Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas ir nėštumas

QUOTE(sauda @ 2008 05 24, 14:32)
Karvute su savaitėlem  wub.gif  4u.gif

dekui blush2.gif
Atsakyti

QUOTE(Liutukeee @ 2008 05 23, 13:56)
[b]
Vezimukas grazus!Viskas kartu ieina-saunu! thumbup.gif Tik man tie mazi ratukai nepatikimai atrodo  blush2.gif .Bet gal kai gale didesni-tai gal ir nieko  g.gif .Bet kai buna vien mazi-tai  schmoll.gif

Tai kiekviena renkasi tai, ko jai reikia... aš ieškojau lengvo, manevringo ir nedidelio miesto vežimėlio... tos, kurios daugiausia laiko praleidžia soduose, kaimuose ar miškuose tai gal reikia keturių didelių ratų, o aš dažniau turbūt Laisvėj važinėsiu ar šiaip po miestą, o kloniais ir laukais nevažinėsiu, tai su tais priekiniais mažais ratukais tikrai pravažiuosiu... mirksiukas.gif
O ką reiškia nepatikimai atrodo? Tipo jei maži, tai gali nulūžt ar kaip? blink.gif biggrin.gif

QUOTE(rds @ 2008 05 24, 12:51)
Sveikos visos, seniai skaitineju jusu tema, pati turiu si sindroma, ir A deka turiu jau 2 sveikucius vaikucius  wub.gif

Jau du vaikučiai su AFS? Wow kaip smagu thumbup.gif Turbūt jau senai žinai apie šį sindromą? Fainai kad užsukai ir padrasinai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Diija @ 2008 05 24, 21:03)
Tai kiekviena renkasi tai, ko jai reikia... aš ieškojau lengvo, manevringo ir nedidelio miesto vežimėlio... tos, kurios daugiausia laiko praleidžia soduose, kaimuose ar miškuose tai gal reikia keturių didelių ratų, o aš dažniau turbūt Laisvėj važinėsiu ar šiaip po miestą, o kloniais ir laukais nevažinėsiu, tai su tais priekiniais mažais ratukais tikrai pravažiuosiu...  mirksiukas.gif
O ką reiškia nepatikimai atrodo? Tipo jei maži, tai gali nulūžt ar kaip?  blink.gif  biggrin.gif
Jau du vaikučiai su AFS? Wow kaip smagu  thumbup.gif Turbūt jau senai žinai apie šį sindromą? Fainai kad užsukai ir padrasinai  4u.gif

Viskas gerai su tavo vezimuku!Mazais ratukais tiesiog sunkiau vaziuoti,ypac kaip tu sakei-per klonius,laukus arba ziema kai yra sniego.Esu stumdzius daug daug vezimu(ne savo vaiku ir keleta vezimuku savojo smile.gif )-tai turiu pastebejimu ,kad kuo didesni ratai-tuo patogiau vaziuoti.As tai saviski ir po parkus,miskus,zole,sniega veziodavau-tai rinkausi vezima dideliais pripuciamais ratais,bet jis turejo daug kitu trukumu-buvo sunkus,nepatogi sedima padetis ir kt.
Atsakyti
Sveikutės prapuolėlės 4u.gif
Kažkaip labai aprimusi temelė g.gif
O gal dienelė šiandien buvo graži ir daug kas gamtoje poilsiavo tourist5.gif

ROLA,su savaitėlėm 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sauda @ 2008 05 25, 19:57)
Sveikutės prapuolėlės  4u.gif
Kažkaip labai aprimusi temelė  g.gif
O gal dienelė šiandien buvo graži ir daug kas gamtoje poilsiavo  tourist5.gif
ROLA,su savaitėlėm  4u.gif

sveikutes!
ir mes buvom gamtoj biggrin.gif
rola 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sauda @ 2008 05 25, 19:57)
ROLA,su savaitėlėm  4u.gif

Laba 4u.gif ,

mirksiukas.gif bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Karvute @ 2008 05 26, 09:03)
sveikutes!
ir mes buvom gamtoj biggrin.gif
rola 4u.gif

Ir tave su savaitelem, gal jau judesiukus jauti? wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rola: 26 gegužės 2008 - 11:27
QUOTE(Rola @ 2008 05 26, 12:28)
Laba  4u.gif ,

mirksiukas.gif  bigsmile.gif
Papildyta:
Ir tave su savaitelem, gal jau judesiukus jauti?  wub.gif

malasi po truputi blush2.gif kartais lyg ir bumcikas koks atbablena, bet itariu, kad nervas ar raumuo toj pacioj vietoj susitraukia. judesiu aiskiu nejauciu, tik atsigulus kazkas vartosi, ropineja biggrin.gif faina wub.gif vyras sake nakty uzdejo ranka ant pilvo, jaute kaip ten juda kas wub.gif miegojau, tai patvirtinti fakto negaliu biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Kaip pilveliai po savaitgalio ? bigsmile.gif

Mes tai didėjam, o dar kai savaitgalį pas tėvus praleidau, kaip princesė ant žirnio, tai kur nedidės tongue.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif viskas padaryta, paduota doh.gif lotuliukas.gif na bet užtat jau gryžom į darbelius.. ax.gif

"Visoms kam priklauso baliončikai 4u.gif

QUOTE(rds @ 2008 05 24, 12:51)
Sveikos visos, seniai skaitineju jusu tema, pati turiu si sindroma, ir A deka turiu jau 2 sveikucius vaikucius  wub.gif
Del KMUK po gimdymo tai nebijokit klaust ir viskas bus gerai, ir tikrai parodys kaip

Ogo bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif Labai šaunu kad prisidavei, gera girdėti kad viskas gerai, tai suteikia daug vilties 4u.gif Pasirodyk dažniau ir pasidalink savo patirtimi, ji labai praverčia mirksiukas.gif

Diija - girdėjau susidarinėjai sąrašiukus ko kiek reikia leliuko laukiant ax.gif gal galėtumei pasidalinti, parūpo po truputėlį bent susidėlioti ko reikia, kad nebūtų pirkimo iš piršto rolleyes.gif
jei ką mano paštas mirksiukas.gif eglinukas@gmail.com
Atsakyti
Sveikutes nestuke.gif

As vis dar 2 in 1,bet sia nakti jau tokie gana stiprus skausmeliai buvo,bet kol kas nieko.Jauciu,kad sia savaite pabyresiu smile.gif Pagal ka jus skaiciuojat gimdymo termina? Man pagal mmm yra birzelio 5,o pagal 19 sav.echo birzelio1 ir A sake orentuotis i birzelio 1,o mano gine sako i 5,tai nezinau ka ir galvot,bet tikiuosi iki 1 pagimdyt.

Visoms po 4u.gif
Atsakyti
sveikos merginos, norejau jusu paklausti, kaip jusu pilveliai atrodo? mano pilvas nuo tu badymu visas tuoj bus melynas, kur duriu, ten melyne atsiranda ir ji taip greitai neisnyksta, po paskutiniu keliu duriu , melynes kaip ir nera, bet tokie violetiniai taskai , guzu dar neturejau, nes as labai po truputi leidziu vaistus, manau gal todel jie susidaro. pirmi duriai tai isvis nieko nesimate, tik kuo toliau, tuo sunkiau parinkti tinkama vieta, stengiuosi dengti pilva ilgom bliuskutem, viesumoje bijau ranka aukstyn pakelti, kad nepasimatytu grozis, bet gal jau tos , kurios leidziasi senai, gal zino kaip apgauti tas melynes, kad po kiekvieno durio ju neatsirastu
Atsakyti
QUOTE(Karvute @ 2008 05 26, 13:13)
malasi po truputi blush2.gif kartais lyg ir bumcikas koks atbablena, bet itariu, kad nervas ar raumuo toj pacioj vietoj susitraukia. judesiu aiskiu nejauciu, tik atsigulus kazkas vartosi, ropineja biggrin.gif faina wub.gif vyras sake nakty uzdejo ranka ant pilvo, jaute kaip ten juda kas  wub.gif miegojau, tai patvirtinti fakto negaliu biggrin.gif

wub.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(lauralin @ 2008 05 26, 13:42)
Sveikutes  nestuke.gif

As vis dar 2 in 1,bet sia nakti jau tokie gana stiprus skausmeliai buvo,bet kol kas nieko.Jauciu,kad sia savaite pabyresiu  smile.gif  Pagal ka jus skaiciuojat gimdymo termina? Man pagal mmm yra birzelio 5,o pagal 19 sav.echo birzelio1 ir A sake orentuotis i birzelio 1,o mano gine sako i 5,tai nezinau ka ir galvot,bet tikiuosi iki 1 pagimdyt.

Visoms po  4u.gif

Laikykis mergyt ir sėkmės 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Eglynius @ 2008 05 26, 13:14)
Sveikutės  4u.gif

"Visoms kam priklauso baliončikai  4u.gif

O kam priklauso g.gif biggrin.gif
Aš tai labai norėčiau 4u.gif ir virusiukų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglynius @ 2008 05 26, 13:14)
Diija - girdėjau susidarinėjai sąrašiukus ko kiek reikia leliuko laukiant  ax.gif  gal galėtumei pasidalinti, parūpo po truputėlį bent susidėlioti ko reikia, kad nebūtų pirkimo iš piršto  rolleyes.gif
jei ką mano paštas  mirksiukas.gif eglinukas@gmail.com

Sudarinėjau smile.gif turbūt bent dešimt jų turiu doh.gif bandysiu atkapstyti "teisingiausią" ir atsiūsiu.
QUOTE(lauralin @ 2008 05 26, 13:42)
Sveikutes  nestuke.gif

As vis dar 2 in 1,bet sia nakti jau tokie gana stiprus skausmeliai buvo,bet kol kas nieko.Jauciu,kad sia savaite pabyresiu  smile.gif  Pagal ka jus skaiciuojat gimdymo termina? Man pagal mmm yra birzelio 5,o pagal 19 sav.echo birzelio1 ir A sake orentuotis i birzelio 1,o mano gine sako i 5,tai nezinau ka ir galvot,bet tikiuosi iki 1 pagimdyt.

Visoms po  4u.gif

O aš kaip tik tave šiandien prisiminiau ir pagalvojau gal jau beibį savo supuoji tongue.gif
Pas mane koretlėj terminas pagal mmm įrašytas, bet aš pagal jį nesivadovauju irnesakyk.gif labai jau ilgai tektų laukti... tikiuosi pagimdyti birželio pirmom savaitėm.

QUOTE(zose123 @ 2008 05 26, 15:04)
sveikos merginos, norejau jusu paklausti, kaip jusu pilveliai atrodo? mano pilvas nuo tu badymu visas tuoj bus melynas, kur duriu, ten melyne atsiranda ir ji taip greitai neisnyksta, po paskutiniu keliu duriu , melynes kaip ir nera, bet tokie violetiniai taskai , guzu dar neturejau, nes as labai po truputi leidziu vaistus, manau gal todel jie susidaro. pirmi duriai tai isvis nieko nesimate, tik kuo toliau, tuo sunkiau parinkti tinkama vieta, stengiuosi dengti pilva ilgom bliuskutem, viesumoje bijau ranka aukstyn pakelti, kad nepasimatytu grozis, bet gal jau tos , kurios leidziasi senai, gal zino kaip apgauti tas melynes, kad po kiekvieno durio ju neatsirastu

Na nieko tu nepadarysi su tom melynėm, pataikai į kapiliarą ir atsiranda ta bjaurybė... tu nekreipk dėmesio į jas irnesakyk.gif
Atsakyti