Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas ir nėštumas

QUOTE(Liutukeee @ 2008 07 09, 20:50)
Nesinervink del tu vaistu! 4u.gif As taoi nesinervinu  blush2.gif ,svarbu,kad visai is apyvartos neisimtu  mirksiukas.gif
O tau pilva beria?Man tai nuo fraksiparino guzai,guzai,guzai,raudona,melyna,geltona ir dar niezti  doh.gif .Ir kuo toliau-tuo labiau,sakau gal perdaug negiliai suleidziu,gal staciau durt reikia  g.gif .Nu,bet esu bandzius visaip-nepadeda.

O tu echoskopija kur dareisi?Ir ka tau sake?Ar aiskino kodel mano,kad mergaite?Ar rode ta vietyte? blush2.gif Nes man tai sake,kad nieko kabancio nemato ir rode ta vieta,bet as nelabai supratau  blush2.gif .Na pirmadieni pas genetikus gal geriau matysim  wub.gif .Labai jau norisi mergytes,nes berniuka turim,o daugiau vaiku neplanuojam(nors aisku ka gali zinoti kaip gyvenime nutiks)
Papildyta:

O Spascupreel padedavo?Maciau jame irgi yra magnio.Bet sako,kad labai jau silpnai veikia.Norejau anasyk nusipirkt,bet neturejo,tai kitur ir neieskojau.

sveikutes, as irgi leidausi fraxiparina, man irgi budavo guzai ir melynes verysad.gif bet jai atsrasdavo jau tikrai skaudus kuzas dedavau kompresiuka labai :)padedavo smile.gif o del mergyte ar berniukas geriausiai patiketi kai yra kokios 28sav , kai nusileidzia kiausiukai lotuliukas.gif nes man kai buvo 18 sav ir kelios d pasake kad mergyte, o paskiau 28sav jau buvo berniukas lotuliukas.gif taip kad atsargiai su tais eko lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Rola @ 2008 07 09, 21:11)
Buvau Santariškėse pas genetikus, neaiškino kodėl  lotuliukas.gif , paklausė ar norim žinoti lytį, ir pasakė, kad dukrytė. Išeidama dar paklausiau ar tikrai mergytė, sako tikrai bus po gimimo, bet 99 proc.

O beria man visą kūną, šiandien pvz. toks guzelis ant kojos ir ant krūtinės, po to praeina, ir kur nors kitur atsiranda.
Beje, mes didesni nei liniuotė, pasikeisiu vėliau, rytoj mums 22 sav.

neskubek taisytis, nes po savaites gali buti vel tos kelios dienos atgal ,nes leliuka nebuna vienodi vieni mazesni kiti didesni smile.gif
kaip man buvo del svorio maziaus ta diena kai gime dar eko sake 3700g o gime 4140g lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(raasula @ 2008 07 10, 10:05)
sveikutes, as irgi leidausi fraxiparina, man irgi budavo guzai ir melynes verysad.gif bet jai atsrasdavo jau tikrai skaudus kuzas dedavau kompresiuka labai  :)padedavo smile.gif o del mergyte ar berniukas geriausiai patiketi kai yra kokios 28sav , kai nusileidzia kiausiukai lotuliukas.gif nes man kai buvo 18 sav ir kelios d pasake kad mergyte, o paskiau 28sav jau buvo berniukas lotuliukas.gif taip kad atsargiai su tais eko lotuliukas.gif

Papildyta:
neskubek taisytis, nes po savaites gali buti vel tos kelios dienos atgal ,nes leliuka nebuna vienodi vieni mazesni kiti didesni smile.gif
kaip man buvo del svorio maziaus ta diena kai gime dar eko sake 3700g o gime 4140g lotuliukas.gif

O koki kompresiuka dedavai? g.gif

Aha,gali lytis ir pasikeisti smile.gif .O tau kas18sav.sake,kad mergyte,tikiuosi ne Genetikos centre?Nes as pirmadieni eisiu ten,gal ten maziau klysta g.gif

Maniskiui priespat gimima sake,kad 4200g,o gime3910g.Negali echoskopas ismatuot tikslaus svorio.
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2008 07 10, 10:14)
O koki kompresiuka dedavai? g.gif

Aha,gali lytis ir pasikeisti  smile.gif .O tau kas18sav.sake,kad mergyte,tikiuosi ne Genetikos centre?Nes as pirmadieni eisiu ten,gal ten maziau klysta  g.gif

Maniskiui priespat gimima sake,kad 4200g,o gime3910g.Negali echoskopas ismatuot tikslaus svorio.

pasidarydavau su dektine atskiedusi vandeniu siltu vata suvigydavau maisiukas ant virsaus ir uzdedavau keliom minutem smile.gif o eko man cia klp dare geras ekoskopuotojas, bet apsiriko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rola @ 2008 07 10, 09:11)
Organizmą gali išbalansuoti, bet ką daryti, vaistų gi nenutrauksiu????  g.gif
O iš kur tu žinai, kad pro placentą vaistai nepraeina, aš kažkada radau staripsnį, kuriame rašoma, kad MMMH nepraeina pro placentą, bet kiek ten tiesos tai nežinau....  doh.gif

g.gif nutraukti negali, nebent dar pabandyti paieškoti kokios nors MMMH atmainos, gal nealergizuotų, bet pagrindinė problema, kad nėra su kuo pasitarti ir pasikonsultuoti doh.gif Belieka kentėti, vartok daug skysčių, jie neutralizuoja alergenus 4u.gif
ir aš tą straipsnį ar kažkokį panašų skaičiau, kad nepraeina per placentą, dabar paieškojau, tai neberadau doh.gif
Kadangi turim puikių leliukų savo temoje, vadinasi viskas ir mūsiškiams bus gerai ir vaistukai nepakenks mirksiukas.gif

Diija, man toks klausimėlis kilo kai apsilankiau pas rugpjūtinukes, ten kalba, kad KMUK nedaro klizmos prieš gimdymą? blink.gif blink.gif ar tau darė? nes aš tai pati nepasidarysiu kai reikės blink.gif
Atsakyti
QUOTE(raasula @ 2008 07 10, 10:16)
pasidarydavau su dektine atskiedusi vandeniu siltu vata suvigydavau maisiukas ant virsaus ir uzdedavau keliom minutem smile.gif o eko man cia klp dare geras ekoskopuotojas, bet apsiriko smile.gif

As tai patepu su degtine vis,bet reiks pabandyt kaip tu sakai,aciu! 4u.gif

QUOTE(Mintė @ 2008 07 10, 13:18)
rugpjūtinukes, ten kalba, kad KMUK nedaro klizmos prieš gimdymą?  blink.gif  blink.gif  ar tau darė? nes aš tai pati nepasidarysiu kai reikės  blink.gif

O ar ji butina?Man ir Panevezy pries gimdyma niekas nedare g.gif (nes ten niekam nedaro,nebent "susitari"su personalu,bet as net nezinojau,kad klizma gali buti reikalinga blush2.gif ),bet per gimdyma jokiu problemu nebuvo.Na,bet po jo tai nezinau kiek dienu nekakojau,viduriai buvo uzkieteje juodai.
Atsakyti
g.gif  nutraukti negali, nebent dar pabandyti paieškoti kokios nors MMMH atmainos, gal nealergizuotų, bet pagrindinė problema, kad nėra su kuo pasitarti ir pasikonsultuoti  doh.gif  Belieka kentėti, vartok daug skysčių, jie neutralizuoja alergenus  4u.gif
ir aš tą straipsnį ar kažkokį panašų skaičiau, kad nepraeina per placentą, dabar paieškojau, tai neberadau  doh.gif
Kadangi turim puikių leliukų savo temoje, vadinasi viskas ir mūsiškiams bus gerai ir vaistukai nepakenks  mirksiukas.gif

Diija, man toks klausimėlis kilo kai apsilankiau pas rugpjūtinukes, ten kalba, kad KMUK nedaro klizmos prieš gimdymą?  blink.gif  blink.gif  ar tau darė? nes aš tai pati nepasidarysiu kai reikės  blink.gif

Šiame staripsnyje vienu sakiniu užsimenama, kad MMMH nepraeina pro placentos barjera, todėl tinkams nėščiosioms.: http://medicina.kmu....04/0304-03l.pdf

Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2008 07 10, 13:31)
O ar ji butina?Man ir Panevezy pries gimdyma niekas nedare  g.gif (nes ten niekam nedaro,nebent "susitari"su personalu,bet as net nezinojau,kad klizma gali buti reikalinga  blush2.gif ),bet per gimdyma jokiu problemu nebuvo.Na,bet po jo tai nezinau kiek dienu nekakojau,viduriai buvo uzkieteje juodai.

Rimtai nedarė blink.gif o tai stūmimo metu kaip??? taigi apsiš..... Aš buvau šventai įsitikinus, kad privaloma unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Rola @ 2008 07 10, 13:36)
Šiame staripsnyje vienu sakiniu užsimenama, kad MMMH nepraeina pro placentos barjera, todėl tinkams nėščiosioms.: http://medicina.kmu....04/0304-03l.pdf

Na va, tai reik tikėti ir nesijaudinti 4u.gif
Atsakyti

QUOTE(Mintė @ 2008 07 10, 13:38)
Rimtai nedarė  blink.gif  o tai stūmimo metu kaip??? taigi apsiš.....  Aš buvau šventai įsitikinus, kad privaloma  unsure.gif

Nedare,tikrai!Ir kai lankiau nestuke.gif kursus-akusere sake,kad niekam nebedaro,nes tai nereikalinga.Bet sake jei kurinors jausit super didziuli poreiki klizmai-tai"susitarkit"su personalu smile.gif
Tai cia taip Panevezio Gimdymo namuose.O kitur toi nezinau.
O stumimo metu tikrai neapsis..... lotuliukas.gif ,net tokiu minciu ir poreikio kakot visai nebuvo smile.gif .

O kaip kitoms-nezinau.Gal nueik i pagimdziusiuju temuke,gal ten ka raso,gal kitoms kitaip g.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2008 07 10, 13:54)
Nedare,tikrai!Ir kai lankiau  nestuke.gif kursus-akusere sake,kad niekam nebedaro,nes tai nereikalinga.Bet sake jei kurinors jausit super didziuli poreiki klizmai-tai"susitarkit"su personalu  smile.gif
Tai cia taip Panevezio Gimdymo namuose.O kitur toi nezinau.
O stumimo metu tikrai neapsis..... lotuliukas.gif ,net tokiu minciu ir poreikio kakot visai nebuvo  smile.gif .

O kaip kitoms-nezinau.Gal nueik i pagimdziusiuju temuke,gal ten ka raso,gal kitoms kitaip  g.gif

aha....... reik eiti paskaityti 4u.gif
Atsakyti
Diija, man toks klausimėlis kilo kai apsilankiau pas rugpjūtinukes, ten kalba, kad KMUK nedaro klizmos prieš gimdymą?  blink.gif  blink.gif  ar tau darė? nes aš tai pati nepasidarysiu kai reikės  blink.gif

Nea, nedaro... schmoll.gif ir "tos" vietelės netvarko (nebent cz), nes tipo viskas turi būti "natūralu" blush2.gif aš tai labai bijojau kad nebūtų per gimdymą apsiš... tai buvau nusipirkus klizmučių Microlax... o šiaip tai važiavau ryte, nieko nevalgius ir iš vakaro nelabai ką valgiau, tai ramu buvo... o "tą" vietelę tai jau tvarkiausi kas antrą dieną, kaip sakant visada pasiruošus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Diija @ 2008 07 10, 14:44)
Nea, nedaro...  schmoll.gif  ir "tos" vietelės netvarko (nebent cz), nes tipo viskas turi būti "natūralu"  blush2.gif  aš tai labai bijojau kad nebūtų per gimdymą apsiš... tai buvau nusipirkus klizmučių Microlax... o šiaip tai važiavau ryte, nieko nevalgius ir iš vakaro nelabai ką valgiau, tai ramu buvo... o "tą" vietelę tai jau tvarkiausi kas antrą dieną, kaip sakant visada pasiruošus  smile.gif

viskas aišku drinks_cheers.gif , teks ir man kokią klizmutę nusipirkti, nes nežinai kada pasibels. Bet gal norint (jei žinosiu, kad prisivalgius cool.gif ) galima paprašyti, kad padarytų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rola @ 2008 07 09, 13:09)
Laba  4u.gif ,

na tai va: pas mane pilvelyje sveika mergytė  wub.gif  wub.gif 

wub.gif kaip faina, sveikinu wub.gif
mes vakar buvome pas B genetikos centre, dar karta patvirtino, kad berniukas biggrin.gif
viskas chiki, veikia gerai, dave 3 portretus (vienas su koja) ir orevuar!

diasporala geriu tik kai pradeda tempti ar spazmuoti (kai spazmuoja geriau iskarto 2 ikalt). bet tikrai ne kasdien, nes nereikia man tiek daznai. g.gif
kai darbe pasitampau, tik tada. siand gal reiks, pvz.

mano drauge apsisy... gimdydama, bet sake, ten niekas nei puse zodzio nepasake, tipo norma, klizmos nedare, veiksmas pries 5 metus VGN.

mane klizmavo, nes cezeris buvo, paskui irgi klizmavo, nes dujos neiseidavo, o anglies nesusiprotejau isgerti doh.gif ana vieta reikejo skusti, kitaip skustu ligonineje, sesute ir peiliuka turejo blink.gif nors mane neispejo, bet operacija - tipo naturalu g.gif

atia, begu namo po darbelio!
Atsakyti