Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas ir nėštumas

Laba 4u.gif

kada pajautėt judesiukus pirmuosius? wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rola: 02 birželio 2008 - 10:12
QUOTE(Rola @ 2008 06 02, 10:59)
Laba  4u.gif
kada pajautėt judesiukus pirmuosius?  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

bye1.gif
Aš gana anksti - 16sav ir 1d. wub.gif O tu jau jauti? bigsmile.gif
Kaip kitos pilvuziukės laikosi? Kažin kaip Mintei sekasi?
Atsakyti
QUOTE(Diija @ 2008 06 02, 11:18)
bye1.gif
Aš gana anksti - 16sav ir 1d.  wub.gif O tu jau jauti?  bigsmile.gif
Kaip kitos pilvuziukės laikosi? Kažin kaip Mintei sekasi?

Nea, kažką jaučiu, bet ten greičiausiai pulsas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2008 06 01, 12:53)
Aciukas! 4u.gif

Sveikinimai iveikus puse kelio1 wub.gif  thumbup.gif  4u.gif

a jau? bigsmile.gif dekui blush2.gif

QUOTE(Rola @ 2008 06 02, 10:59)
Laba  4u.gif
kada pajautėt judesiukus pirmuosius?  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

as gal po savaiciu jauciu, kad ten verciasi kazkas, koja i pilva dar negavau, be pasivozojimai yra smile.gif

QUOTE(Rola @ 2008 06 02, 11:19)
Nea, kažką jaučiu, bet ten greičiausiai pulsas  doh.gif

wub.gif gal "zuvites" plaukoioja? tada tikrai TAS... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Karvute @ 2008 06 02, 11:59)

as gal po savaiciu jauciu, kad ten verciasi kazkas, koja i pilva dar negavau, be pasivozojimai yra smile.gif

Po kelių savaičių? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rola @ 2008 06 02, 13:06)
Po kelių savaičių?  bigsmile.gif

pora savaiciu! ax.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Birzelio 1d. 6:10 ryte,gime mano sunelis wub.gif 3280g ir 49cm. Gimdymas buvo super lengvas thumbup.gif 31 diena pjoviau zole kieme,jauciausi gerai,vakare nuvaziavau i maxima apsipirkt ir pradejo tap nestipriai skaudet,bet galvoju paruosiamieji ir nekreipiau demesio.Po to nuvaziavau pas mama,geriu arbata ir jauciu,kad pradejo dazniau skaudet,sakau,jauciu nakti gimdysiu.Parvaziavau namo,lyg ir praejo,bet pradejau krautis likusius daiktus i tase,kad nakti nereiketu begiot.Nuejau po dusu ir kokia pirma nuejau miegot.2val prabudau,jau taip stipriau pradejo skaudet,bet nereguliarus,tai galvoju palauksiu kol bus kas 5 min ir vaziuosiu.Apie ketvirta vyrui sakau,jau vaziuojam,nes saremiai jau dazni,bet dar ne kas 5min.Atvaziavom i KMUK,priemeja pradejo putotis,kad vietu nera,bet as jai sakau,kad as su AFS ir niekur is cia nevaziuosiu,tai nurimo ir pagulde.Apie puse 5 buvau gimdykloj.Atsidarymas 3 cm,saremiai nereguliarus ir nestiprus.5:30 nubego vandenys ir staigiai uzejo stiprus skausmai,vyras pakviete akusere,atsidarymas 7 cm,epiduro niekas nebedaro.Atveze pakvepuot dujas ir apie 6 jauciu,kad jau noriu stumt,tai akusere ir daktare(net nezinau pas kokia daktare gimdziau,nespejau pavardes paklaust biggrin.gif ) pradejo lakstyt,tik kojas kelia,o as jau stumiu,jos sako palauk,o as nebegaliu ir 6:10 girdziu sunelio klyksma wub.gif Po to akusere sako,tikrai nesitikejau,kad taip viskas greitai. Jau vakar gryzau namo,nes Emai stresas,kad manes nera.Jaucia truputi pavyda,bet pripras.Kolkas labai ramus,valgo ir miega,as jauciuosi gerai tik plysau,tai skauda,bet svarbiausia sveikas vaikas thumbup.gif Ir jums linkiu tokio greito ir lengvo gimdymo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lauralin @ 2008 06 03, 17:19)
Sveikutes  4u.gif

Birzelio 1d. 6:10 ryte,gime mano sunelis  wub.gif  3280g ir 49cm.

Dideliausi sveikinimai sulaukus sūnelio user posted image
Baltai tau pavydžiu... blush2.gif smagu kad taip lengvai ir greitai pagimdei thumbup.gif
Nedidukas tavo sūnaitėlis, kiek tiksliai savaičių buvo? O tu drąsi kad važiavai į KMUK su nėkuom nesitarus, kai ten dabar toks konvejeris... doh.gif gerai kad viskas gerai praėjo.... smile.gif

Aš vis laukiu ir jau kalbinu kad lystų greičiau.... paruošiamuosius jaučiu gan stiprius ir besikartojančius kas 5-10min, bet jie nurimsta po kelių valandų... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(lauralin @ 2008 06 03, 17:19)
Sveikutes  4u.gif

Birzelio 1d. 6:10 ryte,gime mano sunelis  wub.gif  3280g ir 49cm. Gimdymas buvo super lengvas  thumbup.gif  31 diena pjoviau zole kieme,jauciausi gerai,vakare nuvaziavau i maxima apsipirkt ir pradejo tap nestipriai skaudet,bet galvoju paruosiamieji ir nekreipiau demesio.Po to nuvaziavau pas mama,geriu arbata ir jauciu,kad pradejo dazniau skaudet,sakau,jauciu nakti gimdysiu.Parvaziavau namo,lyg ir praejo,bet pradejau krautis likusius daiktus i tase,kad nakti nereiketu begiot.Nuejau po dusu ir kokia pirma nuejau miegot.2val prabudau,jau taip stipriau pradejo skaudet,bet nereguliarus,tai galvoju palauksiu kol bus kas 5 min ir vaziuosiu.Apie ketvirta vyrui sakau,jau vaziuojam,nes saremiai jau dazni,bet dar ne kas 5min.Atvaziavom i KMUK,priemeja pradejo putotis,kad vietu nera,bet as jai sakau,kad as su AFS ir niekur is cia nevaziuosiu,tai nurimo ir pagulde.Apie puse 5 buvau gimdykloj.Atsidarymas 3 cm,saremiai nereguliarus ir nestiprus.5:30 nubego vandenys ir staigiai uzejo stiprus skausmai,vyras pakviete akusere,atsidarymas 7 cm,epiduro niekas nebedaro.Atveze pakvepuot dujas ir apie 6 jauciu,kad jau noriu stumt,tai akusere ir daktare(net nezinau pas kokia daktare gimdziau,nespejau pavardes paklaust  biggrin.gif ) pradejo lakstyt,tik kojas kelia,o as jau stumiu,jos sako palauk,o as nebegaliu ir 6:10 girdziu sunelio klyksma  wub.gif  Po to akusere sako,tikrai nesitikejau,kad taip viskas greitai. Jau vakar gryzau namo,nes Emai stresas,kad manes nera.Jaucia truputi pavyda,bet pripras.Kolkas labai ramus,valgo ir miega,as jauciuosi gerai tik plysau,tai skauda,bet svarbiausia sveikas vaikas  thumbup.gif  Ir jums linkiu tokio greito ir lengvo gimdymo  smile.gif

SVEIKINU SULAUKUS SŪNELIO wub.gif Nuostabių akimirkų 4u.gif
Kaip nuostabu,kad taip greitai viskas įvyko,tai išeina KMUK prabuvai tik vieną parą,na nieko sau thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Diija @ 2008 06 03, 17:46)

Aš vis laukiu ir jau kalbinu kad lystų greičiau.... paruošiamuosius jaučiu gan stiprius ir besikartojančius kas 5-10min, bet jie nurimsta po kelių valandų...  verysad.gif

Na tikėk net nepajusi,kai jau sūpuosi savo vaikutį wub.gif Juk visai neseniai dar tik visos planavo,tarėsi dėl vaistukų leidimo,savo nerimą išsipasakodavo,o dabar jau baigia pabėgti iš šios temelės 4u.gif
Ech ,užsisvajojau ...
Atsakyti
QUOTE(Diija @ 2008 06 03, 17:46)
Dideliausi sveikinimai sulaukus sūnelio user posted image
Baltai tau pavydžiu...  blush2.gif  smagu kad taip lengvai ir greitai pagimdei  thumbup.gif
Nedidukas tavo sūnaitėlis, kiek tiksliai savaičių buvo? O tu drąsi kad važiavai į KMUK su nėkuom nesitarus, kai ten dabar toks konvejeris...  doh.gif  gerai kad viskas gerai praėjo....  smile.gif

Aš vis laukiu ir jau kalbinu kad lystų greičiau.... paruošiamuosius jaučiu gan stiprius ir besikartojančius kas 5-10min, bet jie nurimsta po kelių valandų...  verysad.gif

QUOTE(sauda @ 2008 06 03, 18:55)
SVEIKINU SULAUKUS SŪNELIO  wub.gif Nuostabių akimirkų  4u.gif
Kaip nuostabu,kad taip greitai viskas įvyko,tai išeina KMUK prabuvai tik vieną  parą,na nieko sau  thumbup.gif

Aciu uz sveikinimus smile.gif Pagal mmm buvo 39sav ir 3d.,o pagal 19 sav echo,tai ir buvo birzelio 1d. Viskas ten gerai,as kaip paklausau,kad ten personalas blogas,tai nieko panasaus,tik nereikia noret,kad prie taves stovetu ir budetu,o kai iskyla klausimu,pasikvieti ir viska kuo puikiausiai paaiskina.Cia kaip kas ko nori,as nieko blogo negaliu pasakyt,man viskas buvo thumbup.gif . Ir beje gulejau A palatoj tongue.gif ,taip papuoliau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lauralin @ 2008 06 03, 19:04)
Ir beje gulejau A palatoj  tongue.gif ,taip papuoliau  smile.gif

Na iš vis laimės kūdikis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lauralin @ 2008 06 03, 18:19)
Sveikutes  4u.gif

Birzelio 1d. 6:10 ryte,gime mano sunelis  wub.gif  3280g ir 49cm. Gimdymas buvo super lengvas  thumbup.gif  31 diena pjoviau zole kieme,jauciausi gerai,vakare nuvaziavau i maxima apsipirkt ir pradejo tap nestipriai skaudet,bet galvoju paruosiamieji ir nekreipiau demesio.Po to nuvaziavau pas mama,geriu arbata ir jauciu,kad pradejo dazniau skaudet,sakau,jauciu nakti gimdysiu.Parvaziavau namo,lyg ir praejo,bet pradejau krautis likusius daiktus i tase,kad nakti nereiketu begiot.Nuejau po dusu ir kokia pirma nuejau miegot.2val prabudau,jau taip stipriau pradejo skaudet,bet nereguliarus,tai galvoju palauksiu kol bus kas 5 min ir vaziuosiu.Apie ketvirta vyrui sakau,jau vaziuojam,nes saremiai jau dazni,bet dar ne kas 5min.Atvaziavom i KMUK,priemeja pradejo putotis,kad vietu nera,bet as jai sakau,kad as su AFS ir niekur is cia nevaziuosiu,tai nurimo ir pagulde.Apie puse 5 buvau gimdykloj.Atsidarymas 3 cm,saremiai nereguliarus ir nestiprus.5:30 nubego vandenys ir staigiai uzejo stiprus skausmai,vyras pakviete akusere,atsidarymas 7 cm,epiduro niekas nebedaro.Atveze pakvepuot dujas ir apie 6 jauciu,kad jau noriu stumt,tai akusere ir daktare(net nezinau pas kokia daktare gimdziau,nespejau pavardes paklaust  biggrin.gif ) pradejo lakstyt,tik kojas kelia,o as jau stumiu,jos sako palauk,o as nebegaliu ir 6:10 girdziu sunelio klyksma  wub.gif  Po to akusere sako,tikrai nesitikejau,kad taip viskas greitai. Jau vakar gryzau namo,nes Emai stresas,kad manes nera.Jaucia truputi pavyda,bet pripras.Kolkas labai ramus,valgo ir miega,as jauciuosi gerai tik plysau,tai skauda,bet svarbiausia sveikas vaikas  thumbup.gif  Ir jums linkiu tokio greito ir lengvo gimdymo  smile.gif

sveikinu sulaukus sunelio 4u.gif 4u.gif wub.gif wub.gif
Ir kaip smagu kad tau viskas taip greitai wub.gif

na kas liecia del personalo tai man ziauriai nepasiseke, nors man demesio tikrai netruksta, bet kaip vaika apiplault , kaip bambute pavalyti , kaip papa paduoti, tai tikrai galejo parodyti doh.gif doh.gif juk man tai pirmas lelius.
Na matyt as ne lames kudikis. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamituke: 03 birželio 2008 - 18:27