Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas ir nėštumas

QUOTE(Karvute @ 2008 05 14, 15:26)
kokius vitaminus geriate? girdejau kad nuo pregnantcare labai svoris auga g.gif

Aš juos ir geriu. Bet dabar gal jau nekeisiu g.gif
Atsakyti
Kazin kaip Zosie123 sekasi? unsure.gif
Atsakyti
sveikos, aciu man sekasi net labai gerai. buvau siandien pas abraiti, jis mane greitai , paskambino i vaistine , pasake kad man duotu tokiu vaistu, nes jis receptu neturejo, parode kaip leistis, apciurejo krutine, paminke,smile.gif ir eik, nespejau nei savo prigalvotu klausimu uzduoti, tik spejau pasakyti kad noriu pas ji lankytis nes mano ginekologe vista, sako gerai , dave akuseres tel , nr ir liepe eiti, nei echoskopu ziurejo nei ka, tai as tiesiu taikymu pirkti vaistu ir namo gryzus susileidau, stovejau su ta adata puse valandos kol susileidau, galvojau , kad skaudes bet nieko, tada nuejau privaciai pas ginekologa ir ten suzinojau puikia naujiena, sirdele plaka, ir puikiai, nestumas atitinka 8 sav, o man 7.4 sav, sako viskas ok, echoskopavo per pilva, viskas puikiai matesi, nors pusle nebuvo labai pilna, dabar nors linksmiau vemsiu, tiesa gydytojas dave ir leliuko nuotraukyte, parodysiu vyrui siandien, o sunui kada rodyti irgi nzn, jusu iskelta diskusija ,,kada pasakyti' ir man aktuali ir aciu visoms uz patarimus ir palaikyma.
dar noreciau paklausti kokioje vaistineje duoda didziausias nuolaudas siems vaistams, ir kuris vaistas yra pigesnis ar geresnis, clexanas ar tas fraksipirinas ar kaip jis ten, man vaistineje dave ta frak...

Papildyta:
tiesa, o tuos vaitus reikia leistis kieviena diena ir tuo paciu laiku? ar turi reiksmes ryte ar vakare , ar daryti tarpus tarp aspirino ir leidziamu vaistu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(zose123 @ 2008 05 14, 17:44)
sveikos, aciu man sekasi net labai gerai. buvau siandien pas abraiti, jis mane greitai , paskambino i vaistine , pasake kad man duotu tokiu vaistu, nes jis receptu neturejo, parode kaip leistis, apciurejo krutine, paminke,smile.gif ir eik, nespejau nei savo prigalvotu klausimu uzduoti, tik spejau pasakyti kad noriu pas ji lankytis nes mano ginekologe vista, sako gerai , dave akuseres tel , nr ir liepe eiti, nei echoskopu ziurejo nei ka, tai as tiesiu taikymu pirkti vaistu ir namo gryzus susileidau, stovejau su ta adata puse valandos kol susileidau, galvojau , kad skaudes bet nieko, tada nuejau privaciai pas ginekologa ir ten suzinojau puikia naujiena, sirdele plaka, ir puikiai, nestumas atitinka 8 sav, o man 7.4 sav, sako viskas ok, echoskopavo per pilva, viskas puikiai matesi, nors pusle nebuvo labai pilna, dabar nors linksmiau vemsiu,  tiesa gydytojas dave ir leliuko nuotraukyte, parodysiu vyrui siandien, o sunui kada rodyti irgi nzn, jusu iskelta diskusija ,,kada pasakyti' ir man aktuali ir aciu visoms uz patarimus ir palaikyma.
dar noreciau paklausti kokioje vaistineje duoda didziausias nuolaudas siems vaistams, ir kuris vaistas yra pigesnis ar geresnis, clexanas ar tas fraksipirinas ar kaip jis ten, man vaistineje dave ta frak...

Papildyta:
tiesa, o tuos vaitus reikia leistis kieviena diena ir tuo paciu laiku? ar turi reiksmes ryte ar vakare , ar daryti tarpus tarp aspirino ir leidziamu vaistu? g.gif

dziugios naujienos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Artemidė @ 2008 05 14, 16:23)
Minte - užsipavydėjau tau juodai - pas mane tiek pat laiko, o jau + 11 kg  doh.gif  Net baisu pagalvoti, kiek bus pabaigoje, o dar darbe kolegės pakomentavo, kad su tiek jau gimdyti važiavo, tai man jau visai depresija  doh.gif

Neklausyk tu tu kolegiu!Tegu pliurpia ka nori mirksiukas.gif .Vat as 25kg priaugau,ir numeciau paskui.Svarbu leliukui viskas gerai!Nesuk sau galvos! 4u.gif

QUOTE(Karvute @ 2008 05 14, 16:26)
kokius vitaminus geriate? girdejau kad nuo pregnantcare labai svoris auga g.gif

Turiu Pregnacare 2pakuotes,bet kaip patarei-nusipirkau MAMAVIT mirksiukas.gif (as juos ir pirmagimio besilaukdama geriau,ir maitindama,zodziu gal 3m.).Nu matai su jais 25kg priaugau.Nors nemanau,kad vitaminai prisideda prie"svorio augimo".

QUOTE(zose123 @ 2008 05 14, 17:39)
sveikos, aciu man sekasi net labai gerai. buvau siandien pas abraiti, jis mane greitai , paskambino i vaistine , pasake kad man duotu tokiu vaistu, nes jis receptu neturejo, parode kaip leistis, apciurejo krutine, paminke,smile.gif ir eik, nespejau nei savo prigalvotu klausimu uzduoti, tik spejau pasakyti kad noriu pas ji lankytis nes mano ginekologe vista, sako gerai , dave akuseres tel , nr ir liepe eiti, nei echoskopu ziurejo nei ka, tai as tiesiu taikymu pirkti vaistu ir namo gryzus susileidau, stovejau su ta adata puse valandos kol susileidau, galvojau , kad skaudes bet nieko, tada nuejau privaciai pas ginekologa ir ten suzinojau puikia naujiena, sirdele plaka, ir puikiai, nestumas atitinka 8 sav, o man 7.4 sav, sako viskas ok, echoskopavo per pilva, viskas puikiai matesi, nors pusle nebuvo labai pilna, dabar nors linksmiau vemsiu,   tiesa gydytojas dave ir leliuko nuotraukyte, parodysiu vyrui siandien, o sunui kada rodyti irgi nzn, jusu iskelta diskusija ,,kada pasakyti' ir man aktuali ir aciu visoms uz patarimus ir palaikyma.

Smagu girdeti geras naujienas!Jei tu kauniete-tai pirk NORFA vaistineje,mano pazistama ten perka(tik vat Vilniuj tu vaistiniu nera doh.gif ),ten laimingomis valandomis 20%nuolaida(8-9val.,14-15val.).As perku Gintarineje,turiu kortele-tai gaunu 10%nuolaida.Kazi ar yra didesniu nuolaidu.Fraksiparinas truputi brangesnis,jo didesnis kiekis,jo daugkur galima gauti,o Clexane reikia uzsisakineti.Gal perdsaug nesimetyk rinkdamasi vaistus,jei pradesi 1leistis-tai ir leiskis,nebent butu didele alergija.Jei jau tau israse bet kuri-tai leiskis Clexane,pigesnis.
Papildyta:

Kiekviena diena tuo paciu metu,as leidziuosi plius-minus pusvalandis 21val.O aspirina geriu ryte.Jokiu tarpu daryti negalima!O siaip tai neturi reiksmes-ryte ar vakatre.Bet jei pradejai-tai leiskis mazdaug tuo paciu metu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liutukeee: 14 gegužės 2008 - 16:54
Zose123 pukios naujienos thumbup.gif
Na dar viena sėkminga nėštukė pas mus 4u.gif
Lankykis, nepamiršk mūsų, mergiatėms kurios dar nepastojo, labai reikia sėkmignų pavyzdžių mirksiukas.gif
Mes perkame Eurovaistinėje, Akropolyje visada turi Clexane, jei dar kokį menkniekį perku - gaunu 6 lt nuolaidą kitam kartui, jei ne - tuomet 4 lt nuolaidėlę, mums tinka, nes neesi pririštas pirkti tam tikru laiku thumbup.gif

Lauksim kitų nestuke.gif mergyčių thumbup.gif

Vitaminų aš negeriu, kraujas paskutinį kartą buvo truputį pasėdęs, tiksliau hemoglobinas pakritęs, bet dar ne žemiau normos ribų, tai kaip negerenčiai vitaminų skayčiau neblogai, ginė liepė valgyti jautieną, burokėlius ir kt. hemoglobiną keliančius produktus... taip ir darau, nes sintetikos aš netorleruoju, sučiulpiu tik vakare calcigran tabletukę ir savo vaistukus, na dar kartais magnio diasporal pakiuką ir manau kad ir taip "pilnos kišenės" tų sintetikų ax.gif rolleyes.gif
Atsakyti
zose123 4u.gif labai džiaugiuosi už jus.
Atsakyti
zose123 , puikios naujienos thumbup.gif džiaugiuosi kad viskas gerai jums smile.gif
Jei jau pradėjai Fraxiparine tai ir leiskis jį, nes nėra labai gerai kaitalioti vaistus (nebent būsi alergiška jam), be to, Clexane ne visose vaistinėse yra, dažnai tenka užsakinėt... Leiskis tuo pat metu (ryte, dieną ar vakare), nes jis galioja parą laiko (nors aš pati būna kad nukripstu apie pora valandų nes kartais netenka laiku namo gryžti doh.gif )
Atsakyti
Labas rytas! 4u.gif essen.gif pusryciu metas!
Atsakyti
Laba 4u.gif ,

Zose123, labai džiugu už jus smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
QUOTE(Eglynius @ 2008 05 14, 16:16)
Ai aš jau +8 tikrai turiu, bent jau pirmadienį jie buvo  tongue.gif  lotuliukas.gif 
Šiandien lelia mano kažkokia ramesnė, gal dėl to kad diržą užsidėjau, nes ryte kažkaip tempė pilvuką, tai taip nedrąsiai ryte paspardė į tą vietą kur diržas papilvę prilaiko ir nurimo, va tik kai nusimiėmiau kątik, vėl prisidavė  unsure.gif  nežianu ar tik čia tokia diena, ar kas negerai lėlytei  doh.gif  ir vėl prisigalvoju, dieva dieva, kad tas rugpjūtis greičiau ateitų 

Aš tai irgi nepergyvenu dėl to kiek priaugsiu, svarbu, kad leliukui būtų viskas gerai. Čia mano ginė labiau trydalioja, kad netukčiau, bet ne jos reikalas tongue.gif kaip bus taip.
Tavo mažylė turbūt nelabai pripratus prie diržo už tai taip reaguoja, aš kai iš ryto deduosi diržą tai irgi kol susidėlioja pagal jį tai pasimala, paskui nurimsta, o vėliau jau krapštosi kur nėra diržo. Man diržas tai labai padeda. Po darbo parėjus nusiimu, kad pailsėtų, tai pradeda labai pilvuką tempti, ir atrodo, kad kietėja dažniau, matyt vis tiek svoris tempia. O šiaip tai juk būna dienų kai vaikutis ramesnis, gal tai nėra blogai. Aš vis pagalvoju, kad gal kaip tik turi nepastoviai spardytis, gal kai dažnai spurda tada kas negerai g.gif Kai pradedu galvoti, tai galva sukasi nuo minčių. Gal geriau nesigilinti per daug tai pačiai ramiau
QUOTE(Artemidė @ 2008 05 14, 16:23)
O aš jau nuo vakar dekretinėse sėdžiu  Keliom dienom anksčiau ginius išrašė, nes kitaip būtų reikėję šeštadienį ateiti, kai jis dirba, bet sakė kelios dienos didelės reikšmės neturės
Minte - užsipavydėjau tau juodai - pas mane tiek pat laiko, o jau + 11 kg  doh.gif  Net baisu pagalvoti, kiek bus pabaigoje, o dar darbe kolegės pakomentavo, kad su tiek jau gimdyti važiavo, tai man jau visai depresija  doh.gif

Sveikinu su dekretinėm 4u.gif
Dėl kg, tai dar neaišku kaip bus toliau, gal man paskutiniais mėn. dar dvigubau užaugs. O dėl komentarų, tai man kolegės jau gerą mėn. jau sako, kad tokiu pilvu jau gimdyti važiavo, taip kad nepanikuok dėl svorio, viskas gerai drinks_cheers.gif

QUOTE(Karvute @ 2008 05 14, 16:26)
kokius vitaminus geriate? girdejau kad nuo pregnantcare labai svoris auga

Aš negeriu jokių vis dar cool.gif

sveikos, aciu man sekasi net labai gerai.

thumbup.gif sveikinu su puikiomis naujienomis 4u.gif Matau į tavo klausimukus merginos jau atsakė

QUOTE(Eglynius @ 2008 05 14, 17:59)
Vitaminų aš negeriu, kraujas paskutinį kartą buvo truputį pasėdęs, tiksliau hemoglobinas pakritęs, bet dar ne žemiau normos ribų, tai kaip negerenčiai vitaminų skayčiau neblogai, ginė liepė valgyti jautieną, burokėlius ir kt. hemoglobiną keliančius produktus... taip ir darau, nes sintetikos aš netorleruoju, sučiulpiu tik vakare calcigran tabletukę ir savo vaistukus, na dar kartais magnio diasporal pakiuką ir manau kad ir taip "pilnos kišenės" tų sintetikų  ax.gif  rolleyes.gif

Va ir aš kaip tu drinks_cheers.gif , geriu kalcį ir valgau šaltibarščius, salotas žalias ir vis kraują pasitikrinu, kol visi parametrai geri, tai ir nesiruošiu gerti tos sintetikos.
Atsakyti
Labas pietūs lotuliukas.gif
Aš su šaltibarščiais prisijungiu mirksiukas.gif

QUOTE(Mintė @ 2008 05 15, 11:35)
1. O šiaip tai  juk būna dienų kai vaikutis ramesnis, gal tai nėra blogai. Aš vis pagalvoju, kad gal kaip tik turi nepastoviai spardytis, gal kai dažnai spurda tada kas negerai  g.gif  Kai pradedu galvoti, tai galva sukasi nuo minčių. Gal geriau nesigilinti per daug tai pačiai ramiau
2. Va ir aš kaip tu  drinks_cheers.gif , geriu kalcį ir valgau šaltibarščius, salotas žalias ir vis kraują pasitikrinu, kol visi parametrai geri, tai ir nesiruošiu gerti tos sintetikos.

1. Na aš irgi raminuosi kad taip tiesiog būna, vakar vakare jau normaliai jaučiau mažąją wub.gif kaip visada prieš miegelį pasportavo, o šiaip galėčiau pasakyti kad jis pas mane ramiakė, turi režimą ir pvz dieną retai kada juda, nežymiai vos vos, o sportai geriausi kai mama į darbelį važiuoja ir jau po 16 val. Naktį miega kuo puikiausiai lotuliukas.gif tik retkarčiais jaučiu kaip įspiria vieną kitą kartą, tikriausiai, kad sutrukdau saldų miegelį wub.gif biggrin.gif ir kaip ir tu - retkarčiais papanikuoju kai per intesyviai pradeda bumsėti, sėdi ir galvoji, gal kas negerai, gal kokia virkštelė veržia, gal dar kas doh.gif ai nu reik atsisakyti šiuo metu galvojimo, nes taip tai gali ir paranoja susirgti lotuliukas.gif
2. thumbup.gif
Atsakyti