Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas ir nėštumas

Dufastona Karvute gerei iki 14 sav.?
Atsakyti
QUOTE(Rola @ 2008 05 13, 21:14)
Dufastona Karvute gerei iki 14 sav.?

aha, panasei, gal pilnu 13 buvo, tai dar su trupuciu.pora dienu geriau po 1 tab ir 4 dienas po puse. taip ir dabaigiau paskutine pakuote. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamituke @ 2008 05 13, 13:38)
Sveikutes  mirksiukas.gif
prisiduodu as dar 2 in 1  smile.gif

console.gif na pakentėk dar truputį... o pas A nebuvai? Kaklelio nežiūrėjo?

QUOTE(sauda @ 2008 05 13, 17:57)
Sveikutės mergaitės  4u.gif
Prisiduodu ir aš naujoje temelėje ir tikrai žadu čia užsibūti  rolleyes.gif

thumbup.gif

QUOTE(violita @ 2008 05 13, 18:30)
Labutis 4u.gif  registruojuos ir aš naujoj temelėj, nors man čia kaip ir ne vieta, bet jūs visos tokios malonios, kad nesinori iš čia išeit biggrin.gif  vakar man pasirodė mm, po jų kibsim į darbus. mažu greit pavyks bigsmile.gif

Sekmės tau darbuojantis 4u.gif lauksim gerų rezultatų mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Registruojuosi ir aš naujoj temelėj 4u.gif
Jau skaičiuoju paskutines dieneles darbe, tai tiek visko užbaigti reikia, kad nėr kada nei paplepėti.
Šiaip jaučiamės gerai, vakar buvom eilinėje apžiūroje, pamatavo pasvėrė, toniukus paklausė. Atrodo viskas gerai turim +7 kg ax.gif pilvūžo išmatavimai sakė per viduriuką, o širdelės tonai tokie stiprūs, sako turbūt vyriškai plaka wub.gif
Kitą savaitę jau nėštumo lapelį duos, o po 3 sav. per echo su pilvinuku susimatysiu wub.gif
Po visų negalavimų nurimęs leliukas pailsėjo, tai dabar jau vėl intensyviai duodasi thumbup.gif
QUOTE(zose123 @ 2008 05 13, 16:34)
man 7 sav ir 3d. pagal mmm, nusipirkciau vaistu pati, bet kortele poliklinikoje dingo kaip tycia, ir kelias dienas neranda, o ten abraicio parasyta kokie vaistai ir po kiek leistis. nenoriu vaistinej nuejus sakyti ,kazkoks cleaksanas, kur skystina krauja nescioms ir po kiek leistis neatsimenu, nes pas abraiti buvau rugsejo men, tai nelabai atsimenu ka jis rase, o ta vista neisrase recepto, o privaciai talonelis irgi tik ryt, tai va , reiks laukt rytdienos

Laikau kumščius už jus, kad šiandien per echo pamatytų jau širdutę ir galėtum vaistukus leistis. Supratau, kad pas A eisi, tai jis tikrai vaginaliniu žiūrės tai puikiai matys. O jei ne pas jį, tai kiti jei per viršų echoskopuos, tai gali ir dabar nematyti nieko, jei ką tai pati reikalauk vaginalinio echo.
Būtinai parašyk kai grįši 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zose123 @ 2008 05 13, 16:34)
man 7 sav ir 3d. pagal mmm, nusipirkciau vaistu pati, bet kortele poliklinikoje dingo kaip tycia, ir kelias dienas neranda, o ten abraicio parasyta kokie vaistai ir po kiek leistis. nenoriu vaistinej nuejus sakyti ,kazkoks cleaksanas, kur skystina krauja nescioms ir po kiek leistis neatsimenu, nes pas abraiti buvau rugsejo men, tai nelabai atsimenu ka jis rase, o ta vista neisrase recepto, o privaciai talonelis irgi tik ryt, tai va , reiks laukt rytdienos

Na tai arba clexane 0.2. arba fraxiparine 0.3, bet tai irgi jokios reiksmes neturi. Na sekmes tau pas A. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rola: 14 gegužės 2008 - 09:04
Labas rytelis 4u.gif

QUOTE(Mintė @ 2008 05 14, 09:48)

Jau skaičiuoju paskutines dieneles darbe, tai tiek visko užbaigti reikia, kad nėr kada nei paplepėti.
Šiaip jaučiamės gerai, vakar buvom eilinėje apžiūroje, pamatavo pasvėrė, toniukus paklausė. Atrodo viskas gerai turim +7 kg  ax.gif  pilvūžo išmatavimai sakė per viduriuką, o širdelės tonai tokie stiprūs, sako turbūt vyriškai plaka  wub.gif
Kitą savaitę jau nėštumo lapelį duos, o po 3 sav. per echo su pilvinuku susimatysiu  wub.gif
Po visų negalavimų nurimęs leliukas pailsėjo, tai dabar jau vėl intensyviai duodasi  thumbup.gif

Kaip jums fainiai wub.gif Tik truputį liūdna kad retai matysim čia jus verysad.gif Bet svarbiausia kad viskas gerai, ir mažiukas duodasi kaip pašėlęs 4u.gif

Ale tu pas mus manekenka būsi mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintė @ 2008 05 14, 09:48)
Šiaip jaučiamės gerai, vakar buvom eilinėje apžiūroje, pamatavo pasvėrė, toniukus paklausė. Atrodo viskas gerai turim +7 kg  ax.gif  pilvūžo išmatavimai sakė per viduriuką, o širdelės tonai tokie stiprūs, sako turbūt vyriškai plaka  wub.gif

Laikau kumščius už jus, kad šiandien per echo pamatytų jau širdutę ir galėtum vaistukus leistis. Supratau, kad pas A eisi, tai jis tikrai vaginaliniu žiūrės tai puikiai matys. O jei ne pas jį, tai kiti jei per viršų echoskopuos, tai gali ir dabar nematyti nieko, jei ką tai pati reikalauk vaginalinio echo.
Būtinai parašyk kai grįši  4u.gif

Vaje kiek mazai tepriaugai,man taip nepavyko smile.gif .As tiek 22sav.buvau priaugus doh.gif .As 30sav.visa 14kg buvau priaugusi lotuliukas.gif .O iki gimdymo visus25kg blush2.gif

O man ryt pas giniu.Kazi isoriniu echo matytu(10sav.)?Siaip tai vaginalini daro.Bet pas ta giniu ant kedes daro.O man reiks veztis kartu savo berniuka-tai nenoriu,kad paskui visiems pasakotu ka ten mamai dare lotuliukas.gif .O koridoriuj palaukt niekaip nesutinka.Na gal dar susitarsim.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liutukeee: 14 gegužės 2008 - 11:36
QUOTE(Liutukeee @ 2008 05 14, 12:33)
Vaje kiek mazai tepriaugai,man taip nepavyko  smile.gif .As tiek 22sav.buvau priaugus  doh.gif .As 30sav.visa 14kg buvau priaugusi  lotuliukas.gif .O iki gimdymo visus25kg  blush2.gif

O man ryt pas giniu.Kazi isoriniu echo matytu(10sav.)?Siaip tai vaginalini daro.Bet pas ta giniu ant kedes daro.O man reiks veztis kartu savo berniuka-tai nenoriu,kad paskui visiems pasakotu ka ten mamai dare  lotuliukas.gif .O koridoriuj palaukt niekaip nesutinka.Na gal dar susitarsim.

Na 9 savaičių man jau darė išorinį, ir matė tai manau kad jau vaginalinio kaip ir nėra būtinybės daryti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2008 05 14, 12:33)
Vaje kiek mazai tepriaugai,man taip nepavyko  smile.gif .As tiek 22sav.buvau priaugus  doh.gif .As 30sav.visa 14kg buvau priaugusi  lotuliukas.gif .O iki gimdymo visus25kg  blush2.gif

O man ryt pas giniu.Kazi isoriniu echo matytu(10sav.)?Siaip tai vaginalini daro.Bet pas ta giniu ant kedes daro.O man reiks veztis kartu savo berniuka-tai nenoriu,kad paskui visiems pasakotu ka ten mamai dare  lotuliukas.gif .O koridoriuj palaukt niekaip nesutinka.Na gal dar susitarsim.

Na man 10 sav. tai jau mate ir per pilva, bet ir nuo aparato priklauso, tai berniuka i kita puse kur nors pasodinkite doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglynius @ 2008 05 14, 12:39)
Na 9 savaičių man jau darė išorinį, ir matė tai manau kad jau vaginalinio kaip ir nėra būtinybės daryti  mirksiukas.gif

O reikejo,kad butu pilna pusle?

QUOTE(Rola @ 2008 05 14, 12:40)
Na man 10 sav. tai jau mate ir per pilva, bet ir nuo aparato priklauso, tai berniuka i kita puse kur nors pasodinkite  doh.gif

Na pas ji tai toks pakleres echoskopas pasirode ax.gif ,poliklinikoj geresnis.
O berniukas tai pas mane smalsus,nepasakysi jam,kad neziurek lotuliukas.gif .Uzsispyres kaip oziukas smile.gif

Tikiuosi,kad mums viskas gerai,nors savijauta ir nekokia.Nesuprantu kodel man galva taip skauda doh.gif ,nugaros pusej,nuo kaklo,jau kelios dienos.Ir sloga niekaip nepraeina.Kad tik kokia infekcija nebutu.
Karvute,o ta mononukleoze nestuke.gif pavojinga?Vis galvoju"o gal mano kleckui ji ir buvo,tik lengva forma",juk gyd.kraujo tyr.neskyre-tai dabar ir nesuzinosim.Jis galvos skausmu nesiskunde,o man jau kelios dienos skauda.Taip neramu,ir gerkle man paskauda blink.gif ,ir sloga nepraeina.Oi kaip neramu g.gif .As tai istversiu,bet,kad leliukui nepakenktu doh.gif .Pasidariau visiska stradalninke.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liutukeee: 14 gegužės 2008 - 12:04
QUOTE(Liutukeee @ 2008 05 14, 13:02)
O reikejo,kad butu pilna pusle?
Na pas ji tai toks pakleres echoskopas pasirode  ax.gif ,poliklinikoj geresnis.
O berniukas tai pas mane smalsus,nepasakysi jam,kad neziurek  lotuliukas.gif .Uzsispyres kaip oziukas smile.gif

Tikiuosi,kad mums viskas gerai,nors savijauta ir nekokia.Nesuprantu kodel man galva taip skauda  doh.gif ,nugaros pusej,nuo kaklo,jau kelios dienos.Ir sloga niekaip nepraeina.Kad tik kokia infekcija nebutu.
Karvute,o ta mononukleoze  nestuke.gif  pavojinga?Vis galvoju"o gal mano kleckui ji ir buvo,tik lengva forma",juk gyd.kraujo tyr.neskyre-tai dabar ir nesuzinosim.Jis galvos skausmu nesiskunde,o man jau kelios dienos skauda.Taip neramu,ir gerkle man paskauda  blink.gif ,ir sloga nepraeina.Oi kaip neramu  g.gif .As tai istversiu,bet,kad leliukui nepakenktu  doh.gif .Pasidariau visiska stradalninke.

na tipo mum nepavojina ta mononukleoze, per placenta nepereina, tai neimk i galva. smile.gif
man dare echo vaginalini kovo men, buvau irgi su sunum, jam patiko hihihi.gif
paskui sake, mama, kai vaziuosi "po delam" - su reikalais - mane irgi kartu pasiimk! doh.gif zmogiukui 3.5metu lotuliukas.gif bet kai reikejo, tai neziurejau, kad sunus salia. gyd sake, butu jis 4 metuku, jau visiems pasakytu, o dabar dar durniukas - pasipramogavo lotuliukas.gif is tikruju ziuriu per 2 men labai gudrus pasidare, jau dabar neapsukciau jam galvos. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Karvute @ 2008 05 14, 13:13)
na tipo mum nepavojina ta mononukleoze, per placenta nepereina, tai neimk i galva. smile.gif
man dare echo vaginalini kovo men, buvau irgi su sunum, jam patiko hihihi.gif
paskui sake, mama, kai vaziuosi "po delam" - su reikalais - mane irgi kartu pasiimk! doh.gif zmogiukui 3.5metu lotuliukas.gif bet kai reikejo, tai neziurejau, kad sunus salia. gyd sake, butu jis 4 metuku, jau visiems pasakytu, o dabar dar durniukas - pasipramogavo lotuliukas.gif is tikruju ziuriu per 2 men labai gudrus pasidare, jau dabar neapsukciau jam galvos. biggrin.gif

Nuraminai del mononukleozes! 4u.gif

Maniskiui jau 4m.2,5men.-tai jau viska visiems ispasakos.O dar jei pasakyciau,kad nepasakok-tai visai lotuliukas.gif
Atsakyti