Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas ir nėštumas

Labukas,

QUOTE(Karvute @ 2008 06 29, 21:09)
mano savijauta pagerejus ir net gera thumbup.gif , tik buvome sode, miegojau ant grindu, kryzkauli labai skaudejo, per diena prasivaiksiojau - praejo.
karoche - sveikateles visoms 4u.gif
aha mano pilvukas irgi neleidzia sedeti kaip panorejus biggrin.gif

Sveikinu, kad jau savijauta pagerėjo thumbup.gif dabar mėgaukis gerom dienelėm drinks_cheers.gif

QUOTE(Rola @ 2008 06 30, 09:15)
aš kitą savaitę važiuoju pas genetikus, labai laukiu, bet ir bijau  doh.gif

Viskas bus gerai, o svarbiausia vėl pasimatysi su leliuku wub.gif 4u.gif

O mes vėl naktį nelabai miegojom. Nuo sestadienio, kai pakuopiau namuose pradėjo gimdą spazmuoti ir su skausmeliais į kirkšnis ir žemyn doh.gif Tai vakar pragulinėjau, naktį irgi ne kas. Turbūt jau tikrai paruošiamieji, labai nepanikuoju, nes skausmas tai nėr aštrus, bet vis tiek neramu blink.gif Ir leliukas kažkaip labiau malasi ir stipriau spiria, matyt jam irgi nėr malonu tiek spazmeliai g.gif
Ach dar porą savaičių pratempti ir būt jau gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintė @ 2008 06 30, 12:44)
Labukas,
Sveikinu, kad jau savijauta pagerėjo  thumbup.gif  dabar mėgaukis gerom dienelėm  drinks_cheers.gif
Viskas bus gerai, o svarbiausia vėl pasimatysi su leliuku  wub.gif  4u.gif

O mes vėl naktį nelabai miegojom. Nuo sestadienio, kai pakuopiau namuose pradėjo gimdą spazmuoti ir su skausmeliais į kirkšnis ir žemyn doh.gif  Tai vakar pragulinėjau, naktį irgi ne kas. Turbūt jau tikrai paruošiamieji, labai nepanikuoju, nes skausmas tai nėr aštrus, bet vis tiek neramu  blink.gif  Ir leliukas kažkaip labiau malasi ir stipriau spiria, matyt jam irgi nėr malonu tiek spazmeliai  g.gif
Ach dar porą savaičių pratempti ir būt jau gerai  smile.gif

wub.gif laikykis keturiom!!! diasporala pagerk, kad nespazmuotu smile.gif
Atsakyti
Laba smile.gif
Kaip smagu, kai visoms viskas gerai sekasi smile.gif
As siandien buvau pas gine, tai pagal echo sake, kad 11 pilnu savaiciu yra, o gal net ir i 12 ilipam... Bet dar kolkas liniuotes nekeisiu, ziuresiu ka pasakys poliklinikoj, nes iki siol vaiksciojau privaciai, o dabar jau stosiu i iskaita poliklinikoj smile.gif Labai labai su BM dziaugiames biggrin.gif siandien kai pamaciau besitabaluojanti leliuka, tai net asarytes istrysko blush2.gif Taip gera buvo suzinot, kad viskas kolkas gerai... Tikiuosi, kad taip ir toliau smile.gif

To paties linkiu ir Jums - busimos mamytes smile.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
Ai, tiesa, dar pamirsau gines paklaust, tai gal kuri is jusu atsakys smile.gif SM pasiskaiciau, kad 11 savaite paspaudus spenelius turi isbegt priespienio. Ar taip visoms ir buvo? Nes man speneliai skausmingi kaip nezinia kas, bet kei paspaudziu, tai niekas neteka blush2.gif Ar ten tik parasyta taip, o realiai nebuna? doh.gif
Papildyta:
Ir dar - *****, dabar kai jau grizau namo, prisiminiau klausimu, kuriu taip ir neuzdaviau sad.gif Gal kuri is jusu naudojo Duphaston? Nes man buvo pradeje teplioti truputi, tai as geriau ir dar dabar geriu... Tai gyd pamirsau pasiklaust iki kada ji gert? Siaip vaistu aprasymo lapelyje parasyta, kad gerti iki 20 savaites... tai taip ir daryt? ar jus daret kitaip?

P.S. atsiprasau, jei uzknisu su savo nesibaigianciais klausimais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aba @ 2008 06 30, 17:11)
Laba smile.gif
Kaip smagu, kai visoms viskas gerai sekasi  smile.gif
As siandien buvau pas gine, tai pagal echo sake, kad 11 pilnu savaiciu yra, o gal net ir i 12 ilipam... Bet dar kolkas liniuotes nekeisiu, ziuresiu ka pasakys poliklinikoj, nes iki siol vaiksciojau privaciai, o dabar jau stosiu i iskaita poliklinikoj smile.gif Labai labai su BM dziaugiames biggrin.gif siandien kai pamaciau besitabaluojanti leliuka, tai net asarytes istrysko  blush2.gif Taip gera buvo suzinot, kad viskas kolkas gerai... Tikiuosi, kad taip ir toliau smile.gif

To paties linkiu ir Jums - busimos mamytes smile.gif  4u.gif  4u.gif
Papildyta:
Ai, tiesa, dar pamirsau gines paklaust, tai gal kuri is jusu atsakys smile.gif SM pasiskaiciau, kad 11 savaite paspaudus spenelius turi isbegt priespienio. Ar taip visoms ir buvo? Nes man speneliai skausmingi kaip nezinia kas, bet kei paspaudziu, tai niekas neteka  blush2.gif  Ar ten tik parasyta taip, o realiai nebuna? doh.gif
Papildyta:
Ir dar - *****, dabar kai jau grizau namo, prisiminiau klausimu, kuriu taip ir neuzdaviau sad.gif Gal kuri is jusu naudojo Duphaston? Nes man buvo pradeje teplioti truputi, tai as geriau ir dar dabar geriu... Tai gyd pamirsau pasiklaust iki kada ji gert? Siaip vaistu aprasymo lapelyje parasyta, kad gerti iki 20 savaites... tai taip ir daryt? ar jus daret kitaip?

P.S. atsiprasau, jei uzknisu su savo nesibaigianciais klausimais  ax.gif

pirmiausia, sveikinu pasimacius su pilvo gyventojum 4u.gif
speneliu nespaudeliok, nereikia , tipo stimuliuoja gimdos susitraukima. kazkam teka upeliais, kazkam uzake iki pat gimdymo. tai nera joks rodyklis.
Dufastona klausk poliklinikoje, vieni iki 20 sav vartoja, kitoms 12 skyria. man liepe apie 12-14 sav pabaigti pakuote ir naujos nepradeti, nes jis didina kresejima, o mum to nereikia, o jo veikla perima placenta, kuri susiformuoja nuo 12 sav. taip kad visais klausimas pas gydytoja! nusiteik ilgam vartojimui, gal trumpiau gersi mirksiukas.gif
Atsakyti
sveika Aba,
as duphastona irgi geriau del tepliojimo, bet kai netepliojo, pati nutraukiau, tik aisku po truputi mazindama doze, o ne iskart, nenorejau bereikalingu vaistu naudoti, nes kaikurie gydytojai yra pries sita vaista. as nutraukiau panasiu laikotarpiu kiek ir tau dabar yra, gal kiek anksciau
Atsakyti
QUOTE(Aba @ 2008 06 30, 17:11)
Laba smile.gif
Kaip smagu, kai visoms viskas gerai sekasi  smile.gif
As siandien buvau pas gine, tai pagal echo sake, kad 11 pilnu savaiciu yra, o gal net ir i 12 ilipam... Bet dar kolkas liniuotes nekeisiu, ziuresiu ka pasakys poliklinikoj, nes iki siol vaiksciojau privaciai, o dabar jau stosiu i iskaita poliklinikoj smile.gif Labai labai su BM dziaugiames biggrin.gif siandien kai pamaciau besitabaluojanti leliuka, tai net asarytes istrysko  blush2.gif Taip gera buvo suzinot, kad viskas kolkas gerai... Tikiuosi, kad taip ir toliau smile.gif

To paties linkiu ir Jums - busimos mamytes smile.gif  4u.gif  4u.gif
Papildyta:
Ai, tiesa, dar pamirsau gines paklaust, tai gal kuri is jusu atsakys smile.gif SM pasiskaiciau, kad 11 savaite paspaudus spenelius turi isbegt priespienio. Ar taip visoms ir buvo? Nes man speneliai skausmingi kaip nezinia kas, bet kei paspaudziu, tai niekas neteka  blush2.gif  Ar ten tik parasyta taip, o realiai nebuna? doh.gif
[

Sveikinu pasimacius su leliuku! wub.gif

Speneliu negalima spaudinet .Man niekas is ju nebego.Kai kurioms bega,ir nieko blogo.O jei nebega-dar geriau mirksiukas.gif

Dufastona geriau iki16sav.Tiek man liepe gin ius.
Atsakyti
sveikutes, kaip sekasi?kaip jusu pilvukai auga? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(raasula @ 2008 07 01, 10:02)

koks linksmas tavo parasas bigsmile.gif tiesiog ziovingas biggrin.gif

augam gerai, pradejau nesioti dirza (i darba) ir puole remuo esti, tai mastau kas geriau be dirzo ar be remenio g.gif
Atsakyti
QUOTE(raasula @ 2008 07 01, 10:02)

Auga auga, tik nesuprasi kiek dėl nėštumo, kiek dėl užkietėjusių vidurių
Atsakyti
man su tais viduriais irgi problema ir taip nuo pirmo menesio. ryte atsikeliu su pilvuku maziuku, o guluosi su didziausiu, o ypac buna grazutis pilvelis, kai savaitei pamirstu apie rimta reikala, tik i toleta ir puse pilvo nera. idomu ka galvoja kaimynai, jauciu galvoja , kad jiems vaidenasi, tai pilvas yra, tai pilvo nera smile.gif
Atsakyti
Na,o man nuo magnio diasporalio tai dazniausiai paleidzia vidurius blush2.gif ,bet vistiek pilva pucia dar labiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2008 07 02, 16:40)
Na,o man nuo magnio diasporalio tai dazniausiai paleidzia vidurius  blush2.gif ,bet vistiek pilva pucia dar labiau  blush2.gif

Man nepaleidžia niekas paskutiniu metu, riju slyvas, valgau sėmenis ir t.t. Magnis visai jokio poveikio, kaip ir visa kita doh.gif

Niekad gyvenime neturėjau tokios problemos, užtai jau ir priaugau apie 9 kg blush2.gif blink.gif
Atsakyti