Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas ir nėštumas

QUOTE(Mintė @ 2008 07 10, 14:50)
viskas aišku drinks_cheers.gif , teks ir man kokią klizmutę nusipirkti, nes nežinai kada pasibels. Bet gal norint (jei žinosiu, kad prisivalgius cool.gif ) galima paprašyti, kad padarytų  g.gif

Nusipirk ir turėsi - bus ramiau mirksiukas.gif Aš tai neprašiau - nebuvo reikalo, bet mamitukė tai prašė lyg, tai pasakė kad jos nedaro, o jei nori - tai nueini į vaistinę, nusiperki ir pasistatai doh.gif Bet gal bus kokia faina akušerė ir pastatys tau smile.gif

Bėgu prie savo zirziliuko, matyt atėjo 3sav. krizė - vis zyzia, nori būt ant rankų, arba ant papo ... aš pusę dienos nieko nevalgius, nes neturiu laiko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Diija @ 2008 07 10, 14:44)
Nea, nedaro...  schmoll.gif  ir "tos" vietelės netvarko (nebent cz), nes tipo viskas turi būti "natūralu"  blush2.gif  aš tai labai bijojau kad nebūtų per gimdymą apsiš... tai buvau nusipirkus klizmučių Microlax... o šiaip tai važiavau ryte, nieko nevalgius ir iš vakaro nelabai ką valgiau, tai ramu buvo... o "tą" vietelę tai jau tvarkiausi kas antrą dieną, kaip sakant visada pasiruošus  smile.gif

Aha,ta vietele per kursus liepe apsikirpt ir tiek.Sake tegu vyrai uz kirpejus pabuna lotuliukas.gif

QUOTE(Mintė @ 2008 07 10, 14:50)
viskas aišku drinks_cheers.gif , teks ir man kokią klizmutę nusipirkti, nes nežinai kada pasibels. Bet gal norint (jei žinosiu, kad prisivalgius cool.gif ) galima paprašyti, kad padarytų  g.gif

Panevezy uz10lt.sesutes padarydavo(veliau is drauges suzinojau,ji daresi)

QUOTE(Diija @ 2008 07 10, 17:13)

Bėgu prie savo zirziliuko, matyt atėjo 3sav. krizė - vis zyzia, nori būt ant rankų, arba ant papo ...

Nagi reikia gimdytojams pradet savus istatymus ivedinet lotuliukas.gif ,negi vaikas ims ir gules ramiai smile.gif .Maniskis tai oi koks rankinis,papinis buvo,ir dar beveik nemiegodavo doh.gif

Sekmes jums! 4u.gif O valgyt tai nepamirsk!Ar tu nemaitini MP?
Atsakyti
Nusipirk ir turėsi - bus ramiau  mirksiukas.gif  Aš tai neprašiau - nebuvo reikalo, bet mamitukė tai prašė lyg, tai pasakė kad jos nedaro, o jei nori - tai nueini į vaistinę, nusiperki ir pasistatai  doh.gif Bet gal bus kokia faina akušerė ir pastatys tau  smile.gif

Bėgu prie savo zirziliuko, matyt atėjo 3sav. krizė - vis zyzia, nori būt ant rankų, arba ant papo ... aš pusę dienos nieko nevalgius, nes neturiu laiko  doh.gif

aha, ta krize pereina i 4 sav, 1 men1metu ir t.t. krize po krizes, nespesi atsitokoti wub.gif

gal ka suvalgei, nuo ko jam pilvuka skaudena? g.gif
Atsakyti
Karvute,o tai ir vel pirma reikejo eit i 7langeli,o po to pas genetike,ar kaip?Nebepaklausiau B.
Papildyta:
QUOTE(Karvute @ 2008 07 10, 16:01)

mes vakar buvome pas B genetikos centre, dar karta patvirtino, kad berniukas biggrin.gif
viskas chiki, veikia gerai, dave 3 portretus (vienas su koja) ir orevuar!

diasporala geriu tik kai pradeda tempti ar spazmuoti (kai spazmuoja geriau iskarto 2 ikalt). bet tikrai ne kasdien, nes nereikia man tiek daznai. g.gif
kai darbe pasitampau, tik tada. siand gal reiks, pvz.

Tai jus turbut su Rola kartu buvot smile.gif

Dar karta sveikinimai su beniuku! 4u.gif wub.gif

As tai siandien pervargau,vaziavau net 2sykius pas stomatologe i miesta,pradejo nuluzusi priekini danti tvarkyti ,dabar be danties esu,protezuos laikinu protezu tik po savaites verysad.gif .Baigiu pamest dantis,turbut kalcio visai nepasisavina arba fraksiparinas gerai ji is organizmo isplauna,nes jau antras dantis per pora savaiciu verysad.gif .Pilva vel spazmuoja-ikaliau magnio,bet as ji kasdien vakarais geriu,na tikiuosi,kad ryt jau geriau bus thumbup.gif

O leliaus ismatavimus surase?Kiek taviskis dabar sveria?Koks ugis? wub.gif blush2.gif g.gif .Labai idomu blush2.gif

Papildyta:
Kaiptik turiu savo pirmagimio 24sav.ir 3d.ivairius ismatavimus-tai svere 730g. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2008 07 10, 19:21)
Nagi reikia gimdytojams pradet savus istatymus ivedinet  lotuliukas.gif ,negi vaikas ims ir gules ramiai  smile.gif .Maniskis tai oi koks rankinis,papinis buvo,ir dar beveik nemiegodavo  doh.gif

Sekmes jums! 4u.gif O valgyt tai nepamirsk!Ar tu nemaitini MP?

Na aš galvojau kad 3sav kūdikis tai turi valgyti ir miegoti (jei viskas gerai), gi dar ankstoka jam su pasauli pažindintis blush2.gif

Bandau maitint MP kiek dar išeina, bet jau porą kartų per parą tenka damaitint mišinuku, nes pieno tai ne fontanai (kaip sako MB - prasta aš karvė lotuliukas.gif )

QUOTE(Karvute @ 2008 07 10, 20:23)
aha, ta krize pereina i 4 sav, 1 men1metu ir t.t. krize po krizes, nespesi atsitokoti  wub.gif

gal ka suvalgei, nuo ko jam pilvuka skaudena? g.gif

Jooo, bus krizė po krizės biggrin.gif
Nežinau ar pilvuką skauda, nes kai paimu ant rankų arba įkišu papą (nors ir tuščią) tai tada neberėkia... manau ožiukus rodo g.gif , nes jei jau skaudėtų pilvuką tai ištisai klyktų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2008 07 10, 22:45)
Karvute,o tai ir vel pirma reikejo eit i 7langeli,o po to pas genetike,ar kaip?Nebepaklausiau B.
Papildyta:

Tai jus turbut su Rola kartu buvot  smile.gif

Jaučiu, kad matėmės su Karvute blush2.gif
Ir aš sveikinu su berniuku!!!!
Papildyta:
Taip pirmiausia prie 7 langelio, po to pas genetikę į 4 aukštą.
Atsakyti
Labas rytelis 4u.gif
QUOTE(Karvute @ 2008 07 10, 16:01)
1.mes vakar buvome pas B genetikos centre, dar karta patvirtino, kad berniukas biggrin.gif
viskas chiki, veikia gerai, dave 3 portretus (vienas su koja) ir orevuar!
2.mano drauge apsisy... gimdydama, bet sake, ten niekas nei puse zodzio nepasake, tipo norma, klizmos nedare, veiksmas pries 5 metus VGN.
mane klizmavo, nes cezeris buvo, paskui irgi klizmavo, nes dujos neiseidavo, o anglies nesusiprotejau isgerti doh.gif ana vieta reikejo skusti, kitaip skustu ligonineje, sesute ir peiliuka turejo blink.gif nors mane neispejo, bet operacija - tipo naturalu  g.gif

1. Sveikinu su bernužėliu wub.gif
2. aną vietą tai reguliariai tvarkau, nes nežinau kada bus JAU. O del klizmų tai jaučiu pagal situaciją žiūrėsiu kada būsiu valgius ir tuštinusis. Jei ką tai tikrai dusim sesutei pinigėlį ir padarys.

1.Nusipirk ir turėsi - bus ramiau  mirksiukas.gif 
2.Bėgu prie savo zirziliuko, matyt atėjo 3sav. krizė - vis zyzia, nori būt ant rankų, arba ant papo ... aš pusę dienos nieko nevalgius, nes neturiu laiko  doh.gif

1. drinks_cheers.gif
2. na laikykis, pavalgyk su mažuliu ant rankų, nes nusilpsi, pervargsi, tai ir pienelis dar labiau mažės. O jam matyt jau liūdna darosi, auga bernužėlis wub.gif

O mum, jau irgi finišas jaučiu artėja. Vakar jau lyg ir kamštis pradėjo judėti. Nežinau tiksliai, bet pasirodė tokios tirštos tąsios gelsvos gleivės blink.gif . Parašyta knygoj, kad turi būti su krauju, tai gal čia tik pradžia, nes po truputį pasirodo. Na bet jau faktas, kad ilgai nebetempsiu.
Kaip nors dar savaitę, gal pratrauksiu, jei ir kamštis visas išeis, ar jau ne??? Reikia kaip nors pralaukti, nes kitą savaitę MB niekaip negalės iš darbo išeiti doh.gif sako būk žmogus gulėk ir laikyk kojas suspaudus lotuliukas.gif sakau dėrėkis su pilveliu, ne nuo manęs priklauso lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mintė: 11 liepos 2008 - 07:03
QUOTE(Diija @ 2008 07 10, 22:53)
Na aš galvojau kad 3sav kūdikis tai turi valgyti ir miegoti (jei viskas gerai), gi dar ankstoka jam su pasauli pažindintis  blush2.gif

Bandau maitint MP kiek dar išeina, bet jau porą kartų per parą tenka damaitint mišinuku, nes pieno tai ne fontanai (kaip sako MB - prasta aš karvė  lotuliukas.gif )
Jooo, bus krizė po krizės  biggrin.gif
Nežinau ar pilvuką skauda, nes kai paimu ant rankų arba įkišu papą (nors ir tuščią) tai tada neberėkia... manau ožiukus rodo  g.gif , nes jei jau skaudėtų pilvuką tai ištisai klyktų  g.gif

Aha,MB irgi tikejosi,kad kudikis turi tik valgyti ir miegoti lotuliukas.gif ,bet tai musiskis maziausiai dare,iskart panoro su pasauliu susipazinti blush2.gif smile.gif .Jau pilve buvo judruolis,ir dabar toks tebera smile.gif

O Tu daugiau valgyk,kad pienuko savo turetum,man ir buvo tarpas kai atrode,kad truksta,bet paskui iki 2m.3men.sekmingai maitinau blush2.gif ,svarbiausia pailset,gerai maitintis,namai gali buti ir truputi apjaukti,vyras nedavalges,bet mamytei reikia poilsio,kad butu daug pienuko thumbup.gif

QUOTE(Mintė @ 2008 07 11, 07:59)

O mum, jau irgi finišas jaučiu artėja. Vakar jau lyg ir kamštis pradėjo judėti. Nežinau tiksliai, bet pasirodė tokios tirštos tąsios gelsvos gleivės blink.gif . Parašyta knygoj, kad turi būti su krauju, tai gal čia tik pradžia, nes po truputį pasirodo. Na bet jau faktas, kad ilgai nebetempsiu.
Kaip nors dar savaitę, gal pratrauksiu, jei ir kamštis visas išeis, ar jau ne???  Reikia kaip nors pralaukti, nes kitą savaitę MB niekaip negalės iš darbo išeiti  doh.gif  sako būk žmogus gulėk ir laikyk kojas suspaudus  lotuliukas.gif  sakau dėrėkis su pilveliu, ne nuo manęs priklauso  lotuliukas.gif

Del kamscio tai nezinau,man jis tik su vaisiaus vandenimis isejo,bet be jokio kraujo.Nors ir pernesiojau,bet man iki pat skatinamo gimdymo jokia veikla nevyko.
Atsakyti
Sveikutes!

Maciau, kad daugeliui pilvelius paspazuoja. Zinoma, mano nestuke.gif dar labai mazytis, lyginant su daugumos, bet galiu pasidalinti savo kuklia patirtim smile.gif Man irgi paspazmuodavo vis pilveli, tai gyd sake 3k per diena suciulpt Spascupreel, bet cia kaip supratau daugiau profilaktiskai, o ne staigiam poveikiui (nes visgi vaistas homeopatinis). Bet kadangi man spazmukai nepraejo ir vis jausdavau, sake, kad priedo gerciau Magnesium Diasporal. Bet del jo vartojimo irgi paaiskino suptilybes: kai spazmuoja, reik gert 2k per diena (ryte ir vakare) ir, net jei nustoja, vis tiek taip pagert 5 dienas (tipo kad kursas butu). Tada palikt tik Spascupreel. Jei vel uzeina spazmukai, vel po 5 dienas ta Diasporal 2k/d gert. Nezinau, ar cia nuo to, ar ne, bet paskutini karta kai pradejo spazmuot (jau net verkiau, nes buvau issigandus sad.gif ), praejo tik 2-os dienos vakare (kai jau buvau isgerus 4 diasporal'ius). Dabar jau nebespazmuoja (pfu pfu pfu), bet dar pagersiu, kad viso butu 5 dienos smile.gif Tai va tokia mano patirtis, gal kam pravers smile.gif

zose 123
, kiek pamenu, tavo nestumas arciausiai maniskio, tai norejau paklaust ar jau nors kiek pilvukas lenda? blush2.gif as taip noriu pilvuko, bet kaip plokscia, taip plokscia ax.gif
Beje, kaip kitoms su pirmais vaikeliais buvo? Kada islindo pilvukelis? blush2.gif

Geros dieneles visoms! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aba @ 2008 07 11, 11:44)
Sveikutes!

Maciau, kad daugeliui pilvelius paspazuoja. Zinoma, mano  nestuke.gif  dar labai mazytis, lyginant su daugumos, bet galiu pasidalinti savo kuklia patirtim smile.gif Man irgi paspazmuodavo vis pilveli, tai gyd sake 3k per diena suciulpt Spascupreel, bet cia kaip supratau daugiau profilaktiskai, o ne staigiam poveikiui (nes visgi vaistas homeopatinis). Bet kadangi man spazmukai nepraejo ir vis jausdavau, sake, kad priedo gerciau Magnesium Diasporal. Bet del jo vartojimo irgi paaiskino suptilybes: kai spazmuoja, reik gert 2k per diena (ryte ir vakare) ir, net jei nustoja, vis tiek taip pagert 5 dienas (tipo kad kursas butu). Tada palikt tik Spascupreel. Jei vel uzeina spazmukai, vel po 5 dienas ta Diasporal 2k/d gert. Nezinau, ar cia nuo to, ar ne, bet paskutini karta kai pradejo spazmuot (jau net verkiau, nes buvau issigandus sad.gif ), praejo tik 2-os dienos vakare (kai jau buvau isgerus 4 diasporal'ius). Dabar jau nebespazmuoja (pfu pfu pfu), bet dar pagersiu, kad viso butu 5 dienos smile.gif Tai va tokia mano patirtis, gal kam pravers smile.gif

zose 123
, kiek pamenu, tavo nestumas arciausiai maniskio, tai norejau paklaust ar jau nors kiek pilvukas lenda?  blush2.gif as taip noriu pilvuko, bet kaip plokscia, taip plokscia  ax.gif
Beje, kaip kitoms su pirmais vaikeliais buvo? Kada islindo pilvukelis?  blush2.gif

Geros dieneles visoms!  4u.gif

Tai vat man irgi sake,kad Spascupreel tik kaip saldainiukai pries gimdos spazmus blush2.gif ,reiskia man nepadetu,nes net Magnis diasporal nelabai padeda.

Man su pirmu pilvukas gal4men.eme listi. smile.gif Nepergyvenk-islis dar tau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2008 07 10, 22:45)
Papildyta:

Tai jus turbut su Rola kartu buvot  smile.gif

Dar karta sveikinimai su beniuku! ::  ::

O leliaus ismatavimus surase?Kiek taviskis dabar sveria?Koks ugis? ::  ::  :.Labai idomu  ::

Papildyta:
Kaiptik turiu savo pirmagimio 24sav.ir 3d.ivairius ismatavimus-tai svere 730g. blush2.gif

aha, taip ir eik.
Dekui!
svoris apie 782 arba 872, su vyru neprisimenem, o uzrasai namuose.vakare pasitikslinsiu.
na gal ir kartu g.gif

QUOTE(Diija @ 2008 07 10, 22:53)
Bandau maitint MP kiek dar išeina, bet jau porą kartų per parą tenka damaitint mišinuku, nes pieno tai ne fontanai (kaip sako MB - prasta aš karvė  lotuliukas.gif )
Jooo, bus krizė po krizės  biggrin.gif
Nežinau ar pilvuką skauda, nes kai paimu ant rankų arba įkišu papą (nors ir tuščią) tai tada neberėkia... manau ožiukus rodo  :, nes jei jau skaudėtų pilvuką tai ištisai klyktų  :

anksti dar oziukams, jis dar pripranta prie pasaulio. vaikas arba alkanas, arba nepakakojes, arba slapias; paguldyk sau ar vyrui ant pilvo, kad ausyte sirdeles klausytu, jam sirdie duziai - muzuka is pilvuko, maniskis taip miegojo po 3 val.
papa duok, gal pienukas atsiras, nors po lasa vis kazkas.

QUOTE(Rola @ 2008 07 11, 07:37)
Jaučiu, kad matėmės su Karvute  blush2.gif
Ir aš sveikinu su berniuku!!!!

na gal mes buvome 13-15, uzeijome apie 14 val, musu dar prase pakaukti, kol jin pailses ir aparatas atsilaisvins. tu buvai pries mane? su balta palaidinuke? bigsmile.gif ar dar anksciau? tuomet neuzfiksavau, ir po musu kas buvo irgi nebeziurejau, labai nusikalusi buvau po autobuso karsta.gif ax.gif
man patiko, kad dauguma su vyrais ateina biggrin.gif
as su akinukais, kuprine, zalsvom kelnem ir balta bliuzkute buvau ir kostiumuotu vyru mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2008 07 11, 11:02)
i Del kamscio tai nezinau,man jis tik su vaisiaus vandenimis isejo,bet be jokio kraujo.Nors ir pernesiojau,bet man iki pat skatinamo gimdymo jokia veikla nevyko.

g.gif reik laikyt kojas suspaustas, nors dar mažius aktyviai juda, prieš gimdymą turi aprimti, tai gal dar nelaikas smile.gif
Atsakyti