Labukas,
grižau iš kardiologės, viskas gerai, vožtuvas praleidžia lašelį kraujo, o tai sakė nieko blogo, galiu ramiai gymdyti
QUOTE(Eglynius @ 2008 06 17, 15:19)
1.ip pas gydytoją sekėsi?
Buvau bazėse, apžiūrėjau pagrindinius kraitelio daiktus, keik kas kainuoja, dabar sakiau prie progos po pardes pasidairysiu - pirmiausi į vaikų miestą, nes išsiaiškinau kad man tilptų ne tik miegamam lovytė, bet ir komodėlė, tai labai noriu, o vat jų tai neveža, tik kataloguose parodo niekadėjai
Šiaip laukiu pirkinių kai dekretan išeisiu, nors tokisu smulkmenas, kaip į ligoninę prie vaistukų vis nusigrebiu vaistinėje
1. Endokrinologė padidino tiroksino dozę, nes dar nepasiekė reikiamos koncentracijos, o ginė,tai iš vis nieko, pamatavo spaudimą, apimtis, paklausė dar širdutė plaka ir viskas. Skubėjo labai tai išėjau nelabai patenkinta. Dar prisidėjau 1 kg svorio, nors iš ryto namuose kaip ir buvo nepasikeitęs per 2 savates, bet užmečiau vieną kg kai pas ją svėriausi
2. Aš tai jau išdrįsau irgi pradėti kraitelį pirkti. šiek tiek nusipirkau pirmų drabužėlių, kad pirmama mėnesiukui užtektų. Bet jaučiu dar mažoka bus. Turiu 5 apatinius siaustinukus, 5 viršutinius marškinėlius, 4 šliaužtus, 3 smėlinukus, 1 apatinę kepurytę, merliuku, vystiklus flanelinius 4, kaldrytę, patalynės komplektuką (dar vieną siuvinėju ), pleduką vilnonį ir savo megztą. Ir viskas. Dar reiks gal porą šliaužtų nupirkti ir pamiršau apie kepurytę viršutinę (gal vis tiek reiks nors vieną turėti
). Lovytes apžiūrėjom, noriu su nuleidžiamu šonu, bet ten tokių plastmasių pridėta, kad atrodo iš karto suluš, tai dar nenusprendėm kaip reiks elgtis.
Ir aš jau smulkmenas į ligoninę daugmaž susipirkau
QUOTE(Rola @ 2008 06 17, 17:32)
1.Kodėl neatsakot dėl vitaminų????
2.
Ką darot kai užkėteja viduriai?
1. Aš tai nuo pat pradžių negeriu jokių multi vitaminų, mano ginė prievartavo gerti Elevit, bet aš atsisakiau. Dabar geriu kalcį ir magnį, kasdien valgau salotas ir uogas ir aišku šaltibarščius (burokai gal hemoglobiną palaiko).
Kai buvau pas A nuėjus pasakiau, kad neklausau ginės ir negeriu vitaminų tai jis sako teisingai darai, kad tos sintetikos nenaudoji. Tai nurimau, kad pritarė, nes vis tiek kirminas graužė, gal blogai elgiuosi. Jaučiu jau ir nebegersiu iki galo. Na nebent po 2 savaičių kai kraują darysiu bus pablogėjęs, tai pagersiu to ko trūksta.
2. Man padeda skystoka avižinių dribsnių košė iš ryto, užplikytos džiovintos slyvos (reikia ir skystį išgerti), dar ir kiviai nieko, bet reik suvalgyti kokius 3 (aš kai visam pasauliui alergiška tai bijau padauginti). O ir šiaip dabar kai valgau daug salotų su aliejum, uogų ir skysčių nemažai geriu, tai kaip ir susireguliavo pas mane (aišku pasakiau, tai turėtų ryt jau būt priešingai
)