Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas ir nėštumas

QUOTE(zose123 @ 2008 07 14, 12:48)
o man vis skauda galva cry.gif  ir kada tas kosmaras baigsis?
idomu , ar gali buti nuo danties? bet lyg viska susitvarkius esu, bet gal kur nors negerai vistiek, nes kartais pamaudzia

man rodos, daugiau reikia kaltinti orus, tokie permainingi orai nekas musu kraujagysliams g.gif vakar per audra, laaaabai uzejo skausmai, buvau stotyje, tai nekas buvo, bent pora minuciu spaude visa kaukole, paskui atleido. blink.gif jau galvojau plis kasnors. praejo labai greitai, gal lietui einant i pabaiga g.gif
Atsakyti
Labas rytelis 4u.gif
QUOTE(Liutukeee @ 2008 07 14, 18:25)
O mes jau is genetikes.Nezinau nei kiek jau sveriam,nei koks ugis,bet irgi sake,kad turesim mergyte thumbup.gif ,ir nuotraukyte su irodymu gavom  smile.gif .MB patenkintas,kad toki stebukla sugebejo padaryt  lotuliukas.gif ,mat jo seimoj vien bernai gimsta,bus pirma mergyte.O siaip tai pradejom atsilit,rodo,kad19sav.1d.,o turetu jau 19sav.4d.buti,gal smulkute bus,arba man reik daugiau valgyt  lotuliukas.gif ,nors ir taip jau5kg priaugau  smile.gif

wub.gif sveikinu, kad viskas mažylei gerai, sveika ir graži, o dėl atsilikimo tai nepergyvenk, vieną kartą rodo daugiau dienų, kitą kartą jau mažiau. Pas mus iki dabar jau gera savaitė gavosi. Bet gi kiekvienas mažylis jau individualiai auga 4u.gif
Vis dėl to gal bus paneigta teorija, kad su AFS tik berniukai gimsta thumbup.gif Laikysim kumščius, kad nei vienai mergytei neužaugtų pimpaliukas biggrin.gif

O dėl galvos skausmų, tai man buvo apie II trimestro pradžią, kankindavo gal kokį mėn, taip tris dienas skauda pora ne ir vėl. Bet paskui praėjo g.gif O šiaip tai jokių daugiau AFS požymių nejaučiu, nei sąnarių skauda. Gal mano tas faktorius antikūniai prieš kardiolip.... veikia kitaip, nors ir didelis nukrypimas g.gif

zose123 laikykis, gal kokie homeopatiniai vaistai padėtų? Neatsimenu, o kaip tau su kraujospūdžiu? O gal su skrandžiu kas nors negerai? Gal rasi kokią kitą galvos skaumo priežastį nei nuo AFS ir galėlsi sau padėti. Bandyk daug skysčių gerti 4u.gif
Atsakyti
aciu uz uzuojauta, pas mane krausjospudis visada zemesnis buvo, bet kad tris paras testusi nezmoniski skausmai taip nebuvo, kava jau nepadeda, pakelia spaudima bet skausmo nesumazina, o skarndis nevirskina, bet jis man nevirskina jau 3 men, as bandau ieskoti visokiu priezasciu, sako reikia ziureti tulzi, jei akmenu yra tai galva skauda ir nevirskina, ir sako kad buna taip kad akmenis isprovokuoja nestumas, reiks eiti bandyti prasyti kad siustu paziureti jeei nepraeis, siaip man reiktu eiti tik rugpjucio men pradzioje, bet jei nepareis dar kokia savaite, teks prasytis anksciau
Atsakyti
QUOTE(zose123 @ 2008 07 15, 10:38)
aciu uz uzuojauta, pas mane krausjospudis visada zemesnis buvo, bet kad tris paras testusi nezmoniski skausmai taip nebuvo, kava jau nepadeda, pakelia spaudima bet skausmo nesumazina, o skarndis nevirskina, bet jis man nevirskina jau 3 men, as bandau ieskoti visokiu priezasciu, sako reikia ziureti tulzi, jei akmenu yra tai galva skauda ir nevirskina, ir sako kad buna taip kad akmenis isprovokuoja nestumas, reiks eiti bandyti prasyti kad siustu paziureti jeei nepraeis, siaip man reiktu eiti tik rugpjucio men pradzioje, bet jei nepareis dar kokia savaite, teks prasytis anksciau

Gal tikrai nuo skrandžio ir baisūs galvos skausmai. Šiaip nėštumo metu nelabai gerai visokios žolelės,bet tikrai geriau nei cheminiai vaistai. Jei manai, kad gali būti tulžis, tai pabandyk pelynų arbatos kelias dienas išgerti, arba vidurių lašiukų pagerti (aš juos geriu, kai labai nevirškina). Vastinėj paklausk arba šiaip pasiskaitinėk kaip natūraliai suskatinti tulžies darbą, Gal padėtų, negali gi pastoviai kankintis, dar kiek laiko prieš akis blink.gif
Atsakyti
[quote=Mintė,2008 07 15, 11:47]
vidurių lašiukų pagerti (aš juos geriu, kai labai nevirškina). Vastinėj paklausk arba šiaip pasiskaitinėk kaip natūraliai suskatinti tulžies darbą,

o kokius tu lasiukus naudoji,kad virskintu, zinau kad fermentu naudoti negalima
tai negeriu nieko
Atsakyti
QUOTE(zose123 @ 2008 07 15, 13:02)
zinau kad fermentu naudoti negalima
tai negeriu nieko

o kodel negalima? siandien buvau pas gine, tai man patare Mezyme isgert, kad nepustu viduriu ir kad pilvo neraizytu... bet juk tai pats tikriausias fermentas! g.gif negi rimtai negalima? unsure.gif
Atsakyti
Sveikos merginos. 4u.gif gal galit pasidalint kada jums pamatė gemaliuką ir plakančią širdutę?
Atsakyti
QUOTE(Aba @ 2008 07 15, 14:09)
o kodel negalima? siandien buvau pas gine, tai man patare Mezyme isgert, kad nepustu viduriu ir kad pilvo neraizytu... bet juk tai pats tikriausias fermentas! g.gif  negi rimtai negalima?  unsure.gif

as negirdejau neko, bet pati privengiu vaistu gerti g.gif stengiuosi nepadauginti maisto, kai alkis atsiranda, o nuo putimo gal angliuka panaudociau labiau arba espumizana. g.gif
daznai aspirina uzmirstu isgerti doh.gif
Atsakyti
man pamate kai buvo 7.4 sav. dar ziurejo kai dar nebuvo 6 sav., echo tada buvo labai prastas, tai nemate
Atsakyti
QUOTE(violita @ 2008 07 15, 14:37)
Sveikos merginos. 4u.gif  gal galit pasidalint kada jums pamatė gemaliuką ir plakančią širdutę?

Mano puslyte buvo labai pailga, bet sirdute plakancia pamate, kai buvo nepilnos sesios savaites pagal mmm.
Papildyta:
Ai, tiesa, man pries pora savaiciu buvo uzeje nezmoniski skrandzio skausmai, tai vaistinej nusipirkau maltu linu semenu. Zinokit, man tikrai padejo! Jie naturaliai padengia gleivine ir pagerina skrandzio veikla. Nera labai skanu, bet ir ne labai slykstu. O kas svarbiausia, tai visiskai naturalus produktas. Tai tikrai rekomenduoju!! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zose123 @ 2008 07 15, 15:31)
man pamate kai buvo 7.4 sav. dar ziurejo kai dar nebuvo 6 sav., echo  tada buvo labai prastas, tai nemate

QUOTE(Aba @ 2008 07 15, 15:50)
Mano puslyte buvo labai pailga, bet sirdute plakancia pamate, kai buvo nepilnos sesios savaites pagal mmm.

Ačiū už atsakymus. O gali būt, kad 4sav ir 5 d matytų tik mažą gemalinę puslytę, be gamaliuko g.gif
Atsakyti
QUOTE(violita @ 2008 07 15, 16:09)
Ačiū už atsakymus. O gali būt, kad 4sav ir 5 d matytų tik mažą gemalinę puslytę, be gamaliuko g.gif

As manau, kad gali. Siaip dar labai priklauso nuo echoskopo senumo ir skiriamosios gebos ir dar nuo echoskopuotojo kompetencijos smile.gif
Atsakyti