Hmm...kiba vasara ne dovanų metas, kad čia taip tuščia? Dar vienas mano pinigėlių įpakavimas:
Pinigų įpakavimas "Origami gėlės"
kaip grazu labai fainei atrodo
QUOTE(Auges @ 2008 06 03, 11:08)
Kaip gražiai surišti kaspiną?
Man reikia papuošti taurės kojelę, norisi šilkinio kaspino, bet gražaus mazgo suriškti nemoku.
Gal kas matėt kur nors instrukcijas ar schemas kaip tai daroma ?
Ačiū
Man reikia papuošti taurės kojelę, norisi šilkinio kaspino, bet gražaus mazgo suriškti nemoku.
Gal kas matėt kur nors instrukcijas ar schemas kaip tai daroma ?
Ačiū
įvesk į google "making bow" ir išmeta tikrai nemažai nuorodų su įvairiom instrukcijom, kaip pasidaryti kaspinus
kaip surišti kaspiną
Artėja draugės vestuvės ir reikia paruošti orginalius pakvietimus, o tiksliau kaip juos supakuoti. Kas turi kokių idėjų?
QUOTE(irmulia @ 2008 06 04, 08:46)
Artėja draugės vestuvės ir reikia paruošti orginalius pakvietimus, o tiksliau kaip juos supakuoti. Kas turi kokių idėjų?
irmulia taigi pas tave galva, pilna originaliausių idėjų Netikiu, kad ko pati nesumąstysi Aš tai nelabai esmės supratau...tai kvietimai yra, bet juos kažkaip reik supakuot? Ar čia kokia kita situacija
QUOTE(justess22 @ 2008 06 04, 09:53)
irmulia taigi pas tave galva, pilna originaliausių idėjų Netikiu, kad ko pati nesumąstysi Aš tai nelabai esmės supratau...tai kvietimai yra, bet juos kažkaip reik supakuot? Ar čia kokia kita situacija
Ačiū justess22, bet šiuo metu sunkiai kas galvojasi, kai temperatūra užkilusi o kvietimus reikia šiai savaitei paruošti jap, kvietimas bus atspausdintas ant A4 formato lapo , ir jį reikia gražiai apipavidalinti (galvoju į kokias dėžutes sudėti ar dar kaip kitaip )
Mano pakuota dovanele
QUOTE(sanrea @ 2008 06 15, 21:48)
Mano pakuota dovanele
labai gražiai supakuota Žiūriu, kad popierius kažkur matytas...taigi ir aš tokio prieš porą dienų nusipirkau O ar dovanėlės gavėjui patiko?
P.S. tik būčiau kaspinuką pasirinkus ne oranžinės, o rausvos spalvos
labai graziai i ridomiai su pakuota
QUOTE(justess22 @ 2008 06 15, 22:30)
QUOTE(ritperliukas @ 2008 06 16, 08:38)
Patiko ir pakavimas ir dovanele
Smagu ka nors pradziuginti