Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas ir nėštumas

sveikutes 4u.gif
Uzsukau pasilabinti mirksiukas.gif
tiesiog neturiu laiko kada parasyti, nes tiek reikalu su lelium smile.gif
tad mergaites miegaukites miegu.
Atsakyti
QUOTE(mamituke @ 2008 05 30, 10:32)
sveikutes  4u.gif
Uzsukau pasilabinti  mirksiukas.gif
tiesiog neturiu laiko kada parasyti, nes tiek reikalu su lelium  smile.gif

Sveikutė bye1.gif
Kaip tavo mažasisi laikosi? Ar jau susipažino su tėčiu?
Nemiga ar taip ar taip kankina, o tas laukimas varo iš proto... doh.gif kiekvieną rytą atsikeliu ir vienintelė mintis - NORIU GIMDYT!
Atsakyti
QUOTE(mamituke @ 2008 05 30, 10:32)
sveikutes  4u.gif
Uzsukau pasilabinti  mirksiukas.gif
tiesiog neturiu laiko kada parasyti, nes tiek reikalu su lelium  smile.gif

smile.gif taip-taip. dekui
gulkis salia lialiaus, migok kartu. darbai veliau pasidarys. ilsekis.
Atsakyti
man skleroze senatvine prasidejo. siand pastebejau kad pora dienu aspirino negeriau blink.gif doh.gif pachka pasibaige, naujos neatidariau. tik pamenu, kad senoji buvo iki 26d sunemeruota. tai jau 2-3 dienas naturaliai gyvenu mega_shok.gif tikiuosi galvos daugiau nepamesiu fool.gif
kazkaip problemu turejau, tai visai ciongas galvoj g.gif
Atsakyti
QUOTE(Karvute @ 2008 05 30, 13:40)
man skleroze senatvine prasidejo. siand pastebejau kad pora dienu aspirino negeriau blink.gif  doh.gif pachka pasibaige, naujos neatidariau. tik pamenu, kad senoji buvo iki 26d sunemeruota. tai jau 2-3 dienas naturaliai gyvenu  mega_shok.gif tikiuosi galvos daugiau nepamesiu fool.gif
kazkaip problemu turejau, tai visai ciongas galvoj g.gif

Baik tu cia su senatvine skleroze! lotuliukas.gif .Taip negraziai vadini! nono.gif .Sakyk graziai"nestumine amnezija" lotuliukas.gif
As tai kazkuri ryta vietoj aspirino isgeriau dufastono tablete.O siaip ryte aspirina,o vakare dufastona gerdavau.Bet susigriebiau isgerus-tai nieko-dar ir aspirina isgeriau,tai dabar visas tabletes rytais geriu,patogiau,neuzmirstu.

Danti trecia diena maudzia,o svarbiausia neaisku kuri,pries metus skaudejo,nuotrauka nieko blogo nerode,tai visus tris taise,taise pakol nustojo skaudet.O dabar nezinau nei ka daryt.Buvau pas dantiste pries savaite,viskas tvarkoj buvo.Sake Rentgeno nuotrauku nestuke.gif nedaro,tai ka galetu pamatyti blink.gif ,nieko.Nebuciau nestuke.gif -galeciau doksiciklino 5d.pagert,o ka dabar daryt? g.gif .Dar kenciu,turiu vilti,kad praeis.Gal kam yra buve,kad savaime praejo?

Zadam kita savaite pabegt is Vilniaus visai savaitei pas mociute.Mano kleckas vis serga doh.gif ,kosuliai nepraeina doh.gif .Oi kaip jau nusibodo tas ligu maisas.Galvoju gal rugpjuti su MB i uzsieni varyt,nors jura salia bus g.gif .Bet bijau,juk pas ginekologus lankytis reikia.Bus sestas nestumo menuo g.gif .Bet jurinis klimatas vaikui butu gerai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liutukeee: 30 gegužės 2008 - 13:13
Kaip cia tuscia blink.gif .Taip smagu,kad kitos jau pagimde ir dzioaugiasi kleckuciais.O kur kitos?A-uuuuuuuuu!Bendraujam,bendraujam! gossip.gif nestuke.gif
Na tai vakar dar pamirsau pasigirt,kad PRISCA tyr.rezultatai puikus! clap.gif -Dauno sindr.1:2767,o Edvardsono nei nebeuzgirdau gerai,lgtais 1:10000.Jauciau,kad viskas gerai kleckuciui.Idomu ar lyti gerai nujauciu blush2.gif

Idomu kaip Lauralin ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2008 05 30, 14:12)
Baik tu cia su senatvine skleroze! lotuliukas.gif .Taip negraziai vadini! nono.gif .Sakyk graziai"nestumine amnezija" lotuliukas.gif
As tai kazkuri ryta vietoj aspirino isgeriau dufastono tablete.O siaip ryte aspirina,o vakare dufastona gerdavau.Bet susigriebiau isgerus-tai nieko-dar ir aspirina isgeriau,tai dabar visas tabletes rytais geriu,patogiau,neuzmirstu.

Danti trecia diena maudzia,o svarbiausia neaisku kuri,pries metus skaudejo,nuotrauka nieko blogo nerode,tai visus tris taise,taise pakol nustojo skaudet.O dabar nezinau nei ka daryt.Buvau pas dantiste pries savaite,viskas tvarkoj buvo.Sake Rentgeno nuotrauku  nestuke.gif nedaro,tai ka galetu pamatyti  blink.gif ,nieko.Nebuciau  nestuke.gif -galeciau doksiciklino 5d.pagert,o ka dabar daryt? g.gif .Dar kenciu,turiu vilti,kad praeis.Gal kam yra buve,kad savaime praejo?

Zadam kita savaite pabegt is Vilniaus visai savaitei pas mociute.Mano kleckas vis serga  doh.gif ,kosuliai nepraeina  doh.gif .Oi kaip jau nusibodo tas ligu maisas.Galvoju gal rugpjuti su MB i uzsieni varyt,nors jura salia bus  g.gif .Bet bijau,juk pas ginekologus lankytis reikia.Bus sestas nestumo menuo  g.gif .Bet jurinis klimatas vaikui butu gerai  g.gif

sveikinu su gerais rezultatais thumbup.gif

del dantuku, tai stebek kas ir kaip. daroma ir nestukems, kai jau prispiria reikalas, uzdeda apsaugas visokias. man liepe plombas keisti, nes su pulpitu sako atkeliausi bus dar blogiau... unsure.gif jeigu bus blogai, pulsuos ar skaudes, kito pasirenkimo nebus. dar variantas - kelti viena plomba po kita. man taip buvo, sakau skauda, nuotraukoje viskas chiki. tik po ketvirtu danciu tikrai rado negeruma. doh.gif taip kad lauk. tai kalcio neprirase? gal pagerk g.gif
Atsakyti
Šaunu kad Liutukeee tyrimai geri thumbup.gif O ką nuojauta sako dėl lyties? bigsmile.gif Manęs tai nuojauta neapvylė ... kol kas (manom kad bernužėlis bus).
Atsakyti
QUOTE(Karvute @ 2008 05 30, 21:37)
sveikinu su gerais rezultatais thumbup.gif

del dantuku, tai stebek kas ir kaip. daroma ir nestukems, kai jau prispiria reikalas, uzdeda apsaugas visokias. man liepe plombas keisti, nes su pulpitu sako atkeliausi bus dar blogiau... unsure.gif jeigu bus blogai, pulsuos ar skaudes, kito pasirenkimo nebus. dar variantas - kelti viena plomba po kita. man taip buvo, sakau skauda, nuotraukoje viskas chiki. tik po ketvirtu danciu tikrai rado negeruma.  doh.gif taip kad lauk. tai kalcio neprirase? gal pagerk g.gif

4u.gif
Dar lauksiu,ziuresiu,man jau ir virsuj ir apacioj maudzia,nebesuprantama skausmo vieta visai.Draugei jau keli menesiai tvarke virsuj,o pasirodo,kad vistik apacioj skaudejo doh.gif
Kalcio nesake.

QUOTE(Diija @ 2008 05 30, 21:47)
Šaunu kad Liutukeee tyrimai geri  thumbup.gif  O ką nuojauta sako dėl lyties?  bigsmile.gif  Manęs tai nuojauta neapvylė ... kol kas (manom kad bernužėlis bus).

4u.gif
Oi,su ta nuojauta jau nebezinau.Su pirmu-tai 100%buvo,ir pasitvirtino.O dabar kai berniuka jau turim-tai labai mergaites norisi.Tai nezinau ar cia bepavadint nuojauta,gal labiau uzgaida.Bet vistiek galvoju,kad mergaite bus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liutukeee: 30 gegužės 2008 - 21:47
Labutis!Norejau palinket sekmes visoms!O tai mes visa savaite nebusim,pas mociute isvaziuojam.
Dziaugiuosi,kad danties nebeskauda thumbup.gif ,jau antra diena thumbup.gif (tfu-tfu-tfu,kad tik neprisisnekeciau blush2.gif ),bet kazkaip kaip uzejo skaudet taip savaime ir praejo thumbup.gif
Vakar Vingio parke sventej sudalyvavom smile.gif ,stengiames be MB neliudeti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liutukeee: 01 birželio 2008 - 11:29
QUOTE(Liutukeee @ 2008 06 01, 12:28)
Labutis!Norejau palinket sekmes visoms!O tai mes visa savaite nebusim,pas mociute isvaziuojam.
Dziaugiuosi,kad danties nebeskauda  thumbup.gif ,jau antra diena  thumbup.gif (tfu-tfu-tfu,kad tik neprisisnekeciau  blush2.gif ),bet kazkaip kaip uzejo skaudet taip savaime ir praejo  thumbup.gif
Vakar Vingio parke sventej sudalyvavom  smile.gif ,stengiames be MB neliudeti  smile.gif

ikiukas, gero poilsio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Karvute @ 2008 06 01, 12:36)
ikiukas, gero poilsio 4u.gif

Aciukas! 4u.gif

Sveikinimai iveikus puse kelio1 wub.gif thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liutukeee: 01 birželio 2008 - 11:54