Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas ir nėštumas

Labai aciu uz palaikyma... mirksiukas.gif

Del savo gydytojos, tai esu visiskai rami, ja man rekomendavo pats A, nes pas ji dariausi tyrimus, o pati esu vilniete. (Pas mane blogas Lupus antikoaguliantus tyrimas, o visi kiti geri). O del to vaginalinio echoskopo, tai man kaip ir sakiau, dabar tik 7 savaite, o jau dare 4ar 5 kartus, tai gal del to gyd nenori daryt.. be to, paskutini karta buvo daryta pirmadieni, o penktadieni pradejo tepliot... Siaip manau, kad gydytojai jei ji ziuretu is savo puses, butu geriau, kad as pas ja atlekciau, nes uz kiekviena vizita moku apie 150-200Lt, tai jei ji nedaro, tai gal tikrai mano, kad nereikia...
Tai va, o siandien su vyru praleidau visa diena, gulinejau, kaip princese biggrin.gif Truputi nurimau... o dar jusu, brangiosios, palaikymas ax.gif Aciu labai labai!! flirt.gif
Atsakyti
Aba, jau daugėlis mergaičių nuramino tave... man irgi tepliojo nėštumo pradžioj... patarčiau pirmadienį pasidaryti HCG tyrimą ir nulėkt privačiai padaryti echo, tikrai nėra ko nervuotis ir laukti tos 16d. Jei geri aspiriną ir leidiesi fraxipariną, tai jau labai labai maža tikimybė kad mažiukas nustojo vystytis... viskas bus gerai 4u.gif

mamituke, o tu šaunuolė, kad taip gerai laikaisi 4u.gif
Atsakyti
Aba, jau daugėlis mergaičių nuramino tave... man irgi tepliojo nėštumo pradžioj... patarčiau pirmadienį pasidaryti HCG tyrimą ir nulėkt privačiai padaryti echo, tikrai nėra ko nervuotis ir laukti tos 16d. Jei geri aspiriną ir leidiesi fraxipariną, tai jau labai labai maža tikimybė kad mažiukas nustojo vystytis... viskas bus gerai 4u.gif

O kur ta HCG tyrima galima pasidaryt Vilniuje, gal zinot?
Atsakyti
QUOTE(Aba @ 2008 06 07, 22:22)

kadangi esu kaunietė, tai kur Vilniuj daro negaliu pasakyt... šiaip turėtų daryti visose didesnėse klinikose, tik tyrimo atlikimo laikas gali skirtis. pabandyk per google įvesti paiešką mirksiukas.gif
Atsakyti

cia forume yra tema apie HCG man atrodo ar planuojanciu ar kitur neatsimenu, bet tu pasiziurek , ten yra ir adresai ir kainos ir per kiek laiko padaro, kiek atsimenu vilniuje daro pigiai ir greitai AIDS centre, jei toks yra ar kazkas panasaus ax.gif
Atsakyti

Laba 4u.gif
Nežinau kur Vilniuje,aš ne vilnietė schmoll.gif Gaila,kad vilnietės neprisijungia,ten kai kurios mergaitės tikrai darėsi,senesnėje temelėje yra ax.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif

flirt.gif
Atsakyti
sveikos merginos, norejau jusu paklausti, ar jus lankotes siaip profilaktiskai, o gal priklauso pas seimos gydytoja jei niekuo nesiskundziat t.y.jus niekuo nesergat ir nieko neskauda, ar nereikia pas ja eiti del kokiu nors tyrimu ? gal uztenka nueiti pas ginekologa ir jis siustu jei kas nors neaisku?
Atsakyti
QUOTE(mamituke @ 2008 06 06, 18:45)
sveikutes  4u.gif

as irgi prasiau kad dar padarytu pries gimdyma tai sake nera reikalo.
p.s mergaites kaip as noriu miego jus net neisivaizduojat, nes mano lelius labai verksnys.

console.gif uzjauciu, maniskis buvo verksnys, jau po menesio mes su vyru abu buvome zombiais, dar mano krutys apkramtytos kraujuodavo verysad.gif pasiemem maziu pas save i lova, jis tikrai maziau verke, tikra palaima, isbuvome iki 10 men paskui jis puikiausiai miegojo lovyteje. gal pabandykit toki varianta? tiesa jis iki dabar verksliukas 3m7men

QUOTE(Diija @ 2008 06 06, 22:43)
Laikausi iš paskutiniųjų... va, tiką kojas ištraukiau iš vonelės su šaltu vandeniu ir jūros druska... bet vistiek dramblio kojos  doh.gif  nebežinau kaip kovoti su tuo tinimu...  unsure.gif

girdejau nuo patinimu delgeliu nuovyras ar arbatas galima gerti g.gif

QUOTE(Aba @ 2008 06 07, 17:10)
Sveikutes, noreciau prisijungi i jusu temele.
Deja, nezinau ar ilgam  verysad.gif
Trumpai mano istorija: pries metus turejau nesivystanti nestuma (9 savaite leliukas buvo dydzio kaip 6 savaite, bet sirdute nebeplake), pries pusmeti - savaimini persileidima 5 savaite... Nustate AFS. Geriau aspirina, pastojau. Pradejau leistis fraksiparina, kai tik pamate sirdutes veikla.. Dieve, kaip dziaugiausi, pamaciusi sirdute...  wub.gif  Tik gydytoja pasake, kad puslele ne apvali, kokia turi buti, o pailga.. todel didesne tikimybe persileidimui... Nervinaus... bet pamatyta sirdute vis suteikdavo vilties...
Vis paskaitydavau jusu temele, bet planavau parasyti, kai bus kokios 8-9 savaites.. Dabar turetu buti apie 7. Ir stai atejo penktadienis - nueinu ryte i wc - geltonai rudos isskyros... Net kojas pakirto  verysad.gif  verysad.gif Suskambinau gydytojai, liepe gert duphaston, o vizitas pas ja tik 16d, tai sake iki tol geriau ir nelist ir nieko neziuret, nes dar blogiau padaryt galim... Pasake, kad as padariau viska, kas nuo manes priklauso, o dabar jau kaip bus, taip bus...
Nebegaliu apie nieka kita galvot... Net silpna pagalvojus, kad nueisiu ta 16d ir isgirsiu: "deja, nesivysto, sirdutes nera.."  schmoll.gif  verysad.gif  verysad.gif  numirciau vietoj, trecio karto tikrai neisgyvenciau...
Vis galvoju, kad gal taip nebus...Raminu save, kad tu isskyru buvo tik kokie 3-4 lasai ir daugiau nepasikartojo... Neramina tik vienas dalykas, kad ta diena, kai buvo keli lasiukai tu isskyru, nustojo pykint - o pries tai pykino apie savaite.. Tiesa, krutine vis dar jautri...
Zodziu, esu visiskoj panikoj... Ir labai noreciau, kad netektu palikt jusu skyrelio, kad 16d vakare grizus galeciau parasyt geru naujienu... deja, nezinau ar man tai lemta ... verysad.gif

Atsiprasau, kad taip pesimistiskai isijungiau i jusu tarpa... Tiesiog sirdute plysta is skausmo...

net sirdy suspaude.
Vilniuje daro HCG Geromeda, Naugarduko 50-11, tel. 216-20-50, 216-26-99, 8-686-40706 dirba I-IV 7-30-19-00, V 7-30-18-00, VI 9-00-13-00
kaina 27 lt atsakymas buno po 2 val pasako tel.

AIDS padaro tik kita diena, kaina pigiau, bet as dariausi tik geromedoj iki 9 sav.
tiesa, HCG kila iki apie 9 sav, paskui krenta naturaliai, tai neissigask, kaip as, gerai? gali pasidaryti kas 2 dienas, jeigu auga tirtas, tai gerai, nebutina laukti visa sav.

man tepliojo kresuliais nuo 3.5 sav visa menesi kozna diena, galvojau nuprotesiu, paskui reciau paskui visai sustojo tepti. geriau dufastona po 1 ryte/1 vakare, plius aspirinas.guleti visas dienas, i darba neiti greztai. gulet ir kalbetis su maziuku.

tau viskas bus gerai. klausykis gyd, bet HCG pasidaryk, del savo ramybes, tarkim siandien ir treciadieni ar ketvirdatieni, jau bus aiski dinamika. dar man patarinejo bazaline temperatura matuoti, kiek tas veiksminga nezinau, bet jeigu >37 tai yra gerai. Laikykis, visaks bus gerai, jeigu sirdute yra, tai visa kita susitvarkys. 4u.gif

QUOTE(Rola @ 2008 06 09, 09:27)

laba, su savaitelem!
Atsakyti
SVEIKUTES!Jau grizom i sostine,o taip nesinorejo! doh.gif .Pailsejom,krikstynose sudalyvavom,pora dienu kaime grynu oru pakvepavom. thumbup.gif

Sveikinam [B]lauralin susilaukus sunelio![/B] wub.gif
QUOTE(zose123 @ 2008 06 04, 13:58)
ties, merginos, gal kurios nestumo metu turejot pusleline? ir kaip gydetes? ar cia labai baisu?

Man vakar tas brudas prasidejo,jau gal 2-3metus nebuvo,buvau issigydzius Bioptron lempa.Neramu,bet gal nepakenks leliukui,visgi ne pirmasyk atsirado.Gydausi Zovirak(Zovir)tepaliuku,reikia daznai tepti ir itrinti.Pas mane virs lupos,seniau ir nosyje budavo.Dar Bioptronu pakaitinu ryte-vakare,nors nestuke.gif Bioptrono nerekomenduoja.

QUOTE(zose123 @ 2008 06 05, 19:09)
sveika, noreja taves paklausti del galvos skausmu ar jau maziau tau skauda? ir kas skyre siuos tyrimus A ar seimos gyd.?

Kartais skauda,kartais ne.As Vilniuje,pas A.tik diagnozes patvirtinimui buvau,daugiau ten nevazineju.Tuos tyr.skyre poliklinikos ginekologas,ryt eisiu pas ji,tai suzinosiu ir tu tyr.rezultatus.Pasakysiu mirksiukas.gif

QUOTE(Karvute @ 2008 06 06, 12:10)
man siand pisiaukele - lygiadienis blush2.gif

Aha,pas tave 2liniuotes,vienoj jau anksciau rode,kad puse kelio iveikta,toj kur menesiais lotuliukas.gif

QUOTE(Aba @ 2008 06 07, 17:10)
Sveikutes, noreciau prisijungi i jusu temele.
Deja, nezinau ar ilgam  verysad.gif
Trumpai mano istorija: pries metus turejau nesivystanti nestuma (9 savaite leliukas buvo dydzio kaip 6 savaite, bet sirdute nebeplake), pries pusmeti - savaimini persileidima 5 savaite... Nustate AFS. Geriau aspirina, pastojau. Pradejau leistis fraksiparina, kai tik pamate sirdutes veikla.. Dieve, kaip dziaugiausi, pamaciusi sirdute...  wub.gif  Tik gydytoja pasake, kad puslele ne apvali, kokia turi buti, o pailga.. todel didesne tikimybe persileidimui... Nervinaus... bet pamatyta sirdute vis suteikdavo vilties...
Vis paskaitydavau jusu temele, bet planavau parasyti, kai bus kokios 8-9 savaites.. Dabar turetu buti apie 7. Ir stai atejo penktadienis - nueinu ryte i wc - geltonai rudos isskyros... Net kojas pakirto  verysad.gif  verysad.gif Suskambinau gydytojai, liepe gert duphaston, o vizitas pas ja tik 16d, tai sake iki tol geriau ir nelist ir nieko neziuret, nes dar blogiau padaryt galim... Pasake, kad as padariau viska, kas nuo manes priklauso, o dabar jau kaip bus, taip bus...
Nebegaliu apie nieka kita galvot... Net silpna pagalvojus, kad nueisiu ta 16d ir isgirsiu: "deja, nesivysto, sirdutes nera.."  schmoll.gif  verysad.gif  verysad.gif  numirciau vietoj, trecio karto tikrai neisgyvenciau...
Vis galvoju, kad gal taip nebus...Raminu save, kad tu isskyru buvo tik kokie 3-4 lasai ir daugiau nepasikartojo... Neramina tik vienas dalykas, kad ta diena, kai buvo keli lasiukai tu isskyru, nustojo pykint - o pries tai pykino apie savaite.. Tiesa, krutine vis dar jautri...
Zodziu, esu visiskoj panikoj... Ir labai noreciau, kad netektu palikt jusu skyrelio, kad 16d vakare grizus galeciau parasyt geru naujienu... deja, nezinau ar man tai lemta ... verysad.gif

Atsiprasau, kad taip pesimistiskai isijungiau i jusu tarpa... Tiesiog sirdute plysta is skausmo...

Sveika prisijungusi! 4u.gif Kazkaip tikiu,kad tau viskas gerai.Man kai nustojo vystytis-tepliojo ilgai,nenustojo savaime.O tau jewi nustojo-tai manau,kad viskas gerai.Ir krutis juk jautrios.
Bet as kadangi pasidariau stradalintoja-tai ta pacia diena nubegciau echo pasidaryti,kad butu ramu.Man irgi dare 5,6,7sav.,nes 7sav.irgi buvo eme teplioti,irgi tik 1d.,beyt viskas buvo gerai,padare echo,pamaciau kleckui ir rami grizau namo,net pilva nustojo skaudet smile.gif

QUOTE(zose123 @ 2008 06 08, 09:59)
cia forume yra tema apie HCG man atrodo ar planuojanciu ar kitur neatsimenu, bet tu pasiziurek , ten yra ir adresai ir kainos ir per kiek laiko padaro, kiek atsimenu vilniuje daro pigiai ir greitai AIDS centre, jei toks yra ar kazkas panasaus  ax.gif

AIDS centre pigiai-15lt.,bet ne greitai,atsakymas tik kita diena popiet.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liutukeee: 09 birželio 2008 - 14:12
sveikutes,
kaip laikotes?ziuriu pamazu visos puskuojate i prieki thumbup.gif
mes irgi augame puikiai jau 6sav siandiena mums, valgome, miegame, pradedame jau sypsotis, guguoti wub.gif ramus mano angelelis leidzia ir mamai pamiegoti tik 1k nakti keliasi pavalgyti smile.gif per 5sav priaugome 1300g ir 3cm smile.gif zodziu jau tikras vyras, galvyte jau gerokai laiko nori buti didutis wub.gif smile.gif dieneles bega kaip vejas cia rytas cia vakaras smile.gif tokios tokeles pas mus smile.gif
o jums visosm kantrybes ir sekmes 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(raasula @ 2008 06 09, 21:09)
sveikutes,
kaip laikotes?ziuriu pamazu visos puskuojate i prieki thumbup.gif
mes irgi augame puikiai jau 6sav siandiena mums, valgome, miegame, pradedame jau sypsotis, guguoti wub.gif ramus mano angelelis leidzia ir mamai pamiegoti tik 1k nakti keliasi pavalgyti smile.gif per 5sav priaugome 1300g ir 3cm smile.gif zodziu jau tikras vyras, galvyte jau gerokai laiko nori buti didutis wub.gif  smile.gif dieneles bega kaip vejas cia rytas cia vakaras smile.gif tokios tokeles pas mus smile.gif
o jums visosm kantrybes ir sekmes 4u.gif  smile.gif

wub.gif smagu, kad augate ramuciai. kaip pienukas?
Atsakyti