Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanų pakavimas

Superinis puslapiukas bigsmile.gif ...kiek visko ismokau...smagu bus nustebint saviskius dovanomis, na greiciau ipakavimu... ax.gif Aciu uz nuorodas.
Atsakyti
QUOTE(ivi @ 2005 05 05, 14:46)

tai bent grožybės thumbup.gif
Atsakyti
nuoroda iš kalėdinės temos:
QUOTE(Kaprizinga. @ 2008 11 03, 02:30)
parodyta, kaip galima pasidaryti dovanų maišelį
http://www.craftidea.../gift_bags.html
http://www.webindia1...perbag/bag.html
O čia yra video, kaip galima dekoruoti dovanų maišelį mirksiukas.gif
Atsakyti
o gal mergaites zinot, kur butu galima nusipirkti plunksnu dovanu pakavimui? spalvotu kokiu, graziu g.gif as tai kazkaip niekur nemaciau. neieskojau dar specialiai tam, bet akys niekad neuzkliuvo kazkaip uz ju. neysivaizduoju net kur galetu pardavinet jas smile.gif
Atsakyti
As buvau radus plunksnu spalvotu indu ir tokiu smulkiu niekuciu parduotuvej. Tiesa plunksnos tik triju spalvu buvo, bet nelabai brangu, gal kokius 3lt uz dezute sumokejau.
Atsakyti
QUOTE(Swan @ 2008 11 09, 23:02)
As buvau radus plunksnu spalvotu indu ir tokiu smulkiu niekuciu parduotuvej. Tiesa plunksnos tik triju spalvu buvo, bet nelabai brangu, gal kokius 3lt uz dezute sumokejau.

hm g.gif o kokiam čia mieste? mane Vilniuj domintų. Gal kokioj rankdarbių parduotuvėj būtų galima rasti? kaip manot?
Atsakyti
QUOTE(neformali @ 2008 11 09, 21:09)
hm  g.gif  o kokiam čia mieste? mane Vilniuj domintų. Gal kokioj rankdarbių parduotuvėj būtų galima rasti? kaip manot?

shetelig, kur prie žirmūnų hyper rimi randasi, būdavo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LT saulele @ 2008 11 09, 23:17)
shetelig, kur prie žirmūnų hyper rimi randasi, būdavo  4u.gif

dekui, reikės pažiūrėti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(neformali @ 2008 11 09, 20:49)
o gal mergaites zinot, kur butu galima nusipirkti plunksnu dovanu pakavimui? spalvotu kokiu, graziu  g.gif  as tai kazkaip niekur nemaciau. neieskojau dar specialiai tam, bet akys niekad neuzkliuvo kazkaip uz ju. neysivaizduoju net kur galetu pardavinet jas smile.gif

Ir dar galima floristinese prekese rasti ivairiausiu spalvu, adresiuka jau anksciau minejusi esu Kirtimuose: Dariaus ir Gireno g. 107 (cia geliu bazeje yra skyrius, bet jie dirba iki 2 ar 3 val tik)
Atsakyti
Sveikutes,

O gal kuri turite patarimu ir pasiulymu kaip butu galima dovanu ceky supakuoti ir pateikti idomiau ..... g.gif vis misliju ..... gal i kokia vaza ar dar kazka panasaus g.gif
Atsakyti
QUOTE(zilee @ 2008 11 10, 09:41)
kaip butu galima dovanu ceky supakuoti ir pateikti idomiau .....  gal i kokia vaza  ar dar kazka panasaus  g.gif
svarbiausia - nesupakuoti taip, kad per tą grožį ir originalumą nedingtų pats čekis lotuliukas.gif bo gaus dovaną, nai nai nai, kaip gražu ir tt., o kad piniginės išraiškos dovanos reikia ieškoti gal ir netoptels gavon biggrin.gif doh.gif

padarykite popierinį pinigą 1, 2 tokios pačios vertės kaip ir dovanojamas čekis, su jubiliato foto, o po tuo pinigu padėkit čekį. viską supakuoti į skaidrų celofaną smile.gif
mačiau pinigus daro (kainos nžn) vilniaus akropolio fotoservise smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leita: 10 lapkričio 2008 - 12:08
QUOTE(Leita @ 2008 11 10, 13:04)
svarbiausia - nesupakuoti taip, kad per tą grožį ir originalumą nedingtų pats čekis lotuliukas.gif bo gaus dovaną, nai nai nai, kaip gražu ir tt., o kad piniginės išraiškos dovanos reikia ieškoti gal ir netoptels gavon biggrin.gif doh.gif

padarykite popierinį pinigą 1, 2 tokios pačios vertės kaip ir dovanojamas čekis, su jubiliato foto, o po tuo pinigu padėkit čekį. viską supakuoti į skaidrų celofaną smile.gif
mačiau pinigus daro (kainos nžn) vilniaus akropolio fotoservise smile.gif

labai dekavoju 4u.gif
bandysime ka nors kurti
Atsakyti