[quote=Mintė,2008 05 20, 16:01]
Sveikutės,
Šiandien paskutinė diena darbe, tai visokius darbelius užbaiginėju, ir nuo ryt laisvė
Kaip nuostabu LAISVĖ
Tikrai lauksim,kad kuo greičiau vėl prisijungtum,iki greito
QUOTE(zose123 @ 2008 05 20, 11:18)
as dabar visko bijau, vaistu, ligu, isgasciu, blogu sapnu... as jau turiu sunu , kuris gime su didelem ligelem, todel bijau visko kas gali pakenkti mano busimam leliukui, nenoriu patirti daugiau niekad to, ka patyriau su pirmu vaiku, mes ji mylim visi be proto, bet tiesiog gaila vaiko, kiek jis iskente, tiesiog nenoriu, kad pvz, is vyro gimines sakytu, va , be vaistu gyvent negali, nescia gere leidosi ir vel vaikas nesveikas, todel apie tai su niekuo nekalbu, ir zino labai mazai zmoniu, tik patys artimiausi, ir jie mane palaiko, nors irgi bijo, nesvarbu , zmoniu yra visokiu, ir nevisada mus supa tik geri ir suprantantys . zinoma as naudosiu vaistus , nes leliuko jau laukem senai ir persileidimu turejau, klausysiu ir darysiu viska ka sakys gydytojai, bet svarbiausiai, kad gimtu sveikas vaikas, ir tikiuosi , kad mes visos isnesiosim ir pagimdysim sveikus, stiprius leliukus
Viskas bus gerai!Reikia tuo tiketi!As tai tikiu,kad viskas bus gerai.
O zmones tai pikti,visada sugeba teisti kitus.As ir nelinkusi pasakoti,kad leidziuosi vaistus,nes jei kas-tai taip ir sakys,kad viskas cia per tuos vaistus.Jau ir dabar kas zino mano problema-ja netiki,sako,kad nesamone,sako ir be vaistu viskas butu gerai.Vyras neleidzia net uzsimint jo giminei apie ta AFS,nes tikrai busiu nesuprasta .
Papildyta:
Minte,tik nepradink visai,gal pas ka uzsuksi kas turi interneta-is ten p;arasyk
QUOTE(Liutukeee @ 2008 05 20, 16:23)
1.O zmones tai pikti,visada sugeba teisti kitus.As ir nelinkusi pasakoti,kad leidziuosi vaistus,nes jei kas-tai taip ir sakys,kad viskas cia per tuos vaistus.Jau ir dabar kas zino mano problema-ja netiki,sako,kad nesamone,sako ir be vaistu viskas butu gerai.Vyras neleidzia net uzsimint jo giminei apie ta AFS,nes tikrai busiu nesuprasta .
2.Minte,tik nepradink visai,gal pas ka uzsuksi kas turi interneta-is ten p;arasyk
2.Minte,tik nepradink visai,gal pas ka uzsuksi kas turi interneta-is ten p;arasyk
1. Apie mano ligą ir vaistukus žino tik MB, daugiau niekas, dėl tų pačių priežasčių aš niekam ir nepasakoju, čia mūsų šeimos problema ir tik mes abu ją sprendžiame.
2. Stengsiuosi laikas nuo laiko užsukti, nes jau SM priklausomybė pasidarius. Bus žiaurios lomkės
QUOTE(zose123 @ 2008 05 20, 11:18)
as dabar visko bijau, vaistu, ligu, isgasciu, blogu sapnu... as jau turiu sunu , kuris gime su didelem ligelem, todel bijau visko kas gali pakenkti mano busimam leliukui, nenoriu patirti daugiau niekad to, ka patyriau su pirmu vaiku, mes ji mylim visi be proto, bet tiesiog gaila vaiko, kiek jis iskente, tiesiog nenoriu, kad pvz, is vyro gimines sakytu, va , be vaistu gyvent negali, nescia gere leidosi ir vel vaikas nesveikas, todel apie tai su niekuo nekalbu, ir zino labai mazai zmoniu, tik patys artimiausi, ir jie mane palaiko, nors irgi bijo, nesvarbu , zmoniu yra visokiu, ir nevisada mus supa tik geri ir suprantantys . zinoma as naudosiu vaistus , nes leliuko jau laukem senai ir persileidimu turejau, klausysiu ir darysiu viska ka sakys gydytojai, bet svarbiausiai, kad gimtu sveikas vaikas, ir tikiuosi , kad mes visos isnesiosim ir pagimdysim sveikus, stiprius leliukus
Tikrai linkiu stiprybės auginant pirmą vaikutį,na Rola jau klausė,ir man atrodo,kad pirmas nėštumas buvo be vaistukų.Na o dėl žmonių,tai pasitaiko tikrai piktų,bet apie mano AFS taip pat žino nemažai mano artimų žmonių,bet dar pakolkas iš nieko negirdėjau kažkokių negerų žodelių,gal dar bus visko,bet,kai praeini pro tiek sunkumų,tai kažkieno replika jau net nebejaudina,nors įskaudinti aišku mus irgi greitai galima,bet mes kovotojos ir tikrai bus viskas gerai
Klausykite, jei leidziant vaistu, istraukus adata ju nemazai isbega, ka daryti?
QUOTE(Rola @ 2008 05 20, 20:17)
Man irgi kartais isbega.Nedarau nieko,galgi uztenka tiek kiek susileidzia
QUOTE(Liutukeee @ 2008 05 20, 20:31)
Man irgi kartais isbega.Nedarau nieko,galgi uztenka tiek kiek susileidzia
Aš tai tada česnaką valgau , bet, kad po to visą naktį bloga
QUOTE(Rola @ 2008 05 20, 19:17)
Aš tik ištraukus labai stipriai užspaudžiu su vata tą vietą, bet taip tikrai stipriai, neleidžiu išbėgti. Ir palaikau kokias 5 minutes.
QUOTE(Artemidė @ 2008 05 20, 20:44)
Aš tik ištraukus labai stipriai užspaudžiu su vata tą vietą, bet taip tikrai stipriai, neleidžiu išbėgti. Ir palaikau kokias 5 minutes.
Bet kad jau traukiant isbega
Fainai šiandien pakalbėjau su mamituke dar kartą įsistikinau kad noriu gimdyt tik ir tik pas A (tik kad tas mano mažuliukas spėtų pasibelst iki jo atostogų)...
Man beveik visada bent lašas išbėga... nemanau kad čia reikia kažką daryti...
idėja
Minte, mes irgi tavęs pasiilgsim nepamiršk, visi karts nuo karto užsuk pasilabinti
QUOTE(Rola @ 2008 05 20, 20:17)
Man beveik visada bent lašas išbėga... nemanau kad čia reikia kažką daryti...
QUOTE(Rola @ 2008 05 20, 20:38)
Aš tai tada česnaką valgau , bet, kad po to visą naktį bloga
idėja
Minte, mes irgi tavęs pasiilgsim nepamiršk, visi karts nuo karto užsuk pasilabinti
QUOTE(Liutukeee @ 2008 05 19, 15:50)
Man tai galva vis skauda .Kasdien.Nebezinau nei ka daryt
Dar vat naujai gavau-protrombinas,fibrinogenas,APTT,INR(cia del to,kad leidziuosi vaistus ir nekaip jauciuosi).Ju gal jei gerai jautiesi-ir neskirs.
Ir aplamai kitoms gal kitaip?
Dar vat naujai gavau-protrombinas,fibrinogenas,APTT,INR(cia del to,kad leidziuosi vaistus ir nekaip jauciuosi).Ju gal jei gerai jautiesi-ir neskirs.
Ir aplamai kitoms gal kitaip?
man irgi pradeda skaudeti , ypac vakarais, galva, ar geri kokius vaistus nuo skausmo? gal jau gavai atsakyma del tu tyrimu?
as kol geriau aspirina, man nei karto neskaudejo galvos, gal cia pasalinis poveikis leidziamu vaistu ar per daug kraujas suskysteja?
QUOTE(Rola @ 2008 05 20, 19:56)
Bet kad jau traukiant isbega
Nu nemoku paaiškinti, dar prieš traukiant adatą, būnu pridėjusi vatą taip,kad kai tik adata atsitraukia nuo odos, iš karto užspausčiau. Nu čia gal geriau parodyti gautųsi,nes paaiškinti nežinau ar supantamai gaunasi.
Papildyta:
QUOTE(zose123 @ 2008 05 20, 20:09)
man irgi pradeda skaudeti , ypac vakarais, galva, ar geri kokius vaistus nuo skausmo? gal jau gavai atsakyma del tu tyrimu?
as kol geriau aspirina, man nei karto neskaudejo galvos, gal cia pasalinis poveikis leidziamu vaistu ar per daug kraujas suskysteja?
Nėštumo metu kraujas paprastai tirštėja, dėl to ir skauda galvą kai kam, arba sąnarsiu (pvz. man), tikrai čia ne vaistų pašalinis poveikis. Pradžioje stresuodavau - galvodavau, kad vaistai per silpnai veikia, nepakankamai suskystina kraują, bet apstebėjau kad daugumai tokie požymiai būna (ir nesergančioms AFS), tiesiog kraujas net ir skystinamas nėštumo metu būna šiek tiek tkrštesnis negu įprastai, bet naudojamų vaistų pakanka kad nesusidarytų krešuliukai.