QUOTE(Aba @ 2008 06 12, 17:57)
Sveikutes, busimos ir esamos mamytes ::
Kaip ir zadejau, prasinesu naujienas. Dariausi HCG tyrima du kartus, rezultatai tokie: antradieni 68374mIU/l, o ketvirtadieni 75767 mIU/I. Padidejimas yra, tai lyg ir viskas gerai, tikriausiai, ane? tik as kazkur buvau skaicius, kad kas 48val lyg ir padvigubet turetu... ar cia as sapnuoju?? :
Kaip ir zadejau, prasinesu naujienas. Dariausi HCG tyrima du kartus, rezultatai tokie: antradieni 68374mIU/l, o ketvirtadieni 75767 mIU/I. Padidejimas yra, tai lyg ir viskas gerai, tikriausiai, ane? tik as kazkur buvau skaicius, kad kas 48val lyg ir padvigubet turetu... ar cia as sapnuoju?? :
superiniai atsakimai
QUOTE(Aba @ 2008 06 12, 18:59)
Sveikinu su saremiais : Gal gi jau visai greit susimatysi su savo angeliuku :
O del HCG ka turejai omeny sakydama "ant galo neturi dvigubeti"? Man gi tik 7-8savl, tai dar ne galas : Ar cia as tundra nesupratau? ::
O del HCG ka turejai omeny sakydama "ant galo neturi dvigubeti"? Man gi tik 7-8savl, tai dar ne galas : Ar cia as tundra nesupratau? ::
tai tu jau arti pakilimo galo, nes 9-12 sav jau prades kristi. sitie hormonai turi lubas, individualno kiekvienai moteriskei.
QUOTE(Liutukeee @ 2008 06 12, 20:28)
Manau,kad gerai,hcg tik is pradziu smarkiai auga.Jei nesivystytu-tai kristu ::
O dar turiu issaugojus kazkurios merginos is musu temeles,tai va jos ir jos drauges:
pagal savaiteles:
3-4sav 23.04
4 sav 65.49
5sav 2 579
6sav 27 808
7sav 66 059
8sav 111 506
9sav 99 850
O dar turiu issaugojus kazkurios merginos is musu temeles,tai va jos ir jos drauges:
pagal savaiteles:
3-4sav 23.04
4 sav 65.49
5sav 2 579
6sav 27 808
7sav 66 059
8sav 111 506
9sav 99 850
tai gi cia mano!!! Liutukee, dekui
Abo, matai 9 sav man pakrito, as verkiau visa vakara, mane merginos ramino, kad taip turi buti, as to nezinojau, galvojau, kad nebesivysto niekas, ir kraujavau visa laika. ryte echo parode, kad viskas
taip kad ramiai, viskas tau gerai.
QUOTE(Eglynius @ 2008 06 12, 20:43)
Sveikutes
aš irgi tinstu, kojos vakare kaip švininės ::
O mes ką -dekreto laukiam nerealiai na bet jau greit, liko dvi savaitėlės ::
Papildyta:
Vakar ir užvakar buvom pas daktarytes - tai man naujienos - kraujas pasėdęs, hemoglobinas 109, liepė gerti geležį ampulėmis, bet fee kaip nenoriu tų sintetikų, o šiaip viskas gerai, apart tos naujienos kad poliklinikos ginė išeina iki rugpj. vidurio atostogų, tai net dekreto neišršys 07.01 - teks ieškotis kitos gydytojos :
o vakar dar sužinojau kad gyd. pas kurią norėjau gimdyti - irgi atostogų išeina - gryš ant ribos mano terminui, jei išnešiosaiu iki galo, spės gryžt, jei ne - tai teks ieškotis alternatyvos na ką padarysi, tikiu viskas bus gerai, va kažkuri pagimdė nesitarusi ir viskas liuks :
Dabar naujienos apie mano brnagenybę
aš irgi tinstu, kojos vakare kaip švininės ::
O mes ką -dekreto laukiam nerealiai na bet jau greit, liko dvi savaitėlės ::
Papildyta:
Vakar ir užvakar buvom pas daktarytes - tai man naujienos - kraujas pasėdęs, hemoglobinas 109, liepė gerti geležį ampulėmis, bet fee kaip nenoriu tų sintetikų, o šiaip viskas gerai, apart tos naujienos kad poliklinikos ginė išeina iki rugpj. vidurio atostogų, tai net dekreto neišršys 07.01 - teks ieškotis kitos gydytojos :
o vakar dar sužinojau kad gyd. pas kurią norėjau gimdyti - irgi atostogų išeina - gryš ant ribos mano terminui, jei išnešiosaiu iki galo, spės gryžt, jei ne - tai teks ieškotis alternatyvos na ką padarysi, tikiu viskas bus gerai, va kažkuri pagimdė nesitarusi ir viskas liuks :
Dabar naujienos apie mano brnagenybę
nuo tinimo kazkas sake dilgeliu arbata padeda
sveikinu su greitu dekretu
daabr jau gali zemuoges valgyti, ten daug naturalios gelezies. ir namuose troskink - gamink jautiena, ten daug gelezies. granatu sultys pagerk ir po 50-100gr raudono vyno!!! labai pagerina Hb.
daktare sulauksi!