una-art, labai gražu ypač tas įpakavimas su pirštinaitėmis
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 12 22, 00:23)
una-art, labai gražu ypač tas įpakavimas su pirštinaitėmis
Ačiū už gražius įvertinimus, o pirštines tai iš LT SAULELĖS rankdarbių parsisiunčiau. Labai jau sužavėjo ir natūroje kūrinėliai jos tokio pat nuostabaus jaukumo.
QUOTE(una-art @ 2007 12 22, 02:28)
Ačiū už gražius įvertinimus, o pirštines tai iš LT SAULELĖS rankdarbių parsisiunčiau. Labai jau sužavėjo ir natūroje kūrinėliai jos tokio pat nuostabaus jaukumo.
saunuole
QUOTE(ritperliukas @ 2007 12 21, 13:09)
jusu teismui mano darbas
nieko ypatingo, bet real geriau atrodo nei fotkeje. nu nemoku as fotkinti nors tu ka
nieko ypatingo, bet real geriau atrodo nei fotkeje. nu nemoku as fotkinti nors tu ka
gražiai o ten džiutu apvyniota?
QUOTE(una-art @ 2007 12 21, 22:15)
man va šita nuostabi idėja labai dailiai supakuota...
būčiau patenkinta iki ausų tokią gavus
ten tokia floristine juostele daugiua panasi kaip i siaudus , bet manau ten yra perlenktas tampomas popierius- nepykit nz as tu pavadinimu.
aciukas uz pagirimus, nors ant greicio ta dovana pakavau(man jis neitin super darbas kalbu apie supakavimus). per pusvalandy nes turejau ja nuvesti tam zmogui.
aciukas uz pagirimus, nors ant greicio ta dovana pakavau(man jis neitin super darbas kalbu apie supakavimus). per pusvalandy nes turejau ja nuvesti tam zmogui.
darbavausi puse dienos . vakaip supakavau dovanas tikiuosi neispeiksit.
o cia supakavau gimtadienio proga
o cia supakavau gimtadienio proga
[quote=ritperliukas,2007 12 22, 15:18]
Ritperliuke,
jaučiasi ,kad tikrai širdies įdėta į Tavo dovanėlių papuošimą. Nebūtina būti meistru ar profesionalu, kad kad supakuoti dovaną. Svarbu norėti padaryti tą dovaną tikrai šventišką. Esi šaunuolė už savo pastangas . Pati labai mėgstu kaip puošybos akcentus naudoti saldainius. Čia pas Tave irgi pamačiau. Tikrai puikiai padirbėjai.
Ritperliuke,
jaučiasi ,kad tikrai širdies įdėta į Tavo dovanėlių papuošimą. Nebūtina būti meistru ar profesionalu, kad kad supakuoti dovaną. Svarbu norėti padaryti tą dovaną tikrai šventišką. Esi šaunuolė už savo pastangas . Pati labai mėgstu kaip puošybos akcentus naudoti saldainius. Čia pas Tave irgi pamačiau. Tikrai puikiai padirbėjai.
na ir padirbėjai Labai fainai dovanytės supakuotos - man labai patiko, kad visos skirtingos ŠAUNUOLĖ O aš tai tik dar kaupiuosi dovanų pakavimui (aišku, pirma jas pabaigti ar netgi pradėti reikia )
Čia FONDIU sūris. Katinas saugo nuo pelių...
Paveikslas
Dėžutė vitaminų
Paveikslas
Dėžutė vitaminų
Mano dovanėlės paprastai supakuotos (dar buvo dvi, bet jos jau iškeliavo, juodo maišelio pakuoti nereikėjo ), nes reikės transportuoti autobusu, bet darbuotis man patiko:
Čia vienos vidus :
Čia vienos vidus :
Daituke, tikrai simpatiškos dovanėlės ir popierius labai skoningas, o mano aniuolas taip garbingai įsitaisęs tokiuose gražiuose pataluose. Lauksim Tavo angelėlių.
Ritperliuke,
[/quote]
una-art visiskai pritariu tavo nuomonei