Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanų pakavimas

QUOTE(Pacific @ 2005 05 12, 17:56)
kaledu proga veziau tokia dovanele smile.gif
tai yra sampano butelis apklijuotas saldainiais.
tai taip ir liko nepaliestas , nes visiem buvo gaila ardyt viska smile.gif

O kaip ta butelį apklijuot? T.y. kaip tuos saldainius prie butelio priklijuot? Ar paprasti klijai laiko?
Atsakyti
QUOTE(Auges @ 2005 05 13, 08:37)
O kaip ta butelį apklijuot? T.y. kaip tuos saldainius prie butelio priklijuot? Ar paprasti klijai laiko?

Aš bent mačiau tai lipnia juostele spirale aplink butelį apsukta...
Atsakyti
as taip pat si lipnia juosta klijavau.jos tikrai nesimato,nes saldainiu virsutinis sluoksnis uzdengia
Atsakyti
man dovanu pakavimas pats maloniausias uzsiemimas ( tik jau ne dovanu pirkimas) Tik va patingiu nufotografuoti...

Anytai dovanojome knyga. tai ipakavau i geltona "tampoma" popieriu (tiesa dejau tvirtesnio poperiaus pagrinda), o ant virsaus priklijavau raudonu aguonu puokste daryta is "tampomojo " popieriaus. kaip daryti is to popieriaus geles, jau buvo temoje "netradiciniai rankdarbiai". Buvo isties labai grazu.
Atsakyti
Dorado, turejo isties buti labai grazu-butinai reikes pasinaudot ideja wink.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
[attachmentid=20445]
[attachmentid=20446]
Čia mano pakuotos dovanėlės.
Turėjau mažąją zyziančią pagalbininkę, tai nelabai kokybiškai, o ir šiaip neturėjau kai kurių medžiagų tam darbui cry.gif
Dariau pagal vienos mamytės nuskanuota knygelę.
Atsakyti
Vaidulka, antra ypac graziai atrodo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidullka @ 2005 05 15, 20:40)

Čia mano pakuotos dovanėlės.
Turėjau mažąją zyziančią pagalbininkę, tai nelabai kokybiškai, o ir šiaip neturėjau kai kurių medžiagų tam darbui  cry.gif
Dariau pagal vienos mamytės nuskanuota knygelę.

O kokia čia knygelė g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 13 liepos 2007 - 10:31
Vaindullka, labai gražiai ir įdomiai supakuotos dovanos thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(une @ 2005 05 16, 00:20)
Vaidulka, antra ypac graziai atrodo  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Pacific @ 2005 05 12, 16:56)
kaledu proga veziau tokia dovanele smile.gif
tai yra sampano butelis apklijuotas saldainiais.
tai taip ir liko nepaliestas , nes visiem buvo gaila ardyt viska smile.gif

Mačiau saldainių parduotuvės vitrinoj - šampano butelis apklijuotas saldainiais su žaliais blizgančiais popieriukais. thumbup.gif Va taip atrodė.... thumbup.gif . Net iš pradžių nesupratau kaip ta graži "eglutė" padaryra.....
Pasirodo su lipnia plėvele doh.gif . Būtinai šiemet pasidarysiu.
Atsakyti
QUOTE(gude @ 2006 12 14, 18:39)
Mačiau saldainių parduotuvės vitrinoj - šampano butelis apklijuotas saldainiais su žaliais blizgančiais popieriukais.  thumbup.gif  Va taip atrodė.... thumbup.gif . Net iš pradžių  nesupratau kaip ta graži "eglutė" padaryra.....
Pasirodo su lipnia plėvele  doh.gif . Būtinai šiemet pasidarysiu.

Mane irgi si ideja sudomino g.gif g.gif gal kas turi parodyt,kaip ta buteli apklijuoti g.gif nes nelabai issivaizduoju kaip ten klijuoti. blush2.gif blush2.gif
Atsakyti