QUOTE(Eglynius @ 2008 05 26, 13:14)
Diija - girdėjau susidarinėjai sąrašiukus ko kiek reikia leliuko laukiant
gal galėtumei pasidalinti, parūpo po truputėlį bent susidėlioti ko reikia, kad nebūtų pirkimo iš piršto
jei ką mano paštas
eglinukas@gmail.com
Sudarinėjau
turbūt bent dešimt jų turiu
bandysiu atkapstyti "teisingiausią" ir atsiūsiu.
QUOTE(lauralin @ 2008 05 26, 13:42)
Sveikutes
As vis dar 2 in 1,bet sia nakti jau tokie gana stiprus skausmeliai buvo,bet kol kas nieko.Jauciu,kad sia savaite pabyresiu
Pagal ka jus skaiciuojat gimdymo termina? Man pagal mmm yra birzelio 5,o pagal 19 sav.echo birzelio1 ir A sake orentuotis i birzelio 1,o mano gine sako i 5,tai nezinau ka ir galvot,bet tikiuosi iki 1 pagimdyt.
Visoms po
O aš kaip tik tave šiandien prisiminiau ir pagalvojau gal jau beibį savo supuoji
Pas mane koretlėj terminas pagal mmm įrašytas, bet aš pagal jį nesivadovauju
labai jau ilgai tektų laukti... tikiuosi pagimdyti birželio pirmom savaitėm.
QUOTE(zose123 @ 2008 05 26, 15:04)
sveikos merginos, norejau jusu paklausti, kaip jusu pilveliai atrodo? mano pilvas nuo tu badymu visas tuoj bus melynas, kur duriu, ten melyne atsiranda ir ji taip greitai neisnyksta, po paskutiniu keliu duriu , melynes kaip ir nera, bet tokie violetiniai taskai , guzu dar neturejau, nes as labai po truputi leidziu vaistus, manau gal todel jie susidaro. pirmi duriai tai isvis nieko nesimate, tik kuo toliau, tuo sunkiau parinkti tinkama vieta, stengiuosi dengti pilva ilgom bliuskutem, viesumoje bijau ranka aukstyn pakelti, kad nepasimatytu grozis, bet gal jau tos , kurios leidziasi senai, gal zino kaip apgauti tas melynes, kad po kiekvieno durio ju neatsirastu
Na nieko tu nepadarysi su tom melynėm, pataikai į kapiliarą ir atsiranda ta bjaurybė... tu nekreipk dėmesio į jas