Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas ir nėštumas

Labas rytas 4u.gif

Diija - ačiukas dar kartelį 4u.gif

Sauda - kuo greičiau pradėti planuoti mirksiukas.gif

user posted image

Violita - nežinau ką nė pasakyti, gal tai tik laikinas efektas, nes nosies man niekada gyvenime nebėgdavo, o kartais taip norėdavosi doh.gif kai gerokai susimušdavau, atrodydavo kitiems kad jei nebėga tai neskauda lotuliukas.gif doh.gif Manyčiau skydliaukę ir hormonus dėl viso pikto išsitirk, o aspirino nenutrauk - jis būtinas leliuko norint susilaukti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Artemidė @ 2008 05 26, 22:10)
Diija - kaip faina, tau jau tiek nedaug laiko liko. Sakyk, o kada nutraukei aspirin gerti, kai suėjo 36 savaitės, ar kai tik 36 savaitė prasidėjo?

Aš kaip tik vakar ryte paskutinę aspirino tabletę išgėriau (suėjo lygiai 36sav.), tai šiandien atsikėlus, papusryčiavus nutipenau į virtuvę eilinės aspirino dozės ir prisiminiau kad nebereikia gerti doh.gif (reik kažką kitko gerti rytais po pusryčių, nes per metus jau susidarė įprotis ką nors vartoti lotuliukas.gif )

QUOTE(Eglynius @ 2008 05 27, 10:22)
Diija - ačiukas dar kartelį  4u.gif

Nėr už ką mirksiukas.gif svarbu mačytų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2008 05 26, 18:01)

Oi kaip lauksim  nestuke.gif .

4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Eglynius @ 2008 05 27, 10:22)

Sauda - kuo greičiau pradėti planuoti  mirksiukas.gif

user posted image

wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikutes!Atejau pasigirt blush2.gif .Grizau is genetikos centro(visdelto ejau anksciau nei turejau nemokama taloneli blush2.gif ).Mums 12sav.6d.,pilnai atitinkam laika.CRL-5,91cm(ugis nuo galvytes iki uzpakaliuko).Sprando rauksle -1,8(nors kai echoskopavo-tai sake 1,3 ),bet sake visiskai nepadidejusi.Nosies kaulas puikiai issivystes .Zodziu isoriskai-grazutis sveikutis kleckutis.Lyties dar sake neziures.Paziures 18-20sav.Dabar lauksiu kraujo tyr.(PRISCA)rezultu.
Gavau 4nuotraukytes-tai dabar neatsigroziu wub.gif

Tik va gimda suspazmavusi(echoskopu mate).Gal kuriai taip yra?Karvute,berods tau?Pirmo nestumo metu irgi spazmuodavo-tai magni B6 gerdavau,o dabar pagal naujausias versijas-atseit jis nepadeda .Net nezinau,gal vistiek nusipirkt ir gert.Pas giniu tik po keleto sav. O koki gert?Mg B6? g.gif .O tai baisiai traukia pilvo apacia,vakar-uzvakar trauke,bet siandien tai laaaaaaaaabai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2008 05 28, 13:31)
Sveikutes!Atejau pasigirt  blush2.gif  .Grizau is genetikos centro(visdelto ejau anksciau nei turejau nemokama taloneli  blush2.gif ).Mums 12sav.6d.,pilnai atitinkam laika.CRL-5,91cm(ugis nuo galvytes iki uzpakaliuko).Sprando rauksle -1,8(nors kai echoskopavo-tai sake 1,3  ),bet sake visiskai nepadidejusi.Nosies kaulas puikiai issivystes  .Zodziu isoriskai-grazutis sveikutis kleckutis.Lyties dar sake neziures.Paziures 18-20sav.Dabar lauksiu kraujo tyr.(PRISCA)rezultu.
Gavau 4nuotraukytes-tai dabar neatsigroziu  wub.gif

Tik va gimda suspazmavusi(echoskopu mate).Gal kuriai taip yra?Karvute,berods tau?Pirmo nestumo metu irgi spazmuodavo-tai magni B6 gerdavau,o dabar pagal naujausias versijas-atseit jis nepadeda  .Net nezinau,gal vistiek nusipirkt ir gert.Pas giniu tik po keleto sav. O koki gert?Mg B6? g.gif .O tai baisiai traukia pilvo apacia,vakar-uzvakar trauke,bet siandien tai laaaaaaaaabai  doh.gif

4u.gif sveikinu pasimacius su maziuku.
taip man prirase magnioB6, zakolebalas 3 kart i diena ji gerti, plius aspirina ir Ca. doh.gif pirkis diasporal miltukuose 300 mg 1k i diena. skanu ir gal padeda - nezinau. man meslungis traukti pradejo, kadangi anksciau traukdavo naktimis tai geriu vakarais, o dabar dienos metu traukia doh.gif tai nezinau kaip atitaikyti ta doze. pradejo remuo grauzti, visoki slamsta valgau, patinka man kibinai, pizza ir eklerai, vyras pabara blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Karvute @ 2008 05 28, 16:45)
4u.gif sveikinu pasimacius su maziuku.
taip man prirase magnioB6, zakolebalas 3 kart i diena ji gerti, plius aspirina ir Ca.  doh.gif pirkis diasporal miltukuose 300 mg 1k i diena. skanu ir gal padeda - nezinau. man meslungis traukti pradejo, kadangi anksciau traukdavo naktimis tai geriu vakarais, o dabar dienos metu traukia doh.gif tai nezinau kaip atitaikyti ta doze. pradejo remuo grauzti, visoki slamsta valgau, patinka man kibinai, pizza ir eklerai, vyras pabara blush2.gif

4u.gif
Ir dar turbut po 2tabl.3xd.?As su pirmu tiek turedavau gert doh.gif -tai dabar dar nesinori pagalvot apie magni blush2.gif .Reik tu miltuku nusipirkt.Apie meslungi daug skaitinejau-tai raso,kad jis uzeina trukstant kalcio,magnio(ka aisku zinai)plius esant fosforo pertekliui blink.gif (to nezinojau),o fosforo atseit daug yra pieno produktuose.Reiktu daugiau literaturos paieskot apie tai.Man dar netraukia meslungis,su pirmu gal nuo kokio 4-5men.traukebet magnis padejo.
As tai negaliu riebaus maisto valgyt,niekad negalejau,nors cebureku labai noriu,bet 1syki kai suvalgiau-tai visai dienai sustojo skrandis.Dabar net nuo sauksto grietines sustoja doh.gif ,o kazkaip norisi ant varskes apkepo uzsideti blush2.gif .Jau ir taip 18%naudoju.
Atsakyti
sveikos merginos, norejau jusu paklausti, kuri yra prisirasiusi pas A?, kiek savaiciu buvo kai pradejot daryti pirmus tyrimus?
gal kuri esat is vilniaus, noreciau suzinoti kokio nors vilniuje dirbancio gydytojo pavarde ,ginekologo ar reumatologo, kuris nusimano apie AFS, ar cia tik vienas A ir kauno klinikos nusimano
Atsakyti
QUOTE(zose123 @ 2008 05 29, 11:37)
sveikos merginos, norejau jusu paklausti, kuri yra prisirasiusi pas A?, kiek savaiciu buvo kai pradejot daryti pirmus tyrimus?
gal kuri esat is vilniaus, noreciau suzinoti kokio nors  vilniuje dirbancio gydytojo pavarde ,ginekologo ar reumatologo, kuris nusimano apie AFS, ar cia tik vienas A ir kauno klinikos nusimano

http://ginekologija.projektas.lt/
http://ginekologija....s.lt/index2.htm

sitas nusimano, jis A kursiokas, kiek zinau g.gif
Atsakyti
gal kuri esat is vilniaus, noreciau suzinoti kokio nors  vilniuje dirbancio gydytojo pavarde ,ginekologo ar reumatologo, kuris nusimano apie AFS, ar cia tik vienas A ir kauno klinikos nusimano

QUOTE(Karvute @ 2008 05 29, 11:58)

Aha,as lankausi.Labai malonus gydytojas! thumbup.gif
Atsakyti

O Tu nori tik konsultacijos apie AFS?Ar nori prisirasyti ir lankytis pas ji(na ginekologa)?
Kraujo tyr.(tuos skirtus visoms nestuke.gif )man paskyre 7sav.,kad pasidaryciau pries sekanti vizita-tai dariausi berods apie10sav.Dabar dar paskyre ekstra kraujo tyr.,susijusius su kresejimu(kazkada rasiau ju pavadinimus)-tai ryt eisiu priduot.
Nezinau ar tau kasnors paskyre,bet siaip tai A.skiria Triguba genetini testa 11-14sav.As vakar dariausi.Ir doplerometrija berods 31savaite.Mergaites patikslins jei negerai parasiau.
Jei kas rupi-klausk! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Karvute @ 2008 05 29, 10:58)

Aš irgi pas jį lankausi, ir gimdysiu tikriausiai pas jį, jei neatostogaus smile.gif
Atsakyti

Nesvarbu pas ką ir kur lankaisi, bet tyrimai visoms vienodi - 11-13sav. Prisca tyrimas, 18sav. ultragarsas, 32sav. ultragarsas ir dopleriometrija... kiti visi tyrimai (kraujo, šlapimo, gliukozės ir t.t.) daromi priklausomai nuo tavo būklės. Bet pirmi tyrimai turi būti padaryti tik patvirtinus nėštumą.

Kažin lauralin dar 2in1... ? g.gif

Mūsų mamtytės visai nebeprsijungia pas mus... g.gif matyt turi daug kitos veiklos ax.gif
Būtų smagu jei Spicy ir raasula užsuktų ir pasakytų kiek buvo praėję laiko nuo paskutinės vaisto dožės ir daryto epidūro ...
Atsakyti