QUOTE(spicy @ 2008 06 05, 18:59)
Mergaites, man dare cezari, bet nuskausminima galejau rinktis pati: ar epidura, ar spinaline nejautra, ar pilna narkoze. As pasirinkau spinaline. Nuskausminimas AFS visiskai nepriestarauja, o stai skatinamuju man gydytojas sake jokiu budu negalima, del to ir dare planini CZ, nes jai sake reikes skatinti, o atsidarines letai didziule rizika, kad vaikeli uzdus. Vaistukus diena pries susileidau tiesiog 13 val (paprastai leisdavausi 21 val), o sekancia diena jau po cezario suleido kaip iprastai 21 val. Taigi 12 val tikrtai buvo praeje.
Dopleriometrijos man pvz nedare, gydytojas sake, kad svarbiausia sekti vaiko judesius, o kraujotaka siandien dopler. gali padaryt ir viskas bus gerai, o rytoj staiga sutrikti, ir ka- kasdien dopleriometrijos nepridarysi, todel svarbu sekti leliuko aktyvuma pilvelyje. O siaip, visoms mums bus viskas Sukaukeme vaikucio sirdeles, puikiai vystosi visu ir taip bus iki pat stebuklo gimties
Dopleriometrijos man pvz nedare, gydytojas sake, kad svarbiausia sekti vaiko judesius, o kraujotaka siandien dopler. gali padaryt ir viskas bus gerai, o rytoj staiga sutrikti, ir ka- kasdien dopleriometrijos nepridarysi, todel svarbu sekti leliuko aktyvuma pilvelyje. O siaip, visoms mums bus viskas Sukaukeme vaikucio sirdeles, puikiai vystosi visu ir taip bus iki pat stebuklo gimties
Skatintinamuju galima nes man A pats skatino.
Papildyta:
QUOTE(Rola @ 2008 06 06, 11:05)
Aš kiekvieną vakarą jaučiu leliuką, toks jausmas kad didelius burbulus kas leistų
Papildyta:
QUOTE(Diija @ 2008 06 06, 18:35)
Nedaro... tik 32sav. padarė ir psio... norėčiau kad dar prieš gimdymą padarytų, bet turbūt nedarys....
as irgi prasiau kad dar padarytu pries gimdyma tai sake nera reikalo.
p.s mergaites kaip as noriu miego jus net neisivaizduojat, nes mano lelius labai verksnys.