Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanų pakavimas

Pakuojame toliau
user posted image
Čia FONDIU sūris, kurį katinukas saugo nuo pelyčių....

user posted image
Paveikslas

user posted image
Vitaminų dėžutė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo una-art: 22 gruodžio 2007 - 22:51
QUOTE(una-art @ 2007 12 23, 00:50)
Pakuojame toliau
user posted image
Čia FONDIU sūris, kurį katinukas saugo nuo pelyčių....

user posted image
Paveikslas

user posted image
Vitaminų dėžutė

labai grazu ir miela thumbup.gif
as va pabandysiu savo draugei gimtadienio proga supakuoti dovanike i laikrasti riekes paziureti kaip atrodys . imesiu po kaledu foto, kai supakuosiu. dar planuose yra butely padaryti sampano, kazka su disko tema, nes i toky vakarely varau. rolleyes.gif ir paskui dar nupikrti du talonelius truliko ir ipakuoti ivoka. ir paskyti kad va tau kelione apmoketa i pasirinkata tavo saly (abu galus). (na ji prie bajerio supras) nes kazkur cia berots vestuvese skirelyje skaiciau. viena panike taip dare jaunavedziams. patiko ta ideja. biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(una-art @ 2007 12 22, 22:50)
Pakuojame toliau

Super wub.gif labai skoningos dovanėlės...ir tokios mano stiliaus...ta prasme, man labai patinkančios wub.gif wub.gif wub.gif tikrai turi daug idėjų 4u.gif

ritperliuk, ta idėja su talonėliais tai liux thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justess22: 23 gruodžio 2007 - 13:48
gal kam pravers wink.gif
Atsakyti
mano paskutinės dovanėlės drinks_cheers.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(tyli_tyla @ 2007 12 24, 01:08)
mano paskutinės dovanėlės  drinks_cheers.gif
user posted image
user posted image

Tas obuoliukas - VISAS ŽAVESYS. Kartais tiek nedaug reikia ir viskas "pražysta".
Atsakyti
QUOTE(tyli_tyla @ 2007 12 24, 02:08)
mano paskutinės dovanėlės  drinks_cheers.gif
user posted image
user posted image

grazu labai wub.gif thumbup.gif
as va varau i drauges gimtadieni- kurio tema disco vakarelis natai cia supakavau puse dovanos dar tik. megstu kai supokavimai vyrauja pagal vakarely. 4u.gif blush2.gif
jusu nuosprendziui. na i balta lapa neziurim, nes dar ten tik klijai ir dazai dziuvo.
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritperliukas: 27 gruodžio 2007 - 09:04
na va likusi dovanos dalis
user posted image
user posted image
o cia nupirksiu i ta voka troleibuso 2 bilietus ir sakysiu kad cia kelione apmoketa i abu galus gelesi tik pasirinkti kelione. biggrin.gif lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ritperliukas @ 2007 12 27, 13:02)
o cia nupirksiu i ta voka troleibuso 2 bilietus ir sakysiu kad  cia kelione apmoketa i abu galus gelesi tik pasirinkti kelione.  biggrin.gif  lotuliukas.gif
user posted image

čia super idėja thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
una art, labai gražu ir jauku 4u.gif
Atsakyti
Tyli Tyla, o kaip tu tuos obuoliukus tvirtinai??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(b3b @ 2007 12 27, 14:03)
Tyli Tyla, o kaip tu tuos obuoliukus tvirtinai??? g.gif

kai pirkau juos jie ant tokių pagaliukių vielinių uždėti buvo, tai tiesiog apsukau aplink maišelius.
beje, visokių itin gražių papuošimų ar namų interjero detalių mažų galima rasti vilniuje šiaurės miestelyje esančioje tokioje parduotuvėje. nepamenu kaip ji vadinasi..bet randasi šalia hyper rimi. ten yraa thomas philips, o šalia jo ir ta parduotuvė..ten kažkaip sodo prekių parduotuvė g.gif bet galima rasti daaug gėrio kuriantiems, dekoruojantiems žmonėms smile.gif

Ritperliuk, tas disco butelis ir idėja su kelione, super 4u.gif manau dovanėlės gavėjas bus laabai patenkintas bigsmile.gif
Atsakyti