QUOTE(Liutukeee @ 2008 07 10, 22:45)
Karvute,o tai ir vel pirma reikejo eit i 7langeli,o po to pas genetike,ar kaip?Nebepaklausiau B.
Papildyta:
Tai jus turbut su Rola kartu buvot
Dar karta sveikinimai su beniuku! :: ::
O leliaus ismatavimus surase?Kiek taviskis dabar sveria?Koks ugis? :: :: :.Labai idomu ::
Papildyta:
Kaiptik turiu savo pirmagimio 24sav.ir 3d.ivairius ismatavimus-tai svere 730g.
aha, taip ir eik.
Dekui!
svoris apie 782 arba 872, su vyru neprisimenem, o uzrasai namuose.vakare pasitikslinsiu.
na gal ir kartu
QUOTE(Diija @ 2008 07 10, 22:53)
Bandau maitint MP kiek dar išeina, bet jau porą kartų per parą tenka damaitint mišinuku, nes pieno tai ne fontanai (kaip sako MB - prasta aš karvė
)
Jooo, bus krizė po krizės
Nežinau ar pilvuką skauda, nes kai paimu ant rankų arba įkišu papą (nors ir tuščią) tai tada neberėkia... manau ožiukus rodo :, nes jei jau skaudėtų pilvuką tai ištisai klyktų :
anksti dar oziukams, jis dar pripranta prie pasaulio. vaikas arba alkanas, arba nepakakojes, arba slapias; paguldyk sau ar vyrui ant pilvo, kad ausyte sirdeles klausytu, jam sirdie duziai - muzuka is pilvuko, maniskis taip miegojo po 3 val.
papa duok, gal pienukas atsiras, nors po lasa vis kazkas.
QUOTE(Rola @ 2008 07 11, 07:37)
Jaučiu, kad matėmės su Karvute
Ir aš sveikinu su berniuku!!!!
na gal mes buvome 13-15, uzeijome apie 14 val, musu dar prase pakaukti, kol jin pailses ir aparatas atsilaisvins. tu buvai pries mane? su balta palaidinuke?
ar dar anksciau? tuomet neuzfiksavau, ir po musu kas buvo irgi nebeziurejau, labai nusikalusi buvau po autobuso
man patiko, kad dauguma su vyrais ateina
as su akinukais, kuprine, zalsvom kelnem ir balta bliuzkute buvau ir kostiumuotu vyru