Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas ir nėštumas

QUOTE(Aba @ 2008 06 12, 17:57)
Sveikutes, busimos ir esamos mamytes  ::
Kaip ir zadejau, prasinesu naujienas. Dariausi HCG tyrima du kartus, rezultatai tokie:  antradieni 68374mIU/l, o ketvirtadieni 75767 mIU/I. Padidejimas yra, tai lyg ir viskas gerai, tikriausiai, ane? tik as kazkur buvau skaicius, kad kas 48val lyg ir padvigubet turetu... ar cia as sapnuoju?? :

superiniai atsakimai 4u.gif

QUOTE(Aba @ 2008 06 12, 18:59)
Sveikinu su saremiais : Gal gi jau visai greit susimatysi su savo angeliuku  :
O del HCG ka turejai omeny sakydama "ant galo neturi dvigubeti"? Man gi tik 7-8savl, tai dar ne galas : Ar cia as tundra nesupratau? ::

tai tu jau arti pakilimo galo, nes 9-12 sav jau prades kristi. sitie hormonai turi lubas, individualno kiekvienai moteriskei. mirksiukas.gif

QUOTE(Liutukeee @ 2008 06 12, 20:28)
Manau,kad gerai,hcg tik is pradziu smarkiai auga.Jei nesivystytu-tai kristu  ::

O dar turiu issaugojus kazkurios merginos is musu temeles,tai va jos ir jos drauges:
pagal savaiteles:
3-4sav 23.04
4 sav 65.49
5sav 2 579
6sav 27 808
7sav 66 059
8sav 111 506
9sav 99 850

bigsmile.gif tai gi cia mano!!! Liutukee, dekui hi.gif
Abo, matai 9 sav man pakrito, as verkiau visa vakara, mane merginos ramino, kad taip turi buti, as to nezinojau, galvojau, kad nebesivysto niekas, ir kraujavau visa laika. ryte echo parode, kad viskas thumbup.gif
taip kad ramiai, viskas tau gerai. 4u.gif

QUOTE(Eglynius @ 2008 06 12, 20:43)
Sveikutes  4u.gif

aš irgi tinstu, kojos vakare kaip švininės  ::

O mes ką -dekreto laukiam nerealiai  na bet jau greit, liko dvi savaitėlės  ::
Papildyta:
Vakar ir užvakar buvom pas daktarytes - tai man naujienos - kraujas pasėdęs,  hemoglobinas 109, liepė gerti geležį ampulėmis, bet fee kaip nenoriu tų sintetikų, o šiaip viskas gerai, apart tos naujienos kad poliklinikos ginė išeina iki rugpj. vidurio atostogų, tai net dekreto neišršys 07.01 - teks ieškotis kitos gydytojos  :
o vakar dar sužinojau kad gyd. pas kurią norėjau gimdyti - irgi atostogų išeina - gryš ant ribos mano terminui, jei išnešiosaiu iki galo, spės gryžt, jei ne - tai teks ieškotis alternatyvos  na ką padarysi, tikiu viskas bus gerai, va kažkuri pagimdė nesitarusi ir viskas liuks  :
Dabar naujienos apie mano brnagenybę  wub.gif 

nuo tinimo kazkas sake dilgeliu arbata padeda g.gif
sveikinu su greitu dekretu 4u.gif
daabr jau gali zemuoges valgyti, ten daug naturalios gelezies. ir namuose troskink - gamink jautiena, ten daug gelezies. granatu sultys pagerk ir po 50-100gr raudono vyno!!! labai pagerina Hb. umn.gif
daktare sulauksi! mirksiukas.gif
wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Diija @ 2008 06 12, 20:32)
"Galu" pavadinau tą 12 savaitę, iki kada tas HCG didėja.... šiaip jis dvigubėja iki 5-6 savaičių, po to auga, bet jau ne dvigubais šuoliais.... dėl to ir manau kad jis pas tave geras  ax.gif
Pilvo maudimas gali būti susijęs su turėjusiomis būt mmm... tokiu metu man ginė liepė gulėt ir čiulpt Spascupreel.
Papildyta:
Sąrėmiai apgavikai vėl nurimo... kiek jie mane erzins...  doh.gif  vis tikiuosi gal jau tikrieji, o jie ima ir nurimsta  gun_bandana.gif

sveikutes,
mane tokie apgavikai apie 2sav erzino lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Aš prisiduodu vis dar pilvota ax.gif nors naktį jau ne juokais ruošiausi gimdymui.... bet viskas nurimo ir apie 2h užmigau doh.gif
Eglyniau, šaunu kad pas jus viskas gerai mirksiukas.gif taip pat kad mergytei tavo pimpaliukas neišaugo thumbup.gif Dėl svorio tai maniškis 32sav ir 2d. svėrė 2020g. ir sakė kad labai normalus, ne didelis. Šio sekmadienio duomenimis sveria 3200g, tai jei greitu laiku neišlys tai gali būti didokas mano mažiukas blush2.gif
Šiandien paskutinį kartą pasidariau tyrimus - pagaliau hemoglobinas pakilo iki 115 (per visą nėštumą vaikščiojau su 100-104 blink.gif ).
Žodžiu, dabar kemšu kilogramais braškes ir trešnes (badau atsivalgyt už visą vasarą hihihi.gif ) ir laukiu gimdymo smile.gif
raasula, dvi savaites tai tikrai negaliu laukt, tikiuosi dar šią savaitę turėti 2.gif kaip jums sekasi? jau didelis tavo mažuliukas ... ax.gif
Atsakyti
O jūs vitaminus geriat? Nes aš tai ne, tik folinę geriu, nežinau ar verta pradėti, nes prasidėjo braškės, daržovės, ir t.t. gal ir užtenka?
O mano hemoglobinas 130 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rola @ 2008 06 13, 15:30)
O jūs vitaminus geriat? Nes aš tai ne, tik folinę geriu, nežinau ar verta pradėti, nes prasidėjo braškės, daržovės, ir t.t. gal ir užtenka?
O mano hemoglobinas 130  ax.gif

geriu elevit kasantra diena, kartais Ca ir diasporal, kai meslungis traukia ar gimda paskauda g.gif daugiau irgi ne. dabar tresens kapoju. kraujuko nesidariau blush2.gif
Atsakyti
Labukai 4u.gif kaip laikosi nestuke.gif , mamytės ir dar ne nestuke.gif ?
Aš vis dar stooooora doh.gif šiandien pradėjo gleivių kamštis eiti, tai jau tikiuosi ledai pajudės...
Įdomu kaip sekasi mūsų mamytėms, labai jau retai užsuka pas mus.... ax.gif
Atsakyti
Labas rytelis,
Atostogavom su MB tai visą savaitę nesirodžiau ax.gif Eisiu skaityt kokios naujienos.
Mes tai šiandien einam pasisverti ir pasimatuoti, bet jaučiu nieko naujo nesužinosiu. Šiaip tai toliau kankinuosi su miegu doh.gif , jau baigiu priprasti. Tiesa, man pradėjo tokios paviršinės kraujosrūvos darytis kai pakasai g.gif gal kraujas suskydo, nes šaltibarščių kurį laiką nevalgiau smile.gif
QUOTE(Diija @ 2008 06 16, 09:23)
Labukai  4u.gif kaip laikosi  nestuke.gif , mamytės ir dar ne  nestuke.gif ?
Aš vis dar stooooora  doh.gif šiandien pradėjo gleivių kamštis eiti, tai jau tikiuosi ledai pajudės...
Įdomu kaip sekasi mūsų mamytėms, labai jau retai užsuka pas mus....  ax.gif

Na Diija, tai jau finišo tiesioji matosi drinks_cheers.gif Fantastika, jaučiu, kad gal iki gyd. atostogų spėsi pagimdyti thumbup.gif Laikau kumščius, kad greičiau prasidėtų ir kuo lengviau taptum mamyte 4u.gif
Atsakyti
Aba, džiugu matyti dar vieną naują nestuke.gif stiprybės ir kantrybės, žinok ir tikėk,kad viskas bus gerai, tik tas nerimas nepraeis iki kol supsi mažiuką ant rankų. Bet juk visos mūsų kančios bus apdovanotos su kaupu mirksiukas.gif

Sauda, laikykis. Tikiuosi, kad užteks tau laproskopijos ir greitai leis planuoti lelių. 4u.gif
Rola, Karvute, Liutukeee jūsų liniuotės jau apie pusiaukeles, kaip gera wub.gif
Raasula, geruolis tavo vaikiukas, baliončikas jum abiems 4u.gif
QUOTE(Eglynius @ 2008 06 12, 20:43)
1.Vakar ir užvakar buvom pas daktarytes - tai man naujienos - kraujas pasėdęs,  hemoglobinas 109, liepė gerti geležį ampulėmis, bet fee kaip nenoriu tų sintetikų,
2.o vakar dar sužinojau kad gyd. pas kurią norėjau gimdyti - irgi atostogų išeina - gryš ant ribos mano terminui, jei išnešiosaiu iki galo, spės gryžt, jei ne - tai teks ieškotis alternatyvos  cool.gif  na ką padarysi, tikiu viskas bus gerai, va kažkuri pagimdė nesitarusi ir viskas liuks  thumbup.gif
3.Dabar naujienos apie mano brnagenybę  wub.gif  mes augam super gerai, sakė mažiukai nebūsit, jau dabar 2 kg  wub.gif 

1. O tu pabandyk natūraliai kaip nors atsistatyti. Jei nesi alergiška medui, tai pasidaryk tokį britkų mišinį : sutrintos spanguolės, raudonų būrokėlių sultys ir medus. Proporcijų nelabai žinau, bet tikrai padeda hemoglobiną atstatyti. O dar paprastesnis variantas tai gerti šviežių dilgelių (tų piktųjų) arbatą.
2. Na va ir taviškė išiena, nuo kada jau išeina, ar nieko nerekomendavo pas ką tada gimdyti? Aš tai galvoju, jei termino neišlaukisiu, tai gi vis tiek kas nors priims gimdymą, o jei prieš terminą tai skaitysis priešlaikinis gimdymas, tai gal tam skyriui nedirba kokie nemokšos ir viskas bus gerai g.gif Šiaip tai aš pasiryžus laukti termino mirksiukas.gif beje, kada tau terminas? aš tai ir nebežinau, bet orentuojuosi iki rugpjūčio 8 ax.gif
3. wub.gif sveikinu, šaunuolę mažylę

QUOTE(Rola @ 2008 06 12, 21:54)
Ramiau nebus, va man šiandien atrodo, kad leliukas nejuda beveik  doh.gif , MB sakė, kas aš nuprotėjus  smile.gif .. Ir dar vienam šone pradėjo skaudėti, nes užspringau ir stipriai nusikosėjau  doh.gif  blush2.gif .. Vienu žodžiu ramybės nebus  doh.gif ..

Va va, ramiau nebusn iki galo, o dėl skausmo šonuose, tai nepergyvenk, man iki kokių 24 savaičių tai vieną tai kitą šoną skaudėjo. Ten sako gimdos raiščiai tempiasi už tai ir skauda.

Na einu pas gyd. ruoštis, iki
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mintė: 16 birželio 2008 - 10:12
QUOTE(Mintė @ 2008 06 16, 10:36)
Na Diija, tai jau finišo tiesioji matosi  drinks_cheers.gif  Fantastika, jaučiu, kad gal iki gyd. atostogų spėsi pagimdyti  thumbup.gif  Laikau kumščius, kad greičiau prasidėtų ir kuo lengviau taptum mamyte  4u.gif

Ačiukas mirksiukas.gif tikiuosi ir aš greitai ir lengvai ax.gif

QUOTE(Mintė @ 2008 06 16, 11:12)

2. Na va ir taviškė išiena, nuo kada jau išeina, ar nieko nerekomendavo pas ką tada gimdyti? Aš tai galvoju, jei termino neišlaukisiu, tai gi vis tiek kas nors priims gimdymą, o jei prieš terminą tai skaitysis priešlaikinis gimdymas, tai gal tam skyriui nedirba kokie nemokšos ir viskas bus gerai g.gif  Šiaip tai aš pasiryžus laukti termino  mirksiukas.gif beje, kada tau terminas? aš tai ir nebežinau, bet orentuojuosi iki rugpjūčio 8  ax.gif

O tai kada tavo terminas ir kada A grįžta iš atostogų? Kad tu čia kalbi apie priešlaikinį... g.gif (jis skaitosi iki 37sav.).
Atsakyti
Sveikutes! biggrin.gif Siandien gi buvau pas gydytoja. Tai jau laiminga iki ausu biggrin.gif biggrin.gif Ir as, ir vyras pamatem savo leliuka thumbup.gif Jau juda smile.gif Pasake, kad 8 su puse sav. Ir pagal kunelio ilgi, ir pagal pilvelio apimti thumbup.gif Tai taip ir turi buti, nes pagal mmm, tai 8 sav ir 3 dienos smile.gif Vyras pamate tai visas net svyti wub.gif Sako gydytojai: o cia jus judinat ta leliuka? gydytoja sako: Jis pats moka judet! smile.gif Tai buvo smagu pasiziuret kaip jis ten maskatuojasi Zodziu, laimes pilnos kelnes smile.gif
Zodziu, net neatsimenu kada tokia laiminga buvau blush2.gif Dieve, kaip gera man siandien smile.gif Tikiuosi, kad taip ir toliau seksis... smile.gif

Dar patarimas visoms, kurios nervinasi ir "tridalioja" del visko taip kaip as smile.gif, cia man gydytoja patare - kad maziau galvotumet zaiskit su vyrais ir vaikais stalo zaidimus (galima kortom, saskem, arba siaip visokiais). Pabandysiu ismegint, nors siandien tikrai nesinervinu biggrin.gif biggrin.gif Einu su vyru suzaist koki zaidima ax.gif

4u.gif Visoms po balionele pirmadienio proga nuo laimingos busimos nestuke.gif

P.S. kaip issisifruoja MB? Cia as tundriskai nesuprantu - kiek man dasunta, tai cia vyras taip vadinamas, bet man tas sutrumpinimas neissisifruoja blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Aba @ 2008 06 16, 21:09)
Sveikutes!  biggrin.gif  Siandien gi buvau pas gydytoja. Tai jau laiminga iki ausu  biggrin.gif  biggrin.gif  Ir as, ir vyras pamatem savo leliuka  thumbup.gif  Jau juda Pasake, kad 8 su puse sav. Ir pagal kunelio ilgi, ir pagal pilvelio apimti  :  Tai taip ir turi buti, nes pagal mmm, tai 8 sav ir 3 dienos smile.gif Vyras pamate tai visas net svyti  wub.gif Sako gydytojai: o cia jus judinat ta leliuka? gydytoja sako: Jis pats moka judet! smile.gif Tai buvo smagu pasiziuret kaip jis ten maskatuojasi  Zodziu, laimes pilnos kelnes smile.gif
Zodziu, net neatsimenu kada tokia laiminga buvau  blush2.gif  Dieve, kaip gera man siandien  smile.gif Tikiuosi, kad taip ir toliau seksis... smile.gif

Dar patarimas visoms, kurios nervinasi ir "tridalioja" del visko taip kaip as smile.gif, cia man gydytoja patare - kad maziau galvotumet zaiskit su vyrais ir vaikais stalo zaidimus (galima kortom, saskem, arba siaip visokiais). Pabandysiu ismegint, nors siandien tikrai nesinervinu  :  Einu su vyru suzaist koki zaidima 

4u.gif Visoms po balionele pirmadienio proga nuo laimingos busimos  nestuke.gif

P.S. kaip issisifruoja MB? Cia as tundriskai nesuprantu - kiek man dasunta, tai cia vyras taip vadinamas, bet man tas sutrumpinimas neissisifruoja  blush2.gif

sveikinu su pasimatymu su maziuku 4u.gif
MB= mano brangusis = mano brangiausias=mano briedis mirksiukas.gif
on zhe Zhora, on zhe Vasia, on zhe Jura biggrin.gif
Atsakyti
Aisku, aciu uz atsakyma ax.gif

Tai jau dabar tikrai su savo MB einu zaist saskem biggrin.gif
Atsakyti