Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas ir nėštumas

sveikutes 4u.gif
QUOTE(spicy @ 2008 06 05, 18:59)
Mergaites, man dare cezari, bet nuskausminima galejau rinktis pati: ar epidura, ar spinaline nejautra, ar pilna narkoze. As pasirinkau spinaline. Nuskausminimas AFS visiskai nepriestarauja, o stai skatinamuju man gydytojas sake jokiu budu negalima, del to ir dare planini CZ, nes jai sake reikes skatinti, o atsidarines letai didziule rizika, kad vaikeli uzdus. Vaistukus diena pries susileidau tiesiog 13 val (paprastai leisdavausi 21 val), o sekancia diena jau po cezario suleido kaip iprastai 21 val. Taigi 12 val tikrtai buvo praeje.

Dopleriometrijos man pvz nedare, gydytojas sake, kad svarbiausia sekti vaiko  judesius, o kraujotaka siandien dopler. gali padaryt ir viskas bus gerai, o rytoj staiga sutrikti, ir ka- kasdien dopleriometrijos nepridarysi, todel svarbu sekti leliuko aktyvuma pilvelyje.  O siaip, visoms mums bus viskas thumbup.gif Sukaukeme vaikucio sirdeles, puikiai vystosi visu  nestuke.gif  ir taip bus iki pat stebuklo gimties

Skatintinamuju galima nes man A pats skatino. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Rola @ 2008 06 06, 11:05)
Aš kiekvieną vakarą jaučiu leliuką, toks jausmas kad didelius burbulus kas leistų 

wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Diija @ 2008 06 06, 18:35)
Nedaro...  schmoll.gif  tik 32sav. padarė ir psio... norėčiau kad dar prieš gimdymą padarytų, bet turbūt nedarys....

as irgi prasiau kad dar padarytu pries gimdyma tai sake nera reikalo.

p.s mergaites kaip as noriu miego jus net neisivaizduojat, nes mano lelius labai verksnys.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamituke: 06 birželio 2008 - 17:46
QUOTE(mamituke @ 2008 06 06, 18:45)
p.s mergaites kaip as noriu miego jus net neisivaizduojat, nes mano lelius labai verksnys.

console.gif tai naktį dažnai keliasi valgyt, ar taip pilvuką skauda ir verkšlena naktimis?... aš tai laukiu savo verksniuko (pfu pfu pfu, gal bus ne verksnys), nes jau nebegaliu būt nėščia doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Sveikutės. Senai berašiau pas jus, bet vis paskiatinėju. labai džiaugiuos už jūsų burbuliukus, pusiaukelius ir verksniukus wub.gif Ech, kad taip ir man greičiau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mamituke @ 2008 06 06, 18:45)
sveikutes  4u.gif

Sveikute 4u.gif
Na gal mažulis po truputį pripras prie gyvenimo ritmo,o kai labai bus sunku,pagalvok,kaip ilgai laukei šio mažylio wub.gif ir tikrai jegų atsiras ,siunčiu balionėlius tau ir tavo vaikučiui 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(violita @ 2008 06 06, 21:13)
Sveikutės. Senai berašiau pas jus, bet vis paskiatinėju. labai džiaugiuos už jūsų burbuliukus, pusiaukelius ir verksniukus wub.gif  Ech, kad taip ir man greičiau wub.gif

4u.gif
Turėsim ir mes vaikučių 4u.gif TIKĖK ir VISKAS BUS GERAI 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sauda: 06 birželio 2008 - 21:21
QUOTE(Diija @ 2008 06 06, 20:38)

nes jau nebegaliu būt nėščia  doh.gif  blush2.gif

Tikriausiai karščiai dar labai veikia,laikykis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sauda @ 2008 06 06, 22:38)
Tikriausiai karščiai dar labai veikia,laikykis  4u.gif

Laikausi iš paskutiniųjų... va, tiką kojas ištraukiau iš vonelės su šaltu vandeniu ir jūros druska... bet vistiek dramblio kojos doh.gif nebežinau kaip kovoti su tuo tinimu... unsure.gif
Atsakyti
Sveikutes, noreciau prisijungi i jusu temele.
Deja, nezinau ar ilgam verysad.gif
Trumpai mano istorija: pries metus turejau nesivystanti nestuma (9 savaite leliukas buvo dydzio kaip 6 savaite, bet sirdute nebeplake), pries pusmeti - savaimini persileidima 5 savaite... Nustate AFS. Geriau aspirina, pastojau. Pradejau leistis fraksiparina, kai tik pamate sirdutes veikla.. Dieve, kaip dziaugiausi, pamaciusi sirdute... wub.gif Tik gydytoja pasake, kad puslele ne apvali, kokia turi buti, o pailga.. todel didesne tikimybe persileidimui... Nervinaus... bet pamatyta sirdute vis suteikdavo vilties...
Vis paskaitydavau jusu temele, bet planavau parasyti, kai bus kokios 8-9 savaites.. Dabar turetu buti apie 7. Ir stai atejo penktadienis - nueinu ryte i wc - geltonai rudos isskyros... Net kojas pakirto verysad.gif verysad.gif Suskambinau gydytojai, liepe gert duphaston, o vizitas pas ja tik 16d, tai sake iki tol geriau ir nelist ir nieko neziuret, nes dar blogiau padaryt galim... Pasake, kad as padariau viska, kas nuo manes priklauso, o dabar jau kaip bus, taip bus...
Nebegaliu apie nieka kita galvot... Net silpna pagalvojus, kad nueisiu ta 16d ir isgirsiu: "deja, nesivysto, sirdutes nera.." schmoll.gif verysad.gif verysad.gif numirciau vietoj, trecio karto tikrai neisgyvenciau...
Vis galvoju, kad gal taip nebus...Raminu save, kad tu isskyru buvo tik kokie 3-4 lasai ir daugiau nepasikartojo... Neramina tik vienas dalykas, kad ta diena, kai buvo keli lasiukai tu isskyru, nustojo pykint - o pries tai pykino apie savaite.. Tiesa, krutine vis dar jautri...
Zodziu, esu visiskoj panikoj... Ir labai noreciau, kad netektu palikt jusu skyrelio, kad 16d vakare grizus galeciau parasyt geru naujienu... deja, nezinau ar man tai lemta ... verysad.gif

Atsiprasau, kad taip pesimistiskai isijungiau i jusu tarpa... Tiesiog sirdute plysta is skausmo...
Atsakyti
QUOTE(Aba @ 2008 06 07, 17:10)
Deja, nezinau ar ilgam  verysad.gif
Trumpai mano istorija: pries metus turejau nesivystanti nestuma (9 savaite leliukas buvo dydzio kaip 6 savaite, bet sirdute nebeplake), pries pusmeti - savaimini persileidima 5 savaite... Nustate AFS. Geriau aspirina, pastojau. Pradejau leistis fraksiparina, kai tik pamate sirdutes veikla.. Dieve, kaip dziaugiausi, pamaciusi sirdute...  wub.gif  Tik gydytoja pasake, kad puslele ne apvali, kokia turi buti, o pailga.. todel didesne tikimybe persileidimui... Nervinaus... bet pamatyta sirdute vis suteikdavo vilties...
Vis paskaitydavau jusu temele, bet planavau parasyti, kai bus kokios 8-9 savaites.. Dabar turetu buti apie 7. Ir stai atejo penktadienis - nueinu ryte i wc - geltonai rudos isskyros... Net kojas pakirto  verysad.gif  verysad.gif Suskambinau gydytojai, liepe gert duphaston, o vizitas pas ja tik 16d, tai sake iki tol geriau ir nelist ir nieko neziuret, nes dar blogiau padaryt galim... Pasake, kad as padariau viska, kas nuo manes priklauso, o dabar jau kaip bus, taip bus...
Nebegaliu apie nieka kita galvot... Net silpna pagalvojus, kad nueisiu ta 16d ir isgirsiu: "deja, nesivysto, sirdutes nera.."  schmoll.gif  verysad.gif  verysad.gif  numirciau vietoj, trecio karto tikrai neisgyvenciau...
Vis galvoju, kad gal taip nebus...Raminu save, kad tu isskyru buvo tik kokie 3-4 lasai ir daugiau nepasikartojo... Neramina tik vienas dalykas, kad ta diena, kai buvo keli lasiukai tu isskyru, nustojo pykint - o pries tai pykino apie savaite.. Tiesa, krutine vis dar jautri...
Zodziu, esu visiskoj panikoj... Ir labai noreciau, kad netektu palikt jusu skyrelio, kad 16d vakare grizus galeciau parasyt geru naujienu... deja, nezinau ar man tai lemta ... verysad.gif

Atsiprasau, kad taip pesimistiskai isijungiau i jusu tarpa... Tiesiog sirdute plysta is skausmo...

Sveikute 4u.gif
Gerai,kad prisijungei,nereika užgožti savyje jausmų,geriau išsikalbėti,labai užjaučiu dėl praeitų netekčių,bet tikėk dabar bus viskas gerai,gal nepaskaitinėjai,bet nemažai merginų irgi patepliodavo pradžioje nėštumo,bet viskas buvo gerai,tik daugiau poilsio.Nežinau,bet man atrodo tavo atveju aš nulėkčiau kur nors mokamai pasidaryti echo,jei tavo ginė nedaro g.gif ,juk ten ilgai netrunka,svarbu pamatyti širdutę ir tada tikrai bus ramu,juk jaudintis reikia kuo mažiau blush2.gif
Laikykis,siunčiu balionėlį 4u.gif
P.s. o kokie buvo AFS atsakymai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sauda: 07 birželio 2008 - 17:04
labuka mirksiukas.gif

QUOTE(Diija @ 2008 06 06, 21:38)
console.gif tai naktį dažnai keliasi valgyt, ar taip pilvuką skauda ir verkšlena naktimis?... aš tai laukiu savo verksniuko (pfu pfu pfu, gal bus ne verksnys), nes jau nebegaliu būt nėščia  doh.gif  blush2.gif

tai kad jis beveik nemiega nes pilvo diegliai dar gali buti pienas per liesas, tai be perstojimo klykia, bet as laikausi, net vyras stebesi is kur pas mane tiek stiprybes. O as jam sakau juk cia grynas musu auksas, ir taip lauktas sunkiai atejas. wub.gif
Papildyta:
QUOTE(sauda @ 2008 06 06, 23:20)
Sveikute  4u.gif
Na gal mažulis po truputį pripras prie gyvenimo ritmo,o kai labai bus sunku,pagalvok,kaip ilgai laukei šio mažylio  wub.gif ir tikrai jegų atsiras ,siunčiu balionėlius tau ir tavo vaikučiui  4u.gif  4u.gif
Papildyta:

4u.gif
Turėsim ir mes  vaikučių  4u.gif TIKĖK ir VISKAS BUS GERAI  4u.gif

aciu uz balioneli 4u.gif

o vaikuciu tikrai turesit mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Aba @ 2008 06 07, 18:10)

sveika prisijungus smile.gif

o kas liecia del tepliojimo tai man tepliojo rudai 2 kartus iki berots 16 sav. ir as jau sakiau viskas man nelemta tureti vaiku, nes dariau kaip priklauso geriau asperina ir leidausi vaistus, ir dar plius pas A laksciau kaip isprotejus. Bet A nuramino mane sake , kad taip buna ir tiek. O dabar dziaugiuosi savo leliuku wub.gif
taip kad daugiau tikejimo viskas turi buti gerai 4u.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(violita @ 2008 06 06, 22:13)
Sveikutės. Senai berašiau pas jus, bet vis paskiatinėju. labai džiaugiuos už jūsų burbuliukus, pusiaukelius ir verksniukus wub.gif  Ech, kad taip ir man greičiau wub.gif

Net nepastebesi kaip savo tuoj supuosi smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Diija @ 2008 06 06, 23:43)
Laikausi iš paskutiniųjų... va, tiką kojas ištraukiau iš vonelės su šaltu vandeniu ir jūros druska... bet vistiek dramblio kojos  doh.gif  nebežinau kaip kovoti su tuo tinimu...  unsure.gif

nu jau nebedaug liko smile.gif laikykis 4u.gif
Oi kaip tave suprantu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aba @ 2008 06 07, 16:10)
Deja, nezinau ar ilgam  verysad.gif
Trumpai mano istorija: pries metus turejau nesivystanti nestuma (9 savaite leliukas buvo dydzio kaip 6 savaite, bet sirdute nebeplake), pries pusmeti - savaimini persileidima 5 savaite... Nustate AFS. Geriau aspirina, pastojau. Pradejau leistis fraksiparina, kai tik pamate sirdutes veikla.. Dieve, kaip dziaugiausi, pamaciusi sirdute...  wub.gif  Tik gydytoja pasake, kad puslele ne apvali, kokia turi buti, o pailga.. todel didesne tikimybe persileidimui... Nervinaus... bet pamatyta sirdute vis suteikdavo vilties...
Vis paskaitydavau jusu temele, bet planavau parasyti, kai bus kokios 8-9 savaites.. Dabar turetu buti apie 7. Ir stai atejo penktadienis - nueinu ryte i wc - geltonai rudos isskyros... Net kojas pakirto  verysad.gif  verysad.gif Suskambinau gydytojai, liepe gert duphaston, o vizitas pas ja tik 16d, tai sake iki tol geriau ir nelist ir nieko neziuret, nes dar blogiau padaryt galim... Pasake, kad as padariau viska, kas nuo manes priklauso, o dabar jau kaip bus, taip bus...
Nebegaliu apie nieka kita galvot... Net silpna pagalvojus, kad nueisiu ta 16d ir isgirsiu: "deja, nesivysto, sirdutes nera.."  schmoll.gif  verysad.gif  verysad.gif  numirciau vietoj, trecio karto tikrai neisgyvenciau...

Gerai,kad išsipasakojai, tik keista ta tavo gydytoja, ir neteisi sakydama,kad dar blogiau galima padaryti, pažiūrėjus echoskopu blogiau nepasidarys. MAn irgi tepliojo kažkur apie 8 savaitę, tai gydytojui savo kai paskambinau, jis net sekmadienį mane priėmė, nes nervinimasis kenkia šimtą kartų labiau negu pažiūrėjimas. Aš tau patarčiau tikrai nelaukti vizito pas savo gydytoją, nes besinervuodama dar tikrai pakenksi, geriau nueik kur privačiai, pasidarysi echoskopą ir nusiraminsi. Sėkmės tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aba @ 2008 06 07, 17:10)
Dabar turetu buti apie 7. Ir stai atejo penktadienis - nueinu ryte i wc - geltonai rudos isskyros... Net kojas pakirto  verysad.gif  verysad.gif Suskambinau gydytojai, liepe gert duphaston, o vizitas pas ja tik 16d, tai sake iki tol geriau ir nelist ir nieko neziuret, nes dar blogiau padaryt galim... Pasake, kad as padariau viska, kas nuo manes priklauso, o dabar jau kaip bus, taip bus...
Vis galvoju, kad gal taip nebus...Raminu save, kad tu isskyru buvo tik kokie 3-4 lasai ir daugiau nepasikartojo... Neramina tik vienas dalykas, kad ta diena, kai buvo keli lasiukai tu isskyru, nustojo pykint - o pries tai pykino apie savaite..

sveika, man irgi tepliojo, net kraujavau , kai turejo buti menesines, tai as du kartus privaciai nuejau pasidaryti echo ir pasidaryti HCG tyrima, bet tyrimai buvo geri, tada geriau duphastona net po 2 tab, ir taip vis patepliodavo man iki 8 sav, kai pradejau leistis vaistus nustojo teplioti, tada ir pabaigiau gerti duphastona. nebijok, mes visos cia po keleta persileidimu esame ir daug kas jau is cia esanciu pagimde
Atsakyti
QUOTE(mamituke @ 2008 06 07, 18:52)
labuka  mirksiukas.gif
net vyras stebesi is kur pas mane tiek stiprybes. O as jam sakau juk cia grynas musu auksas, ir taip lauktas  sunkiai atejas. wub.gif

Auksiniai žodžiai smile.gif Tu tikra MAMYTĖ wub.gif
Papildyta:
QUOTE(mamituke @ 2008 06 07, 18:52)

o vaikuciu tikrai turesit  mirksiukas.gif

wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti