Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas ir nėštumas

QUOTE(lauralin @ 2008 06 03, 19:04)
Aciu uz sveikinimus  smile.gif  Pagal mmm buvo 39sav ir 3d.,o pagal 19 sav echo,tai ir buvo birzelio 1d. Viskas ten gerai,as kaip paklausau,kad ten personalas blogas,tai nieko panasaus,tik nereikia noret,kad prie taves stovetu ir budetu,o kai iskyla klausimu,pasikvieti ir viska kuo puikiausiai paaiskina.Cia kaip kas ko nori,as nieko blogo negaliu pasakyt,man viskas buvo  thumbup.gif . Ir beje gulejau A palatoj  tongue.gif ,taip papuoliau  smile.gif

Žodžiu tą personalą reikia pavaikyt biškiuką... ax.gif O tai kam nors kaip nors atsidėkojai? Ar vienutės negavai, ar net neprašei?
Papildyta:
QUOTE(sauda @ 2008 06 03, 19:04)
Na tikėk net nepajusi,kai jau sūpuosi savo vaikutį  wub.gif Juk visai neseniai dar tik visos planavo,tarėsi dėl vaistukų leidimo,savo nerimą išsipasakodavo,o dabar jau baigia  pabėgti iš šios temelės  4u.gif
Ech ,užsisvajojau  ...

Man visas nėštumas turbūt greičiau ėjo, nei dabar eina šios kelios savitės... jau žiauriai pavargau, svoris didelis, pilvas nežmoniškai didelis, kojos ir rankos ištinę, pasidariau pikta, vyras net bijo namo gryžti... psichologiškai labai labai sunku laukti.... verysad.gif žodžiu jei bernužėlis šią ar kitą savaitę dar nepasirodys, tai vėliau gimęs ras jau nuprotėjusią mamą... doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lauralin @ 2008 06 03, 17:19)
Sveikutes  4u.gif

Birzelio 1d. 6:10 ryte,gime mano sunelis  wub.gif  3280g ir 49cm. Gimdymas buvo super lengvas  thumbup.gif  31 diena pjoviau zole kieme,jauciausi gerai,vakare nuvaziavau i maxima apsipirkt ir pradejo tap nestipriai skaudet,bet galvoju paruosiamieji ir nekreipiau demesio.Po to nuvaziavau pas mama,geriu arbata ir jauciu,kad pradejo dazniau skaudet,sakau,jauciu nakti gimdysiu.Parvaziavau namo,lyg ir praejo,bet pradejau krautis likusius daiktus i tase,kad nakti nereiketu begiot.Nuejau po dusu ir kokia pirma nuejau miegot.2val prabudau,jau taip stipriau pradejo skaudet,bet nereguliarus,tai galvoju palauksiu kol bus kas 5 min ir vaziuosiu.Apie ketvirta vyrui sakau,jau vaziuojam,nes saremiai jau dazni,bet dar ne kas 5min.Atvaziavom i KMUK,priemeja pradejo putotis,kad vietu nera,bet as jai sakau,kad as su AFS ir niekur is cia nevaziuosiu,tai nurimo ir pagulde.Apie puse 5 buvau gimdykloj.Atsidarymas 3 cm,saremiai nereguliarus ir nestiprus.5:30 nubego vandenys ir staigiai uzejo stiprus skausmai,vyras pakviete akusere,atsidarymas 7 cm,epiduro niekas nebedaro.Atveze pakvepuot dujas ir apie 6 jauciu,kad jau noriu stumt,tai akusere ir daktare(net nezinau pas kokia daktare gimdziau,nespejau pavardes paklaust  biggrin.gif ) pradejo lakstyt,tik kojas kelia,o as jau stumiu,jos sako palauk,o as nebegaliu ir 6:10 girdziu sunelio klyksma  wub.gif  Po to akusere sako,tikrai nesitikejau,kad taip viskas greitai. Jau vakar gryzau namo,nes Emai stresas,kad manes nera.Jaucia truputi pavyda,bet pripras.Kolkas labai ramus,valgo ir miega,as jauciuosi gerai tik plysau,tai skauda,bet svarbiausia sveikas vaikas  thumbup.gif  Ir jums linkiu tokio greito ir lengvo gimdymo  smile.gif

Džiugu už jus wub.gif . Dideliausi sveikinimai!!!! bigsmile.gif
Atsakyti

Sveikutes  4u.gif

Birzelio 1d. 6:10 ryte,gime mano sunelis  wub.gif  3280g ir 49cm. Gimdymas buvo super lengvas  thumbup.gif 

wub.gif sveikinu!!! 4u.gif skanaus pienuko!!!

man siand kaip uzejo meslungis, doh.gif tai vyra prasiau pada trinti, kol isylo, o gal magnis suveike, nes ikaliau iskarto. bet sytaip dar nebuvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamituke @ 2008 06 03, 19:26)

Na matyt as ne lames kudikis. verysad.gif

nono.gif
Juk svarbiausia dievulis atsiuntė stebukliuką wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Diija @ 2008 06 03, 19:51)
žodžiu jei bernužėlis šią ar kitą savaitę dar nepasirodys, tai vėliau gimęs ras jau nuprotėjusią mamą...  doh.gif  biggrin.gif

hihihi.gif
Laikykis ,juk liko tikrai nedaug 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Karvute @ 2008 06 03, 20:27)
wub.gif sveikinu!!!  4u.gif skanaus pienuko!!!

man siand kaip uzejo meslungis,  doh.gif tai vyra prasiau pada trinti, kol isylo, o gal magnis suveike, nes ikaliau iskarto. bet sytaip dar nebuvo g.gif

4u.gif
O nesidarei magnio tyrimo,ar jis pas tave normoje g.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif ,

Matau Mintė prisijungus 4u.gif

O pas mane pilvelyje kažkas spurdėti pradėjo wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Labas rytelis,
Jau turiu netą namuose thumbup.gif Tik kažko kompas streikuoja doh.gif nepratęs senukas prie naudojimo tai spyriojasi lotuliukas.gif
Linkėjimai visoms ir einu permesiu naujienas mirksiukas.gif
O mes šiandien einam doplerometrijos darytis ax.gif
Rola sveikinu su judesiukais wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sauda @ 2008 06 03, 22:26)
O nesidarei magnio tyrimo,ar jis pas tave normoje  g.gif

o toks daromas? blink.gif kur? Vilniuje? kiek kazi kainuoja?
gal reiks i geromeda pazvalinti g.gif ale vistiek geriu magni...
geriu siasporala vakarais, bet ziuriu ir ryte traukialioja meslungis, rytais Ca geriu. tipo skirtingu paros metu reika reiti g.gif

QUOTE(Rola @ 2008 06 04, 10:23)
Laba  4u.gif ,

Matau Mintė prisijungus  4u.gif

O pas mane pilvelyje kažkas spurdėti pradėjo  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mamituke @ 2008 05 30, 10:32)
tiesiog neturiu laiko kada parasyti, nes tiek reikalu su lelium  smile.gif
tad mergaites miegaukites miegu.

Būk gerutė, kai rasi minutę parašyk į až kaip tau gimdymas su visom smulkmenėlėm. Labai labai ačiū ax.gif

QUOTE(Diija @ 2008 05 30, 11:21)
Nemiga ar taip ar taip kankina, o tas laukimas varo iš proto...  doh.gif  kiekvieną rytą atsikeliu ir vienintelė mintis - NORIU GIMDYT!

Aš jau nuo dabar nemiegu doh.gif doh.gif nei dieną nei naktį, nežinau kaip bus toliau, reiks kažko imtis, tik dar nežinau ko g.gif

QUOTE(Liutukeee @ 2008 05 30, 20:17)
Na tai vakar dar pamirsau pasigirt,kad PRISCA tyr.rezultatai puikus! clap.gif -Dauno sindr.1:2767,o Edvardsono nei nebeuzgirdau gerai,lgtais 1:10000.Jauciau,kad viskas gerai kleckuciui.Idomu ar lyti gerai nujauciu  blush2.gif

thumbup.gif sveikinu, kad tyrimai puikūs

Birzelio 1d. 6:10 ryte,gime mano sunelis  wub.gif  3280g ir 49cm.

SVEIKINU, TAIP SKLANDŽIAI SULAUKUS SŪNELIO wub.gif Tikrai baltai pavydžiu, kad taip puikiai viskas pavyko ir jau turi mažiuką ant rankų. Ramių naktelių, daug pienelio ir kuo greičiau susidraugauti su sese 4u.gif

O aš atsijungiu, parašysiu po pietų po visizito, uf, reiks ir dėl gimdymo tartis cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mintė: 04 birželio 2008 - 09:46
Na tai dabar lukiam kada Diija praneš naujienas g.gif ax.gif
Atsakyti
sveikinu susilaukus sunelio soske.gif . kai as prisimenu savo pirma gimdyma, tai net nenoriu galvoti kas manes laukia, jauciu labiau bijosiu nei pirma karta
ties, merginos, gal kurios nestumo metu turejot pusleline? ir kaip gydetes? ar cia labai baisu?
Atsakyti
Kokius vardelius davėt savo bernuželiams? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mamituke @ 2008 06 03, 19:26)
sveikinu sulaukus sunelio  4u.gif  4u.gif  wub.gif  wub.gif
Ir kaip smagu kad tau viskas taip greitai  wub.gif
na kas liecia del personalo tai man ziauriai nepasiseke, nors man demesio tikrai netruksta, bet kaip vaika apiplault , kaip bambute pavalyti , kaip papa paduoti, tai tikrai galejo parodyti  doh.gif  doh.gif  juk man tai pirmas lelius. 
Na matyt as ne lames kudikis. verysad.gif

Nu nezinau kodel tau nieko nerode?Gal tu pati neklausei?Man paciai jokiu klausimu nebuvo,nes ne pirmas vaikas,o mano palatos kaimynei buvo pirmas,tai ji vis kviesdavosi is naujagimiu ir jai viska paaiskindavo,net trumpa paskaitele apie maitinima paskaite ir parode kaip maitint.

QUOTE(Diija @ 2008 06 03, 19:51)
Žodžiu tą personalą reikia pavaikyt biškiuką...  ax.gif O tai kam nors kaip nors atsidėkojai? Ar vienutės negavai, ar net neprašei?
Papildyta:

Man visas nėštumas turbūt greičiau ėjo, nei dabar eina šios kelios savitės... jau žiauriai pavargau, svoris didelis, pilvas nežmoniškai didelis, kojos ir rankos ištinę, pasidariau pikta, vyras net bijo namo gryžti... psichologiškai labai labai sunku laukti....  verysad.gif  žodžiu jei bernužėlis šią ar kitą savaitę dar nepasirodys, tai vėliau gimęs ras jau nuprotėjusią mamą...  doh.gif  biggrin.gif

Niekam nieko nedaviau,nebuvo uz ka duot,po paros isvaziavau namo,tai ir vietos ilgai neuzlaikiau mirksiukas.gif Palatos mokamos prasiau,bet nebuvo,aplamai pilnos palatos.Reikia vaziuot ramia galva ir del nieko nepergyvent ir viskas bus gerai smile.gif

Man tas pats buvo,jau i gala visai stogas nuvaziavo,bet suemiau save i rankas,apsiraminau ir labai greitai atejo gimdymas.Taip kad ir tu stenkis laikytis,vaikutis ateis tada,kada jam bus laikas. 4u.gif

Dekui visoms uz sveikinimus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauralin: 04 birželio 2008 - 14:09