siaip epiduras kaip tik skatina gimdyma, bent man taip aiskino kai gimdziau pirma.
norejau paklausti jusu ar yra kuriai , kad kristu spaudimas, pas mane 99/64, turbut del to man galva skauda, ka jus darot , kad pakeltumet?
QUOTE(zose123 @ 2008 06 05, 18:56)
siaip epiduras kaip tik skatina gimdyma, bent man taip aiskino kai gimdziau pirma.
norejau paklausti jusu ar yra kuriai , kad kristu spaudimas, pas mane 99/64, turbut del to man galva skauda, ka jus darot , kad pakeltumet?
kai truputėlį pakrenta - kavos išgeriu Paprastai padeda
bet kad man dazniausiai pradeda kristi vakare, o diena neskauda, nes visada atsikelus geriu kava. jauciu reikia pradeti gerti 2 kartus dienoje, jei isgerciau vakare kavos, tai neuzmigciau iki ryto
QUOTE(Mintė @ 2008 06 05, 16:56)
Tiesa merginos, 36 savaičių daro B streptokoko tyrimą, kaip jį daro? Ima tepinėlį iš makšties ar iš kraujo?
Ima tepinėlį iš makšties
spicy, visai buvau pamiršus dėl tavo cezario man tai dabar paranoja kankina - susileidžiu vaistus 22h ir meldžiuos kad gimdymas neprasidėtų naktį, nes negausiu epidūro... košmaras kažkoks
Artemide, tai dar ne vėlu, nuik pas savo ginių ir pasakyk kad reikia dopleriometriją atlikt (šiaip A atsakyme apie AFS yra įrašyta dopleriometrija tarp būtinų tyrimų)
QUOTE(zose123 @ 2008 06 05, 19:56)
Mano visada toks panašus spaudimas buvo... ir dabar nėštumo metu nepakyla.. aš rytais geriu kavą, o daugiau nieko nedarau.
Labas rytas
Nesimiega
tiktai taip ir privalo būti
man tai būna karts nuo karto, tada galva plyšta, geriu stiprios kavos su šokoladu ir praeina. Šiaip kasdien kavos negeriu, tik kai blogai pasidaro.
O tu pabandyk ne vakare kavą gerti kai jau skauda galvą, o po pietų kokią 16-17 val. gal dar miegui netrukdys ir spaudimą palaikys.
1. Ačiū, dabar žinosiu
2.Žinok ir man atrodo, kad būtent naktį prasidės gimdymas. Jaučiu čia dėl to, kad kai pagalvoji, tai labai nepatogu naktį žmones trukdyti
3. O tau kas kiek laiko dabar echo ir doplerį daro?
Nesimiega
QUOTE(spicy @ 2008 06 05, 17:59)
O siaip, visoms mums bus viskas Sukaukeme vaikucio sirdeles, puikiai vystosi visu ir taip bus iki pat stebuklo gimties
tiktai taip ir privalo būti
QUOTE(zose123 @ 2008 06 05, 19:56)
man tai būna karts nuo karto, tada galva plyšta, geriu stiprios kavos su šokoladu ir praeina. Šiaip kasdien kavos negeriu, tik kai blogai pasidaro.
O tu pabandyk ne vakare kavą gerti kai jau skauda galvą, o po pietų kokią 16-17 val. gal dar miegui netrukdys ir spaudimą palaikys.
QUOTE(Diija @ 2008 06 05, 23:48)
1.Ima tepinėlį iš makšties
2.spicy, visai buvau pamiršus dėl tavo cezario man tai dabar paranoja kankina - susileidžiu vaistus 22h ir meldžiuos kad gimdymas neprasidėtų naktį, nes negausiu epidūro... košmaras kažkoks
3.Artemide, tai dar ne vėlu, nuik pas savo ginių ir pasakyk kad reikia dopleriometriją atlikt (šiaip A atsakyme apie AFS yra įrašyta dopleriometrija tarp būtinų tyrimų)
2.spicy, visai buvau pamiršus dėl tavo cezario man tai dabar paranoja kankina - susileidžiu vaistus 22h ir meldžiuos kad gimdymas neprasidėtų naktį, nes negausiu epidūro... košmaras kažkoks
3.Artemide, tai dar ne vėlu, nuik pas savo ginių ir pasakyk kad reikia dopleriometriją atlikt (šiaip A atsakyme apie AFS yra įrašyta dopleriometrija tarp būtinų tyrimų)
1. Ačiū, dabar žinosiu
2.Žinok ir man atrodo, kad būtent naktį prasidės gimdymas. Jaučiu čia dėl to, kad kai pagalvoji, tai labai nepatogu naktį žmones trukdyti
Laba ,
mes irgi su burbuliuku anksti keliamės, nes labai karšta
Aš kiekvieną vakarą jaučiu leliuką, toks jausmas kad didelius burbulus kas leistų
Papildyta:
Zose123 kodėl nerodai savo liniuotės?
mes irgi su burbuliuku anksti keliamės, nes labai karšta
Aš kiekvieną vakarą jaučiu leliuką, toks jausmas kad didelius burbulus kas leistų
Papildyta:
Zose123 kodėl nerodai savo liniuotės?
Kur jūs visos man liūdna
QUOTE(Rola @ 2008 06 06, 10:05)
Nerealus jausmas ane? aš vis dar negaliu atsidžiaugti pilvo siūbabimu ir kumščiavimu
QUOTE(Rola @ 2008 06 06, 11:01)
Kur jūs visos man liūdna
gal pamiegok?
man paskutiniu metu nesikalbama, gal nusiraminau? kazkokia apatija, gal net depresija. siand mazius isterikavo darze, pirma syki tai visai be nuotaikos. dabar galvok kaip jam paderi iveikti issiskirima su manim. per 1.5 metu pirmas toks nutikimas. jis vakar apsiakkino, tai gal nervuojasi? taip kad as nelinksma irgi.
man siand pisiaukele - lygiadienis
QUOTE(Rola @ 2008 06 06, 11:01)
Kur jūs visos man liūdna
Grįžau iš darbelio
Rola
Tavo burbuliukui
Papildyta:
QUOTE(Karvute @ 2008 06 06, 12:10)
Sveikinu
Ar pilvukas jau didelis
QUOTE(Mintė @ 2008 06 06, 08:21)
Nedaro... tik 32sav. padarė ir psio... norėčiau kad dar prieš gimdymą padarytų, bet turbūt nedarys....