Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas ir nėštumas

Sveikutės 4u.gif kaip laikotės, kaip nuotaikos?
Aš šiandien pirmą kartą pasjutau ką reiškia suskystint kraują verysad.gif rytą kai pradėjo iš nosies kraujas bėgt, tai tik gydytoja sustabdė doh.gif Ar jums nėra taip buvę? nes man jau baisu, jei ir toliau taip bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(violita @ 2008 05 26, 16:27)
Sveikutės 4u.gif  kaip laikotės, kaip nuotaikos?
Aš šiandien pirmą kartą pasjutau ką reiškia suskystint kraują  verysad.gif  rytą kai pradėjo iš nosies kraujas bėgt, tai tik gydytoja sustabdė doh.gif  Ar jums nėra taip buvę? nes man jau baisu, jei ir toliau taip bus g.gif

blink.gif
Sveikute ,o tu aspiriną seniai naudoji g.gif
Man to nėra buvę,bet man atrodo kažkam iš mergaičių kartais bėgdavo kraujukas,bet gydytojo tikrai nereikėjo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sauda: 26 gegužės 2008 - 15:40
QUOTE(Karvute @ 2008 05 26, 13:13)
malasi po truputi blush2.gif kartais lyg ir bumcikas koks atbablena, bet itariu, kad nervas ar raumuo toj pacioj vietoj susitraukia. judesiu aiskiu nejauciu, tik atsigulus kazkas vartosi, ropineja biggrin.gif faina wub.gif vyras sake nakty uzdejo ranka ant pilvo, jaute kaip ten juda kas  wub.gif miegojau, tai patvirtinti fakto negaliu biggrin.gif

Kaip faina! wub.gif

QUOTE(zose123 @ 2008 05 26, 15:04)
sveikos merginos, norejau jusu paklausti, kaip jusu pilveliai atrodo? mano pilvas nuo tu badymu visas tuoj bus melynas, kur duriu, ten melyne atsiranda ir ji taip greitai neisnyksta, po paskutiniu keliu duriu , melynes kaip ir nera, bet tokie violetiniai taskai , guzu dar neturejau, nes as labai po truputi leidziu vaistus, manau gal todel jie susidaro. pirmi duriai tai isvis nieko nesimate, tik kuo toliau, tuo sunkiau parinkti tinkama vieta, stengiuosi dengti pilva ilgom bliuskutem, viesumoje bijau ranka aukstyn pakelti, kad nepasimatytu grozis, bet gal jau tos , kurios leidziasi senai, gal zino kaip apgauti tas melynes, kad po kiekvieno durio ju neatsirastu

Man taspats.Is pradziu tai nei skaudedavo,nei melyniu nebudavo,o dabar visko pilna-ir violetiniu tasku,ir melyniu,ir guzeliu,ir nieztet pradejo,ir skauda kai leidziuosi ir net po to keleta paru "traukia"toje vietoje.Kazikitoms irgi? g.gif
Pilvuko tai niekam nerodau blush2.gif ,o tai kaip Velyku margutis jis pas mane.

Nuo rytojaus Maximose berods 15%nuolaida kudikiu prekems(isskyrus misinukus)-taip,kad galit uzsipirkt smile.gif .Cia toms,kurios jau greit gimdys.Manau,kad sauskelniu neblogai butu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liutukeee: 26 gegužės 2008 - 16:04
QUOTE(sauda @ 2008 05 26, 16:38)
blink.gif
Sveikute ,o tu aspiriną seniai naudoji  g.gif
Man to nėra buvę,bet man atrodo kažkam iš mergaičių kartais bėgdavo kraujukas,bet gydytojo tikrai nereikėjo  g.gif

Dar tik 1,5 mėnesio g.gif tai ir man dabar baisu, labai nesaugiai jaučiuos verysad.gif Maža kada tas kraujas gali pradėt bėgt g.gif o dar gydytojas endokrinologas liepė mėnesį susilaikyt nuo planavimo, nes nori hormonus patikrint, tai iš vis ninau kiek čia laiko viskas užsitęs verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(violita @ 2008 05 26, 17:03)
Dar tik 1,5 mėnesio g.gif  tai ir man dabar baisu, labai nesaugiai jaučiuos verysad.gif  Maža kada tas kraujas gali pradėt bėgt g.gif  o dar gydytojas endokrinologas liepė mėnesį susilaikyt nuo planavimo, nes nori hormonus patikrint, tai iš vis ninau kiek čia laiko viskas užsitęs verysad.gif

Man tai praejus menesiui-dviems po aspirino naudojimo truputi pasviesejo kraujukas,bet begt nebegdavo,kad ir susizeisdavau.Kai jau leidziuosi fraksipirina-labai neramu buvo eit priduot krauja is venos-maniau ,kad prades smarkiai begt ir bus sunku sustabdyt,bet nieko g.gif ,normaliai.Nors dabar jei susizeidziu-tai bega neblogai.
Gal tau cia tik siaip,gal su spaudimu netvarkoj? g.gif .Neturetu aspirinas taip suskystint g.gif .Gal tik atsitiktinumas.Ar ir seniau kraujuodavo nosis?
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2008 05 26, 17:08)
Man tai praejus menesiui-dviems po aspirino naudojimo truputi pasviesejo kraujukas,bet begt nebegdavo,kad ir susizeisdavau.Kai jau leidziuosi fraksipirina-labai neramu buvo eit priduot krauja is venos-maniau ,kad prades smarkiai begt ir bus sunku sustabdyt,bet nieko  g.gif ,normaliai.Nors dabar jei susizeidziu-tai bega neblogai.
Gal tau cia tik siaip,gal su spaudimu netvarkoj? g.gif .Neturetu aspirinas taip suskystint  g.gif .Gal tik atsitiktinumas.Ar ir seniau kraujuodavo nosis?

Būdavo seniau, retsykiais kai organizmas pasilpdavo, bet visada pati sustabdydavau, o šiandien kai pusvaladi be perstojo prakraujavau, tai jau pas gydytoja važiavau blink.gif Spaudimas 125 -70, nors šiaip pas mane žemesnis būna. g.gif na, tikiuos, kad nesikartos g.gif
Atsakyti
QUOTE(violita @ 2008 05 26, 17:03)
Dar tik 1,5 mėnesio g.gif  tai ir man dabar baisu, labai nesaugiai jaučiuos verysad.gif  Maža kada tas kraujas gali pradėt bėgt g.gif  o dar gydytojas endokrinologas liepė mėnesį susilaikyt nuo planavimo, nes nori hormonus patikrint, tai iš vis ninau kiek čia laiko viskas užsitęs verysad.gif

Mano vienai pažystamai irgi bėgdavo kraujukas dažnokai iš nosies,tai uždegino kraujagyslę ir viskas tuo ir pasibaigė,daugiau nebebėgo.
Na o dėl planavimo,tai jei liepia dar palaukti,tai vadinasi taip reikia,išsitirsi viską ir bus ramu mirksiukas.gif ,o laikas net nepajusi kaip prabėgs 4u.gif
Atsakyti
Ačiū už palaikymą 4u.gif . tikiuosi nebesikartos, o mėnesiukas greit praeis. Sauda, o kaip tavo planai?
Atsakyti
QUOTE(violita @ 2008 05 26, 17:29)
Ačiū už palaikymą 4u.gif . tikiuosi nebesikartos, o mėnesiukas greit  praeis. Sauda, o kaip tavo planai?

Aš laukiu ateinančių mmm,po to seks echoskopija,jei viskas normaliai,tai bandysim planuoti,na vienu žodžiu priklauso,ką pasakys gydytoja ,darysiu ,ką lieps pioneer.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(violita @ 2008 05 26, 17:13)
Būdavo seniau, retsykiais kai organizmas pasilpdavo, bet visada pati sustabdydavau, o šiandien kai pusvaladi be perstojo prakraujavau, tai jau pas gydytoja važiavau blink.gif Spaudimas 125 -70, nors šiaip pas mane žemesnis būna. g.gif  na, tikiuos, kad nesikartos g.gif

Aha,mano vyrui daznai begdavo kraujas is nosies.Dabar tik prisiminiau,nes kazkaip jau keletas metu niekad nebega.Jam budavo kai labai daug dirbdavo,pervargdavo,imunitetas pasilpdavo.Buvo uzejes momentas,kad net po valanda nesustodavo,budavo prigula,uzkemsa vata,guli,guli(nors sako,kad gulet nera gerai),o atsikelia-ir vel bega doh.gif .Bet tai vat kazkaip is niekur nieko nustojo.O vat sakykim butu geres aspirina tuo metu-tai irgi butume galvoje,kad cia nuo jo g.gif .Na as cia siaip pamasciau.Gal ir tau tik atsitiktinumas.O vat kaiptik ir spaudimas sakai,kad didesnis nei visada.
O jei endokrinologe dar tau liepia palaukt-tai ir neskubekit.Kuo ilgiau pagersi aspirina-tuo palankesnes salygos leliukui vystytis bus mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(sauda @ 2008 05 26, 17:35)
Aš laukiu ateinančių mmm,po to seks echoskopija,jei viskas normaliai,tai bandysim planuoti,na vienu žodžiu priklauso,ką pasakys gydytoja ,darysiu ,ką lieps  pioneer.gif  biggrin.gif

Oi kaip lauksim nestuke.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liutukeee: 26 gegužės 2008 - 16:59
QUOTE(Liutukeee @ 2008 05 26, 18:01)
Aha,mano vyrui daznai begdavo kraujas is nosies.Dabar tik prisiminiau,nes kazkaip jau keletas metu niekad nebega.Jam budavo kai labai daug dirbdavo,pervargdavo,imunitetas pasilpdavo.Buvo uzejes momentas,kad net po valanda nesustodavo,budavo prigula,uzkemsa vata,guli,guli(nors sako,kad gulet nera gerai),o atsikelia-ir vel bega  doh.gif

Gali būt, kad ir mano imunitetas pasilpo g.gif Aš ir bandžiau atsigult ar galvą atmest, tai tada kraujas pro burną pasilpylė blink.gif Matyt per smarkiai bėgo g.gif
Atsakyti
QUOTE(violita @ 2008 05 26, 16:03)

Man irgi bėgdavo, kol dar nebuvau pastojusi, o aspiriną naudojau. PAskui kai pastojau kraujas savaime patirštėjo, net leidžiantis fraksipariną nebebėga jau visą nėštumą.

Diija - kaip faina, tau jau tiek nedaug laiko liko. Sakyk, o kada nutraukei aspirin gerti, kai suėjo 36 savaitės, ar kai tik 36 savaitė prasidėjo?
Atsakyti