Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas ir nėštumas

QUOTE(eglužė @ 2008 06 11, 19:01)

Sauda, stiprybės tau.  4u.gif Ir kuo greičiau naikink visas kliūtis. Labai noriu tave pamatyti šiame skyrelyje  nestuke.gif

Ačiū wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif ,

Sauda, mergyt gydykis greičiau 4u.gif

Diija, gal jau pabirėjai? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rola: 12 birželio 2008 - 11:10
QUOTE(Rola @ 2008 06 12, 12:09)
Laba  4u.gif ,

Sauda, mergyt gydykis greičiau  4u.gif

pioneer.gif smile.gif 4u.gif
Papildyta:

Diija, gal jau pabirėjai?  bigsmile.gif

g.gif Tikrai kažkur prapuolė ax.gif smile.gif
Atsakyti
Sveikutes, busimos ir esamos mamytes 4u.gif
Kaip ir zadejau, prasinesu naujienas. Dariausi HCG tyrima du kartus, rezultatai tokie: antradieni 68374mIU/l, o ketvirtadieni 75767 mIU/I. Padidejimas yra, tai lyg ir viskas gerai, tikriausiai, ane? tik as kazkur buvau skaicius, kad kas 48val lyg ir padvigubet turetu... ar cia as sapnuoju?? doh.gif

Beje, jei kas susiduret, atsakykit man i du klausimelius:
1. Kai buna bloga, tai kiekviena diena panasiai, ar gali buti, kad viena diena bloga iki nukritimo (vemi, vaikstai pasieniais), o kita diena visiskai jokio blogumo? Nes man taip svyruoja... kazkaip keistai man atrodo, bet gal taip gali but? Nors as isivaizdavau, kad turetu pastoviai pykint, o po to jau kai baigiasi, tai baigiasi...
2. Ar nieko tokio, jei pamaudzia pilvuko apacia? Man kazkaip siandien maudzia... g.gif Galvoju, gal kadangi gimda pleciasi, tai turi maust?
Labai lauksiu su tokiomis problemytemis susidurusiu patarimu 4u.gif
Atsakyti
Diija, gal jau pabirėjai?  bigsmile.gif

Aš čia smile.gif dar 2in1. Dabar seku sąrėmius, nes jau kelios valandos susitraukinėja kas 5-10min... tikiuosi stiprės ir dažnės... nes jau du kartus tokie apgavikai paruošiamieji mane erzino..... ax.gif

QUOTE(Aba @ 2008 06 12, 17:57)
Sveikutes, busimos ir esamos mamytes  4u.gif
Kaip ir zadejau, prasinesu naujienas. Dariausi HCG tyrima du kartus, rezultatai tokie:  antradieni 68374mIU/l, o ketvirtadieni 75767 mIU/I. Padidejimas yra, tai lyg ir viskas gerai, tikriausiai, ane? tik as kazkur buvau skaicius, kad kas 48val lyg ir padvigubet turetu... ar cia as sapnuoju?? doh.gif

1. Kai buna bloga, tai kiekviena diena panasiai, ar gali buti, kad viena diena bloga iki nukritimo (vemi, vaikstai pasieniais), o kita diena visiskai jokio blogumo? Nes man taip svyruoja... kazkaip keistai man atrodo, bet gal taip gali but? Nors as isivaizdavau, kad turetu pastoviai pykint, o po to jau kai baigiasi, tai baigiasi...
2. Ar nieko tokio, jei pamaudzia pilvuko apacia? Man kazkaip siandien maudzia...  g.gif  Galvoju, gal kadangi gimda pleciasi, tai turi maust?
Labai lauksiu su tokiomis problemytemis susidurusiu patarimu  4u.gif

Dėl HCG manau gerai, nes ant galo neturi dvigubėti, o tik didėti iki tam tikros ribos (iki 100000 man atrodo).
1. Mane pykino beveik kiekvieną dieną, vieną dieną stipriau, kitą mažiau, bet pastoviai iki kokių 11sav.
2. Pilvo apačią irgi maudė, ypač tomis dienomis kai turėjo būti mmm. Pasiskaičiuok, gal kaip tik šiuo metu turėtų būtų tavo dienos, dėl to gimda jautresnė.
Atsakyti
QUOTE(Diija @ 2008 06 12, 18:42)
Aš čia  smile.gif  dar 2in1. Dabar seku sąrėmius, nes jau kelios valandos susitraukinėja kas 5-10min... tikiuosi stiprės ir dažnės... nes jau du kartus tokie apgavikai paruošiamieji mane erzino.....  ax.gif
Dėl HCG manau gerai, nes ant galo neturi dvigubėti, o tik didėti iki tam tikros ribos (iki 100000 man atrodo).
1. Mane pykino beveik kiekvieną dieną, vieną dieną stipriau, kitą mažiau, bet pastoviai iki kokių 11sav.
2. Pilvo apačią irgi maudė, ypač tomis dienomis kai turėjo būti mmm. Pasiskaičiuok, gal kaip tik šiuo metu turėtų būtų tavo dienos, dėl to gimda jautresnė.

Sveikinu su saremiais smile.gif Gal gi jau visai greit susimatysi su savo angeliuku wub.gif wub.gif kaip smagu... thumbup.gif

O del HCG ka turejai omeny sakydama "ant galo neturi dvigubeti"? Man gi tik 7-8savl, tai dar ne galas smile.gif Ar cia as tundra nesupratau? bigsmile.gif

Siaip mmm butu buvusios po kokiu 4-5 dienu, tai dar yra laiko, bet maudena pilvuka nors tu ka... Tikiuosi, kad nieko bloga... schmoll.gif
Atsakyti
[quote=Liutukeee,2008 06 11, 18:04]
O tu ar jauti?

Aš ir nieko nejaučiu. Jau nesulaukiu kada pradėsiu jausti, nes galvoju gal tada bus ramiau, kad mano mažiui viskas gerai.
Atsakyti
QUOTE(Aba @ 2008 06 12, 17:57)
Sveikutes, busimos ir esamos mamytes  4u.gif
Kaip ir zadejau, prasinesu naujienas. Dariausi HCG tyrima du kartus, rezultatai tokie:  antradieni 68374mIU/l, o ketvirtadieni 75767 mIU/I. Padidejimas yra, tai lyg ir viskas gerai, tikriausiai, ane? tik as kazkur buvau skaicius, kad kas 48val lyg ir padvigubet turetu... ar cia as sapnuoju?? doh.gif

2. Ar nieko tokio, jei pamaudzia pilvuko apacia? Man kazkaip siandien maudzia...  g.gif  Galvoju, gal kadangi gimda pleciasi, tai turi maust?
Labai lauksiu su tokiomis problemytemis susidurusiu patarimu  4u.gif

Manau,kad gerai,hcg tik is pradziu smarkiai auga.Jei nesivystytu-tai kristu mirksiukas.gif
1.Blogumai nevienodai,viena diena blogiau,kita geriau.Man jau buvo praeje,bet va siandien vel uzejo doh.gif
2.Man pamausdavo,ypac pries tariamas mmm.
QUOTE(Diija @ 2008 06 12, 18:42)
Aš čia  smile.gif  dar 2in1. Dabar seku sąrėmius, nes jau kelios valandos susitraukinėja kas 5-10min... tikiuosi stiprės ir dažnės... nes jau du kartus tokie apgavikai paruošiamieji mane erzino.....

Oi kaip faina,tai gal ant dienu jau turesim dar viena leliuka! thumbup.gif Sekmes tau!Lengvo gimdyymo! 4u.gif

QUOTE(Aba @ 2008 06 12, 18:59)

O del HCG ka turejai omeny sakydama "ant galo neturi dvigubeti"? Man gi tik 7-8savl, tai dar ne galas smile.gif Ar cia as tundra nesupratau? bigsmile.gif

Pas mane tokia hcg lentele yra:
Guideline to hCG levels during pregnancy:
hCG levels in weeks from LMP (gestational age)* :

3 weeks LMP: 5 - 50 mIU/ml
4 weeks LMP: 5 - 426 mIU/ml
5 weeks LMP: 18 - 7,340 mIU/ml
6 weeks LMP: 1,080 - 56,500 mIU/ml
7 - 8 weeks LMP: 7, 650 - 229,000 mIU/ml
9 - 12 weeks LMP: 25,700 - 288,000 mIU/ml
13 - 16 weeks LMP: 13,300 - 254,000 mIU/ml
17 - 24 weeks LMP: 4,060 - 165,400 mIU/ml
25 - 40 weeks LMP: 3,640 - 117,000 mIU/ml
Non-pregnant females: <5.0 mIU/ml
Postmenopausal females: <9.5 mIU/ml

O dar turiu issaugojus kazkurios merginos is musu temeles,tai va jos ir jos drauges:
pagal savaiteles:
3-4sav 23.04
4 sav 65.49
5sav 2 579
6sav 27 808
7sav 66 059
8sav 111 506
9sav 99 850

o sia vienos mano padruzkes, kuri jau 34 sav
4sav 246.6
5sav 1 052
6sav 1 383
7sav 17 270
8sav 49 098
9sav 68 532
10sav 96 500

Tai va matyt,kad labai nevienodai visoms auga.Pasinagrinek.Ir isitikinsi,kad tau viskas gerai! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Aba @ 2008 06 12, 18:59)

Siaip mmm butu buvusios po kokiu 4-5 dienu, tai dar yra laiko, bet maudena pilvuka nors tu ka... Tikiuosi, kad nieko bloga... schmoll.gif

"Galu" pavadinau tą 12 savaitę, iki kada tas HCG didėja.... šiaip jis dvigubėja iki 5-6 savaičių, po to auga, bet jau ne dvigubais šuoliais.... dėl to ir manau kad jis pas tave geras ax.gif
Pilvo maudimas gali būti susijęs su turėjusiomis būt mmm... tokiu metu man ginė liepė gulėt ir čiulpt Spascupreel.
Papildyta:
Sąrėmiai apgavikai vėl nurimo... kiek jie mane erzins... doh.gif vis tikiuosi gal jau tikrieji, o jie ima ir nurimsta gun_bandana.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

aš tyliai šalia darbais apsivertusi tupiu ax.gif ir tyyyngiu doh.gif nu kol nusidirbu viską, parašyti jau nelieka nei jėgų nei noro blush2.gif
Bet nugi negaliu praleisti Diijos gimdymo bigsmile.gif lotuliukas.gif thumbup.gif Linkiu kad šįkart jau nepasibaigtų tie sąrėmiai mirksiukas.gif nes žinau kaip lauki, o jei dar tinsti doh.gif aš irgi tinstu, kojos vakare kaip švininės unsure.gif

Taip pat esu praleidusi išsilukštenusių mamyčių pasisakymus blush2.gif Labai labai džiaugiuosi jog viskas visoms gerai, augat, mamuko vargą vargstat wub.gif wub.gif Labai linkiu toliau pačių geriausių emocijų ir išgyvenimų wub.gif 4u.gif 4u.gif

O mes ką -dekreto laukiam nerealiai cool.gif na bet jau greit, liko dvi savaitėlės rolleyes.gif

Papildyta:

Papildyta:
Vakar ir užvakar buvom pas daktarytes - tai man naujienos - kraujas pasėdęs, hemoglobinas 109, liepė gerti geležį ampulėmis, bet fee kaip nenoriu tų sintetikų, o šiaip viskas gerai, apart tos naujienos kad poliklinikos ginė išeina iki rugpj. vidurio atostogų, tai net dekreto neišršys 07.01 - teks ieškotis kitos gydytojos doh.gif
o vakar dar sužinojau kad gyd. pas kurią norėjau gimdyti - irgi atostogų išeina - gryš ant ribos mano terminui, jei išnešiosaiu iki galo, spės gryžt, jei ne - tai teks ieškotis alternatyvos cool.gif na ką padarysi, tikiu viskas bus gerai, va kažkuri pagimdė nesitarusi ir viskas liuks thumbup.gif
Dabar naujienos apie mano brnagenybę wub.gif mes augam super gerai, sakė mažiukai nebūsit, jau dabar 2 kg wub.gif viskas labai gerai, domplerį padarė - viskas liuks, inkstukai ir visa kita irgi thumbup.gif Dar kartelį išgirdom kad mergytė wub.gif wub.gif o savo mąžąją su vyru galėjom apžiūrėti nuo iki, labai aktyvi buvo, tiek gydytoją nustutmti norėjo kad ir kojom ir rankom davė, ir nepatenkinta raukėsi, ir žiojosi, parodė kaip kvėpuoti mokinasi, kaip pėdutę į burną, o po to ir rankytę susikiša... wub.gif wub.gif vienu žodžiu emocijos per kraštus liejosi, tėvelis išėjo šypsodamasis kaip aukso gabalą gavęs lotuliukas.gif wub.gif Taip pat pasakė kad jau apsivertę, todėl nurimau ir dėl gimdymo, tikiuosi situacija ir nesikeis rolleyes.gif

Na ir prirašiau, bet kadangi senai rašiau, tai atidudou duoklę ax.gif

Taip pat dideli sveikinimai jaunesnėms nestuke.gif ir palaikymo 4u.gif - planuojančioms ... viskas bus gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglynius: 12 birželio 2008 - 19:43
Eglyniau,kaip smagu girdeti,kad mergyte gerai auga! wub.gif O del hemoglobino-tai kam tau tos gelezies kapsules? blink.gif Jos gi laaaaaaaaabai slykscios!Geriau FERUMLEC pagerk mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=eglužė,2008 06 12, 19:53]
[quote=Liutukeee,2008 06 11, 18:04]
O tu ar jauti?
Aš ir nieko nejaučiu. Jau nesulaukiu kada pradėsiu jausti, nes galvoju gal tada bus ramiau, kad mano mažiui viskas gerai.
[/quote]

Ramiau nebus, va man šiandien atrodo, kad leliukas nejuda beveik doh.gif , MB sakė, kas aš nuprotėjus smile.gif .. Ir dar vienam šone pradėjo skaudėti, nes užspringau ir stipriai nusikosėjau doh.gif blush2.gif .. Vienu žodžiu ramybės nebus doh.gif ..

Diija
, jau turėtų būti tikrieji sarmiai mirksiukas.gif

O dėl hCG, iki 6000 dvigubėja kas 48 val., vėliau maždaug iki 12000 kas keturias paras ir taip toliau, manau kad tau viskas OK wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif O pasiekus apie 100 000 ar truputėlį daugiau turėtų pakristi... 4u.gif
Atsakyti