Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanų pakavimas

Graziai jus cia visos pakuojate! 4u.gif

Turiu toki klausima, gal kas zino kur butu galima isigyti paprasto balto dovanu vyniojimui/pakavimui popieriaus? Toks kaip visai senais laikais budavo.
P.S. Geriausia, kad Vilniuj.

Dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgita Decor @ 2008 12 07, 00:45)
Mano dovanų dekoras  ax.gif  -
user posted image

user posted image

user posted image

Super thumbup.gif labai labai faina ypac tos su ciulptukais smile.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaites,

norejau pasakyti ir as, kad labai graziai pakuojate dovaneles. Labai patiko butelio ideja su sladainiais. Manau, kad is as pabandysiu. Be to sokoladukai graziai supakuoti.

biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif

user posted image
user posted image

user posted image
user posted image
Atsakyti
kokia grazi dezute wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lotta23 @ 2008 12 14, 23:53)
Turiu toki klausima, gal kas zino kur butu galima isigyti paprasto balto dovanu vyniojimui/pakavimui popieriaus?
deja, nelabai galiu padėti, na nebent neromantiški var.,:
1) naudotum storesnį pakavimo popierių atvirkščia, balta puse;
2) nusipirktumei iš dailės ar kanceliarinių prekių parduotuvės vadinamo vatmano baltą lapą;
P.S. baltas popierius linkęs persišviesti doh.gif
Atsakyti
Dėl to balto pajkavimo popieriaus, tai ir aš niekur nesu mačius pirkti, tačiau yra alternatyvus būdas kaip jo įsigyti: pavyzdžiui man nusipirkus vasarai basutes, jos buvo suvyniotos į tokį baltą popierių ir tada įdėtos į dėžę. Tai nuo tada tokio popieriaus ir turiu, neišmečiau... ax.gif O dabar labai gerai dovanoms thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jurvite @ 2008 12 16, 19:30)
pavyzdžiui man nusipirkus vasarai basutes, jos buvo suvyniotos į tokį baltą popierių ir tada įdėtos į dėžę.
tai tissue (silk paper) popierius, geras dalykas drinks_cheers.gif kartais dovanų maišeliai būna su mini maišeliukais, kuriuose minėtasis tissue popierius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulute© @ 2008 12 16, 18:08)
deja, nelabai galiu padėti, na nebent neromantiški var.,:
1) naudotum storesnį pakavimo popierių atvirkščia, balta puse;
2) nusipirktumei iš dailės ar kanceliarinių prekių parduotuvės vadinamo vatmano baltą lapą;
P.S. baltas popierius linkęs persišviesti doh.gif

Ne, vatmano lapas manau per storas butu...

As atsimenu mano mociute pries daug metu vyniodavo sumustinius...toks paprastas baltas (pusiau kreminis) popierius, neplonas, bet ir neperstoriausias...rulone budavo manau...ir atrodo senu laiku univermaguose ar dar kur pakuodavo/vyniodavo drabuzius...
Tai vat idomu ar tokio kur galima isigyti...
Atsakyti
Mano dovanų pakavimas/dekoras. Gal kai kas jau bus matyta, nes netyčia buvau ištynusi...
Gimimo dienai -
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Papildyta:
Kalėdoms -
user posted image
user posted image
user posted image