Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanų pakavimas

una-art, labai gražu thumbup.gif ypač tas įpakavimas su pirštinaitėmis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 12 22, 00:23)
una-art, labai gražu thumbup.gif ypač tas įpakavimas su pirštinaitėmis wub.gif

Ačiū už gražius įvertinimus, o pirštines tai iš LT SAULELĖS rankdarbių parsisiunčiau. Labai jau sužavėjo ir natūroje kūrinėliai jos tokio pat nuostabaus jaukumo.
Atsakyti
QUOTE(una-art @ 2007 12 22, 02:28)
Ačiū už gražius įvertinimus, o pirštines tai iš LT SAULELĖS rankdarbių parsisiunčiau. Labai jau sužavėjo ir natūroje kūrinėliai jos  tokio pat nuostabaus jaukumo.

saunuole
Atsakyti
QUOTE(ritperliukas @ 2007 12 21, 13:09)
jusu teismui mano darbas
user posted image
nieko ypatingo, bet real  geriau atrodo nei fotkeje. nu nemoku as fotkinti  doh.gif  nors tu ka

gražiai thumbup.gif o ten džiutu apvyniota?
QUOTE(una-art @ 2007 12 21, 22:15)
Čia taip supakuotas žiedas
user posted image

man va šita nuostabi idėja thumbup.gif labai dailiai supakuota...
būčiau patenkinta iki ausų tokią gavus biggrin.gif
Atsakyti
ten tokia floristine juostele daugiua panasi kaip i siaudus , bet manau ten yra perlenktas tampomas popierius- nepykit nz as tu pavadinimu. blush2.gif
aciukas uz pagirimus, nors ant greicio ta dovana pakavau(man jis neitin super darbas kalbu apie supakavimus). per pusvalandy nes turejau ja nuvesti tam zmogui.
Atsakyti
karsta.gif darbavausi puse dienos . vakaip supakavau dovanas tikiuosi neispeiksit. ax.gif blush2.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
o cia supakavau gimtadienio proga
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritperliukas: 22 gruodžio 2007 - 14:19
[quote=ritperliukas,2007 12 22, 15:18]
karsta.gif darbavausi puse dienos . vakaip supakavau dovanas tikiuosi neispeiksit. ax.gif blush2.gif
user posted image

Ritperliuke,
jaučiasi ,kad tikrai širdies įdėta į Tavo dovanėlių papuošimą. Nebūtina būti meistru ar profesionalu, kad kad supakuoti dovaną. Svarbu norėti padaryti tą dovaną tikrai šventišką. Esi šaunuolė už savo pastangas . Pati labai mėgstu kaip puošybos akcentus naudoti saldainius. Čia pas Tave irgi pamačiau. Tikrai puikiai padirbėjai. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo una-art: 22 gruodžio 2007 - 15:18
blink.gif na ir padirbėjai thumbup.gif Labai fainai dovanytės supakuotos - man labai patiko, kad visos skirtingos thumbup.gif ŠAUNUOLĖ 4u.gif O aš tai tik dar kaupiuosi dovanų pakavimui (aišku, pirma jas pabaigti ar netgi pradėti reikia doh.gif )hihihi.gif
Atsakyti
Čia FONDIU sūris. Katinas saugo nuo pelių...
user posted image

user posted image
Paveikslas

user posted image
Dėžutė vitaminų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo una-art: 22 gruodžio 2007 - 17:41
Mano dovanėlės paprastai supakuotos (dar buvo dvi, bet jos jau iškeliavo, juodo maišelio pakuoti nereikėjo biggrin.gif), nes reikės transportuoti autobusu, bet darbuotis man patiko:

user posted image

Čia vienos vidus :

user posted image
Atsakyti
Daituke, tikrai simpatiškos dovanėlės ir popierius labai skoningas, o mano aniuolas taip garbingai įsitaisęs tokiuose gražiuose pataluose. Lauksim Tavo angelėlių.
Atsakyti

Ritperliuke,
jaučiasi ,kad tikrai širdies įdėta į Tavo dovanėlių papuošimą. Nebūtina būti meistru ar profesionalu, kad kad supakuoti dovaną. Svarbu norėti padaryti tą dovaną tikrai šventišką. Esi šaunuolė už savo pastangas . Pati labai mėgstu kaip puošybos akcentus naudoti saldainius. Čia pas Tave irgi pamačiau. Tikrai puikiai padirbėjai. smile.gif
[/quote]
una-art visiskai pritariu tavo nuomonei
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritperliukas: 22 gruodžio 2007 - 19:40