Įkraunama...
Įkraunama...

Šaulys ir Skorpionas

QUOTE(Helenee @ 2007 09 04, 19:48)
mano kylanti saule- ASC yra Sauliuose. Kuo vyresne tampu, tuo labiau panaseju i Sauli. O mano partneris- Skorpionas... na, Saulys, tai mielas kietakaktis, jis pakelti viska gali, niekas jo nenugales... bet va kaip tie Skorionai sugeba prisitaikyti prie saulisko tiesmukiskumo...kartais taip uzsinori "tiesa" i akis bakstelt ar ismintingai gyvenimo pamokyti... o kad ta tiesa ir pamokslai zmogu gali nuo koju nuversti, ir kad jie nevisada ir reikalinga  nepagalvoju... nebutu Skorpionas ismintingas, tai turbut mane senai jau per langa ismestu.. gal dar ismes ir tik laukia kol auksciau gyventi persikelsime g.gif ... kartais net stebiuosi, kur zmogus tiek tolerancijos savyje randa...
siaip tai astrologiskai nelaba ir dera tokie zmones... bet jei yra bendra vertybiu sistema, tai gi ir su oziu galima susigyventi... tongue.gif

Na taip, kartais ir as susimastau kaip jis manes su mano visom tiesom siek tiek nenusodina.. ax.gif Bet padariau tokia isvada - Skorpionai yra per daug uzsidare savo dideliam dideliam paciam teisingiausiam pasauly, kad reaguotu i pasaliniu nuomones ar atkreiptu i jas demesi tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Helenee @ 2007 09 04, 18:48)
mano kylanti saule- ASC yra Sauliuose. Kuo vyresne tampu, tuo labiau panaseju i Sauli. O mano partneris- Skorpionas... na, Saulys, tai mielas kietakaktis, jis pakelti viska gali, niekas jo nenugales... bet va kaip tie Skorionai sugeba prisitaikyti prie saulisko tiesmukiskumo...kartais taip uzsinori "tiesa" i akis bakstelt ar ismintingai gyvenimo pamokyti... o kad ta tiesa ir pamokslai zmogu gali nuo koju nuversti, ir kad jie nevisada ir reikalinga  nepagalvoju... nebutu Skorpionas ismintingas, tai turbut mane senai jau per langa ismestu.. gal dar ismes ir tik laukia kol auksciau gyventi persikelsime g.gif ... kartais net stebiuosi, kur zmogus tiek tolerancijos savyje randa...
siaip tai astrologiskai nelaba ir dera tokie zmones... bet jei yra bendra vertybiu sistema, tai gi ir su oziu galima susigyventi... tongue.gif

g.gif o kai as buvau pas Zalatoriene,tai pasirodo mano MB net 4 planetos saulyje ir apskritai mes sueiname tik sexe doh.gif verysad.gif

QUOTE(Incognitooo @ 2007 09 04, 21:05)
Na taip, kartais ir as susimastau kaip jis manes su mano visom tiesom siek tiek nenusodina..  ax.gif  Bet padariau tokia isvada - Skorpionai yra per daug uzsidare savo dideliam dideliam paciam teisingiausiam pasauly, kad reaguotu i pasaliniu nuomones ar atkreiptu i jas demesi  tongue.gif

drinks_cheers.gif pritariu
Atsakyti
Sveikutės mirksiukas.gif aš šaulė,MB-skorpijonas ir taip 12,5metų.Kai paskaitinėju santuoka neimanoma,bet kažkaip iš pradžių kokius šešis metus gėlės ,dovanos.Paskaitinėjau šioje temelėje ir isitikinau galutinai, kad tikrai MB tipiškas skorpijonas. g.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Na pas mudu situacija tokia: As - skorpionas, o Jis - Saulys. Na galiu pasakyti, tiek kad santykiai tikrai labai geri, jis kaip vyras labai jau rupestingas ir dosnus, nieko man negalaili ir tikrai rupinasi thumbup.gif Kazkur radau pasisakyma, kad svarbu jiems tureti salia grazia moteri, tai irgi tiesa, o svarbiausia, kad tik neapkuni, jeigu as nors kilogramu pasunkeju, tai jis taip graziai isreiskia savo nuomone, na bet as kazkaip nepykstu, nes manau jeigu vyras nieko nesakytu, tai mums ir nebutu svarbu kaip mes atrodom, o dabar yra del ko stengtis yu.gif Beje ir pats savimi nemaziau rupinasi, veidrodziu nepasidalinam nuo pat pradziu. Taip pat labai myli vaikus, jau jis tik apie juos ir svajoja g.gif O pas mane galvoje dar tiek planu ir tiek ideju, kiek man visko daug dar reikia nuveikti rolleyes.gif Turi tiesiog nepakartojama humoro jausma, kartais taip isizvengiam, kad vitamino C metam i prieki prisigaminam hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif Seksiukas irgi labai geras smileysex.gif Na mes tiesiog esam geriausi draugai friends.gif, jeigu ne....

Na o dabar apie minusus doh.gif nu viskas butu tiesiog puiku, bet kad tas mano saulys visai be iniciatyvos, jokiu ateities planu... nu vienu zodziu kiek pastumsi tiek turesi, o dar bestumiant kovot reikia box.gif As taip noreciau, kad jis butu ryztingesnis ir imtusi daugiau iniciatyvos del musu ateities planu, o jis... bebe.gif mano, kad gyventi nuomojamam bute ir dirbti paprasta darba yra normalu ir visi taip gyvena spam.gif Mane tokios jo mintys tieisog varo i nevilti, as tiek daug planu turiu del ateities, as nenoriu buti tik vidutinybe, o jis mane tiesiog tempia i dugna doh.gif O as dar nama nusprendziau statytis (na negaliu sakyti, kad mes, nes viskas vyksta tik mano iniciatyva doh.gif ) jauciu, kad reikes kovoti iki paskutinio kraujo laso unsure.gif tikrai bijau del to doh.gif

Parasykit visos tokiu vyru savininkes biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ar ir jusu vyrai tokie pat, ar cia tik maniskis kazkoks kitoks, gal po vedybu viskas pasikeite?
Atsakyti
Na va radau temele ir as doh.gif doh.gif As esu saule o mano vyras skorpionas,na ka galiu pasakyti...O daug ka yra pasakyti apie toke pora doh.gif Na maniskis tipiniu tipinis skarpionas,isdidus,be proto pavydus,truputeli trynktelejas smile.gif pasaulis tik apie ji sukasi(sukosi) lotuliukas.gif lotuliukas.gif aisku skupus kaip velnes biggrin.gif Bet mielosios saulytes,sutvarkiau ir pamyniau kietaji skarpa po savo kojytem thumbup.gif thumbup.gif va taip,as ir maniau kad neimanoma skyremes gal 100kartu,barames iki siolei 10kartu per diena,bet virsus mano 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ziviliuke96 @ 2008 02 12, 03:13)
Na va radau temele ir as doh.gif  doh.gif  As esu saule o mano vyras skorpionas,na ka galiu pasakyti...O daug ka yra pasakyti apie toke pora doh.gif  Na maniskis tipiniu tipinis skarpionas,isdidus,be proto pavydus,truputeli trynktelejas smile.gif  pasaulis tik apie ji sukasi(sukosi) lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  aisku skupus kaip velnes biggrin.gif  Bet mielosios saulytes,sutvarkiau ir pamyniau kietaji skarpa po savo kojytem thumbup.gif  thumbup.gif  va taip,as ir maniau kad neimanoma skyremes gal 100kartu,barames iki siolei 10kartu per diena,bet virsus mano 4u.gif

thumbup.gif Saunuole,didziausi sveikinimai! 4u.gif O kaip tau tai pavyko?Mes tai vis dar trynames.... kartais jau neneuztenka man kantrybes... blush2.gif doh.gif Draugai isvis neisivaizduoja kaip mes dar kartu... lotuliukas.gif lotuliukas.gif blink.gif
Atsakyti
Aš Skorpionė, vyras - Šaulys. Nu nežinau, viskas gana įtemta nuo pat pradžių. Jau 5 metai. Aš šaltų nervų, šiek tiek paviršutiniška ir dėl nieko nesiparinanti, netradicinių įsitikinimų ir turinti savotišką vertybių sistemą. Jis - impulsyvus, pataloginis perfekcionistas, pernelyg buitiškas ir pedantas. Jį nervina tai, kad aš dėl nieko nesinervuoju, o mane - kad jis dėl visko nervinasi.
Manau visi horoskopai paremti stichijų logika. Kiekvienas ženklas priklauso vienai iš stichijų: ugnis, vanduo, žemė, oras. Tam tikri deriniai idealiai vienas kitą papildo, kiti kenkia kitam, kažkas mums kenkia.
Aš (skorpionė) vanduo, jis - (šaulys) ugnis. Kaip jaučiasi ugnis, kai ją gesina? Be to ugnis manęs niekada neįveiks, bet aš ją galiu...

1. Ugnį gesina vanduo (priešas jam)
2. Ugnis degina žemę (priešas kitam)
3. Ugnis negali degti be oro (draugas)
4. Ugnis ugnei tinka - ji tik sustiprėja.

1. Vanduo garuoja (oras priešas jam)
2. Vanduo gesina ugnį (priešas kitam)
3. Vanduo gaivina žemę (draugas)
4. Vanduo + vanduo - vandenynas

1. Orą teršia žemės dulkės (priešas)
2. Oras tai vandens garai (priešas kitam)
3. Oras padeda degti ugnei (draugas)
4. Oras + oras - visata

1. Žemę degina ugnis (priešas)
2. Žemė teršia orą (priešas kitam)
3. Žemė negali gyventi be vandens (draugas)
4. Žemė + žemė - pasaulis

Kaip matote, nėra nei vienos nesuderinamos stichijos. Jei pagal stichijas šeimoje esame ne tos pačios stichijos, ar ne "draugai", o "priešai", tai dažniausiai dominuoja, valdo situaciją ar kitam nervus gadina stipresnioji pusė. Man nesunku bendrauti su ugnies ženklais (čia jiems sunku su manimi), bet sunku rasti kalbą su oro ženklais, jie man nepriimtini (ypač vyrai).

Stichijų ženklai:
Vanduo: Skorpionas, Žuvis, Vėžys
Ugnis: Liūtas, Šaulys, Avinas
Oras: Vandenis, Dvyniai, Svarstyklės
Žemė: Mergelė, Ožiaragis, Jautis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lora Palmer: 13 vasario 2008 - 00:11
QUOTE(marfa @ 2008 02 12, 11:00)
thumbup.gif Saunuole,didziausi sveikinimai! 4u.gif O kaip tau tai pavyko?Mes tai vis dar trynames.... kartais jau neneuztenka man kantrybes... blush2.gif  doh.gif Draugai isvis neisivaizduoja kaip mes dar kartu... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  blink.gif

Na aisku gal dar daug ka prideda,kad 14m jis uz mane vyresnis blush2.gif Bet tiesiok,kai seniau kreipdavau i viska demesi nervuodavausi,priestaraudavau(nors ir dabar taip yra bet jis jau klausyt po truputeli pradejio) biggrin.gif Supranti,aplinkui mane skorpionu nemazai mano sesuo skorpione, gera drauge,tai as pastebejau jai i pona Idealuji Skorpiona pradedi nekreipti demesio,siek tiek atsumi,pati sakai gal vaziuok kur su draugais,tuomet jau jis o ka tu darysi ir pan ax.gif Jau tuomet supranta,kad ne vien apie ji sukasi pasaulis,ir nera jau jis toks idomus ir svarbus kaip issivaizduodavo biggrin.gif Tai bent pas mus,tfiu tfiu.. pasikeite situatcija,ponas idelusis jau pradejo dometis ko man reike,kas mane domina,paprasius jau pagalbos nebuna atsakymo tuojau... 4u.gif Nezinau manau maziau reik kreipt demesi i ju issisokimus,ir svarbiause nenusileisti,jai gali atseit eiti ir iki skirybu,ir aisku jai myli atsitokeja,kad nevien pasaulis aplink juos sukasi,ir kad juos tai pat gali kazkas palikti,o jie sita sunkiai istvertu arba visai neistvertu g.gif Mes susituoke s.m. rugsejio 17d bus 3metai,ir per juos toki audringa gyvenima gyvenom kad nu nu,kaip serijale doh.gif Vien tik tai daug ka pasako nuo pazinties dienos iki vestuviu dienos mes lygei 100dienu viens kita pazinojiom,po susipazinimo,po dvieju savaiciu buvom nunese pareiskimus doh.gif biggrin.gif biggrin.gif Tai mumus viskas susidejio vienas kito pazinimas,apsibruzinimas,ir dar kai tokie charakterei... biggrin.gif Tai patikekit,ko tik nebuvo pas mumis ax.gif
Atsakyti
Dar apie stichijų dominavimą. Nemanau, kad tai gerai ir kad aš (vanduo) gerai jaučiuosi "gesindama ugnį".
Mano pirmoji meilė buvo Liūtas (taip pat ugnis). Dabar aš mūsų 7 metus trukusią draugystę vertinu jau kitaip. Aš slopinau tą žmogų. Nors ir sutarėm gerai (iš meilės ir pagarbos viens kitam), bet aš nesugebėjau duoti jam galimybės atsiskleisti. Bet kai mes išsiskyrėm (buvom per jauni, kad suprastume, kad aistos bėsta), jis pasikeitė kaip asmenybė, padarė karjerą ir t.t. Reiškia su manim būdamas jis paprasčiausiai vegetavo, neturėjo jokių tikslų ir ambicijų gyvenime.
Bijau, kad panašiai gali būti ir su mano vyru Šauliu.
O šeip patys simpatiškiausi man yra Vėžio ženklo vyrai. Nežinau kodėl, bet jei sutinku mano akimis žiūrint ypatingą vyrą, tai vėliau, jei pavyksta sužinoti jo horoskopą, tai būną dažniausiai Vėžiai. Kažkaip magiškai jie traukia.
O štai Oro ženklų vyrai mane slopina ir valdo. Teko kelis metus bendrauti su Dvyniu. Tai, kad ir kokia karinga moteris įsivaizduoju esanti, buvau po jo padu ir paklusni kaip šilkas. Iš vienos pusės - man jo labai reikėjo, iš kitos pusės - atrodė, kad jis siurbia mano energija. Psichologiškai nuo jo pavargdavau.

Ką manote apie šią stichijų teoriją?
Aš ja tikiu 99%.
Atsakyti
QUOTE(Lora Palmer @ 2008 02 13, 02:12)
Dar apie stichijų dominavimą. Nemanau, kad tai gerai ir kad aš (vanduo) gerai jaučiuosi "gesindama ugnį".
Mano pirmoji meilė buvo Liūtas (taip pat ugnis). Dabar aš mūsų 7 metus trukusią draugystę vertinu jau kitaip. Aš slopinau tą žmogų. Nors ir sutarėm gerai (iš meilės ir pagarbos viens kitam), bet aš nesugebėjau duoti jam galimybės atsiskleisti. Bet kai mes išsiskyrėm (buvom per jauni, kad suprastume, kad aistos bėsta), jis pasikeitė kaip asmenybė, padarė karjerą ir t.t. Reiškia su manim būdamas jis paprasčiausiai vegetavo, neturėjo jokių tikslų ir ambicijų gyvenime. 
Bijau, kad panašiai gali būti ir su mano vyru Šauliu. 
O šeip patys simpatiškiausi man yra Vėžio ženklo vyrai. Nežinau kodėl, bet jei sutinku mano akimis žiūrint ypatingą vyrą, tai vėliau, jei pavyksta sužinoti jo horoskopą, tai būną dažniausiai Vėžiai. Kažkaip magiškai jie traukia.
O štai Oro ženklų vyrai mane slopina ir valdo. Teko kelis metus bendrauti su Dvyniu. Tai, kad ir kokia karinga moteris įsivaizduoju esanti, buvau po jo padu ir paklusni kaip šilkas. Iš vienos pusės  - man jo labai reikėjo, iš kitos pusės - atrodė, kad jis siurbia mano energija. Psichologiškai nuo jo pavargdavau.

Aš ja tikiu 99%.

Taip as visiskai pritariu,man tas pats buvo,kai susipazinau su dabartiniu vyru,nenorejau nieko kito tik buti su juo. t.y. nieko aplinkui nemaciau ir niekas nedomino,matyt moka skorpionai kazkaip uzburti,net ir judriuosius saulius,bet po 1,5metu atsitokejau,kad kazkas ne taip su manim,kazkoke sunykus,be prasme asmenybe esu,niekas neidomu nieko nenoriu,o cia tikrai ne mano budui,net draugai pradejio sakyte ei kur pradingo senoji zivile unsure.gif Nerupejio nei darbas,nei karjiera,bet aciu dievui kad atsitokejau,ir pamaciau kad ne verta aukotis del zmogaus kurem niekas aplinkui nerupi,tik jis pats,jio pomegiai,jio poreikei. Pradejau gyventi vel,o ne egzistuoti,pradejau nekreipti demesio i jio ambicijas,ir karsta valdynga charakteri,na ir kaip sakiau matyt myli,jau ne mazas vaikas vizgi 35m,atrodo suprato,kad seima tai du zmones,dvi asmenybes su savo pomegeis ir norais ir reik ismokti juos suderint kitaip nieko nebus. wub.gif O kai atsirado musu stebuklas dukryte,isvis labai suartejiom,ir tikrai jauciu kad esame seima ax.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lora Palmer @ 2008 02 13, 02:12)

Aš ja tikiu 99%.

Tu zinai - yra racijos.... g.gif

As dar paanalizuociau ir ASC stichijas.
Atsakyti
QUOTE(Incognitooo @ 2007 09 04, 22:05)
Na taip, kartais ir as susimastau kaip jis manes su mano visom tiesom siek tiek nenusodina..  ax.gif  Bet padariau tokia isvada - Skorpionai yra per daug uzsidare savo dideliam dideliam paciam teisingiausiam pasauly, kad reaguotu i pasaliniu nuomones ar atkreiptu i jas demesi  tongue.gif

thumbup.gif

Mano atveju mano ir vyro skirtumas taip pat 14 metu,bet kazkaip vienas kitam nusileidziam ir gyvenam:) as skorpione,jis-saulys:) ir jau keturis metus taip. Vis skiriames,taikomes ir vel viskas is naujo,bet paskutinius puse metu jau be pykciu gyvenam,gal suaugo maniskis sakau pagaliau lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti