Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas ir nėštumas

Aba labai tave sveikinu 4u.gif Toliau viskas bus tikrai gerai mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Karvute @ 2008 06 16, 21:26)

on zhe Zhora, on zhe Vasia, on zhe Jura biggrin.gif

yu.gif
Atsakyti
Labas rytas
QUOTE(Diija @ 2008 06 16, 12:03)
O tai kada tavo terminas ir kada A grįžta iš atostogų? Kad tu čia kalbi apie priešlaikinį...  g.gif (jis skaitosi iki 37sav.).

Na Diija kaip laikaisi?
Mano terminas pagal mm liepos 30-rugpj. 1d. A po atostogų grįšta liepos 21 d. tai kaip ir turėčiau išlaukti ax.gif
O tai skaitosi nuo 37 sav. jau normalus nepriešlaikinis gimdymas? Aš tai žalia tame, galvojau, kad nuo 38 sav. jau laiku, daba žinosiu drinks_cheers.gif

QUOTE(Aba @ 2008 06 16, 21:09)
Sveikutes!  biggrin.gif  Siandien gi buvau pas gydytoja. Tai jau laiminga iki ausu  biggrin.gif  biggrin.gif 

Sveikinu pasimačius su leliuku wub.gif ir kad viskas tvarkoje 4u.gif kaupk kuo daugiau teigiamų emocijų, kad ta laiminga būsena išliktų kuo ilgiau, nes mažuliui tai tik į naudą.
Atsakyti
Aba, sveikinu 4u.gif Perskaičiau tavo postą ir taaaaip gera pasidarė - tiek gerų ir teigiamų emocijų, šiltų jausmų wub.gif Pasistenk visą nėštumą išlaikyti tokias geras emocijas ir viskas bus gerai smile.gif

QUOTE(Mintė @ 2008 06 17, 08:27)
Labas rytas

Na Diija kaip laikaisi?
Mano terminas pagal mm liepos 30-rugpj. 1d. A po atostogų grįšta liepos 21 d.  tai kaip ir turėčiau išlaukti  ax.gif 
O tai skaitosi nuo 37 sav. jau normalus nepriešlaikinis gimdymas? Aš tai žalia tame, galvojau, kad nuo 38 sav. jau laiku, daba žinosiu  drinks_cheers.gif 

Aš vis dar laikausi pioneer.gif
Tai tu pasistenk išnešioti iki A atsotogų pabaigos.... negali net 10d anksčiau gimdyt smile.gif Nors šiaip sakoma kad turint AFS didesnė tikimybė pagimdyt prieš laiką, bet pagal mūsų visų pavyzdį tai neeeeee biggrin.gif Visos tempia iki termino biggrin.gif O vaikelis pilnai išnešiotas skaitosi kai turi pilnas 37sav.
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Pirmiausiai - Diija varyyyk tongue.gif biggrin.gif Na nieko, jau nedaug liko iki termino pabaigos, pagimdysi juk mirksiukas.gif 4u.gif

Aba - labai labai sveikinu pasimačius su savo stebuklu 4u.gif taip gera, kad vis daugiau pasiseka, mana su kiekviena sėkminga nestuke.gif diena - tos emocijos vis stiprės, nes aš šiaip neskaitant menkų sunkumų - jaučiuosi labai laiminga, jau net kartais pagalvoju, kad kaip man trūks tų mažosios spyrių ir ražymųsi wub.gif wub.gif (čia kai taip vėsu, kaip šiandien tongue.gif lotuliukas.gif )

Papildyta:
QUOTE(Mintė @ 2008 06 16, 11:12)
1. O tu pabandyk natūraliai kaip nors atsistatyti.
2. Na va ir taviškė išiena, nuo kada jau išeina, ar nieko nerekomendavo pas ką tada gimdyti?  beje, kada tau terminas? aš tai ir nebežinau, bet orentuojuosi iki rugpjūčio 8 
3.  sveikinu, šaunuolę mažylę
Na einu pas gyd. ruoštis, iki

Sveika pargryžusis, aš irgi noriu į gamtą savaitę, kur nieko nėra, nes darbas juodai nusibodo, noriu kur nėra žmonių doh.gif

1. Bandysiu, nes nedidelis čia tas nusėdimas ax.gif
2. Na gyd. sakė ištempsi, ji gryžta rugpjūčio 10 d, sakė kad sulauksiu rolleyes.gif na bus matyti, eisiu dar leipos 2 deiną, tai žiūrėsiu ką pasakys tada, tikriausiai ir spręsim šį klausimą... dar negalvoju, nes jei jau kas netikėto, tai kaip ir tu manau, kad visvien kmuk dirba specai, o jau juos pagainioti MB sugebės, jei kas ne taip bus lotuliukas.gif
3. 4u.gif
Kaip pas gydytoją sekėsi?
Buvau bazėse, apžiūrėjau pagrindinius kraitelio daiktus, keik kas kainuoja, dabar sakiau prie progos po pardes pasidairysiu - pirmiausi į vaikų miestą, nes išsiaiškinau kad man tilptų ne tik miegamam lovytė, bet ir komodėlė, tai labai noriu, o vat jų tai neveža, tik kataloguose parodo niekadėjai schmoll.gif
Šiaip laukiu pirkinių kai dekretan išeisiu, nors tokisu smulkmenas, kaip į ligoninę prie vaistukų vis nusigrebiu vaistinėje ax.gif

einu braškių valgyt, nors rugtšis ėda juodai, bet negaliu kitaip doh.gif lotuliukas.gif keliso minutės malonumo ir kelios valandos kančių, bet ko tik nepadarysi dėl to skrandžio doh.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
Laba 4u.gif ,

Aba dideliausi sveikinimai wub.gif

Mūsų vis daugėja, gal reikia kitoj temoj sarašiuką užvesti, mūsų mamyčių, neštukių bei planiukių mirksiukas.gif

Kodėl neatsakot dėl vitaminų???? g.gif

Ką darot kai užkėteja viduriai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rola: 17 birželio 2008 - 16:33
QUOTE(Rola @ 2008 06 17, 17:32)
Kodėl neatsakot dėl vitaminų????  g.gif

Aš visą laiką gėriau Pregnacare, dabar jau pora savaičių kaip negeriu, nes valgau labaaaaai daug uogų smile.gif

P.S. mane šiandien ne juokais užgriebė sąrėmiai .. nes silpna buvo pasidarę... kojas atjungė. Pradėjau rėkti MB kad noriu epidūro, o jis sako palauk gi dar negimdai doh.gif lotuliukas.gif
Laukiu, gal įsivažiuos jau šitas reikalas....
Atsakyti
Laba  4u.gif ,

Aba dideliausi sveikinimai  wub.gif

Mūsų vis daugėja, gal reikia kitoj temoj sarašiuką užvesti, mūsų mamyčių, neštukių bei planiukių  mirksiukas.gif

Kodėl neatsakot dėl vitaminų????  g.gif

Ką darot kai užkėteja viduriai?

rasau n-aji karta (bent jau taip manau mirksiukas.gif ) geriu eletiva kasantra diena, calci ir diasporal pagal poreiki.psio

QUOTE(Diija @ 2008 06 17, 19:03)
Aš visą laiką gėriau Pregnacare, dabar jau pora savaičių kaip negeriu, nes valgau labaaaaai daug uogų  smile.gif

P.S. mane šiandien ne juokais užgriebė sąrėmiai .. nes silpna buvo pasidarę... kojas atjungė. Pradėjau rėkti MB kad noriu epidūro, o jis sako palauk gi dar negimdai  :::

bigsmile.gif tai gal jau greitai ledai pajudes? sekems jeigu kas! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Diija @ 2008 06 17, 19:03)

P.S. mane šiandien ne juokais užgriebė sąrėmiai .. nes silpna buvo pasidarę... kojas atjungė. Pradėjau rėkti MB kad noriu epidūro, o jis sako palauk gi dar negimdai  doh.gif  lotuliukas.gif

Laikykis mergyt 4u.gif
Mes visos su tavimi,linkiu kuo lengvesnio stebuklėlio sulaukimo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Karvute @ 2008 06 17, 19:22)
rasau n-aji karta (bent jau taip manau mirksiukas.gif ) geriu eletiva kasantra diena, calci ir diasporal pagal poreiki.psio
bigsmile.gif tai gal jau greitai ledai pajudes? sekems jeigu kas! 4u.gif

Laba 4u.gif ,

tai Karvute tu man atsakei jau antrą kartą, bet įdomu ir kaip A. pacientės elgiasi blush2.gif
Atsakyti
Diija, matau vis dar namie??? doh.gif
Atsakyti
Labukas,
grižau iš kardiologės, viskas gerai, vožtuvas praleidžia lašelį kraujo, o tai sakė nieko blogo, galiu ramiai gymdyti thumbup.gif
QUOTE(Eglynius @ 2008 06 17, 15:19)
1.ip pas gydytoją sekėsi?
Buvau bazėse, apžiūrėjau pagrindinius kraitelio daiktus, keik kas kainuoja, dabar sakiau prie progos po pardes pasidairysiu - pirmiausi į vaikų miestą, nes išsiaiškinau kad man tilptų ne tik miegamam lovytė, bet ir komodėlė, tai labai noriu, o vat jų tai neveža, tik kataloguose parodo niekadėjai  schmoll.gif
Šiaip laukiu pirkinių kai dekretan išeisiu, nors tokisu smulkmenas, kaip į ligoninę prie vaistukų vis nusigrebiu vaistinėje  ax.gif

1. Endokrinologė padidino tiroksino dozę, nes dar nepasiekė reikiamos koncentracijos, o ginė,tai iš vis nieko, pamatavo spaudimą, apimtis, paklausė dar širdutė plaka ir viskas. Skubėjo labai tai išėjau nelabai patenkinta. Dar prisidėjau 1 kg svorio, nors iš ryto namuose kaip ir buvo nepasikeitęs per 2 savates, bet užmečiau vieną kg kai pas ją svėriausi cool.gif
2. Aš tai jau išdrįsau irgi pradėti kraitelį pirkti. šiek tiek nusipirkau pirmų drabužėlių, kad pirmama mėnesiukui užtektų. Bet jaučiu dar mažoka bus. Turiu 5 apatinius siaustinukus, 5 viršutinius marškinėlius, 4 šliaužtus, 3 smėlinukus, 1 apatinę kepurytę, merliuku, vystiklus flanelinius 4, kaldrytę, patalynės komplektuką (dar vieną siuvinėju ), pleduką vilnonį ir savo megztą. Ir viskas. Dar reiks gal porą šliaužtų nupirkti ir pamiršau apie kepurytę viršutinę (gal vis tiek reiks nors vieną turėti g.gif ). Lovytes apžiūrėjom, noriu su nuleidžiamu šonu, bet ten tokių plastmasių pridėta, kad atrodo iš karto suluš, tai dar nenusprendėm kaip reiks elgtis.
Ir aš jau smulkmenas į ligoninę daugmaž susipirkau cool.gif

1.Kodėl neatsakot dėl vitaminų????  g.gif
2.Ką darot kai užkėteja viduriai?

1. Aš tai nuo pat pradžių negeriu jokių multi vitaminų, mano ginė prievartavo gerti Elevit, bet aš atsisakiau. Dabar geriu kalcį ir magnį, kasdien valgau salotas ir uogas ir aišku šaltibarščius (burokai gal hemoglobiną palaiko).
Kai buvau pas A nuėjus pasakiau, kad neklausau ginės ir negeriu vitaminų tai jis sako teisingai darai, kad tos sintetikos nenaudoji. Tai nurimau, kad pritarė, nes vis tiek kirminas graužė, gal blogai elgiuosi. Jaučiu jau ir nebegersiu iki galo. Na nebent po 2 savaičių kai kraują darysiu bus pablogėjęs, tai pagersiu to ko trūksta.
2. Man padeda skystoka avižinių dribsnių košė iš ryto, užplikytos džiovintos slyvos (reikia ir skystį išgerti), dar ir kiviai nieko, bet reik suvalgyti kokius 3 (aš kai visam pasauliui alergiška tai bijau padauginti). O ir šiaip dabar kai valgau daug salotų su aliejum, uogų ir skysčių nemažai geriu, tai kaip ir susireguliavo pas mane (aišku pasakiau, tai turėtų ryt jau būt priešingai lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(Rola @ 2008 06 18, 10:37)
Laba  4u.gif ,
tai Karvute tu man atsakei jau antrą kartą, bet įdomu ir kaip A. pacientės elgiasi  blush2.gif

hihihi.gif jau pamaniau tau skleroze, arba man, o cia pasirodo ne mum mirksiukas.gif biggrin.gif

mum 5 menesiukai 4u.gif
Atsakyti