Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas ir nėštumas

QUOTE(Mintė @ 2008 07 03, 11:56)
Kiek mano protelis neša, tai čia paruošiamieji sąrėmiai, juk visai neskausmingi, tik vaikiukas įsirėmina, o taip gi man jau senokai darosi, tik ne taip dažnai. Ginė sako ar būna daugiau nei 10 per dieną, aš sakau aišku, tai jai iš vis šokas  O man kažkaip atrodo, kad turi būti ne daugiau kaip 10 per valandą? Diija, tu su jais ilgai kankinaisi primink man kaip ten iš tikro.

Man gi irgi visą nėštumą spazmavo gimdą (A juokėsi kad turėjau pagimdyt jau 16sav blush2.gif ), bet jau paskutinėmis savaitėmis tie tikrieji paruošiamieji pradėjo kankint... o ten tai džiaugsmelis... jie beveik reguliarūs, dažni ir trukdavo apie porą valandų (ir galvojau kaip pirmakartė kad jau gimdau..), vėliau jau pasidarė ir skausmingi doh.gif tai tikrai ne tokie, kaip spazmai buvo per visą nėtumą.
O tavo ginė tai labai be reikalo taip tave gasdina... ruošiasi gimda taip - natūralu. Nė viena moteris neatlaikytų gimdymo skausmų jei kaklelis, buvęs ilgas ir uždaras 9 mėn imtų ir staiga pradėtų atsidarinėt doh.gif tam ir yra tie gimdos spazmai (tik aišku savo laiku - ne per anksti), kurie minkština ir trumpina kaklelį - taip jį ruošia gimdymui mirksiukas.gif

QUOTE(Liutukeee @ 2008 07 03, 16:34)
Pasigirsiu-turbut turesim mergyte,nes tarp kojyciu nieko nemate.Nas ir mano nuojauta tokia.Ir brolis tik apie sese kalba  wub.gif

Sveikinimai wub.gif tik dar ankstoka truputį... pasidaryk echo dar 25sav. tada tikrai matys lytį mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Diija @ 2008 07 03, 17:59)

Sveikinimai  wub.gif  tik dar ankstoka truputį... pasidaryk echo dar 25sav. tada tikrai matys lytį  mirksiukas.gif

Na zinau,kad ankstoka.Su pirmu tai beveik iki galo nemate kas,bet nuojauta sake,kad berniukas.O dabarnuojauta sako,kad mergaite,o kai gine dar taip pasake-tai kitaip ir negalvoju smile.gif .Bet jei pavirs berniuku-tai nieko tokio.Pas genetike eisiu uz 1-2savaiciu-paziuresim ka ji sakys.

O tai tau kai spazmuodavo gimda-skaudedavo pilva?

Ir aplamai kamnors skauda siaip is niekur nieko?Ar tempia,maudzia,panasiai kaip pries mmm?
Atsakyti
sveikos, norejau jusu paklausti nuo kurio nestumo men jums dave nestumo lapa, ta kuri su savim reikia visada tureti?
Atsakyti
QUOTE(zose123 @ 2008 07 03, 20:17)
sveikos, norejau jusu paklausti nuo kurio nestumo men jums dave nestumo lapa, ta kuri su savim reikia visada tureti?

Kazkur tai11-12sav.
Atsakyti
tai man kaip visada viskas veluoja
Atsakyti
QUOTE(zose123 @ 2008 07 03, 21:15)
tai man kaip visada viskas veluoja

Nenusimink mirksiukas.gif .Tai,kad kitos dar ir 20sav.neturi.Cia turbut nuo gydytojo priklauso.
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2008 07 03, 18:54)
O tai tau kai spazmuodavo gimda-skaudedavo pilva?

Ir aplamai kamnors skauda siaip is niekur nieko?Ar tempia,maudzia,panasiai kaip pries mmm?

Kartais skaudėdavo, kartais ne... o tas mmm skausmas dažnokai aplankydavo...

Man irgi vėlai atidavė - gal kokią 18-19sav. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintė @ 2008 07 03, 11:56)

Rola ar matos ant tavęs tie +9 kg? jaučiu nelabai, tik pilvukas turbūt  4u.gif
wub.gif  šaunuoliai, sėdžiu, skaitau postą ir šypsena iki ausų, ach kaip gera  thumbup.gif

Matosi, ne tik ant pilvuko, bet ir ant užpakaliuko lotuliukas.gif Veidas pasidarė kažkoks apvalus, kaip vaikystei doh.gif

Aš tai dabar pradėjau gerti kas antrą dieną vitaminus, nes į darbo pabaigą silpnoka darosi, o apie 8 val. jau nulūžus miegu blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas,
pusryčiai prie kompo, o paskui į lovą smile.gif
QUOTE(Diija @ 2008 07 03, 17:59)
Man gi irgi visą nėštumą spazmavo gimdą (A juokėsi kad turėjau pagimdyt jau 16sav  blush2.gif ), bet jau paskutinėmis savaitėmis tie tikrieji paruošiamieji pradėjo kankint... o ten tai džiaugsmelis... jie beveik reguliarūs, dažni ir trukdavo apie porą valandų (ir galvojau kaip pirmakartė kad jau gimdau..), vėliau jau pasidarė ir skausmingi  doh.gif  tai tikrai ne tokie, kaip spazmai buvo per visą nėtumą.
O tavo ginė tai labai be reikalo taip tave gasdina... ruošiasi gimda taip - natūralu. Nė viena moteris neatlaikytų gimdymo skausmų jei kaklelis, buvęs ilgas ir uždaras 9 mėn imtų ir staiga pradėtų atsidarinėt  doh.gif  tam ir yra tie gimdos spazmai (tik aišku savo laiku - ne per anksti), kurie minkština ir trumpina kaklelį - taip jį ruošia gimdymui  mirksiukas.gif

Tai va ir aš kažkaip dėl to ramiau žiūriu, nei mano ginė, bet jos paranoja man nestuke.gif irgi persidavė. Tai ir gulėsiu, kiek gausis, vakar pragulinėjau, tai beveik nespazmavo, o kai pavaikštau pilvas kaip akmuo, bet gi neskauda iš vis niekur, tik kai paeinu sutraukia, kad net žingsnio žengti negali, paskui pastovi ir vėl lėtai galiu judėti. Ai nieko, gal kaip nors dar sulauksim A po atostogų ax.gif Tik va dėl to teks atidėti visokias keliones suplanuotas, nes jaučiu nėr gerai toli važinėti g.gif

man tai nuo 8 sav., nes kai nuėjau su echo po tepliojimų, kad viskas gerai tai ir išrašė.

QUOTE(Rola @ 2008 07 04, 07:42)
Matosi, ne tik ant pilvuko, bet ir ant užpakaliuko  lotuliukas.gif  Veidas pasidarė kažkoks apvalus, kaip vaikystei  doh.gif

Aš tai dabar pradėjau gerti kas antrą dieną vitaminus, nes į darbo pabaigą silpnoka darosi, o apie 8 val. jau nulūžus miegu  blush2.gif

kaip man darbe sakė - įgaunį normalią moterišką formą mirksiukas.gif
jei silpna tai gal ir reikia, nes negalima nusialinti organizmo, leliui reik sveikos mamytės 4u.gif
O dėl miegojimo tai miegok kiek tik gali, nes gali būti prieš pabaigą, kad kai ateis nemiga, tai svajosi kaip užmigti. Čia aš pagal save ax.gif Nors šią naktį, tai keistai ilgai išmiegojau nuo net i WC nebuvau atsikelus tik 5 val g.gif O taip tai vos užmiegu 2 val. prabundu 6, o dar tuo laiku sugebu 3 kartus į WC nueiti lotuliukas.gif
Nuo šiandien jau reik nebegerti aspirino (nes A sakė, kad pagal 6 savaičių echo tiksliausiai nėštumo laikas nustatomas, tai šiandien pagal tą echo skaitosi 36 prasideda, nors liniuotė tai visai jau netinka). Oi kaip nedrąsu nutraukti,nežinau šiandien dar reik gerti ar jau nebe g.gif
Atsakyti
[COLOR=yellow]o tai nuo kada pradeda matuoti gimdos auksti?[COLOR=yellow]man tos ju atostogos, viska sumale, nieko nzn , net kraujo tyrimu atsakymu, kur bepasisuksi , visi atostogauja, kiek del vaiko, tiek del nestumo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zose123: 04 liepos 2008 - 08:25

iskaita uzvede 7 sav, bet kortele i rankas isdave gal apie 15 sav, as supratau, kai sesute nepatingejo israsyti, nes klaidu privaryta nedaktarisku mirksiukas.gif

as vakarais luztu, jeigu "prisibendrauju" su kokiom bobom, gal energija is manes traukia g.gif kaip vakar, tarkim. kitom dienom normaliai ir iki 12 galiu kina paziureti.

labas rytas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zose123 @ 2008 07 04, 09:22)
[COLOR=yellow]o tai nuo kada pradeda matuoti gimdos auksti?[COLOR=yellow]man tos ju atostogos, viska sumale, nieko nzn , net kraujo tyrimu atsakymu, kur bepasisuksi , visi atostogauja, kiek del vaiko, tiek del nestumo

man pradėjo nuo 20 sav. matuoti
o tai niekas nepavaduoja? mane irgi nervina tos visu atostogos doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Karvute @ 2008 07 04, 09:29)
as supratau, kai sesute nepatingejo israsyti, nes klaidu privaryta nedaktarisku  mirksiukas.gif

pas mane irgi atmestinai surašyta ir klaidų privelta, reikės dar jei sugebėsiu pas ją nueiti, pasakyt, kad pataisytų ir papildytų ko nesurašė ir ką ne taip surašė, nes kitaip teks pačiai taisyti cool.gif
Atsakyti