Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas ir nėštumas

QUOTE(Liutukeee @ 2008 06 26, 21:34)

Tai labai lauksim rezultatu.O jus jau pries O pradekit,ypac jei mergytes norit  mirksiukas.gif

Darbuojamės, darbuojamės. Ir dar BT matuoju. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Karvute @ 2008 06 27, 10:20)

tiesa, pastebejau, kai orai gereja tai man skauda.

man irgi, man kai vesu, apsiniauke, tada as gerai jauciuosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2008 06 26, 11:28)
Norejau paklaust tu,kurios naudoja spec.spirituotus "tamponelius"is vaistines(durio vietai dezinfekuot),ar jie tokie kaip popieriukai suvilgyti spirite?Nes as kai vaziavau i svecius nusipirkau-tai man labai nepatiko,popierius spiritu uzpiltas,iskart isgaravo.Tikejausi,kad bus vatinis.Gal buna ir tokiu?Man tiesiog dave vaistinej,o as neklausinejau

Ir aš tokius naudoju, bet visai neblogi pasitaikė, na jie tikrai tokie popieriukai, bet neišgaruoja kol susileidžiu. Pažiūrėjau pavadinimą "Con-Zellin" gamintojas Hartmann, Vokietija.
Jau šiandien, kad susileidau vaistus, tai mėlynė ir guzas kaip reikiant, net diržas kai liečiasi, tai skauda doh.gif lotuliukas.gif Mažiukas buvo taip pilve įsirėmęs, kad niekaip negalėjau odos normaliai suimti, tai bele kaip susileidau, va ir turiu lotuliukas.gif

QUOTE(zose123 @ 2008 06 26, 21:09)
neatsimenu kuriai skaudejo galva, ar dar skauda? man tai kai uzeina, tai norisi vilku kaukti. buvau pas neurologa , tai liepe pasidaryti akiu dugno tyrima, tai nieko nerado, o kraujo tyrimo kaip kazkuriai is jusu skyre, net neiviena neuzsimine,sake, kad siuo metu jau ir parecetamolis yra nebe nekalciausias vaistas ir liepe gerti kai jau tikrai blogai, nesuprantu, gal hemaglobinas mazas, bet atsakymus suzinosiutik po savaites, gal del to galva skauda, kadangi daug vemiu tai gal ir truksta ko.plius tas amzinas blogumas negalejimas valgyti ko noriu...

QUOTE(zose123 @ 2008 06 27, 10:09)
man 13.6 sav, bet kai dare ehco, tai sake kad lelius vyresnis savaite, tai kaip ir 14.6 sav
as paklausiaugyd, jis man sako, kad dabar echo rodo tikslu nestumo laika, tai dabar nzn kaip sakyti , kiek man laiko, nes kai kas nors klausia, tai sakau nzn  biggrin.gif sakau apie 14-15 sav.
as kazkodel nusprendziau, kad man galva skauda, kad gelezies truksta, vakar radau vaiko ferum lek sirupo, tai pora sauksteliu isgeriau, tai siandien geriau, aisku negerai gerti nezinant kraujo tyrimu rezultatu, bet kadangi as daug vemiu ir valgau tik vistiena su bulvem nes daugiau nieks nelenda, tai manau , kad gelezies man tikrai truksta, nors visa gyvenima kraujas budavo geras, nes daug valgydavau zverienos , manau nieko blogo neatsitiks kad pagersiu truputi to sirupo
kazkur vaistineje maciau vitaminu skystu pavidalu nescioms, tipo vaistininke sako, kad jie labai gerai, nes tokiu pavidalu labai gerai pasisavina organizmas ir leliukas, tai gal reikia ju nusipirkti, gal kuri naudojat tokius vitaminus?

Man taip pat pirmą trimestrą ir puse antro užeidavo smarkūs galvos skausmai, kraujo tyrimai buvo geri, nei geležies nei ko kito trūko. Vaistų, tai negėriau jokių, o paracetamolis ir šiaip nėra jau labai geras vaistas. Buvau skaičius, kad kai skauda galvą reik gerti kuo daugiau skysčių, dėjau šaltus kompresus ant kaktos ir sprando ir gulėjau ir kentėjau. Būdavo dieną paskauda, kitą dar toks jausmas negeras, o trečia jau nieko. Ai tiesa, pasimatuok spaudimą, dar buvo momentas, kai labai spaudimas krisdavo, tai stipriai skaudėdavo galvą, tada tik kava gelbėdavo.
O šiaip tai stenkis rasti valgomo maisto ir kraujo tyrimus pasidaryk, gal visai nereik tau tos geležies. Dėl vitaminų, tai dar iki šiol negeriu jokių, išskyrus kalcį ir kartais magni. Kitą savaitę darysiu kraują, tai bus matyt ar reiks kokio elemento panaudoti.

man vakar ziauriai skaudejo, ir siand truputi. vaistu negeriau. dar buvo visu sanariu skausams ir koku raumenu gal spazmas, kuris dar laikosi, bet jau silpnesnis, nuo 3-5auksto laiptu voz nulipu. verysad.gif Diasporalo 2 packes nepadejo, 2 kalcio tabletes, na gal kazkiek padejo. galva visa skaudejo, veido daubos, kakta, pakausis, jau maniau sinusitas komplikavosi po slogos, tai pradejau sinupreta gerti. t-36.1. taip ir gyvenam verysad.gif

Vargšiukė, na ir kankina tave tos ligos 4u.gif

Eglyniau, kaip laikaisi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mintė: 27 birželio 2008 - 13:05
QUOTE(zose123 @ 2008 06 27, 10:09)
man 13.6 sav, bet kai dare ehco, tai sake kad lelius vyresnis savaite, tai kaip ir 14.6 sav
as paklausiaugyd, jis man sako, kad dabar echo rodo tikslu nestumo laika, tai dabar nzn kaip sakyti , kiek man laiko, nes kai kas nors klausia, tai sakau nzn  biggrin.gif sakau apie 14-15 sav.
as kazkodel nusprendziau, kad man galva skauda, kad gelezies truksta, vakar radau vaiko ferum lek sirupo, tai pora sauksteliu isgeriau, tai siandien geriau, aisku negerai gerti nezinant kraujo tyrimu rezultatu, bet kadangi as daug vemiu ir valgau tik vistiena su bulvem nes daugiau nieks nelenda, tai manau , kad gelezies man tikrai truksta, nors visa gyvenima kraujas budavo geras, nes daug valgydavau zverienos , manau nieko blogo neatsitiks kad pagersiu truputi to sirupo
kazkur vaistineje maciau vitaminu skystu pavidalu nescioms, tipo vaistininke sako, kad jie labai gerai, nes tokiu pavidalu labai gerai pasisavina organizmas ir leliukas, tai gal reikia ju nusipirkti, gal kuri naudojat tokius vitaminus?

Nepakenks Ferum Lec.O skystu vitaminu nesu naudojusi.Mano kraujas pries pora menesiu buvo geras,hemoglob.130.Bet ir tada baisiai skaudejo galva,tai man tikrai ne nuo to.
Vat ir siandien,vakar skauda. doh.gif

man vakar ziauriai skaudejo, ir siand truputi. vaistu negeriau. dar buvo visu sanariu skausams ir koku raumenu gal spazmas, kuris dar laikosi, bet jau silpnesnis, nuo 3-5auksto laiptu voz nulipu. verysad.gif Diasporalo 2 packes nepadejo, 2 kalcio tabletes, na gal kazkiek padejo. galva visa skaudejo, veido daubos, kakta, pakausis, jau maniau sinusitas komplikavosi po slogos, tai pradejau sinupreta gerti. t-36.1. taip ir gyvenam verysad.gif

Tavo savijauta visai kaip mano.Gal cia orai,slegis kalti g.gif
Papildyta:
QUOTE(violita @ 2008 06 27, 11:31)
Darbuojamės, darbuojamės. Ir dar BT matuoju.  ax.gif

Na tai saunuoliai! thumbup.gif 4u.gif Lauksim gandru! smile.gif

QUOTE(Mintė @ 2008 06 27, 14:05)
Ir aš tokius naudoju, bet visai neblogi pasitaikė, na jie tikrai tokie popieriukai, bet neišgaruoja kol susileidžiu. Pažiūrėjau pavadinimą "Con-Zellin" gamintojas Hartmann, Vokietija.

Man taip pat pirmą trimestrą ir puse antro užeidavo smarkūs galvos skausmai, kraujo tyrimai buvo geri, nei geležies nei ko kito trūko. Vaistų, tai negėriau jokių, o paracetamolis ir šiaip nėra jau labai geras vaistas. Buvau skaičius, kad kai skauda galvą reik gerti kuo daugiau skysčių, dėjau šaltus kompresus ant kaktos ir sprando ir gulėjau ir kentėjau. Būdavo dieną paskauda, kitą dar toks jausmas negeras, o trečia jau nieko. Ai tiesa, pasimatuok spaudimą, dar buvo momentas, kai labai spaudimas krisdavo, tai stipriai skaudėdavo galvą, tada tik kava gelbėdavo.

1.Mano-Pharma-Swab.Isivaizduojat-Alexandria Egypt uzrasyta,dar taip nera buve,kad egiprtietisku preparatu Lietuvoj nusipirkciau. lotuliukas.gif O pirkau tai Birzuose,nepamenu kokioj vaistinej,bet ju visoj Liet.yra.Ir kainavo 4cnt.pakeliui.Tai matyt s...nusipirkau,vienjau ,kad egiptietiski.

2.O iki kiek tau spaudimas nukrisdavo?Nes mano normalus-110/60-70,o dabar pakrenta gerokai.Bet kai skauda galva dazniau buna geras negu blogas,tik siaip silpna buna,tada kavos ikalu,kurios siaip nenaudoju,tai jei antroj dienos pusej-tai paskui visa nakti neuzmiegu doh.gif
Atsakyti
man sake kad nuo kalcio gali spazmuoti, kieteti gimda, tai as jo atsisakiau.
o tyrimus as pasidarius, bet gi visi atostogauja ir negaliu suzinoti rezultatu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zose123: 27 birželio 2008 - 14:45
QUOTE(zose123 @ 2008 06 27, 15:44)

Kalcio atskirai negeriu.Tik su polivitaminais,bet spazmuot dar iki ju pradejo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2008 06 27, 14:54)
O iki kiek tau spaudimas nukrisdavo?Nes mano normalus-110/60-70,o dabar pakrenta gerokai.Bet kai skauda galva dazniau buna geras negu blogas,tik siaip silpna buna,tada kavos ikalu,kurios siaip nenaudoju,tai jei antroj dienos pusej-tai paskui visa nakti neuzmiegu  doh.gif

Ir mano toks kaip tavo kai normalus, bet jau kai nukrisdavo 90/60-55 tai jau tada iki vėmimo galvą skaudėdavo.

QUOTE(zose123 @ 2008 06 27, 15:44)

aš kalcį tik nuo 3 trimestro pradėjau gerti, anksčiau neliepė.
O tai gal kas nors pavaduoja ir pasakytų kokie atsakymai, juk nestuke.gif negalima neigiamai atsakyti mirksiukas.gif
Jaučiu spazmavimas gal ir dėl gimdos tempimosi gaunasi g.gif man II trimestre buvo užėję, kad bijojau pajudėti, bet paskui praėjo. O dabar tai sukietėja kai pavargstu, bet pati nesuprantu ar ten vaikiukas taip įsirežia, kad kontūrai matosi, ar čia gimdos spazmas blush2.gif O paruošamuosius gal jau lyg ir pradėjau po truputį jausti, bet irgi nesuprantu, nes nudiegia tai vieną tai kitą pusę, kur vaikiukas susibazavęs, gal ten jis kur pasiremia ir suskausta cool.gif Siaubas kokia aš tundra šitam reikale doh.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif ,

aš bijau, kad leliuko nesuspausčiau kai sėdžiu, nes kai tik susiriečiu prie kompo jis bumsi, gal jam negerai tokia padėtis???? doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rola @ 2008 06 28, 11:23)
Laba  4u.gif ,

aš bijau, kad leliuko nesuspausčiau kai sėdžiu, nes kai tik susiriečiu prie kompo jis bumsi, gal jam negerai tokia padėtis????  doh.gif  blush2.gif

Laba,
Neturėtum suspausti, jis ten vandenų apsaugotas, gal tik šiaip jam nepatogu nes mažiau vietos arba gal susirietus tai geriau judesius jauti 4u.gif
Bet aišku geriau sėdėti tiesia nugara, tada stuburas ne taip kenčia ir mažiau (vėliau) skaudės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintė @ 2008 06 28, 11:20)
Ir mano toks kaip tavo kai normalus, bet jau kai nukrisdavo 90/60-55 tai jau tada iki vėmimo galvą skaudėdavo.

Jaučiu spazmavimas gal ir dėl gimdos tempimosi gaunasi  g.gif  man II trimestre buvo užėję, kad bijojau pajudėti, bet paskui praėjo. O dabar tai sukietėja kai pavargstu, bet pati nesuprantu ar ten vaikiukas taip įsirežia, kad kontūrai matosi, ar čia gimdos spazmas  blush2.gif O paruošamuosius gal jau lyg ir pradėjau po truputį jausti, bet irgi nesuprantu, nes nudiegia tai vieną tai kitą pusę, kur vaikiukas susibazavęs, gal ten jis kur pasiremia ir suskausta  cool.gif  Siaubas kokia aš tundra šitam reikale

1.Aha,man ir kelis sykius buvo nukrites kaip tau.
2.Nei jokia tu ne tundra.As pvz.su pirmu jokiu paruosiamuju niekada nejauciau,pernesiojau visa savaite,o nei pilvas nenusileido,nei kamstis isejo,nei kaklelis nesutrumpejo,nesuminkstejo,zodziu jokia veikla nevyko.Nu aisku cia tik man taip lotuliukas.gif .Isskirtinis egzempliorius buvau blush2.gif .Uztat jau dabar nerimauju kaip su antru bus,juk sako,kad su AFS pernesiot negalima,skatint irgi,tai mano atveju(jei bus kaip su pirmu)belieka Cezaris g.gif
Laba  4u.gif ,

aš bijau, kad leliuko nesuspausčiau kai sėdžiu, nes kai tik susiriečiu prie kompo jis bumsi, gal jam negerai tokia padėtis???? 

Neturetum suspaust,nors man gine sakydavo,kad reikia vengt visokiu susirietusiu padeciu,nes atseit kraujagysles uzspaudziamosm,maziukas maziau deguonies gauna.Bet cia gal jau veliau kai visai dedelis pilvukas buna g.gif
Atsakyti
Laba  4u.gif ,

aš bijau, kad leliuko nesuspausčiau kai sėdžiu, nes kai tik susiriečiu prie kompo jis bumsi, gal jam negerai tokia padėtis????  doh.gif  blush2.gif

su savaitelem!!! 4u.gif

mano savijauta pagerejus ir net gera thumbup.gif , tik buvome sode, miegojau ant grindu, kryzkauli labai skaudejo, per diena prasivaiksiojau - praejo.
karoche - sveikateles visoms 4u.gif

aha mano pilvukas irgi neleidzia sedeti kaip panorejus biggrin.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif ,

aš kitą savaitę važiuoju pas genetikus, labai laukiu, bet ir bijau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rola: 30 birželio 2008 - 08:16