Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas ir nėštumas

QUOTE(Eglynius @ 2008 06 17, 15:19)
2. Na gyd. sakė ištempsi, ji gryžta rugpjūčio 10 d, sakė kad sulauksiu  rolleyes.gif  na bus matyti, eisiu dar leipos 2 deiną, tai žiūrėsiu ką pasakys tada, tikriausiai ir spręsim šį klausimą... dar negalvoju, nes jei jau kas netikėto, tai kaip ir tu manau, kad visvien kmuk dirba specai, o jau juos pagainioti MB sugebės, jei kas ne taip bus  lotuliukas.gif

O kada ji pradeda atostogauti (nuo kokios liepos 14 d)? Gal man gautųsi su ja derintis extra atveju g.gif liktų savaitė be jokio susitarimo
Papildyta:
QUOTE(Karvute @ 2008 06 18, 13:12)
mum 5 menesiukai 4u.gif

4u.gif sveikinu jau daugiau kaip pusė laiko ir dar pačio sudėtingiausio praėjo drinks_cheers.gif
Atsakyti

mum 5 menesiukai 4u.gif

Sveikinimai, vejamės ir mes jus mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti

mum 5 menesiukai 4u.gif

Sveikinu 4u.gif Kaip greitai bėga laikas ax.gif
Ir dar sveikinu smartass.gif first.gif Kartais paskaitinėju blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rola @ 2008 06 18, 10:57)
Diija, matau vis dar namie???  doh.gif

Namie vis dar... saldinuos gyvenimą trešnėm ir braškėm ir tikiuosi kai tai jau paskutinės mano uogos šį sezoną... ax.gif
Atsibodo man tie apgavikai sąrėmiai.... doh.gif
Atsakyti
Labukas

mergaitės, kuriom per 30 sav. ar skaičiuojat judesiukus g.gif aš tai vis laiko nerand, normaliai tuo pat metu skaičiuoti, tiesiog sulaukiu ryte, po piet ir vakare tokio pačio intensyvumo bumpsėjimų, ir kažkaip labai nesigilinu, na pastebiu jei suskaičiuoju iki 10 ir viskas daugiau neskaičiuoju doh.gif kaži nieko blogo rolleyes.gif

QUOTE(Mintė @ 2008 06 18, 13:21)
O kada ji pradeda atostogauti (nuo kokios liepos 14 d)? Gal man gautųsi su ja derintis extra atveju  g.gif liktų savaitė be jokio susitarimo

Na ji berods nuo liepos 18 d. trim savaitėm eina, tai manau kad jei ką galėtumei į ją kreiptis mirksiukas.gif
aš tai labai norėčiau pas ją papulti, man ji labai super gydytoja thumbup.gif jauščiausi labai saugi su ja gimdydama, dėl leliuko ji padarytų viską ax.gif wub.gif

Gal ir man užsigaminti šaltibarščių ir gerai pakapoti, kokias porą savaičių, na dar mėgstu burokų salotas, tai gal reiktų, nes nu tų sintetikų tai aš taip nekeeenčiuuuuu doh.gif

Diija - vis dar laikom kumščius, bet jau atidarysiu spinteles ir stalčius bei plaukus pasileisiu- sako taip lengviau leliai ateina, kiek gi gali kankintis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglynius: 18 birželio 2008 - 19:21

mum 5 menesiukai 4u.gif

Sveikinu!! 4u.gif 4u.gif Tikiuosi, kad netruks ir man tas laikas, kai pilvukas prades matytis smile.gif
Beje, mergytes, o kada mazdaug pradeda matytis isoriskai nestumas? Planuoju kiek galiu istempt darbe nesakius smile.gif Tai nuo keliu savaiciu dygsta pilvukas? g.gif
Papildyta:
hm... mano liniuote buvo dingus, net pyktelejau smile.gif
Atsakyti
sveikos,
norejau paklausti pas tas, kurias yra ar buvo nestumo sloga, kaip ji atrodo? ar kaip uzsikisusi nosis ar bega sloga?
man lyg tas ir tas, ir plius ciaudziu, kaip butu kokia alergine, bet kad alergines niekada neturejau, tai gal nestumo. kazkaip kai buvo su pirmu nestumu, turejau irgi sloga, bet ja man gyde ir nieks neminejo kad yra nesciuju sloga, patarkit, nes nzn ar gerti kokiu vaistu ar ne. g.gif

o del liniouotes, ka padaryti kad ja kiekviena karta rodytu kai rasai, nes tada buvau pasidarius, o kai kita karta rasiau , jos jau nebuvo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zose123: 18 birželio 2008 - 20:47
QUOTE(Eglynius @ 2008 06 18, 20:21)
Labukas
1. mergaitės, kuriom per 30 sav. ar skaičiuojat judesiukus  g.gif  aš tai vis laiko nerand, normaliai tuo pat metu skaičiuoti, tiesiog sulaukiu ryte, po piet ir vakare tokio pačio intensyvumo bumpsėjimų, ir kažkaip labai nesigilinu, na pastebiu jei suskaičiuoju iki 10 ir viskas daugiau neskaičiuoju  doh.gif  kaži nieko blogo  rolleyes.gif

2. Diija - vis dar laikom kumščius, bet jau atidarysiu spinteles ir stalčius bei plaukus pasileisiu- sako taip lengviau leliai ateina, kiek gi gali kankintis  4u.gif

1. O ką tau liepė skaičiuot? g.gif man sakė kad dabar jau moterims nebeliepia skaičiuot tų judesių, nes po to tik nervuojas - vienai daugiau, kitai mažiau juda... šiaip gi pati jauti kaip juda, o jei kyla koks įtarimas - tai atsiguli ir paskaičiuoji ir psio smile.gif
(beje, aš taip ir atsidūriau KMUK priimamąjam - bandžiau ryte skaičiuot, nu žiūriu jis man nejuda, tai lėkiau toniukų klausyt - viskas gerai buvo, paprasčiausiai patingėjo tą rytą pajudėt kaip įprastai smile.gif )
2. O kas čia do prietaras apie atidarytas spinteles ir paleistus plaukus? bigsmile.gif bėgu ir aš atsidarysiu viską.... lotuliukas.gif

QUOTE(Aba @ 2008 06 18, 20:58)
Beje, mergytes, o kada mazdaug pradeda matytis isoriskai nestumas? Planuoju kiek galiu istempt darbe nesakius smile.gif Tai nuo keliu savaiciu dygsta pilvukas? g.gif

na turbūt visoms skirtingai, smulkesnėms gal greičiau išlenda pilvukas, stambesnėm gal vėliau.... man asmeniškai tai jau kokią 13sav. matėsi (aišku kas turėjo gerą akį ir žinojo apie nėštumą) pilvukas... bet nėštukinius rūbus apsirengiau kokią 16-17sav.

zose123, kaip tau sekas? Ar buvai pas A?
Papildyta:
QUOTE(zose123 @ 2008 06 18, 21:45)
sveikos,
norejau paklausti pas tas, kurias yra ar buvo nestumo sloga, kaip ji atrodo? ar kaip uzsikisusi nosis ar  bega sloga?
man lyg tas ir tas, ir plius ciaudziu, kaip butu kokia alergine, bet kad alergines niekada neturejau, tai gal nestumo. kazkaip kai buvo su pirmu nestumu, turejau irgi sloga, bet ja man gyde ir nieks neminejo kad yra nesciuju sloga, patarkit, nes nzn ar gerti kokiu vaistu ar ne

O kaip tik ir tu pasijungei... ax.gif
Man ta sloga jau kankina kokie keturi mėnesiai. Niekaip nesigydau. Rytais būna užgulta nosis, po to biški pavarva, bet ne visada.
Papildyta:
o del liniouotes, ka padaryti kad ja kiekviena karta rodytu kai rasai, nes tada buvau pasidarius, o kai kita karta rasiau , jos jau nebuvo doh.gif

Kiekvieną kartą reikia paspausti įjungti parašą. Automatiškai tai jos nerodo smile.gif
Atsakyti
sveikos,
norejau paklausti pas tas, kurias yra ar buvo nestumo sloga, kaip ji atrodo? ar kaip uzsikisusi nosis ar  bega sloga?
man lyg tas ir tas, ir plius ciaudziu, kaip butu kokia alergine, bet kad alergines niekada neturejau, tai gal nestumo. kazkaip kai buvo su pirmu nestumu, turejau irgi sloga, bet ja man gyde ir nieks neminejo kad yra nesciuju sloga, patarkit, nes nzn ar gerti kokiu vaistu ar ne. g.gif

Na, mano nestuke.gif dar labai mazas, bet jau kokias 2 savaites ciaudziu kaip isprotejus - ypac pirmoj dienos pusej. Pradzioj pergyvenau, kad persalau, bet pasisakiau ginei, tai sake, kad jei jokiu kitu simptomu nera (galvos skausmo, padidejusios temp, gerkles skausmo ir t.t.), tai cia tikrai nuo nestuke.gif Tai dabar ramiai sau apcy apcy ir vis atsiprasineju biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rola @ 2008 06 18, 15:34)
Sveikinimai, vejamės ir mes jus 

teip teip po 3 savaiteliu... biggrin.gif

QUOTE(sauda @ 2008 06 18, 17:03)
Sveikinu  :: Kaip greitai bėga laikas  ::
Ir dar sveikinu  smartass.gif  first.gif Kartais paskaitinėju  ::

bigsmile.gif dekui, dekui

QUOTE(Aba @ 2008 06 18, 20:58)
Sveikinu!! ::  Tikiuosi, kad netruks ir man tas laikas, kai pilvukas prades matytis 
Beje, mergytes, o kada mazdaug pradeda matytis isoriskai nestumas? Planuoju kiek galiu istempt darbe nesakius Tai nuo keliu savaiciu dygsta pilvukas? :
Papildyta:
hm... mano liniuote buvo dingus, net pyktelejau

jeigu viskas gerai, tai gali nesakyti kazkiek laiko, o jeigu bus sveikatos problemyciu, tai pasisakyk, gal pabusi namie be biuletenio, vis pinigas blush2.gif

sveikos,

as si nestuma jau 4 karta persalu, dabar su konjuktivitu, lasinu tobreksa, nes pro pulius vakar nieko nemaciau blink.gif siand jau geriau, tik akis raudonos ir patinusios. gerkle-slogyte, dar ausi pasaudo, vienzo doh.gif senatve lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Nu va prisiduodu , ilgai nesilankiau cia nes su leliuku gulejom ligoniniai visa sav. su didele sloga. verysad.gif
leliukas jau men sveria 4866g, ugis 56cm. tik labai reknys rekia istisai net teko apsilankyti pas neurologa.
o pati laikausi is paskutiniuju, pamiegoti beveik neturiu kada, per nestuma priaugau 24kg o jau per men numeciau 15kg. jauciuosi issekus, bet laminga. biggrin.gif

dar pasniukstinejau naujienu apie diija.

DIJA jau mamyte wub.gif !!!!!

"14.23 pasauli isvydo mano sunelis.51cm 3200g.Dare cezari"
DIDELIAUSI SVEIKINIMAI DIIJAI PAGALIAU SULAUKUS SUNELIO

user posted image
Atsakyti
nuosirdziausi sveikinimai DIJA soske.gif
Atsakyti