Graziai jus cia visos pakuojate!
Turiu toki klausima, gal kas zino kur butu galima isigyti paprasto balto dovanu vyniojimui/pakavimui popieriaus? Toks kaip visai senais laikais budavo.
P.S. Geriausia, kad Vilniuj.
Dekui
QUOTE(Jurgita Decor @ 2008 12 07, 00:45)
Super labai labai faina ypac tos su ciulptukais
Sveikos, mergaites,
norejau pasakyti ir as, kad labai graziai pakuojate dovaneles. Labai patiko butelio ideja su sladainiais. Manau, kad is as pabandysiu. Be to sokoladukai graziai supakuoti.
norejau pasakyti ir as, kad labai graziai pakuojate dovaneles. Labai patiko butelio ideja su sladainiais. Manau, kad is as pabandysiu. Be to sokoladukai graziai supakuoti.
kokia grazi dezute
QUOTE(lotta23 @ 2008 12 14, 23:53)
Turiu toki klausima, gal kas zino kur butu galima isigyti paprasto balto dovanu vyniojimui/pakavimui popieriaus?
deja, nelabai galiu padėti, na nebent neromantiški var.,:1) naudotum storesnį pakavimo popierių atvirkščia, balta puse;
2) nusipirktumei iš dailės ar kanceliarinių prekių parduotuvės vadinamo vatmano baltą lapą;
P.S. baltas popierius linkęs persišviesti
Dėl to balto pajkavimo popieriaus, tai ir aš niekur nesu mačius pirkti, tačiau yra alternatyvus būdas kaip jo įsigyti: pavyzdžiui man nusipirkus vasarai basutes, jos buvo suvyniotos į tokį baltą popierių ir tada įdėtos į dėžę. Tai nuo tada tokio popieriaus ir turiu, neišmečiau... O dabar labai gerai dovanoms
QUOTE(jurvite @ 2008 12 16, 19:30)
pavyzdžiui man nusipirkus vasarai basutes, jos buvo suvyniotos į tokį baltą popierių ir tada įdėtos į dėžę.
tai tissue (silk paper) popierius, geras dalykas kartais dovanų maišeliai būna su mini maišeliukais, kuriuose minėtasis tissue popierius QUOTE(saulute© @ 2008 12 16, 18:08)
deja, nelabai galiu padėti, na nebent neromantiški var.,:
1) naudotum storesnį pakavimo popierių atvirkščia, balta puse;
2) nusipirktumei iš dailės ar kanceliarinių prekių parduotuvės vadinamo vatmano baltą lapą;
1) naudotum storesnį pakavimo popierių atvirkščia, balta puse;
Ne, vatmano lapas manau per storas butu...
As atsimenu mano mociute pries daug metu vyniodavo sumustinius...toks paprastas baltas (pusiau kreminis) popierius, neplonas, bet ir neperstoriausias...rulone budavo manau...ir atrodo senu laiku univermaguose ar dar kur pakuodavo/vyniodavo drabuzius...
Tai vat idomu ar tokio kur galima isigyti...
Mano dovanų pakavimas/dekoras. Gal kai kas jau bus matyta, nes netyčia buvau ištynusi...
Gimimo dienai -
Papildyta:
Kalėdoms -
Gimimo dienai -
Papildyta:
Kalėdoms -
Jurgita Decor, nuostabūs darbeliai
tyli_tyla, ačiū už nuorodą
tyli_tyla, ačiū už nuorodą