QUOTE(Mintė @ 2008 07 03, 11:56)
Kiek mano protelis neša, tai čia paruošiamieji sąrėmiai, juk visai neskausmingi, tik vaikiukas įsirėmina, o taip gi man jau senokai darosi, tik ne taip dažnai. Ginė sako ar būna daugiau nei 10 per dieną, aš sakau aišku, tai jai iš vis šokas O man kažkaip atrodo, kad turi būti ne daugiau kaip 10 per valandą? Diija, tu su jais ilgai kankinaisi primink man kaip ten iš tikro.
Man gi irgi visą nėštumą spazmavo gimdą (A juokėsi kad turėjau pagimdyt jau 16sav ), bet jau paskutinėmis savaitėmis tie tikrieji paruošiamieji pradėjo kankint... o ten tai džiaugsmelis... jie beveik reguliarūs, dažni ir trukdavo apie porą valandų (ir galvojau kaip pirmakartė kad jau gimdau..), vėliau jau pasidarė ir skausmingi tai tikrai ne tokie, kaip spazmai buvo per visą nėtumą.
O tavo ginė tai labai be reikalo taip tave gasdina... ruošiasi gimda taip - natūralu. Nė viena moteris neatlaikytų gimdymo skausmų jei kaklelis, buvęs ilgas ir uždaras 9 mėn imtų ir staiga pradėtų atsidarinėt tam ir yra tie gimdos spazmai (tik aišku savo laiku - ne per anksti), kurie minkština ir trumpina kaklelį - taip jį ruošia gimdymui
QUOTE(Liutukeee @ 2008 07 03, 16:34)
Pasigirsiu-turbut turesim mergyte,nes tarp kojyciu nieko nemate.Nas ir mano nuojauta tokia.Ir brolis tik apie sese kalba
Sveikinimai tik dar ankstoka truputį... pasidaryk echo dar 25sav. tada tikrai matys lytį