Labas rytas
QUOTE(Eglynius @ 2008 05 14, 16:16)
Ai aš jau +8 tikrai turiu, bent jau pirmadienį jie buvo
Šiandien lelia mano kažkokia ramesnė, gal dėl to kad diržą užsidėjau, nes ryte kažkaip tempė pilvuką, tai taip nedrąsiai ryte paspardė į tą vietą kur diržas papilvę prilaiko ir nurimo, va tik kai nusimiėmiau kątik, vėl prisidavė
nežianu ar tik čia tokia diena, ar kas negerai lėlytei
ir vėl prisigalvoju, dieva dieva, kad tas rugpjūtis greičiau ateitų
Aš tai irgi nepergyvenu dėl to kiek priaugsiu, svarbu, kad leliukui būtų viskas gerai. Čia mano ginė labiau trydalioja, kad netukčiau, bet ne jos reikalas
kaip bus taip.
Tavo mažylė turbūt nelabai pripratus prie diržo už tai taip reaguoja, aš kai iš ryto deduosi diržą tai irgi kol susidėlioja pagal jį tai pasimala, paskui nurimsta, o vėliau jau krapštosi kur nėra diržo. Man diržas tai labai padeda. Po darbo parėjus nusiimu, kad pailsėtų, tai pradeda labai pilvuką tempti, ir atrodo, kad kietėja dažniau, matyt vis tiek svoris tempia. O šiaip tai juk būna dienų kai vaikutis ramesnis, gal tai nėra blogai. Aš vis pagalvoju, kad gal kaip tik turi nepastoviai spardytis, gal kai dažnai spurda tada kas negerai
Kai pradedu galvoti, tai galva sukasi nuo minčių. Gal geriau nesigilinti per daug tai pačiai ramiau
QUOTE(Artemidė @ 2008 05 14, 16:23)
O aš jau nuo vakar dekretinėse sėdžiu Keliom dienom anksčiau ginius išrašė, nes kitaip būtų reikėję šeštadienį ateiti, kai jis dirba, bet sakė kelios dienos didelės reikšmės neturės
Minte - užsipavydėjau tau juodai - pas mane tiek pat laiko, o jau + 11 kg
Net baisu pagalvoti, kiek bus pabaigoje, o dar darbe kolegės pakomentavo, kad su tiek jau gimdyti važiavo, tai man jau visai depresija
Sveikinu su dekretinėm
Dėl kg, tai dar neaišku kaip bus toliau, gal man paskutiniais mėn. dar dvigubau užaugs. O dėl komentarų, tai man kolegės jau gerą mėn. jau sako, kad tokiu pilvu jau gimdyti važiavo, taip kad nepanikuok dėl svorio, viskas gerai
QUOTE(Karvute @ 2008 05 14, 16:26)
kokius vitaminus geriate? girdejau kad nuo pregnantcare labai svoris auga
Aš negeriu jokių vis dar
QUOTE(zose123 @ 2008 05 14, 17:44)
sveikos, aciu man sekasi net labai gerai.
sveikinu su puikiomis naujienomis
Matau į tavo klausimukus merginos jau atsakė
QUOTE(Eglynius @ 2008 05 14, 17:59)
Vitaminų aš negeriu, kraujas paskutinį kartą buvo truputį pasėdęs, tiksliau hemoglobinas pakritęs, bet dar ne žemiau normos ribų, tai kaip negerenčiai vitaminų skayčiau neblogai, ginė liepė valgyti jautieną, burokėlius ir kt. hemoglobiną keliančius produktus... taip ir darau, nes sintetikos aš netorleruoju, sučiulpiu tik vakare calcigran tabletukę ir savo vaistukus, na dar kartais magnio diasporal pakiuką ir manau kad ir taip "pilnos kišenės" tų sintetikų
Va ir aš kaip tu
, geriu kalcį ir valgau šaltibarščius, salotas žalias ir vis kraują pasitikrinu, kol visi parametrai geri, tai ir nesiruošiu gerti tos sintetikos.