QUOTE(Eglynius @ 2008 06 18, 20:21)
Labukas
1. mergaitės, kuriom per 30 sav. ar skaičiuojat judesiukus
aš tai vis laiko nerand, normaliai tuo pat metu skaičiuoti, tiesiog sulaukiu ryte, po piet ir vakare tokio pačio intensyvumo bumpsėjimų, ir kažkaip labai nesigilinu, na pastebiu jei suskaičiuoju iki 10 ir viskas daugiau neskaičiuoju
kaži nieko blogo
2. Diija - vis dar laikom kumščius, bet jau atidarysiu spinteles ir stalčius bei plaukus pasileisiu- sako taip lengviau leliai ateina, kiek gi gali kankintis
1. O ką tau liepė skaičiuot?
man sakė kad dabar jau moterims nebeliepia skaičiuot tų judesių, nes po to tik nervuojas - vienai daugiau, kitai mažiau juda... šiaip gi pati jauti kaip juda, o jei kyla koks įtarimas - tai atsiguli ir paskaičiuoji ir psio
(beje, aš taip ir atsidūriau KMUK priimamąjam - bandžiau ryte skaičiuot, nu žiūriu jis man nejuda, tai lėkiau toniukų klausyt - viskas gerai buvo, paprasčiausiai patingėjo tą rytą pajudėt kaip įprastai
)
2. O kas čia do prietaras apie atidarytas spinteles ir paleistus plaukus?
bėgu ir aš atsidarysiu viską....
QUOTE(Aba @ 2008 06 18, 20:58)
Beje, mergytes, o kada mazdaug pradeda matytis isoriskai nestumas? Planuoju kiek galiu istempt darbe nesakius
Tai nuo keliu savaiciu dygsta pilvukas?
na turbūt visoms skirtingai, smulkesnėms gal greičiau išlenda pilvukas, stambesnėm gal vėliau.... man asmeniškai tai jau kokią 13sav. matėsi (aišku kas turėjo gerą akį ir žinojo apie nėštumą) pilvukas... bet nėštukinius rūbus apsirengiau kokią 16-17sav.
zose123, kaip tau sekas? Ar buvai pas A?
Papildyta:
QUOTE(zose123 @ 2008 06 18, 21:45)
sveikos,
norejau paklausti pas tas, kurias yra ar buvo nestumo sloga, kaip ji atrodo? ar kaip uzsikisusi nosis ar bega sloga?
man lyg tas ir tas, ir plius ciaudziu, kaip butu kokia alergine, bet kad alergines niekada neturejau, tai gal nestumo. kazkaip kai buvo su pirmu nestumu, turejau irgi sloga, bet ja man gyde ir nieks neminejo kad yra nesciuju sloga, patarkit, nes nzn ar gerti kokiu vaistu ar ne
O kaip tik ir tu pasijungei...
Man ta sloga jau kankina kokie keturi mėnesiai. Niekaip nesigydau. Rytais būna užgulta nosis, po to biški pavarva, bet ne visada.
Papildyta:
QUOTE(zose123 @ 2008 06 18, 21:45)
o del liniouotes, ka padaryti kad ja kiekviena karta rodytu kai rasai, nes tada buvau pasidarius, o kai kita karta rasiau , jos jau nebuvo
Kiekvieną kartą reikia paspausti
įjungti parašą. Automatiškai tai jos nerodo