Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas ir nėštumas

QUOTE(Karvute @ 2008 05 14, 13:13)
na tipo mum nepavojina ta mononukleoze, per placenta nepereina, tai neimk i galva. smile.gif
man dare echo vaginalini kovo men, buvau irgi su sunum, jam patiko hihihi.gif
paskui sake, mama, kai vaziuosi "po delam" - su reikalais - mane irgi kartu pasiimk! doh.gif zmogiukui 3.5metu lotuliukas.gif bet kai reikejo, tai neziurejau, kad sunus salia. gyd sake, butu jis 4 metuku, jau visiems pasakytu, o dabar dar durniukas - pasipramogavo lotuliukas.gif is tikruju ziuriu per 2 men labai gudrus pasidare, jau dabar neapsukciau jam galvos. biggrin.gif

Karvute, o kiek tavo vaikuciui metu?
Skirtumas nedidelis bus? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglynius @ 2008 05 14, 10:43)
Kaip jums fainiai  wub.gif  Tik truputį liūdna kad retai matysim čia jus  verysad.gif  Bet svarbiausia kad viskas gerai, ir mažiukas duodasi kaip pašėlęs  4u.gif
Ale tu pas mus manekenka būsi  mirksiukas.gif  4u.gif

pradžiai vis tiek dar kartas nuo karto į darbą ateisiu, tai prisiduosiu kaip gyvenam, o paskui žiūrėsim.
Tai kad gal normaliai čia tas svoris, nes ginė tai kaskart vis sako, stenkis nepriaugti per daug, tai ir stengiuosi, va apsinuodijau, kad nukristų lotuliukas.gif Jaučiu būčiau kokį kitą daugiau svėrus cool.gif
O tu kiek jau priaugai, ne ką daugiau įtariu ax.gif

QUOTE(Liutukeee @ 2008 05 14, 12:33)
Vaje kiek mazai tepriaugai,man taip nepavyko  smile.gif .As tiek 22sav.buvau priaugus  doh.gif .As 30sav.visa 14kg buvau priaugusi  lotuliukas.gif .O iki gimdymo visus25kg  blush2.gif
O man ryt pas giniu.Kazi isoriniu echo matytu(10sav.)?

Tai aš šiaip neaukšta, tipo buvau iš smulkesnių, tai gal dėl to, bet dar viskas prieš akis, kai į darbą neisiu nežinia kaip bus g.gif
10 savaičių tai tikrai jau matys per viršų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rola @ 2008 05 14, 13:46)
Karvute, o kiek tavo vaikuciui metu?
Skirtumas nedidelis bus?  mirksiukas.gif

dabar lygiai 3 su puse, kai gims maziukas bus 2 sav skirtumas tarp gimtadieniu biggrin.gif
Liutukee, jus savuskiui kada sakysite apie jo statuso, kai vyresniojo brolio atsiradima? bigsmile.gif

as del to tevams ir nesakau apie nestuke.gif , kad maziui nepasakytu, bus jam trauma. jis sako jam nereikia mazu vaiku, tai ir nespaudziam. laukiame, kol pilvas atsiras, tada pravesim "likbeza" likvidacija bezgramotnosti biggrin.gif jam bus aiskiau, kai pilva matys g.gif ka manot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karvute: 14 gegužės 2008 - 13:28
QUOTE(Karvute @ 2008 05 14, 14:25)
as del to tevams ir nesakau apie  nestuke.gif , kad maziui nepasakytu, bus jam trauma. jis sako jam nereikia mazu vaiku, tai ir nespaudziam. laukiame, kol pilvas atsiras, tada pravesim "likbeza" likvidacija bezgramotnosti biggrin.gif  jam bus aiskiau, kai pilva matys g.gif ka manot?

Oi šitu klausimu tai iš vis netriu patirties, reik kažkaip iš tolo vis pratinti prie minties, kad bus leliukas ir kad visi labai laukiate g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintė @ 2008 05 14, 14:35)
Oi šitu klausimu tai iš vis netriu patirties, reik kažkaip iš tolo vis pratinti prie minties, kad bus leliukas ir kad visi labai laukiate g.gif

ir as apie tai, pamenu pasakem tevam, kad bus lialiu, mazas pradejo kazko verkslenti, tai maman iskarto puole ji barti, kad mamytei negalima nervuotis, kad vaikiukas ten kaz-kas vienzo, mano sunus amo neteko nuo tos nesamones, kartu ir as. tai dabar nesakau kol kas, bet anksciau ar veliau. dar reiks isklausyti morala, kad vaikas butinai turi zinoti iskarto... ko as nenoriu. vienzo, turiu problema su neisaukleta viresniaja karta. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintė @ 2008 05 14, 13:52)

Tai aš šiaip neaukšta, tipo buvau iš smulkesnių, tai gal dėl to, bet dar viskas prieš akis, kai į darbą neisiu nežinia kaip bus  g.gif
10 savaičių tai tikrai jau matys per viršų  4u.gif

As tai ziemos pab.gimdziau-tai zinai-ziema nelabai kas yra veikt,salta,nei kur iseit,paskutinius 2men.kai nedirbau-visai namie sedejau,tik iki parduotuves vaisiu nueidavau,tai mazai judejau,uztat matyt ir svoris augo .Gal sisyk maziau priaugsiu smile.gif .Juk ir didiji ganyt reikia,daugiau energijos atima smile.gif

QUOTE(Karvute @ 2008 05 14, 14:25)

Liutukee, jus savuskiui kada sakysite apie jo statuso, kai vyresniojo brolio atsiradima? bigsmile.gif

as del to tevams ir nesakau apie  nestuke.gif , kad maziui nepasakytu, bus jam trauma. jis sako jam nereikia mazu vaiku, tai ir nespaudziam. laukiame, kol pilvas atsiras, tada pravesim "likbeza" likvidacija bezgramotnosti biggrin.gif  jam bus aiskiau, kai pilva matys g.gif ka manot?

Nu zinok jis pas mus telepatas!Kai tik pastojau(jam nesakem),vaikas iskart eme sakyti"as turesiu broliuka arba sesute"ir toliau tebesako.Ir mociutei kai atvaziavo-pasake"as turesiu maza lelia",tai teko ir man prisipazint.O daugiau tai dar niekas nezino.O siaip tai jis labai laukia lelios,kalba kaip ja saugos,globos,kaip jis miegos 2-aukstes lovos 2-me aukste,o lelia pirmame,nes ji maza,gali iskristi is antro auksto.Sako,kad i savo kudikiska lovyte gal geriau neleist guldyt,nes ten visokiu virusu nuo jo pilna,dar uzsikres lelia.pasakoja ir pasakoja kaip leliai nebus galima valgyt ledu,saldainiu,nes mazom leliom nesveika.Nu zodziu"be zodziu".Kur tik eina,katik bedaro-vis kalba,kad vat sito leliai dar nebus galima daryti,o kazka kito jau galima,nes leliom patinka smile.gif .Atrodo ir is kur jis visa tai zino blink.gif .Kazi kaip bus kai gims smile.gif .Mes jam sakom,kad dar netures jokios lelios-tai sako"na tai veliau turesiu,dar ne dabar",dabar dar per anksti islyst is pilvuko smile.gif .
Maniskis kai buvo3,5m.visai nenorejo lelios,uzsinorejo pries koki nepilna pusmeti.Gal ir jusiskiui tuoj uzeis toks noras.Musu draugu tarpe keletas naujagimiu atsirado-tai ir musiskiui labai reikia,pabodo buti vienam mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Karvute @ 2008 05 14, 14:52)
ir as apie tai, pamenu pasakem tevam, kad bus lialiu, mazas pradejo kazko verkslenti, tai maman iskarto puole ji barti, kad mamytei negalima nervuotis, kad vaikiukas ten kaz-kas vienzo, mano sunus amo neteko nuo tos nesamones, kartu ir as. tai dabar nesakau kol kas, bet anksciau ar veliau. dar reiks isklausyti morala, kad vaikas butinai turi zinoti iskarto... ko as nenoriu. vienzo, turiu problema su neisaukleta viresniaja karta. g.gif

tikrai reik vyresniąją kartą auklėti už vaiko traumavimą blink.gif . Gal SM yra tema kaip geriau pasakyti vaikui, kad turės broliuką ar sesutę. Žinai kuo anksčiau pradėsi ruošti tam įvykiui, tuo vaikas labiau pripras prie vyresniojo brolio vaidmens, tuo daugiau laiko bus susivokti ir pradėti laukti. Gal ir echo kai darys galima parodyti, kad pilvuke gyvena leliukas, bet prieš tai reik jau gražiai pradėt pasakoti, kad pavasaris, visi paukščiukai, žvėriukai net uodai laukiasi mažų vaikelių, dėl ir pas tave pilvelyje apsigyveno leliukas. Gal vaikas priims kaip normalų dalyką, o paskui dar per echo parodysit. Juk svarbu tinkamai pasakyti ir vaikutis supras, o jei pradeda šaukti, jis pasijaučia kaltas ir nebereikalingas.
Na sekmės sunkiame darbe 4u.gif
Atsakyti
Aha,negerai jei suaugusieji primeta maziui,kad mama nescia,kad pilve broliukas,kad mama pavargsta.Vaikas ir ims galvot,kad tas broliukas kaltas,kad mamyte su juo nebezaidzia,kad pavargusi ir t.t.As tai sakau,kad man negera,kad noriu pailset(nors maniskiui tai dzin),bet niekad nesakysiu,kad pilve lelia ir del to pavargstu smile.gif .Pas mus kazkaip ir aplinkiniai taip nesako.O siaip tai gal neverta vyresneliui per anksti pranest apie leliuka,nes jis dar nejaucia laiko,ir tas laukimas gali pasirodyti amzinas.Ims klausinet kada gi gims.Pvz.maniskiui jei pasakau,kad ryt kazkur eisim-tai dar nieko,bet jei po 2d.-tai negali sulaukt,zirzia,atseit jau dabar turim eit.Tai stengiuosi sakyti ne anksciau kaip pries diena.O apie leliuka tai net nezinau kada pasakysim(nors ir taip nujaucia),bet gal pries pora menesiu iki gimimo pradesim sneketi,net nezinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2008 05 14, 15:23)
Aha,negerai jei suaugusieji primeta maziui,kad mama nescia,kad pilve broliukas,kad mama pavargsta.Vaikas ir ims galvot,kad tas broliukas kaltas,kad mamyte su juo nebezaidzia,kad pavargusi ir t.t.As tai sakau,kad man negera,kad noriu pailset(nors maniskiui tai dzin),bet niekad nesakysiu,kad pilve lelia ir del to pavargstu  smile.gif .Pas mus kazkaip ir aplinkiniai taip nesako.O siaip tai gal neverta vyresneliui per anksti pranest apie leliuka,nes jis dar nejaucia laiko,ir tas laukimas gali pasirodyti amzinas.Ims klausinet kada gi gims.Pvz.maniskiui jei pasakau,kad ryt kazkur eisim-tai dar nieko,bet jei po 2d.-tai negali sulaukt,zirzia,atseit jau dabar turim eit.Tai stengiuosi sakyti ne anksciau kaip pries diena.O apie leliuka tai net nezinau kada pasakysim(nors ir taip nujaucia),bet gal pries pora menesiu iki gimimo pradesim sneketi,net nezinau  g.gif

teisingas poziuris drinks_cheers.gif pritariu
Atsakyti
QUOTE(Mintė @ 2008 05 14, 13:52)
pradžiai vis tiek dar kartas nuo karto į darbą ateisiu, tai prisiduosiu kaip gyvenam, o paskui žiūrėsim.
Tai kad gal normaliai čia tas svoris, nes ginė tai kaskart vis sako, stenkis nepriaugti per daug, tai ir stengiuosi, va apsinuodijau, kad nukristų  lotuliukas.gif  Jaučiu būčiau kokį kitą daugiau svėrus  cool.gif
O tu kiek jau priaugai, ne ką daugiau įtariu  ax.gif
Tai aš šiaip neaukšta, tipo buvau iš smulkesnių, tai gal dėl to, bet dar viskas prieš akis, kai į darbą neisiu nežinia kaip bus  g.gif
10 savaičių tai tikrai jau matys per viršų  4u.gif

Ai aš jau +8 tikrai turiu, bent jau pirmadienį jie buvo tongue.gif lotuliukas.gif o norėčiau dar kokius nedaugiau +7 priaugti, nes po to jau manau bus sunkoka jei daugiau, plius tinimai schmoll.gif ir šiaip ne taip baisu pagalvoti - kad reiks po gimdymo kokius 10 numesti, o ne 20 lotuliukas.gif bet... kaip sakant .... jei reiks ir augsiu, baisiai čia cool.gif po to jau galvosiu ką daryti rolleyes.gif o dabar kad tik sveikai, kad tik laiku - išnešioti sveikutėlį kaip ridikiukas kūdikį ir sėkmingai pagimdyti wub.gif visa kita bus kaip bus...

Šiandien lelia mano kažkokia ramesnė, gal dėl to kad diržą užsidėjau, nes ryte kažkaip tempė pilvuką, tai taip nedrąsiai ryte paspardė į tą vietą kur diržas papilvę prilaiko ir nurimo, va tik kai nusimiėmiau kątik, vėl prisidavė unsure.gif nežianu ar tik čia tokia diena, ar kas negerai lėlytei doh.gif ir vėl prisigalvoju, dieva dieva, kad tas rugpjūtis greičiau ateitų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintė @ 2008 05 14, 08:48)
Labas rytas,
Registruojuosi ir aš naujoj temelėj  4u.gif
Jau skaičiuoju paskutines dieneles darbe, tai tiek visko užbaigti reikia, kad nėr kada nei paplepėti.
Šiaip jaučiamės gerai, vakar buvom eilinėje apžiūroje, pamatavo pasvėrė, toniukus paklausė. Atrodo viskas gerai turim +7 kg  ax.gif  pilvūžo išmatavimai sakė per viduriuką, o širdelės tonai tokie stiprūs, sako turbūt vyriškai plaka  wub.gif
Kitą savaitę jau nėštumo lapelį duos, o po 3 sav. per echo su pilvinuku susimatysiu  wub.gif
Po visų negalavimų nurimęs leliukas pailsėjo, tai dabar jau vėl intensyviai duodasi  thumbup.gif

Laikau kumščius už jus, kad šiandien per echo pamatytų jau širdutę ir galėtum vaistukus leistis. Supratau, kad pas A eisi, tai jis tikrai vaginaliniu žiūrės tai puikiai matys. O jei ne pas jį, tai kiti jei per viršų echoskopuos, tai gali ir dabar nematyti nieko, jei ką tai pati reikalauk vaginalinio echo.
Būtinai parašyk kai grįši  4u.gif

Sveikos visos 4u.gif O aš jau nuo vakar dekretinėse sėdžiu tongue.gif Keliom dienom anksčiau ginius išrašė, nes kitaip būtų reikėję šeštadienį ateiti, kai jis dirba, bet sakė kelios dienos didelės reikšmės neturės tongue.gif
Minte - užsipavydėjau tau juodai - pas mane tiek pat laiko, o jau + 11 kg doh.gif Net baisu pagalvoti, kiek bus pabaigoje, o dar darbe kolegės pakomentavo, kad su tiek jau gimdyti važiavo, tai man jau visai depresija doh.gif
Atsakyti
kokius vitaminus geriate? girdejau kad nuo pregnantcare labai svoris auga g.gif
Atsakyti