Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas ir nėštumas

QUOTE(mamituke @ 2008 06 20, 12:37)
Sveikutes  4u.gif 
Nu va  prisiduodu , ilgai nesilankiau cia nes su leliuku gulejom ligoniniai visa sav. su didele sloga.  verysad.gif
leliukas jau men sveria 4866g, ugis 56cm. tik labai reknys rekia istisai net teko apsilankyti pas neurologa.
o pati laikausi is paskutiniuju, pamiegoti beveik neturiu kada, per nestuma priaugau 24kg  o jau per men  numeciau 15kg. jauciuosi issekus, bet laminga.  biggrin.gif

Sveikute MAMITUKE 4u.gif
Laikykis mergyt ,na mažulis auga,gal po truputį pradės aprimti,bet tu kantri ir svarbiausia laiminga smile.gif ,tai net nepajusi,kaip mažylis vis ilgiau leis mamytei pailsėti wub.gif Dėkui,kad ir mus atsimeni kartais ir užbėgi 4u.gif
Papildyta:

DIJA jau mamyte  wub.gif  !!!!!

"14.23 pasauli isvydo mano sunelis.51cm 3200g.Dare cezari"
DIDELIAUSI SVEIKINIMAI DIIJAI PAGALIAU SULAUKUS SUNELIO

user posted image

Dėkui už naujienas thumbup.gif Na pagaliau smile.gif DIIJA dideliausi sveikinimai tau ir tavo stebukliului wub.gif Abiem po balionėlį 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sauda: 20 birželio 2008 - 15:53
Sveikutės,
Ačiū Mamituke už puikias naujienas thumbup.gif
Diija sveikinimai ir balionai sūneliui ir mamai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Įdomu, kodėl darė cezarį unsure.gif Ach labai laukiam sugrįštant, reikės viską smulkiai išklausinėti ax.gif

Mamituke, laikykis, gal po truputį jau jum pradės normalizuotis ir galėsi nors kiek atisgauti ir pailsėti. Stiprybės tau ir kuo ramesnių naktelių tavo mažiui 4u.gif

O aš vakar rašiau ir postas kažkur prapuolė blink.gif
Eglyniau ačiū už puikias naujienas apie gyd. atostogas. O dėl judesių tai ir man taip pat, kai reik skaičiuoti nejuda, o šiaip duodasi net pilvas linguoja.
P.S. šiandien kažko prastai jaučiuosi, pilvas kietėja, maudena, einu pagulinėsiu geriau. Gal nieko blogo, nes aštraus skausmo nėra, gal vėl mažiui vietos mažai ir pratempimus daro g.gif storėju tai dienom, net pačiai keista į veidrodį žiūrėti.
Atsakyti
Sveikinu Diija labai labai 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
user posted image
Didžiausi ir nuoširdžiausi sveikinimai Diijai ir jos sūneliui 4u.gif 4u.gif Saldaus pienelio ir ramių naktelių... wub.gif laukiam sugryžtant ......... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglynius: 20 birželio 2008 - 17:40
Nuoširdžiausi sveikinimai Diijai ir jos mažyliui gimimo proga. Aukit sveiki ir laimingi user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo violita: 21 birželio 2008 - 17:23
Sveikutes  4u.gif 
Nu va  prisiduodu , ilgai nesilankiau cia nes su leliuku gulejom ligoniniai visa sav. su didele sloga.  ::
leliukas jau men sveria 4866g, ugis 56cm. tik labai reknys rekia istisai net teko apsilankyti pas neurologa.
o pati laikausi is paskutiniuju, pamiegoti beveik neturiu kada, per nestuma priaugau 24kg  o jau per men  numeciau 15kg. jauciuosi issekus, bet laminga.  biggrin.gif

dar pasniukstinejau naujienu apie diija.

DIJA jau mamyte  wub.gif  !!!!!

"14.23 pasauli isvydo mano sunelis.51cm 3200g.Dare cezari"
DIDELIAUSI SVEIKINIMAI DIIJAI PAGALIAU SULAUKUS SUNELIO

user posted image

Tau sveikatytes, o Dijai sveikinimai wub.gif aciu uz geras zinias oro_buckis.gif
Atsakyti
wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif Dideliausi sveikinimai Diijai 4u.gif

Kažin kodėl beveik visoms cezariai???? doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rola: 22 birželio 2008 - 18:10
QUOTE(Rola @ 2008 06 22, 19:09)
wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif Dideliausi sveikinimai Diijai  4u.gif

Kažin kodėl beveik visoms cezariai????  doh.gif

na man bus planinis g.gif po dubens traumos vaikysteje, neleidzia paciai gimdyti, labai iskreiptas dubuo. g.gif
mano vieani draugei nubegus vand, neissivyste veikla, tai pjove, antra vaikiuka gimde pati be problemu.
kitai draugei vaikiuko tonai krito, tai extra operavo.
labai priklauso kas ir kaip. gal vaikas didelis, o mama smulkute.
siaip medikai uz naturalu gimdyma, kiek girdejau. g.gif
Rola, labai jau plvukas matosi? wub.gif as kai dirza uzsidedu, tai psio nepasislepsi mirksiukas.gif dar mazai deduosi, kai pavaiksioti reikia, tik tada.
Atsakyti
Laba 4u.gif ,

na pilvukas jau matosi neblogai bigsmile.gif
Atsakyti
sveika Diija, matau kad esi prisijungusi, papasakok kaip tau sekesi, kaip leliukas laikosi?
Atsakyti
Sveikutės mergaitės smile.gif
Matau jau naujienas žinote - AŠ JAU MAMA clap.gif
Mus tik šiandien iš ligoninės paleido. Rašau kol miega zuikutis mano, nors jis pas mane toks miegaliukas - tik miega ir miega... doh.gif net pamiršta kad valgyt reikia, tai turėjom problemų dėl svorio pametimo, bet dabar jau viskas gerai, ir jau mokomės valgyt dažniau smile.gif
Visoms linkėjimai nuo mūsų smile.gif
P.S. O jausmas būti mama tikrai tikrai pats nuostabiausias pasaulyje.... ax.gif
Atsakyti
thumbup.gif clap_1.gif
Atsakyti