Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

smile.gif+2008 05 12, 22:15-->
QUOTE(Ramunytė kaip gėlytė smile.gif @ 2008 05 12, 22:15)
ai, nesvarbu. Man per fotki labai patinka  yess.gif
http://public.fotki....s/imgp3036.html
įvertinkit mano sunkų šios dienos darbą  biggrin.gif

wow atrodo tai super drinks_cheers.gif jaučiu ir gėliukas kaip ant mielių augs thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Inexe @ 2008 05 12, 21:19)
wow atrodo tai super  drinks_cheers.gif jaučiu ir gėliukas kaip ant mielių augs  thumbup.gif

Ačiū ax.gif ir linkiu laaaabai daug ir didelės sėkmės tai, kuri darys tokį. Man niekaip nėjo susitart su lipnia juostele schmoll.gif ir labai gerai kampučius apačioj užklijuokit smile.gif nes liks balutė doh.gif
Atsakyti
smile.gif+2008 05 12, 22:15-->
QUOTE(Ramunytė kaip gėlytė smile.gif @ 2008 05 12, 22:15)

O ten gėlytę paguldei ant kiminų ar ant keramzito? Neįžiūriu... cool.gif
Kokia pasakiška gėlytė pirmame puslapyje wub.gif Kas ten tokia yra? Kaip tokios norėčiau tai negaliu wub.gif bigsmile.gif rolleyes.gif
Atsakyti
smile.gif+2008 05 12, 21:15-->
QUOTE(Ramunytė kaip gėlytė smile.gif @ 2008 05 12, 21:15)

Manau, kad tavo ligoniuke cia taip puikiai jausis, kaip zuvytes akvariume mirksiukas.gif linkiu jai, kad ir kaip ten jai patiktu greiciau sustipret ir i vazoniuka op... yess.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnir: 12 gegužės 2008 - 20:26
nors ir retai pasireiskiu, bet ateinu ir as i nauja tema vacation4.gif

smile.gif+2008 05 12, 18:15-->
QUOTE(Ramunytė kaip gėlytė smile.gif @ 2008 05 12, 18:15)

saunuole kad toki sumeistravai thumbup.gif man irgi kada nors reiks galvot apie reanimatoriu gamyba, bet kol gelyte dar nesiruosia mirt tai galiu tik semtis ideju is jusu ax.gif
Atsakyti
Nugi buvau aš tą savo gėlytę iškėlus nukarpiau papuvusias šaknytes ir jos pradėjo atsigauti,taigi ir vabaliukų ten buvo tai ir tvarkiau ,kad nieko neliktu.Otos šaknelės tai kaip kokie maži gražūs ūgliukai,tai va ir nežinau laidoti man ją ar ne ax.gif
Atsakyti
QUOTE(babyface @ 2008 05 12, 21:24)
O ten gėlytę paguldei ant kiminų ar ant keramzito? Neįžiūriu...  cool.gif
Kokia pasakiška gėlytė pirmame puslapyje  wub.gif Kas ten tokia yra? Kaip tokios norėčiau tai negaliu  wub.gif  bigsmile.gif  rolleyes.gif

Ant keramzito,nes kol kas neturiu kiminų, bet greit turėsiu, tai pasikeisim patalėlius tada smile.gif Tikiuos nieko blogo,kad ant keramzito. Viena forumietė rašė,kad jai atsigavo gėliukas ant keramzito..
Papildyta:
QUOTE(agnir @ 2008 05 12, 21:25)
Manau, kad tavo ligoniuke cia taip puikiai jausis, kaip zuvytes akvariume mirksiukas.gif linkiu jai, kad ir kaip ten jai patiktu greiciau sustipret ir i vazoniuka op... yess.gif

Aš irgi norėčiau,kad iš ten kuo greičiau iššoktų, bet bus kaip bus smile.gif Man irgi primena akvariuma,bet vandenį truputį leidžia rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(pyragiuke @ 2008 05 12, 21:26)
nors ir retai pasireiskiu, bet ateinu ir as i nauja tema  vacation4.gif
saunuole kad toki sumeistravai  thumbup.gif  man irgi kada nors reiks galvot apie reanimatoriu gamyba, bet kol gelyte dar nesiruosia mirt tai galiu tik semtis ideju is jusu  ax.gif

Tai žiūrėk ir negalvok apie reanimatorius, o tai prisireiks !!! blink.gif
Atsakyti
smile.gif+2008 05 12, 18:30-->
QUOTE(Ramunytė kaip gėlytė smile.gif @ 2008 05 12, 18:30)
Tai žiūrėk ir negalvok apie reanimatorius, o tai prisireiks !!! blink.gif

as tai as, bet va geliukas tai gali visaip sumastyt unsure.gif uzsimanys pasisildyt arba ant kiminu pasedet ir viskas blush2.gif

ilgai gaminai sita dezute? biggrin.gif
Atsakyti
Ramunyte, liuksiskas thumbup.gif akvariumas isejo!

O del reanimavimo ant keramzito, rizikos daugiau bus. Ant kiminu geraiu einas mirksiukas.gif Tai kai galesi, keisk patalus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pyragiuke @ 2008 05 12, 21:35)
as tai as, bet va geliukas tai gali visaip sumastyt unsure.gif  uzsimanys pasisildyt arba ant kiminu pasedet ir viskas blush2.gif

ilgai gaminai sita dezute? biggrin.gif

Nuo kokios 17val pradėjau, gal truputį vėliau. Sakau, labai lipni juostelė neklausė ir visur lipo kur nereikia, susisukdavo, kreivai prisiklijuodavo... Gal jum geriau išeis smile.gif Mano visada svajonės didelės, bet kartais gaunasi nelabai kas schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(gotte @ 2008 05 12, 21:39)
Ramunyte, liuksiskas  thumbup.gif  akvariumas isejo!

O del reanimavimo ant keramzito, rizikos daugiau bus. Ant kiminu geraiu einas  mirksiukas.gif  Tai kai galesi, keisk patalus  mirksiukas.gif

Ačiū smile.gif o kas blogiau ant keramzito? greičiau pelyja?
Atsakyti
QUOTE(Gaivuma @ 2008 05 12, 21:26)
Nugi buvau aš tą savo gėlytę iškėlus nukarpiau papuvusias šaknytes ir jos pradėjo atsigauti,taigi ir vabaliukų ten buvo tai ir tvarkiau ,kad nieko neliktu.Otos šaknelės tai kaip kokie maži gražūs ūgliukai,tai va ir nežinau laidoti man ją ar ne  ax.gif

jei kristus po trieju dienu atsikele, tai kas sake kad stebuklu nebuna thumbup.gif
jei vietos ant palanges netruksta, tai kodel gi nepabandzius? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaivuma @ 2008 05 12, 21:26)
Nugi buvau aš tą savo gėlytę iškėlus nukarpiau papuvusias šaknytes ir jos pradėjo atsigauti,taigi ir vabaliukų ten buvo tai ir tvarkiau ,kad nieko neliktu.Otos šaknelės tai kaip kokie maži gražūs ūgliukai,tai va ir nežinau laidoti man ją ar ne  ax.gif

Išmest visada spėsi mirksiukas.gif
Atsakyti