Labas rytas
Vakar susitariau su gyd. dėl gimdymo jei tektų anksčiau lukštentis, tai dabar jau nors dėl to ramu.
QUOTE(Liutukeee @ 2008 06 25, 13:31)
As paskutiniu metu irgi kazkaip nervuojuosi,vis atrodo,kad nebesivysto leliukas,tai svoris krenta,tai pilvas dumba,jau jauciau leliuko judesiukius,paskui jie dingo
.Na siaip tai nei teplioja,nei krutys nesumazejo.Bet pilva labai tempe,skauda,nugara irgi skaudejo,pykint buvo pradeje smarkai.Visokiu nesamoniu prisigalvojau
.Bet dabar lyg ir vel viskas gerai,geriu magni diasporal,vitaminus"MAMAVIT",tai nei meslungis betraukia,nuo siandien ir pilvo nebeskauda.Laukiu nesulaukiu kada imsiu jausti pastovius judesiukus,vat tada sakau jau 100%apsiraminsiu,nes kai judes-zinosiu,kad viskas gerai.
QUOTE(zose123 @ 2008 06 25, 20:05)
man irgi lygiai tas pats, atrodo , kai buna dienu kai nieko neskauda, nevemiu, tai kaip ir nesilaukciau, o kai uzeina pykinimas nezmoniskas, tai net pilvo nematyti , drabuzius nesciuju padedu i sona
, prisigalvoju visokiu nesamoniu, butu mano valia, daryciausi echo karta savaiteje. pastoviai ciupineju krutis ar skauda, ziuriu ar neteplioja, kaip kokia paranojike. greiciau tie judesiai prasidetu , o blogumai baigtusi
QUOTE(Aba @ 2008 06 25, 21:21)
As irgi kaip paranojike vis pasimaigau krutine
, vis eidama i wc apziuriu kelniukus mikroskopiniu zvilgsniu... o neduok tu dieve biski koki sona nudiegia, tai jau beveik apsiasarojus vaikstau
Bet tikiuosi, kad tiek tavo, tiek mano pergyvenimai yra tik issigalvojimas
Beje, turiu kaip visada, klausimeli
As jau daugiau kaip menesi leidziuosi fraxiparina, anksciau nieko nebuvo, o dabar keistumai prasidejo: vakar kur susileidau, tai toks guzas issoko (nu toks kietulys nemazas), o jau niezti, tai kosmaras
Bet kazkaip galvoju, gal cia vienkartinis toks dalykas (nu bent tikiuosi). O siandien dar keisciau: susileidau ampule, istraukiau adata ir pasipyle is tos durio skylutes kraujas...Anksciau taip kartais budavo, bet toks tik kraujo lasiukas ir viskas, o siandien tai koks arbatinis saukstelis kraujo... Taip persigandau. Zinoma, nezinau ar tai pasikartos...gal tiesiog pataikiau i kokia stambesne kraujagysle?
Bet pergyvenu dar ir del to, kad nebutu isbege visi suleisti vaistukai...
Gal kam taip yra buve?
Ach merginos, stenkitės kiek galima mažiau pergyventi, nors tikrai žinau, kad tai nelabai įmanoma. Aš iki dabar pergyvenu dėl kiekvieno diegliuko, nors žinau, kad kai pilvelis vis auga, tai tempia gimdos raiščius ir už tai skausmas vaikšto, na bet vis tiek neramu, nes nesu 100 proc. garantuota. Tada puolu gultis į lovą ir guliu, guliu, nors nežinau ar dabar jau yra iš to kokios naudos. O ką jau kalbėti apie įprotį kai nueinu į WC ir vis atydžiai kelnaites apžiūriu ir atsikvėpiu, kad nėra kraujo
Man atrodo, kad tos visos baimės mums visoms tokios pačios, o praeis tik tada kai pagimdysim. Dabar kai jaučiu judesiukus tai ramiau, bet vis tiek kartais atrodo, kad per mažai juda, kartais pradedi galvoti gal kas negerai, nes per daug juda
Na man tai paranojos tęsiasi
O dėl vaistukų vietoje atsiradusio guzo, tai tikriausiai pataikei į kokią kraujagyslę giliau ir susidarė gūziukas. O kai aš pataikau į paviršinę kraujagyslę, tai ir man kraujo būna nemažai išbėga, kartą darbe kai susileidau ir nepažiūrėjau,kad bėgs kraujas, tai persisunkė, net per megztuką
Būna kartais, kad atrodo nebėja kraujas, užsijuosiu diržą, o po kiek laiko žiūriu, tas išterliotas. Neramu, kad gali su krauju ir vaistukai išbėgti, bet kaip ir nieko, leliukui viskas gerai, nors tikrai ne kartą ir man taip buvo. Matyt vaistai savo keliu nueina, o jei kiek ir išbėga tai nieko nenutinka.
Aš irgi kaip zose123 stengiuosi gerai apžiūrėti, tą vientą kur leidžiu, kad nepataikyčiau į kraujagyslę, dabar vienam šone kai leidžiu, tai net mėlynių nesigauna, na bet kitas viską atperka