Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanų pakavimas

Kad temelė neliūdėtų, įdedu dar vieną dovanėlių pakavimo pavyzdį:

user posted image

Atsakyti
grazu visai su segtuku tai paprasta ir orginalu thumbup.gif o servetele galima gi ir pakeisti. bigsmile.gif cia tik kaip pvz idejo .o is kur tu gauni toky popieriu toms dezutems daryti. ? g.gif cia kartonas ar kas panasaus ?.nes dar su tokiu graziu rastu. ax.gif o tuos segtukus pati darei ar pirkai is kur nors. ? te ragiukai labai faini tokio egresyvumo ir zavumo duoda. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ritperliukas @ 2007 11 02, 15:16)
grazu visai su segtuku tai paprasta ir orginalu  thumbup.gif o servetele galima gi ir pakeisti.  bigsmile.gif cia tik kaip pvz idejo .o is kur tu gauni toky popieriu toms dezutems daryti. ? g.gif  cia kartonas ar kas panasaus ?.nes dar su tokiu graziu rastu.  ax.gif o tuos segtukus pati darei ar pirkai is kur nors. ? te ragiukai labai faini tokio egresyvumo ir zavumo duoda. thumbup.gif

popierius tai čia paparastas spalvotas, storesnis toks. O raštą aš pati dariau ir tiesiog atspausdinau ant to spalvoto popieriaus. Segtukai irgi mano rankų darbo mirksiukas.gif
Atsakyti
noriu įspėti, kad būkite labai atsargios, klaipėdoje, didžiojo vandens g. 13 yra įsikūrusi artmanijos parduotuvė, kurioje pakuojamos dovanos, tačiau ne visos atneštos įpakavimui dovanos bus supakuotos. Taip nutiko ir mums. Jaunieji atidarė mūsų dovanota dovaną prie mūsų o rado tik graviruotas taures, tačiau pinigėliai buvo kažkur išgaravę. O padarytų nuostolių parduotuvė nekonpensuoja.
Atsakyti
nu ***** uzjauciu tave kaip elgtis tokioje situacijoje kai jaunieji tik puse dovanos gavo. blink.gif
justess22 pritariu tau pakuokim pacios . thumbup.gif
Papildyta:
tiesia dar nete yra toks puslapiukas www.skundai.lt ar www.skundas.lt bandyk ten ideti.
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
užjaučiu mamyte,kad šitaip atsitiko,įsivaizduoju kaip buvo pikta ir nesmagu.
Visokių grožybių pamačiau,dažnai ir aš pati pakuoju dovanėles,bet jų niekada nenufotografuodavau,bet va vieną kažkaip nufotografavau,bet labai prastoka foto ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Delfiniukė: 08 lapkričio 2007 - 18:31
Pasirodo mano istorija dar nesibaigė. Daviau interviu zurnalistei, išklausius mane ji paskambino į parduotuvę nes norėjo išgirsti ir jų nuomonę į šią situacija. Tada nepatikėsit sulaukiau parduotuvės darbuotojos skambucio, kuri atsiprašė ir pažadėjo gražinti dingusius pinigus. Pasirodo teisybė visgi yra thumbup.gif
Atsakyti
Delfiniukė thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif man tai patiko ipokavimas, tai kas kad neryski fotke bet visgi matosi. 4u.gif
vilmukz thumbup.gif saunuole kad nenuleidai ranku, net zurnalistei davei interviu. visgi manau padori imone nenori nukenteti, del prestizo. nu gerai kad viskas laimingai baigesi nu dar ne visai parasyk ar grazino pinigus, ir kaip ten baigesi?
Atsakyti
Valio! visgi pinigai jau mūsų rankose smile.gif . O mes juos galim jaunavedžiam atiduoti kaip ir turėjo būti
Atsakyti
Štai kaip supakavau dovana bendradarbiams:

1, 2
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simre: 10 lapkričio 2007 - 11:32
nuostabu simre wink.gif
Atsakyti
QUOTE(simre @ 2007 11 10, 13:26)
Štai kaip supakavau dovana bendradarbiams:

1, 2

kaip saunei atrodo. thumbup.gif va ir gelyte ir dovana. o kaip tapopieriu tu pritvirtinai ? g.gif
Atsakyti