Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas ir nėštumas

raasula kaip miela kad pas jus viskas taip puikiai einasi.... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Diija @ 2008 06 09, 21:12)
raasula kaip miela kad pas jus viskas taip puikiai einasi....  wub.gif

vaje, kaip tau nedaug liko... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(raasula @ 2008 06 09, 21:09)
sveikutes,
kaip laikotes?ziuriu pamazu visos puskuojate i prieki thumbup.gif
mes irgi augame puikiai jau 6sav siandiena mums, valgome, miegame, pradedame jau sypsotis, guguoti wub.gif ramus mano angelelis leidzia ir mamai pamiegoti tik 1k nakti keliasi pavalgyti smile.gif per 5sav priaugome 1300g ir 3cm smile.gif zodziu jau tikras vyras, galvyte jau gerokai laiko nori buti didutis wub.gif  smile.gif dieneles bega kaip vejas cia rytas cia vakaras smile.gif tokios tokeles pas mus smile.gif
o jums visosm kantrybes ir sekmes 4u.gif  smile.gif

Sveikute 4u.gif
Kaip gerai,kad užbėgai pas mus ir pas jus viskas gerai smile.gif Domutis šaunuolis wub.gif ,leidžia mamytei pamiegoti ax.gif
Šiaip tai aš visų pasiilgau,pasiilgau mūsų pokalbių unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Rola @ 2008 06 09, 09:27)

4u.gif
Su savaitėlėm wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Karvute @ 2008 06 09, 21:14)

Karvute smile.gif tu jau į antrą pusę perkopei wub.gif
Papildyta:
Aba ,matau prisijungusi,ar dareisi kokius nors tyrimukus 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif
Kaip smagu paskaitineti, kai visoms viskas gerai smile.gif
As ryt is ryto vaziuosiu pasidaryt HCG tyrima, o ketvirtadieni pakartosiu... Bet po jusu padrasinimu atsirado daugiau tikejimo, kad viskas gerai... Tik va kai po darbo griztu namo, laukiu vyro, bunu viena, tai va tada visokiu negeru minciu uzplaukia... Bet tada jungiuos supermama.lt, pasiskaitineju ir vel nuotaika grizta smile.gif)
Kai turesiu ziniu, butinai prasinesiu, smagu kai yra su kuo pasidalint rupesteliais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aba @ 2008 06 09, 22:39)
Sveikutes  smile.gif
Kaip smagu paskaitineti, kai visoms viskas gerai  smile.gif
As ryt is ryto vaziuosiu pasidaryt HCG tyrima, o ketvirtadieni pakartosiu... Bet po jusu padrasinimu atsirado daugiau tikejimo, kad viskas gerai... Tik va kai po darbo griztu namo, laukiu vyro, bunu viena, tai va tada visokiu negeru minciu uzplaukia... Bet tada jungiuos supermama.lt, pasiskaitineju ir vel nuotaika grizta smile.gif)
Kai turesiu ziniu, butinai prasinesiu, smagu kai yra su kuo pasidalint rupesteliais smile.gif

Dideliausios SĖKMĖS mirksiukas.gif

O kodėl tu nedarbingumo neimi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sauda: 09 birželio 2008 - 21:45
QUOTE(sauda @ 2008 06 09, 22:38)
Sveikute  4u.gif
Kaip gerai,kad užbėgai pas mus ir pas jus viskas gerai  smile.gif Domutis šaunuolis  wub.gif  ,leidžia mamytei pamiegoti ax.gif 
Šiaip tai aš visų pasiilgau,pasiilgau mūsų pokalbių  unsure.gif
Papildyta:

4u.gif
Su savaitėlėm  wub.gif
Papildyta:

Karvute  smile.gif  tu jau į antrą pusę perkopei  wub.gif
Papildyta:
Aba ,matau prisijungusi,ar dareisi kokius nors tyrimukus  4u.gif

aha perkuopiau, aprimom biskuti, as diplomini rasiau, seimoj problemyciu turejau, dabar ruosiuosi diploma ginti, tai truputi patinginiauju SM. blush2.gif

QUOTE(Aba @ 2008 06 09, 22:39)
Sveikutes  smile.gif
Kaip smagu paskaitineti, kai visoms viskas gerai  smile.gif

butinai pranesk tyrimukus, ir biuleteni pasiimk, arba tarkis kokia sav namuose paguleti sekmes!
Atsakyti
QUOTE(Karvute @ 2008 06 09, 21:14)

Pagal liniuotę žiūrinti - nedaug... bet tos dienos labai jau lėtai slenka.... blush2.gif

Aba, sekmės tau, parnešk HCG rezultatus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Diija @ 2008 06 10, 12:11)
Pagal liniuotę žiūrinti - nedaug... bet tos dienos labai jau lėtai slenka....  blush2.gif

Aba, sekmės tau, parnešk HCG rezultatus  4u.gif

Laba 4u.gif ,

man jau dabar ilgai slenka, gal, kad namie sėdžiu doh.gif

Laikykis, tuoj laikysi rankose mažylį wub.gif
Atsakyti
Sveikutes:)

Na, pasidariau siandien HCG tyrimus, bet jie man nieko nesako biggrin.gif Kai paskambinau, pasake: atsakymas: 68374, jus nescia. Sakau, kad nescia, tai ir pati zinau, o kiek cia laiko pagal situos tyrimus? Sako: nu tikrai daugiau negu 4 savaites. Ta as irgi zinau, nes kai dare echo, sirdute plake - tai jau virs 6sav turejo but. Tai zodziu ta sesele ar kas ten, su kuo kalbejau, sake, kad gali buti 6, 7 arba 8 savaites... Siaip pagal mmm siandien 7sav ir 4 dienos. O kai nustoja vystytis, tai sitas HCG staigiai nukrenta? ar gali dar kelias dienas laikytis? Zodziu, niekas man neaisku schmoll.gif Zinoma dar tyrima pakartosiu ketvirtadieni, tai jei bus daugiau, tai zinosiu, kad gal ir gerai smile.gif Bet tikiuosi, kad gerai bus... nes jau ketvirta diena po tepliojimo, o krutine skauda labai labai - nakti nuo kiekvieno pasijudinimo nubundu... o pykinimas siandien diena tai nerealus buvo... biggrin.gif

O del biuletenio, tai neimu, nes nuo penktadienio iki sekmadienio sventai pragulejau lovoj... net valgyt vyrui negaminau, nieko nedariau... O dabar gerai jauciuosi, tai ir einu i darba, zinoma ten dirbu maziau nei iprastai smile.gif Nes siaip kai savaitgali gulejau namie, tai is neturejimo ka veikt, visokios mintys lindo i galva... paguli ramiai, tada posma nuverki, nusnaudi, atsibudus vel nuverki... Tai pagalvojau, kad jei visa savaite taip, tai tikrai leliukui daugiau pakenksiu, nei eidama i darba... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Aba @ 2008 06 10, 19:26)

Na, pasidariau siandien HCG tyrimus, bet jie man nieko nesako  biggrin.gif Kai paskambinau, pasake: atsakymas: 68374, jus nescia. Sakau, kad nescia, tai ir pati zinau, o kiek cia laiko pagal situos tyrimus? Sako: nu tikrai daugiau negu 4 savaites. Ta as irgi zinau, nes kai dare echo, sirdute plake - tai jau virs 6sav turejo but. Tai zodziu ta sesele ar kas ten, su kuo kalbejau, sake, kad gali buti 6, 7 arba 8 savaites... Siaip pagal mmm siandien 7sav ir 4 dienos. O kai nustoja vystytis, tai  sitas HCG staigiai nukrenta? ar gali dar kelias dienas laikytis? Zodziu, niekas man neaisku  schmoll.gif Zinoma dar tyrima pakartosiu ketvirtadieni, tai jei bus daugiau, tai zinosiu, kad gal ir gerai smile.gif Bet tikiuosi, kad gerai bus... nes jau ketvirta diena po tepliojimo, o krutine skauda labai labai - nakti nuo kiekvieno pasijudinimo nubundu... o pykinimas siandien diena tai nerealus buvo... biggrin.gif

O del biuletenio, tai neimu, nes nuo penktadienio iki sekmadienio sventai pragulejau lovoj... net valgyt vyrui negaminau, nieko nedariau... O dabar gerai jauciuosi, tai ir einu i darba, zinoma ten dirbu maziau nei iprastai smile.gif Nes siaip kai savaitgali gulejau namie, tai is neturejimo ka veikt, visokios mintys lindo i galva... paguli ramiai, tada posma nuverki, nusnaudi, atsibudus vel nuverki... Tai pagalvojau, kad jei visa savaite taip, tai tikrai leliukui daugiau pakenksiu, nei eidama i darba... doh.gif

na man rodos viskas bus gerai, dar ketvirtadieni suzinosime HCG ir bus viskas ramu-ramu! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aba @ 2008 06 10, 19:26)

Na, pasidariau siandien HCG tyrimus, bet jie man nieko nesako  biggrin.gif Kai paskambinau, pasake: atsakymas: 68374, jus nescia. Sakau, kad nescia, tai ir pati zinau, o kiek cia laiko pagal situos tyrimus? Sako: nu tikrai daugiau negu 4 savaites. Ta as irgi zinau, nes kai dare echo, sirdute plake - tai jau virs 6sav turejo but. Tai zodziu ta sesele ar kas ten, su kuo kalbejau, sake, kad gali buti 6, 7 arba 8 savaites... Siaip pagal mmm siandien 7sav ir 4 dienos. O kai nustoja vystytis, tai  sitas HCG staigiai nukrenta? ar gali dar kelias dienas laikytis? Zodziu, niekas man neaisku  schmoll.gif Zinoma dar tyrima pakartosiu ketvirtadieni, tai jei bus daugiau, tai zinosiu, kad gal ir gerai smile.gif Bet tikiuosi, kad gerai bus... nes jau ketvirta diena po tepliojimo, o krutine skauda labai labai - nakti nuo kiekvieno pasijudinimo nubundu... o pykinimas siandien diena tai nerealus buvo... biggrin.gif

Na tereikia pakentėti iki ketvirtadienio ir viskas bus aišku,bent jau pakolkas man atrodo tyrimukai geri mirksiukas.gif
O dėl nedarbingumo,tai,jeigu tau emociškai geriau eiti į darbelį,tai taip ir daryk,svarbiausia nepersistengti ir save pasaugoti ax.gif
Atsakyti
Aba, nerandu lentelės su HCG dydžiu ir nėštumo savaitėmis, bet man tarodo kad jis geras.

Rola, laikausi, tik mintys kad tuoj tuoj tuoj susitiksiu su mažiuku ir neleidžia man nuprotėt biggrin.gif
Atsakyti