As esu skorpione, o mano draugas saulys, rugseji bus 2 metai kaip kartu ir galima sakyt tiek pat gyvename kartu. Nu keisti tie musu santykiai, is pradziu koki pusmeti buvom ideali pora, be jokiu pykciu, na po to pradejo lysti abeju trukumai ir prasidejo nesutarimai
Bet vienas be kito negalime
As visada noriu irodyti savo tiesa, esu uzsispysrusi ir manes neperkalba jei ka isikalu i galva, beto per daug nervuota(jis taip sako), megstanti planuoti ir veiksma, leist laika su draugais. Jis kaip tik labiau megejas pabuti tik su manimi ir be pasaliniu, visada pasiklausia jei reikia be manes iseiti ir pyksta, kad as pamirstu jam kartais pasakyt ka veikiu ir su kuo esu, su kuo bendrauju ir tt, taip pat priekabus ir pavydus yra, bet su saiku ir kartais slepia savo pavyda, bet yra labai jau permatomas nemeluoja man nes zino kad as viska suprantu nors yra megines tai daryti... beto jis yra ramesnis, megsta grazias moteris, bet istikimas, o koks jau skupus ir taupus, nuolat pyksta, kad as per daug islaidauju... Turime nemazai ir panasumu: abu norime geresnes ateities ir turime bendru planu, bendru draugu, abu esame istikimi ir mums istikimybe labai svarbi, taip pat daug bendru pomegiu, toks pat poziuris i seima, musu net vaikystes panasios, abu siek tiek prie meno, bet pasirinkome studijuoti tai kas visai su menu nesusije... Nu tiesiog tikrai manau kad jis butent ta mano antra puse, nes su kitais vaikinais taip nesijausdavau ir nesu tiek ilgai isdraugavusi, su juo nieko nesigedyju ir galiu buti visiskai atvira, beto jis kantrus ir kiek gali tiek pakencia mano sunku charakteri. Tik beda kad jis niekada neklauso mano patarimu, po to pradeda gailetis, kad kazka ne taip padare ir zyzia, kad blogai pasielge ir nuolat taip,mane uzknisa tas zyzimas
jau geriau elgsis kvailai nei paklausys manes bet jeigu ta pati ka ir as pasakys kiti tai tada paklausys ir susimastys
arba dar papasakoju kokia ideja ar minti ir po to jis ja nusitveria ir igyvendina, bet kazko nepripazysta kad ta ideja butent mano buvo
Mane tai uzknisa jei kanors reikia organizuoti tai viskuo as rupintis turiu, arba sumastyt kur eisim ka veiksim, nemegsta prisiimt atsakomybes, viska ant mano peciu uzkrauna
O kai bandau kazkiek atsakomybes ir jam uzkrauti tai tada jau nelabai patenkintas buna. As megeja sakyt viska kas man blogai atrodo tai kartais uz mano nuomone uzsiraukes visa diena buna ir be nuotaikos. Taip pat megejas ir del nieku raukytis. Juokingiausia tai kad pirma pamato ka as blogai darau o nemato kad jis ta pati irgi daro
Nu zodziu tikrai idomus skorpiono ir saulio santykiai.
as skorpione, draugas šaulys, tai labai sunkus derinukas, net astrologai sake "pamesk jį, bus sunku".Ir tikrai sunku, nes viską tempiu ant savo kupros, jis niekuom nesirupina, tik gesina mano idejas, nors turetu buti atvirksciai. Jis kalba graziai, planuoja, bet nieko nedaro, megsta kelti balsa, zeminti. Bet as, kaip tikra skorpione kenciu, nes musu toks budas, mes priprate kesti sunkumus.
As skorpione, jis - saulys. Absoliuciai tiesa viskas ka parasete