QUOTE(Liutukeee @ 2008 07 09, 20:50)
Nesinervink del tu vaistu! As taoi nesinervinu ,svarbu,kad visai is apyvartos neisimtu
O tau pilva beria?Man tai nuo fraksiparino guzai,guzai,guzai,raudona,melyna,geltona ir dar niezti .Ir kuo toliau-tuo labiau,sakau gal perdaug negiliai suleidziu,gal staciau durt reikia .Nu,bet esu bandzius visaip-nepadeda.
O tu echoskopija kur dareisi?Ir ka tau sake?Ar aiskino kodel mano,kad mergaite?Ar rode ta vietyte? Nes man tai sake,kad nieko kabancio nemato ir rode ta vieta,bet as nelabai supratau .Na pirmadieni pas genetikus gal geriau matysim .Labai jau norisi mergytes,nes berniuka turim,o daugiau vaiku neplanuojam(nors aisku ka gali zinoti kaip gyvenime nutiks)
Papildyta:
O Spascupreel padedavo?Maciau jame irgi yra magnio.Bet sako,kad labai jau silpnai veikia.Norejau anasyk nusipirkt,bet neturejo,tai kitur ir neieskojau.
O tau pilva beria?Man tai nuo fraksiparino guzai,guzai,guzai,raudona,melyna,geltona ir dar niezti .Ir kuo toliau-tuo labiau,sakau gal perdaug negiliai suleidziu,gal staciau durt reikia .Nu,bet esu bandzius visaip-nepadeda.
O tu echoskopija kur dareisi?Ir ka tau sake?Ar aiskino kodel mano,kad mergaite?Ar rode ta vietyte? Nes man tai sake,kad nieko kabancio nemato ir rode ta vieta,bet as nelabai supratau .Na pirmadieni pas genetikus gal geriau matysim .Labai jau norisi mergytes,nes berniuka turim,o daugiau vaiku neplanuojam(nors aisku ka gali zinoti kaip gyvenime nutiks)
Papildyta:
O Spascupreel padedavo?Maciau jame irgi yra magnio.Bet sako,kad labai jau silpnai veikia.Norejau anasyk nusipirkt,bet neturejo,tai kitur ir neieskojau.
sveikutes, as irgi leidausi fraxiparina, man irgi budavo guzai ir melynes bet jai atsrasdavo jau tikrai skaudus kuzas dedavau kompresiuka labai :)padedavo o del mergyte ar berniukas geriausiai patiketi kai yra kokios 28sav , kai nusileidzia kiausiukai nes man kai buvo 18 sav ir kelios d pasake kad mergyte, o paskiau 28sav jau buvo berniukas taip kad atsargiai su tais eko
Papildyta:
QUOTE(Rola @ 2008 07 09, 21:11)
Buvau Santariškėse pas genetikus, neaiškino kodėl , paklausė ar norim žinoti lytį, ir pasakė, kad dukrytė. Išeidama dar paklausiau ar tikrai mergytė, sako tikrai bus po gimimo, bet 99 proc.
O beria man visą kūną, šiandien pvz. toks guzelis ant kojos ir ant krūtinės, po to praeina, ir kur nors kitur atsiranda.
Beje, mes didesni nei liniuotė, pasikeisiu vėliau, rytoj mums 22 sav.
O beria man visą kūną, šiandien pvz. toks guzelis ant kojos ir ant krūtinės, po to praeina, ir kur nors kitur atsiranda.
Beje, mes didesni nei liniuotė, pasikeisiu vėliau, rytoj mums 22 sav.
neskubek taisytis, nes po savaites gali buti vel tos kelios dienos atgal ,nes leliuka nebuna vienodi vieni mazesni kiti didesni
kaip man buvo del svorio maziaus ta diena kai gime dar eko sake 3700g o gime 4140g