Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanų pakavimas

QUOTE(_agnute_ @ 2007 12 11, 23:10)
O gal kas gali pasakyti kur Kaune rasti cinamono lazdelių ?? g.gif

bazėj mirksiukas.gif
Atsakyti

tikrai mačiau Draugystės g. "Senukuose" prie floristikos reikmenų 4u.gif (toje oranžerijoje)
Atsakyti

JYSKE
Atsakyti
o durnas klausimas man iskilo doh.gif jos buna imitacija, kur paraset,kur jas galima gaut, ar neturalios? nes noretusi, kad kvepetu smile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglootia:) @ 2007 12 12, 11:50)
o durnas klausimas man iskilo doh.gif  jos buna imitacija, kur paraset,kur jas galima gaut, ar neturalios? nes noretusi, kad kvepetu smile.gif ax.gif

Dažniausiai būna tikros- imitacijos dar neteko matyti.. Ir kvepiančios:) Vakar senukuose mačiau prie dirbtinių gėlių skyriaus.. Dar būna ir prieskonių parduotuvėlėse, tose spec..
Atsakyti
sveikos merginos biggrin.gif

nusprendžiau ir aš savo kelias supakuotas dovanėles parodyt ax.gif
pirmoji
pirmoji2

antroji
antroji2
antroji3
Atsakyti
QUOTE(tyli_tyla @ 2007 12 15, 20:48)
sveikos merginos  biggrin.gif

nusprendžiau ir aš savo kelias supakuotas dovanėles parodyt  ax.gif
pirmoji
pirmoji2

antroji
antroji2
antroji3

labai grazu tik as gal pirmoje fotkeje deciau ne sidabrinius varpelius(taip supratau kad jie sidabrinei , gal as klystu) o auksinius arba burdavus. bet cia tik mano nuomone. seip darbukas su obuoliukais patiko. thumbup.gif saunuole. ir tas kaspinas pimoje foto- i domei suraitytas( sulankstytas.) smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ritperliukas @ 2007 12 16, 10:58)
labai grazu tik as gal pirmoje fotkeje deciau ne sidabrinius varpelius(taip supratau kad jie sidabrinei , gal as klystu)  o auksinius arba burdavus. bet cia tik mano nuomone. seip darbukas su obuoliukais patiko.  thumbup.gif saunuole. ir tas kaspinas pimoje foto- i domei suraitytas( sulankstytas.) smile.gif  thumbup.gif

ačiū 4u.gif
varpelių auksinių neturėjau, tai teko sidabriniai.. na nebent dar man juos nupurkšti išeitų, nes auksiuko tai turiu smile.gif
o tas darbelis su obuoliukais, šiandien dar pažiūrėjau, labai jau į lizdą panašus ir man tai nelabai patinka blush2.gif galvoju gal jį kaip nors pratempti į šonus ar plokštesnį padaryt g.gif
šiandien visą dieną atvirukų gamyba užsiimu thumbup.gif
Atsakyti
aš šiemet žadu nepirk poieriu dovanom pakuot o viniosiu i sindepona ir padabinsiu sidabriniais bikuom, dar gal kokias uogeles apipurkštas su eglutės šakele. Taip išsivaizduoju turėtu atrodit lig sniege dovanėlė.
kai supakuosiu parodisiu, bet čia jau bus po 25 d.
Atsakyti
QUOTE(tyli_tyla @ 2007 12 16, 15:59)
ačiū  4u.gif
varpelių auksinių neturėjau, tai teko sidabriniai.. na nebent dar man juos nupurkšti išeitų, nes auksiuko tai turiu  smile.gif
o tas darbelis su obuoliukais, šiandien dar pažiūrėjau, labai jau į lizdą panašus ir man tai nelabai patinka  blush2.gif galvoju gal jį kaip nors pratempti į šonus ar plokštesnį padaryt  g.gif
šiandien visą dieną atvirukų gamyba užsiimu  thumbup.gif

man tai su obuoliukais ten viskas gerai o del varpelio nupurksti auksiniai tai thumbup.gif gali net to sidabdinio palikti padaryti ta verpely toky musta kaip auksine i sidabra persimusa irgi thumbup.gif varge jei ka supratai parasiau
Atsakyti
QUOTE(ritperliukas @ 2007 12 17, 14:53)
man tai su obuoliukais ten viskas gerai o del varpelio nupurksti auksiniai tai  thumbup.gif  gali net to sidabdinio palikti padaryti ta verpely toky musta kaip auksine i sidabra persimusa irgi  thumbup.gif  varge jei ka supratai parasiau

supratau bigsmile.gif taip ir padarysiu, tikiuosi lygiai nusipurkš smile.gif

šiandien supakavau dovanėlę mažąjam šeimos varliukui biggrin.gif wub.gif

1
2
Atsakyti
Rodau savąją auskarų dėžutę bigsmile.gif Nieko originalaus, suklijavau šonus ir tiek ax.gif Tik va pats dėžutės piešinys gavos ne toks ryškus, kokio norėjosi, nors ir specialiai spausdint nešiau rolleyes.gif

Fotkės neitin geros, bet bendras vaizdas matysis biggrin.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti