Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanų pakavimas

QUOTE(coliukasv @ 2008 11 14, 23:08)
gal kas matė, kur aprašyta kaip tokias dėžutes daryt? nes anksčiau buvau radus nuorodą o dabar jos neatidaro:)

Kažkur iš picasos albumų teko matyti g.gif , reikės paieškoti ir įdėti nuorodą thumbup.gif

Tai labai šauni idėja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(naujute @ 2008 12 03, 20:44)
laba thumbup.gif
norejau paklausti: sumasciau nupirkti buteli ir apdelioti saldainiais, kad gautusi kaip eglute, kazkur maciau toki pavyzduka, gal galit papasakot kiek ten tu saldainiu reikia ir kaip ten juos pritvirtint prie to butelio? g.gif

neteko matyt, kai padarysi pasidalink info ir nuotraukom blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(naujute @ 2008 12 03, 20:44)
laba thumbup.gif
norejau paklausti: sumasciau nupirkti buteli ir apdelioti saldainiais, kad gautusi kaip eglute, kazkur maciau toki pavyzduka, gal galit papasakot kiek ten tu saldainiu reikia ir kaip ten juos pritvirtint prie to butelio? g.gif

saldainiu kiekis priklauso nuo saldainiu formos, dydzio smile.gif taip pat nuo butelio formos ir dydzio. O klijuoju tai su l;ipnia juostele
Papildyta:
QUOTE(Ilonėlė @ 2008 12 03, 21:09)
neteko matyt, kai padarysi pasidalink info ir nuotraukom  blush2.gif

user posted image
Papildyta:
man grazesne "eglute" gaunasi kai saldainiai yra "bokstelio forma, va tokie
user posted image
Atsakyti
as esu dariusi eglute is saldainiu, apipuosiau Shampano buteli

saldainius klijavau su lipnia juostele... sunkiai lipo, bet isejo, nusprendziau, kad ko gero idealiausias variantas butu klijuoti su lipnia juostele kuri limpa is abieju pusiu... kita kart taip ir darysiu...

user posted image
Atsakyti
bigsmile.gif Sveikutės, norėčiau prie Jūsų prisijungti, kol kas nemoku įkelti foto, todėl savo supakuotas dovanas demonstruoju savo internetiniame dienoraštyje - http://floristika-de...01_archive.html
Atsakyti
QUOTE(Jurgita Decor @ 2008 12 04, 09:51)
savo supakuotas dovanas demonstruoju savo internetiniame dienoraštyje -

Labai skoninga ir miela wub.gif wub.gif
Atsakyti
Diora, ačiū už Tavo nuomonę. mirksiukas.gif Tavo darbai irgi įdomūs, kaip Tu juos pritvirtini prie butelio, ar kokio kito daikto?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgita Decor: 05 gruodžio 2008 - 08:15
QUOTE(Chera @ 2008 12 03, 22:16)
saldainiu kiekis priklauso nuo saldainiu formos, dydzio smile.gif taip pat  nuo butelio formos ir dydzio. O klijuoju tai su l;ipnia juostele
man grazesne "eglute" gaunasi kai saldainiai yra "bokstelio forma, va tokie
user posted image

as si tokiu ir zadu daryti, o darysiu arba ant sampano butelio arba ant brendzio thumbup.gif zadu pirkti saldainius kurie skirti diabetikams, tai kaip manot uztetktu kokiu 3 pakeliu?ir dar klausimukas, kaip reikia pradet klijuoti? nuop apacios ar nuo virsaus?kaip lengviau daryti?
Atsakyti
QUOTE(naujute @ 2008 12 05, 12:24)
as si tokiu ir zadu daryti, o darysiu arba ant sampano butelio arba ant brendzio thumbup.gif  zadu pirkti saldainius kurie skirti diabetikams, tai kaip manot uztetktu kokiu 3 pakeliu?ir dar klausimukas, kaip reikia pradet klijuoti? nuop apacios ar nuo virsaus?kaip lengviau daryti?

tik nuo apaciosklijuoti rolleyes.gif nes kylant i virsu saldainiais uzdengsi zemesnes eiles pklijavimus mirksiukas.gif jei supratai ka parasiau
Atsakyti
QUOTE(Chera @ 2008 12 05, 14:01)
tik nuo apaciosklijuoti  rolleyes.gif  nes kylant i virsu saldainiais uzdengsi zemesnes eiles pklijavimus  mirksiukas.gif  jei supratai ka parasiau

supratau mirksiukas.gif dekui,eisiu daryti kuri vakara thumbup.gif
Atsakyti
Mano dovanų dekoras ax.gif -

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgita Decor: 06 gruodžio 2008 - 22:46
Jurgita Decor, glazuuuuuuuuuuuuuuu thumbup.gif bigsmile.gif thumbup.gif bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti