Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanų pakavimas

QUOTE(siaubute @ 2008 01 25, 14:01)
Tai gal, ingeborge, kas ir kur tokį foto rėmelį padarė?

Oi ne remeli, fotoalbuma taip papuosiau, bet tikrai atrodo kaip foto remelis ax.gif
I pastatytas dabar ant sekcijos, uzima garbinga vieta thumbup.gif o neuzkistas toliau nuo akiu, kaip buvo pries tai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingeborge: 26 sausio 2008 - 15:41
user posted imageaš irgi labai mėgstų pakuoti dovanėles
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vyna @ 2008 02 06, 21:04)
user posted imageaš irgi labai mėgstų pakuoti dovanėles
user posted image
user posted image

o aš tai nuotraukėlių nematau g.gif Gal būtų galima nuorodėlę į albumą? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2008 02 07, 12:51)
o aš tai nuotraukėlių nematau g.gif Gal būtų galima nuorodėlę į albumą? 4u.gif

gaila nuotruaku ir man nesimato
Atsakyti
nesupratau, vakar viska rode g.gif gal as nemoku tom fotki.com naudotis, reiks ieskoti kazkokio kito budo, nesiseka man su tom nuotraukom doh.gif
dovanele

user posted image
My Webpage
Atsakyti
QUOTE(Vyna @ 2008 02 07, 23:39)
nesupratau, vakar viska rode g.gif gal as nemoku tom fotki.com naudotis, reiks ieskoti kazkokio kito budo, nesiseka man su tom nuotraukom doh.gif

iš fotki.com forume nuotraukas rodo maždaug porą valandų 4u.gif taip kad geriau tuomet dėti per kokį kitą albumą arba per laikinus puslapiukus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vyna @ 2008 02 08, 01:39)
dovanele

user posted image
My Webpage

labai grazi dovanele supakuota liuks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborge @ 2008 01 22, 17:57)
O cia as paruosiau tokia dovanele vyrui ax.gif
http://public.fotki....i/dsc00119.html

Trilitrinis stiklainis su staigmena 4u.gif

SUPER thumbup.gif Labai faina ideja, pasinaudosiu manau tikrai ax.gif
Atsakyti
Ikelsiu ir keleta savo pakuotu dovaneliu nuotrauku mirksiukas.gif

nuotraukos
Atsakyti
QUOTE(sanrea @ 2008 02 09, 00:19)
Ikelsiu ir keleta savo pakuotu dovaneliu nuotrauku  mirksiukas.gif

nuotraukos

matosi kruopščiai supakuotos dovanėlės. super thumbup.gif originaliai ir gražiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sanrea @ 2008 02 09, 02:19)
Ikelsiu ir keleta savo pakuotu dovaneliu nuotrauku  mirksiukas.gif

nuotraukos

kaip paprastai su pakuota, bet atrodo fantastiskai thumbup.gif man ypac patiko labai su folija ( na aisku jei ten folija, raudonu kaspinu ir tie balti burbuliukai tikriausiai su vilna velta na as tik speju). nerialus grozis toks ziemiskas. ir saltas .
paskui antras darbas labai patiko raudona su oranddzine ir geltonos geles tarsi su jungias viska toks siltas supokavimas. labai gera ideja thumbup.gif .jei nepyksi kadu skolinsiuosi is taves ideja ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli_tyla @ 2008 02 09, 11:37)
matosi kruopščiai supakuotos dovanėlės. super  thumbup.gif originaliai ir gražiai  4u.gif

QUOTE(ritperliukas @ 2008 02 10, 10:32)
kaip paprastai su pakuota, bet atrodo fantastiskai thumbup.gif  man ypac patiko labai su folija ( na aisku jei ten folija, raudonu kaspinu ir tie balti burbuliukai tikriausiai su vilna velta  na as tik speju). nerialus grozis toks ziemiskas. ir saltas .
paskui antras darbas labai patiko raudona su oranddzine ir geltonos geles tarsi su jungias viska toks siltas supokavimas. labai gera ideja  thumbup.gif .jei nepyksi kadu skolinsiuosi is taves ideja  ax.gif  blush2.gif

Aciu merginos 4u.gif
Ten pirmoj nuotraukoj tikrai folija, o tie karoliukai tai paprasti plastmasiniai ant suktos vielytes sumauti ax.gif

Siandien buvau Megoj Senukuose, tai ten kur geles tiek grozybiu radau pakavimui, labai ivairiu medziagu ir papuosimu yra, na aisku viskas nepigiai kainuoja, bet super grazu wub.gif
Atsakyti