebukla sugebejo padaryt
,mat jo seimoj vien bernai gimsta,bus pirma mergyte.O siaip tai pradejom atsilit,rodo,kad19sav.1d.,o turetu jau 19sav.4d.buti,gal smulkute bus,arba man reik daugiau valgyt
,nors ir taip jau5kg priaugau
sveikinu, kad viskas mažylei gerai, sveika ir graži, o dėl atsilikimo tai nepergyvenk, vieną kartą rodo daugiau dienų, kitą kartą jau mažiau. Pas mus iki dabar jau gera savaitė gavosi. Bet gi kiekvienas mažylis jau individualiai auga
Vis dėl to gal bus paneigta teorija, kad su AFS tik berniukai gimsta
Laikysim kumščius, kad nei vienai mergytei neužaugtų
pimpaliukas
O dėl galvos skausmų, tai man buvo apie II trimestro pradžią, kankindavo gal kokį mėn, taip tris dienas skauda pora ne ir vėl. Bet paskui praėjo
O šiaip tai jokių daugiau AFS požymių nejaučiu, nei sąnarių skauda. Gal mano tas faktorius antikūniai prieš kardiolip.... veikia kitaip, nors ir didelis nukrypimas
zose123 laikykis, gal kokie homeopatiniai vaistai padėtų? Neatsimenu, o kaip tau su kraujospūdžiu? O gal su skrandžiu kas nors negerai? Gal rasi kokią kitą galvos skaumo priežastį nei nuo AFS ir galėlsi sau padėti. Bandyk daug skysčių gerti