Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas ir nėštumas

QUOTE(Diija @ 2008 06 24, 19:53)
Sveikutės mergaitės  smile.gif
Matau jau naujienas žinote - AŠ JAU MAMA  clap.gif
Mus tik šiandien iš ligoninės paleido. Rašau kol miega zuikutis mano, nors jis pas mane toks miegaliukas - tik miega ir miega...  doh.gif  net pamiršta kad valgyt reikia, tai turėjom problemų dėl svorio pametimo, bet dabar jau viskas gerai, ir jau mokomės valgyt dažniau  smile.gif
Visoms linkėjimai nuo mūsų  smile.gif
P.S. O jausmas būti mama tikrai tikrai pats nuostabiausias pasaulyje....  ax.gif

sveikinimai wub.gif
Atsakyti
Mus tik šiandien iš ligoninės paleido. Rašau kol miega zuikutis mano, nors jis pas mane toks miegaliukas - tik miega ir miega...  doh.gif  net pamiršta kad valgyt reikia, tai turėjom problemų dėl svorio pametimo, bet dabar jau viskas gerai, ir jau mokomės valgyt dažniau  smile.gif
P.S. O jausmas būti mama tikrai tikrai pats nuostabiausias pasaulyje....  ax.gif

Sveikute 4u.gif
Gerų naktelių ir saldaus pienuko smile.gif Abiem po balionėlį 4u.gif 4u.gif
Kaip nuostabu jausti tą jausmą,kad esi MAMYTĖ smile.gif , ar ne ,džiaugiuosi už tave mirksiukas.gif
Atsakyti

wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas,

wub.gif susigraudinau skaitydama tavo postą wub.gif Aukite ir stiprėkite 4u.gif kai turėsi laiko labai laukiu pasakojimo su visom smulkmenytėm. Ach jau ir man ne už kalnų finišas bigsmile.gif

Eglyniau, kaip tu laikaisi, kaip savijauta? dar savaitėlę kankinsiesi darbe, turbūt jau labai sunku ištverti.
Kada tau pas S? Aš bandysiu šiandien eiti per jos priėmimą, bandysiu tartis tuo atveju jei anksčiau tektų lukštentis.
Aš tai vis nesusiruošiu į tą gimdymo paskaitėlę nueiti, jau sakiau kitą antradienį (būna tik antradieniais) tikrai eisiu, nes bijau, kad ir galiu iš vis nespėti lotuliukas.gif
Man tai jau vis sunkiau darosi. Šiaip atorodo nieko, bet jei paeinu daugiau, tai gimdą iš karto užspazmuoja, o ir vakare tada ne kas - pilvas visas kietutis būna. Sekmadieni prasitryniau namuose tai viskas atrodo gerai. Na teks riboti vaikščiojimus. Dar kojos pradėjo tinti doh.gif keistai kažkaip naktį ir rankų pirštai patinsta. Turėjau problemų su vestuviniu žiedu, kai prabudau vidury nakties, o rankos sutinę, žiedas įsiveržęs blink.gif puoliau į panika, bet nieko negalėjau padaryti, gerai, kad ryte tinimas šiek tiek atsileido tai nusimoviau šiaip ne taip cool.gif

Karvute ir Rola, sveikinu su jau matomais pilvukais 4u.gif

Visom kitoms po baliončiką 4u.gif
Atsakyti
Labai labai AČIŪ visoms už sveikinimus wub.gif
Esu be galo laiminga, nors ir miego trūksta (vakar mažiukas turbūt sumaišė dieną su naktim, ir pusę nakties budravo, rankytėm mojavo, apžiūrinėjo viską (bet neverkė), tai man irgi teko su juo bendrauti....
Darytas cezaris - dėl to, kad mažiukas pasirinko netinkamą padėtį gimimui... laukėm dar keletą valandų, bet kadangi niekas nesikeitė, teko atlikti operaciją...
Einu žadinti mažiuko, darysim rytinį tualetą biggrin.gif
Atsakyti
Mes vel buvom beveik 2savaite is sostines pabege.

Kaip smagu,kad turim dar1mamyte!Nuosirdziausi sveikinimai Dijai ir jos suneliuii!!! 4u.gif
QUOTE(Aba @ 2008 06 16, 21:09)
Sveikutes!  biggrin.gif  Siandien gi buvau pas gydytoja. Tai jau laiminga iki ausu .Ir as, ir vyras pamatem savo leliuka  thumbup.gif  Jau juda smile.gif Pasake, kad 8 su puse sav. Ir pagal kunelio ilgi, ir pagal pilvelio apimti  thumbup.gif  Tai taip ir turi buti, nes pagal mmm, tai 8 sav ir 3 dienos. Vyras pamate tai visas net svyti  wub.gif Sako gydytojai: o cia jus judinat ta leliuka? gydytoja sako: Jis pats moka judet!Tai buvo smagu pasiziuret kaip jis ten maskatuojasi  Zodziu, laimes pilnos kelnes
Zodziu, net neatsimenu kada tokia laiminga buvau  blush2.gif  Dieve, kaip gera man siandien   Tikiuosi, kad taip ir toliau seksis...

Na va,be reikalo nervavaisi 4u.gif .Smagu,kad viskas gerai!As paskutiniu metu irgi kazkaip nervuojuosi,vis atrodo,kad nebesivysto leliukas,tai svoris krenta,tai pilvas dumba,jau jauciau leliuko judesiukius,paskui jie dingo doh.gif .Na siaip tai nei teplioja,nei krutys nesumazejo.Bet pilva labai tempe,skauda,nugara irgi skaudejo,pykint buvo pradeje smarkai.Visokiu nesamoniu prisigalvojau blush2.gif .Bet dabar lyg ir vel viskas gerai,geriu magni diasporal,vitaminus"MAMAVIT",tai nei meslungis betraukia,nuo siandien ir pilvo nebeskauda.Laukiu nesulaukiu kada imsiu jausti pastovius judesiukus,vat tada sakau jau 100%apsiraminsiu,nes kai judes-zinosiu,kad viskas gerai.O ddabar vis knieti nueit echoskopijai,nes man paskirta tik liepos4d.O noreciau ryt-poryt pasidaryt.Gal vilnietes zinot kur galeciau greitai ir nebrangiai pasidaryt,na iki kokiu 80lt.?
QUOTE(Karvute @ 2008 06 16, 21:26)
MB= mano brangusis = mano brangiausias=mano briedis mirksiukas.gif

Mano bjaurybe lotuliukas.gif

QUOTE(zose123 @ 2008 06 18, 21:45)
sveikos,
norejau paklausti pas tas, kurias yra ar buvo nestumo sloga, kaip ji atrodo? ar kaip uzsikisusi nosis ar  bega sloga?
man lyg tas ir tas, ir plius ciaudziu, kaip butu kokia alergine, bet kad alergines niekada neturejau, tai gal nestumo. kazkaip kai buvo su pirmu nestumu, turejau irgi sloga, bet ja man gyde ir nieks neminejo kad yra nesciuju sloga, patarkit, nes nzn ar gerti kokiu vaistu ar ne. 

Man tesesi gal 1,5men.,dabar apstojo(bet dar ciaudau ir sunku kvepuot)-bego upeliais,istisai ciaudejau.Vaistu jokiu nenaudojau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liutukeee: 25 birželio 2008 - 12:35
Karvute,gal jau buvai pakartotiniam genetiniam tyrimui?Kazi gydytojai reiks siuntimo?Ar jau nebe?
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2008 06 25, 13:31)
Mes vel buvom beveik 2savaite is sostines pabege.

As paskutiniu metu irgi kazkaip nervuojuosi,vis atrodo,kad nebesivysto leliukas,tai svoris krenta,tai pilvas dumba,jau jauciau leliuko judesiukius,paskui jie dingo  doh.gif .Na siaip tai nei teplioja,nei krutys nesumazejo.Bet pilva labai tempe,skauda,nugara irgi skaudejo,pykint buvo pradeje smarkai.Visokiu nesamoniu prisigalvojau ]

man irgi lygiai tas pats, atrodo , kai buna dienu kai nieko neskauda, nevemiu, tai kaip ir nesilaukciau, o kai uzeina pykinimas nezmoniskas, tai net pilvo nematyti , drabuzius nesciuju padedu i sona doh.gif , prisigalvoju visokiu nesamoniu, butu mano valia, daryciausi echo karta savaiteje. pastoviai ciupineju krutis ar skauda, ziuriu ar neteplioja, kaip kokia paranojike. greiciau tie judesiai prasidetu , o blogumai baigtusi
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zose123: 25 birželio 2008 - 19:10
Tik dabar pamaciau, kad mes su zose 123 labai panasaus laiko smile.gif smaguma! blush2.gif
As irgi kaip paranojike vis pasimaigau krutine blush2.gif, vis eidama i wc apziuriu kelniukus mikroskopiniu zvilgsniu... o neduok tu dieve biski koki sona nudiegia, tai jau beveik apsiasarojus vaikstau doh.gif doh.gif Bet tikiuosi, kad tiek tavo, tiek mano pergyvenimai yra tik issigalvojimas smile.gif

Beje, turiu kaip visada, klausimeli ax.gif As jau daugiau kaip menesi leidziuosi fraxiparina, anksciau nieko nebuvo, o dabar keistumai prasidejo: vakar kur susileidau, tai toks guzas issoko (nu toks kietulys nemazas), o jau niezti, tai kosmaras g.gif Bet kazkaip galvoju, gal cia vienkartinis toks dalykas (nu bent tikiuosi). O siandien dar keisciau: susileidau ampule, istraukiau adata ir pasipyle is tos durio skylutes kraujas...Anksciau taip kartais budavo, bet toks tik kraujo lasiukas ir viskas, o siandien tai koks arbatinis saukstelis kraujo... Taip persigandau. Zinoma, nezinau ar tai pasikartos...gal tiesiog pataikiau i kokia stambesne kraujagysle? g.gif g.gif Bet pergyvenu dar ir del to, kad nebutu isbege visi suleisti vaistukai... blink.gif

Gal kam taip yra buve? ax.gif
Atsakyti
as stengiuosi leisti labai letai, gal todel ir guzai nesusidaro, o del kraujo, as vis bandau iziureti kaip ten odoje kapiliarai issideste, tai bandau i balta ploteli pataikyti, ir duriu kampu, kaip rode A, o ne tiesiai, tai jai jau laselis isbega, tai jau zinau , kad bus melyne
Atsakyti
Labas rytas
Vakar susitariau su gyd. dėl gimdymo jei tektų anksčiau lukštentis, tai dabar jau nors dėl to ramu.

QUOTE(Liutukeee @ 2008 06 25, 13:31)
As paskutiniu metu irgi kazkaip nervuojuosi,vis atrodo,kad nebesivysto leliukas,tai svoris krenta,tai pilvas dumba,jau jauciau leliuko judesiukius,paskui jie dingo  doh.gif .Na siaip tai nei teplioja,nei krutys nesumazejo.Bet pilva labai tempe,skauda,nugara irgi skaudejo,pykint buvo pradeje smarkai.Visokiu nesamoniu prisigalvojau  blush2.gif .Bet dabar lyg ir vel viskas gerai,geriu magni diasporal,vitaminus"MAMAVIT",tai nei meslungis betraukia,nuo siandien ir  pilvo nebeskauda.Laukiu nesulaukiu kada imsiu jausti pastovius judesiukus,vat tada sakau jau 100%apsiraminsiu,nes kai judes-zinosiu,kad viskas gerai.

QUOTE(zose123 @ 2008 06 25, 20:05)
man irgi lygiai tas pats, atrodo , kai buna dienu kai nieko neskauda, nevemiu, tai kaip ir nesilaukciau, o kai uzeina pykinimas nezmoniskas, tai net pilvo nematyti , drabuzius nesciuju padedu i sona doh.gif , prisigalvoju visokiu nesamoniu, butu mano valia, daryciausi echo karta savaiteje. pastoviai ciupineju krutis ar skauda, ziuriu ar neteplioja, kaip kokia paranojike. greiciau tie judesiai prasidetu , o blogumai baigtusi

QUOTE(Aba @ 2008 06 25, 21:21)
As irgi kaip paranojike vis pasimaigau krutine  blush2.gif, vis eidama i wc apziuriu kelniukus mikroskopiniu zvilgsniu... o neduok tu dieve biski koki sona nudiegia, tai jau beveik apsiasarojus vaikstau doh.gif  doh.gif Bet tikiuosi, kad tiek tavo, tiek mano pergyvenimai yra tik issigalvojimas smile.gif

Beje, turiu kaip visada, klausimeli  ax.gif As jau daugiau kaip menesi leidziuosi fraxiparina, anksciau nieko nebuvo, o dabar keistumai prasidejo: vakar kur susileidau, tai toks guzas issoko (nu toks kietulys nemazas), o jau niezti, tai kosmaras  g.gif  Bet kazkaip galvoju, gal cia vienkartinis toks dalykas (nu bent tikiuosi). O siandien dar keisciau: susileidau ampule, istraukiau adata ir pasipyle is tos durio skylutes kraujas...Anksciau taip kartais budavo, bet toks tik kraujo lasiukas ir viskas, o siandien tai koks arbatinis saukstelis kraujo... Taip persigandau. Zinoma, nezinau ar tai pasikartos...gal tiesiog pataikiau i kokia stambesne kraujagysle? g.gif  g.gif  Bet pergyvenu dar ir del to, kad nebutu isbege visi suleisti vaistukai...  blink.gif
Gal kam taip yra buve?  ax.gif

Ach merginos, stenkitės kiek galima mažiau pergyventi, nors tikrai žinau, kad tai nelabai įmanoma. Aš iki dabar pergyvenu dėl kiekvieno diegliuko, nors žinau, kad kai pilvelis vis auga, tai tempia gimdos raiščius ir už tai skausmas vaikšto, na bet vis tiek neramu, nes nesu 100 proc. garantuota. Tada puolu gultis į lovą ir guliu, guliu, nors nežinau ar dabar jau yra iš to kokios naudos. O ką jau kalbėti apie įprotį kai nueinu į WC ir vis atydžiai kelnaites apžiūriu ir atsikvėpiu, kad nėra kraujo doh.gif Man atrodo, kad tos visos baimės mums visoms tokios pačios, o praeis tik tada kai pagimdysim. Dabar kai jaučiu judesiukus tai ramiau, bet vis tiek kartais atrodo, kad per mažai juda, kartais pradedi galvoti gal kas negerai, nes per daug juda doh.gif Na man tai paranojos tęsiasi lotuliukas.gif
O dėl vaistukų vietoje atsiradusio guzo, tai tikriausiai pataikei į kokią kraujagyslę giliau ir susidarė gūziukas. O kai aš pataikau į paviršinę kraujagyslę, tai ir man kraujo būna nemažai išbėga, kartą darbe kai susileidau ir nepažiūrėjau,kad bėgs kraujas, tai persisunkė, net per megztuką doh.gif Būna kartais, kad atrodo nebėja kraujas, užsijuosiu diržą, o po kiek laiko žiūriu, tas išterliotas. Neramu, kad gali su krauju ir vaistukai išbėgti, bet kaip ir nieko, leliukui viskas gerai, nors tikrai ne kartą ir man taip buvo. Matyt vaistai savo keliu nueina, o jei kiek ir išbėga tai nieko nenutinka.
Aš irgi kaip zose123 stengiuosi gerai apžiūrėti, tą vientą kur leidžiu, kad nepataikyčiau į kraujagyslę, dabar vienam šone kai leidžiu, tai net mėlynių nesigauna, na bet kitas viską atperka lotuliukas.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif ,

aš irgi labai bijau dėl savo leliuko blush2.gif Manau, kad mums čia visoms po skaudžios patirties doh.gif
Atsakyti