QUOTE(Helenee @ 2007 09 04, 19:48)
mano kylanti saule- ASC yra Sauliuose. Kuo vyresne tampu, tuo labiau panaseju i Sauli. O mano partneris- Skorpionas... na, Saulys, tai mielas kietakaktis, jis pakelti viska gali, niekas jo nenugales... bet va kaip tie Skorionai sugeba prisitaikyti prie saulisko tiesmukiskumo...kartais taip uzsinori "tiesa" i akis bakstelt ar ismintingai gyvenimo pamokyti... o kad ta tiesa ir pamokslai zmogu gali nuo koju nuversti, ir kad jie nevisada ir reikalinga nepagalvoju... nebutu Skorpionas ismintingas, tai turbut mane senai jau per langa ismestu.. gal dar ismes ir tik laukia kol auksciau gyventi persikelsime ... kartais net stebiuosi, kur zmogus tiek tolerancijos savyje randa...
siaip tai astrologiskai nelaba ir dera tokie zmones... bet jei yra bendra vertybiu sistema, tai gi ir su oziu galima susigyventi...
siaip tai astrologiskai nelaba ir dera tokie zmones... bet jei yra bendra vertybiu sistema, tai gi ir su oziu galima susigyventi...
Na taip, kartais ir as susimastau kaip jis manes su mano visom tiesom siek tiek nenusodina.. Bet padariau tokia isvada - Skorpionai yra per daug uzsidare savo dideliam dideliam paciam teisingiausiam pasauly, kad reaguotu i pasaliniu nuomones ar atkreiptu i jas demesi