QUOTE(Mintė @ 2008 05 14, 13:52)
Tai aš šiaip neaukšta, tipo buvau iš smulkesnių, tai gal dėl to, bet dar viskas prieš akis, kai į darbą neisiu nežinia kaip bus
10 savaičių tai tikrai jau matys per viršų
As tai ziemos pab.gimdziau-tai zinai-ziema nelabai kas yra veikt,salta,nei kur iseit,paskutinius 2men.kai nedirbau-visai namie sedejau,tik iki parduotuves vaisiu nueidavau,tai mazai judejau,uztat matyt ir svoris augo .Gal sisyk maziau priaugsiu
.Juk ir didiji ganyt reikia,daugiau energijos atima
QUOTE(Karvute @ 2008 05 14, 14:25)
Liutukee, jus savuskiui kada sakysite apie jo statuso, kai vyresniojo brolio atsiradima?
as del to tevams ir nesakau apie
, kad maziui nepasakytu, bus jam trauma. jis sako jam nereikia mazu vaiku, tai ir nespaudziam. laukiame, kol pilvas atsiras, tada pravesim "likbeza" likvidacija bezgramotnosti
jam bus aiskiau, kai pilva matys
ka manot?
Nu zinok jis pas mus telepatas!Kai tik pastojau(jam nesakem),vaikas iskart eme sakyti"as turesiu broliuka arba sesute"ir toliau tebesako.Ir mociutei kai atvaziavo-pasake"as turesiu maza lelia",tai teko ir man prisipazint.O daugiau tai dar niekas nezino.O siaip tai jis labai laukia lelios,kalba kaip ja saugos,globos,kaip jis miegos 2-aukstes lovos 2-me aukste,o lelia pirmame,nes ji maza,gali iskristi is antro auksto.Sako,kad i savo kudikiska lovyte gal geriau neleist guldyt,nes ten visokiu virusu nuo jo pilna,dar uzsikres lelia.pasakoja ir pasakoja kaip leliai nebus galima valgyt ledu,saldainiu,nes mazom leliom nesveika.Nu zodziu"be zodziu".Kur tik eina,katik bedaro-vis kalba,kad vat sito leliai dar nebus galima daryti,o kazka kito jau galima,nes leliom patinka
.Atrodo ir is kur jis visa tai zino
.Kazi kaip bus kai gims
.Mes jam sakom,kad dar netures jokios lelios-tai sako"na tai veliau turesiu,dar ne dabar",dabar dar per anksti islyst is pilvuko
.
Maniskis kai buvo3,5m.visai nenorejo lelios,uzsinorejo pries koki nepilna pusmeti.Gal ir jusiskiui tuoj uzeis toks noras.Musu draugu tarpe keletas naujagimiu atsirado-tai ir musiskiui labai reikia,pabodo buti vienam