QUOTE(Mintė @ 2008 07 09, 08:28)
Mano ginė sakė, kad jai tik 2 kartu per nėštumą priklauso kraują daryti. Pradžioje ir gale 36 savaitę. Bet aš dar porą kartų savo nuožiūra pasidariau, nes kai negeriu vitaminų tai norėjau žinoti ar nepablogėjo kraujas. O šlapimą reikia daryti kas mėnesį, o prieš galą, tai kas 2 savaites, nors man liepė tik po 3 pasirodyti, jei dar nepagimdysiu
Kaip suprantu vienodai tiem gydytojam, nėštumas ne liga, o tai, kad mes norim atidesnio sekimo jiem dzin.
Reiks ir man pasidaryt kraujo tyrimuka.Nes giniai turbut nepadarys.
QUOTE(Aba @ 2008 07 09, 09:36)
gyd sake, kad gimda apsitraukus (nelabai supratau ka tai reiskia, bet kai paklausiau ar tai labai blogai, tai sake, kad daugiau guleciau ir bus gerai... sake, kad taip buna kartais nestumo metu). Tai tikiuosi, kad viskas bus gerai
Apsitraukusi gimda-tai spazmuota gimda.Man taip yra.
As ir praeita sav.gulejau,man ir pilva skaudejo.
Sveik!
Ilsekis!Saugok save ir leliuka!
QUOTE(zose123 @ 2008 07 09, 10:46)
sveikos merginos,
ar jus skaitete delfi?
ten raso apie musu vartojamus vaistukus, clexana ir heparina, kad jie negeri, su primaisom kenksmingom ir nors raso, kad pas mus lietuvoje ju nera atvezta, as netikiu, visur atvezta isskyrus mus, nesamone
, ka daryti?
reikia jauciu skambinti gyd.ir klausti, bet tai ka ji pasakys, tipo nuo to negero krenta spaudimas ir dar kazkas darosi, gali leliams musu persiduoti(cia mano nuomone)mano labai mazas spaudimas, nei kava nei aspirinas nepadeda ,galvos
tiesa, norejau pasakyti, kad gale nestumo magnio gerti negalima, o kodel jus del spazmu negeriat spascuprilio?
1.Aciu uz straipsniuka.As naudoju fraksiparina.Ji kaip ir maziausiai ispeike.
O,kad heparinas
negerai-tai man visi gydytojai sake,jis ir daug pigesni,tai turbut ir labiausiai kenksmingas.
Pamenat,viena mamyte buvo i musu tema parasiusi,kad susilauke mergytes su sirdies yda,tai gal jai heparinas ir pakenke.Bet ji naudojo butent heparina.O fraksiparinas,Clexane-manau,kad tikrai daug saugesni.Tikiuosi.Nes daugiau nieko nelieka.Butu daug blogiau jei Lietuva pasielgtu drastiskai ir isimtu juos is apyvartos.Vat ka tada daryciau-nezinau.Tikiuosi,kad taip nenutiks.
Mane labiau neramina fraksiparino anotacijoje esantis sakinys"Ilgai gydant kyla osteoporozes(kaulu retejimo ir trapumo)reiskinys".O ilgai-tai jau daugiau nei10paru(nes raso,kad10paru-normali gydymo trukme).Man pries 2savaites nuluzo puse kruminio danties,o vat pries valanda visas priekinis,valgiau ledus(minkstus)ir nuluzo.Isivaizduokit kaip siaubingai dabar jauciuosi ir atrodau
.Niekada tokiu nesamoniu nebudavo.Mano dantys nera stiprus,bet visada laiku plombuoju ir priziuriu.O dabar eme is niekur nieko luzineti.As ir vitaminus geriu.
2.Man sake,kad spascupreel perdaug silpnas.Man net magnis diasporal nepadeda.
QUOTE(Aba @ 2008 07 09, 11:10)
Be to, ten apie fraxiparina nieko nerasoma, tai gal jis geras
O kas del spazmu, tai man va dabar kai maudzia vis pilva, tai gydytoja israse to spascupreel ciulpti. As paskaiciau, kad jis visiskai homeopatinis vaistas, tai tikrai nepakenks leliukui. Tai jei kam spazmukai kamuoja, tikrai nusipirkit situ vaistuku (jie butent ir skirti nuo visokiu spazmu)!
1.Truputi mini ir fraksiparina,i pabaiga.
2.Ar tikrai padeda?Nusipirkciau,kad tik padetu,maciau,kad ir juose yra magnio,bet nedaug.
QUOTE(Rola @ 2008 07 09, 13:09)
na tai va: pas mane pilvelyje
sveika mergytė
Vat cia tai smagios naujienos!
Nuosirdziausi sveikinimai su mergyte!
.Tai mes tik3(pakolkkas)nesiojancios mergytes(tikiuosi mums neuzaugs pimpaliukas)
.O pas mus gruodinukiu puslapy vien mergytes,berniuku tik3pakolkas,o mergyciu jau keliolika