Įkraunama...
Įkraunama...

Šaulys ir Skorpionas

Turiu viena klausimeli. Kaip jus, shaules, jauciates siame derinyje moralines paramos klausimu? Ar jauciates, kad jus supranta ir palaiko? Nes juk shauliams meile - gyvenimo varikliukas ax.gif
Atsakyti
aš skorpione, o mano vyras šaulys. na ką.... kuo toliau, tuo geriau, šlifuojamės ir baigiam apsišlifuoti. man vyras nusileidžia, rūpinasi, lepina, ne aš jam "mama", o jis man biggrin.gif
taip ir gyvenam, kol kas viskas idealu, lyg ir 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Incognitooo @ 2007 07 17, 20:50)
Turiu viena klausimeli. Kaip jus, shaules, jauciates siame derinyje moralines paramos klausimu? Ar jauciates, kad jus supranta ir palaiko? Nes juk shauliams meile - gyvenimo varikliukas  ax.gif

Na meiles ir demesio man reikia bet kolkas tikrai as jos ir gaunu...aisku nezinau kiek ilgai tas tesis...bijau kad po ilgesnio laiko jam neatsibostu rodyti meile ir geles dovanoti.
Bet del smulkiu kilusiu problemu kurias kolkas mokam sprest...taip pat bijau kad is tu smulkiu nevirstu didelemis nes as megstu nusileisti ir patyleti.Bet gali ateit tokia diena kad as pavargsiu su tuom smulkiom problemom.Gal galvosiu geriau viena ir didele problema kartais nei kasdien smulkias narstyti .....
Atsakyti
QUOTE(Incognitooo @ 2007 07 17, 18:50)
Turiu viena klausimeli. Kaip jus, shaules, jauciates siame derinyje moralines paramos klausimu? Ar jauciates, kad jus supranta ir palaiko? Nes juk shauliams meile - gyvenimo varikliukas  ax.gif

blush2.gif deja,bet as tai to nejauciu.... mano vyras egocentrikas,tai visas pasaulis sukasi tik apie ji schmoll.gif
Atsakyti
Aš šaulys, MB skorpionas...tai ugnies ir aistrų visada per kraštus liejasi, bet...užtat ir nesugebam išsilakstyti į šonus pas ramesnius žmones...ugnis ir audra įkaitina santykius ir JAUČIAME kad gyvename
Atsakyti
QUOTE(Qanga @ 2007 08 31, 14:48)
Na meiles ir demesio man reikia bet kolkas tikrai as jos ir gaunu...aisku nezinau kiek ilgai tas tesis...bijau kad po ilgesnio laiko jam neatsibostu rodyti meile ir geles dovanoti.
Bet del smulkiu kilusiu problemu kurias kolkas mokam sprest...taip pat bijau kad is tu smulkiu nevirstu didelemis nes as megstu nusileisti ir patyleti.Bet gali ateit tokia diena kad as pavargsiu su tuom smulkiom problemom.Gal galvosiu geriau viena ir didele problema kartais nei kasdien  smulkias narstyti .....

Tu esi shaulys ar taviskis? Ir kiek Jus laiko kartu?
Na nezinau... As, kaip saulys, tikrai nesu linkusi nutyleti.. Bet esu labai adaptyvus zmogus, ieskau kompromisu. Deja, is savo skorpiono to nesulaukiu. Todel kartais pasijauciu, kad as vienintele stengiuosi pagerinti santykius. O tai beveik lygu nuliui.
Ir stai todel pas mus pastoviai gyvuoja tos pacios senos problemos.
Gal kam pavyko pakeisti skorpiona? rolleyes.gif
Bet tai yra tiesiog neimanoma...
Del demesio.. Skorpionai yra labai buitiski zmones, todel man keista kaip taviskis vis dar sugeba dovanoti geles ir kitokiais budais rodyti meile tongue.gif Man skorpionus gerai reprezentuoja James Morrison, dainuodamas: "...And I can say I've never bought you flowers, I can't work out what they mean" biggrin.gif
Atsakyti
Labai puikus skorpiono apibūdinimas:)
Gėlių beveik niekada negaunu, geriausiu atveju padovanoja: langus įdeda, sofą nuperka:) Mašiną...o gėlių ne:(
Atsakyti
QUOTE(marfa @ 2007 09 02, 16:32)
blush2.gif deja,bet as tai to nejauciu.... mano vyras egocentrikas,tai visas pasaulis sukasi tik apie ji  schmoll.gif

Butent. Skorpionai beveik isvis neturi psichologiniu sugebejimu. Jie per daug egocentriski, kad suktu galva, analizuotu kita zmogu, suprastu ir palaikytu. verysad.gif
Na ir uz ka mes juos mylim??? tongue.gif
Atsakyti
Nuolat savęs klausiu kaip galiu mylėti skorpioną....bet palikti neturiu jėgų...arogancija ir egocentrizmas aukščiausiame laipsnyje...
Atsakyti
QUOTE(audronezam @ 2007 09 02, 16:38)
Aš šaulys, MB skorpionas...tai ugnies ir aistrų visada per kraštus liejasi, bet...užtat ir nesugebam išsilakstyti į šonus pas ramesnius žmones...ugnis ir audra įkaitina santykius ir JAUČIAME kad gyvename

Ikaitint tai ikaitina, bet vat kad neperkaistu.
Siaip sutinku, kad rutinos tikrai nera. Niekad nesusimastau, kad vaaa kasdien tas pats ir tas pats zmogus su manim ir taip visa gyvenima. Kazkodel su juo jauciuosi gerai kiekviena diena g.gif smile.gif
Bet siaip noretusi daugiau dvasingu santykiu, ne vien aistru ir ugnies ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Incognitooo @ 2007 09 02, 17:24)
Butent. Skorpionai beveik isvis neturi psichologiniu sugebejimu. Jie per daug egocentriski, kad suktu galva, analizuotu kita zmogu, suprastu ir palaikytu.  verysad.gif
Na ir uz ka mes juos mylim???  tongue.gif

ax.gif Na as tai nezinau uz ka myliu,gal jau daugiau prisirisimas,nes pamylau uz geruma,bet ,deja,kuo toliau tuo maziau jo gaunu... blush2.gif schmoll.gif
QUOTE(Incognitooo @ 2007 09 02, 18:14)
Ikaitint tai ikaitina, bet vat kad neperkaistu.
Siaip sutinku, kad rutinos tikrai nera. Niekad nesusimastau, kad vaaa kasdien tas pats ir tas pats zmogus su manim ir taip visa gyvenima. Kazkodel su juo jauciuosi gerai kiekviena diena  g.gif  smile.gif
Bet siaip noretusi daugiau dvasingu santykiu, ne vien aistru ir ugnies  ax.gif

4u.gif Man tai isvis norisi ramybes,o jis negali,jam butinai reikia intrigos.... o jau tas kersto jausmas,negali neatkersijas netgi vaikui doh.gif schmoll.gif
Atsakyti
mano kylanti saule- ASC yra Sauliuose. Kuo vyresne tampu, tuo labiau panaseju i Sauli. O mano partneris- Skorpionas... na, Saulys, tai mielas kietakaktis, jis pakelti viska gali, niekas jo nenugales... bet va kaip tie Skorionai sugeba prisitaikyti prie saulisko tiesmukiskumo...kartais taip uzsinori "tiesa" i akis bakstelt ar ismintingai gyvenimo pamokyti... o kad ta tiesa ir pamokslai zmogu gali nuo koju nuversti, ir kad jie nevisada ir reikalinga nepagalvoju... nebutu Skorpionas ismintingas, tai turbut mane senai jau per langa ismestu.. gal dar ismes ir tik laukia kol auksciau gyventi persikelsime g.gif ... kartais net stebiuosi, kur zmogus tiek tolerancijos savyje randa...
siaip tai astrologiskai nelaba ir dera tokie zmones... bet jei yra bendra vertybiu sistema, tai gi ir su oziu galima susigyventi... tongue.gif

Atsakyti