Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas ir nėštumas

QUOTE(Karvute @ 2008 07 11, 12:05)
aha, taip ir eik.

svoris apie 782 arba 872, su vyru neprisimenem, o uzrasai namuose.vakare pasitikslinsiu.
na gal ir kartu g.gif

as su akinukais, kuprine, zalsvom kelnem ir balta bliuzkute buvau ir kostiumuotu vyru mirksiukas.gif

Gerai,tai iskart leksiu i 7langeli smile.gif

O ho!Tai dickis! thumbup.gif .Parasyk vakare ismatavimus,palyginsim mirksiukas.gif .As tai sakiau eisiu echo darytis 24sav.su trupuciu,kad palygint,paziuret ar ir antra toki dicki gimdysiu smile.gif

Na va,reikejo jums meeta suderint is anksto mirksiukas.gif ,butumet susipazine ax.gif

QUOTE(Mintė @ 2008 07 11, 12:27)
g.gif  reik laikyt kojas suspaustas, nors dar mažius aktyviai juda, prieš gimdymą turi aprimti, tai gal dar nelaikas  smile.gif

smile.gif .Aha,maniskis pries gimdyma visai judesiuku neberode,jau bijojau,kad nebejuda,stresavau(nors be reikalo),nes jau savaite virs laiko buvo.
Atsakyti
QUOTE(Karvute @ 2008 07 11, 12:05)
aha, taip ir eik.
Dekui!
svoris apie 782 arba 872, su vyru neprisimenem, o uzrasai namuose.vakare pasitikslinsiu.
na gal ir kartu g.gif
anksti dar oziukams, jis dar pripranta prie pasaulio. vaikas arba alkanas, arba nepakakojes, arba slapias; paguldyk sau ar vyrui ant pilvo, kad ausyte sirdeles klausytu, jam sirdie duziai - muzuka is pilvuko, maniskis taip miegojo po 3 val.
papa duok, gal pienukas atsiras, nors po lasa vis kazkas.
na gal mes buvome 13-15, uzeijome apie 14 val, musu dar prase pakaukti, kol jin pailses ir aparatas atsilaisvins. tu buvai pries mane? su balta palaidinuke?  bigsmile.gif ar dar anksciau? tuomet neuzfiksavau, ir po musu kas buvo irgi nebeziurejau, labai nusikalusi buvau po autobuso karsta.gif  ax.gif
man patiko, kad dauguma su vyrais ateina  biggrin.gif
as su akinukais, kuprine, zalsvom kelnem ir balta bliuzkute buvau ir kostiumuotu vyru mirksiukas.gif

Ne, aš buvau 9 val. ryte mirksiukas.gif
Atsakyti
mano jau pilvelis matosi, jau ir ryte, siaip gerai matosi vakare, kai bunu gerai pavalgius, dar prideda , kad labai pucia pilva. nesciuju kelnes nesioju jau pora savaiciu, o gal ir ilgiau, nes kai reikia vairuoti masina, tai spausdavo pilvo apacia. dar labai gerai papigiai nusipirkau trikotaziniu suknyciu, jos neilgos, pigios ir aptemptos per pilvuka, vaikstau daugiausiai namie, bet labai gerai jauciuosi.
o pilvas pradejo matytis pries pora savaiciu, bet jau vakarop, ryte kai atsikeldavau dar nesimatydavo

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zose123: 11 liepos 2008 - 20:01
QUOTE(zose123 @ 2008 07 11, 21:00)
mano jau pilvelis matosi, jau ir ryte, siaip gerai matosi vakare, kai bunu gerai pavalgius, dar prideda , kad labai pucia pilva. nesciuju kelnes nesioju jau pora savaiciu, o gal ir ilgiau, nes kai reikia vairuoti masina, tai spausdavo  pilvo apacia. dar labai gerai papigiai nusipirkau trikotaziniu suknyciu, jos neilgos, pigios ir aptemptos per pilvuka, vaikstau daugiausiai namie, bet labai gerai jauciuosi.
o pilvas pradejo matytis pries pora savaiciu, bet jau vakarop, ryte kai atsikeldavau dar nesimatydavo
user posted image

Tikiuosi, kad ir man greit prades matytis smile.gif Atostogausiu rugpjuti, tai jau bus pilvukas gal blush2.gif

Gero visoms savaitgalio!!! thumbup.gif
Atsakyti
o man vis skauda galva cry.gif ir kada tas kosmaras baigsis?
idomu , ar gali buti nuo danties? bet lyg viska susitvarkius esu, bet gal kur nors negerai vistiek, nes kartais pamaudzia
Atsakyti
QUOTE(zose123 @ 2008 07 14, 12:48)
o man vis skauda galva cry.gif  ir kada tas kosmaras baigsis?
idomu , ar gali buti nuo danties? bet lyg viska susitvarkius esu, bet gal kur nors negerai vistiek, nes kartais pamaudzia

Vergsele.. Siaip bent kolkas nesusiduriau su galvos skausmu (pfu pfu pfu...), bet zinau, kad nuo dantu skausmo tikrai gali buti. Gal nueik pasitikrink dar karteli pas dantista? O jei su dantukais viskas gerai, paprasyk gines nedarbingumo ir miegok istisas dienas - ismiegosi gal skausma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zose123 @ 2008 07 14, 12:48)
o man vis skauda galva cry.gif  ir kada tas kosmaras baigsis?

Na gal vis reciau skaudes.Man jau reciau skauda.Man ginius vis sako,kad galvos skausmas-vienas is AFS pozymiu.Manes tai aisku visiskai nepaguodzia blush2.gif .

O mes jau is genetikes.Nezinau nei kiek jau sveriam,nei koks ugis,bet irgi sake,kad turesim mergyte thumbup.gif ,ir nuotraukyte su irodymu gavom smile.gif .MB patenkintas,kad toki stebukla sugebejo padaryt lotuliukas.gif ,mat jo seimoj vien bernai gimsta,bus pirma mergyte.O siaip tai pradejom atsilit,rodo,kad19sav.1d.,o turetu jau 19sav.4d.buti,gal smulkute bus,arba man reik daugiau valgyt lotuliukas.gif ,nors ir taip jau5kg priaugau smile.gif
Atsakyti
jei galvos skausmas vienas is AFS pozymiu, tai kodel man vienai taip ziauriai skauda, pas mane ir nukrypmai nedideli buvo, man anskciau tai skaudedavo tai ne, paskaudedavo kokia diena dvi paskui savaite ramu, o dabar isvien, visa galva, nuo ryto iki vakaro migreniniai skausmai, kompresai nei miegas nepadeda, dar anksciau lyg paracetamolis padedavo, o dabar nei tas nepadeda, ir jei taip iki galo nestmo bus, tai nzn ar noresiu dar vieno vaiko, o kazkaip jau buvom suplanave ilgai netempti. gailo sio sunaus, praso kad ka skaunaus pagaminciau ar su juo pazaisciau, o as tik guliu ir aimanuoju, nei kur iseiti nei namuose vyra pakirkinti
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2008 07 14, 18:25)
Na gal vis reciau skaudes.Man jau reciau skauda.Man ginius vis sako,kad galvos skausmas-vienas is AFS pozymiu.Manes tai aisku visiskai nepaguodzia  blush2.gif .
O mes jau is genetikes.Nezinau nei kiek jau sveriam,nei koks ugis,bet irgi sake,kad turesim mergyte thumbup.gif ,ir nuotraukyte su irodymu gavom  smile.gif .MB patenkintas,kad toki stebukla sugebejo padaryt  lotuliukas.gif ,mat jo seimoj vien bernai gimsta,bus pirma mergyte.O siaip tai pradejom atsilit,rodo,kad19sav.1d.,o turetu jau 19sav.4d.buti,gal smulkute bus,arba man reik daugiau valgyt  lotuliukas.gif ,nors ir taip jau5kg priaugau  smile.gif

Dideliausi sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rola @ 2008 07 14, 20:18)
Dideliausi sveikinimai  4u.gif

Aciu! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zose123 @ 2008 07 14, 19:14)
jei galvos skausmas vienas is AFS pozymiu, tai kodel man vienai taip ziauriai skauda, pas mane ir nukrypmai nedideli buvo, man anskciau tai skaudedavo tai ne, paskaudedavo kokia diena dvi paskui savaite ramu, o dabar isvien, visa galva, nuo ryto iki vakaro migreniniai skausmai, kompresai nei miegas nepadeda, dar anksciau lyg paracetamolis padedavo, o dabar nei tas nepadeda, ir jei taip iki galo nestmo bus, tai nzn ar noresiu dar vieno vaiko, o kazkaip jau buvom suplanave ilgai netempti. gailo sio sunaus, praso kad ka skaunaus pagaminciau ar su juo pazaisciau, o as tik guliu ir aimanuoju, nei kur iseiti nei namuose vyra pakirkinti

Man pvz. nėštumo metu pasireiškia stipriai kitas AFS požymis - reumatinis sąnarių skausmas, čia matyt kiekvienai skirtingai doh.gif
Atsakyti
man daugiau nieko neskauda tik galva
Atsakyti