Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanų pakavimas

Prisiskaičiau apie dovanų pakavimus...bet per vėlai mirksiukas.gif jau supakavus buvau dovanėlę...tai rodau ją čia:

user posted image

o čia mano darytos dėžutės papuošaliukams:

user posted image

SM tema "Mano Dekoruotas Pasaulis"

user posted image MANO DEKORUOTAS PASAULIS user posted image
Atsakyti

Prisiskaičiau apie dovanų pakavimus...bet per vėlai mirksiukas.gif jau supakavus buvau dovanėlę...tai rodau ją č

jetau tikrai orginaliai ipakavai dovana man tas drugelis graziai atrodo nors ir baltas bet thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif jis cia labai tinka ir tos plunksneles. wub.gif tikrai bendras vaizdas 10. man ydomu is ko padarytas drugelis ? g.gif aisku jeigalima suzinoti bigsmile.gif dezutes irgi mielos labai liuks saunuole rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(ritperliukas @ 2007 09 17, 16:43)
jetau tikrai orginaliai ipakavai dovana  man tas drugelis graziai atrodo nors ir baltas bet  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  jis cia labai tinka ir tos plunksneles.  wub.gif  tikrai bendras vaizdas 10. man ydomu is ko padarytas drugelis ? g.gif  aisku jeigalima suzinoti  bigsmile.gif dezutes irgi mielos labai liuks  saunuole  rolleyes.gif

Žinok, drugelis tai ne baltas...tik nuotraukoj taip atrodo...is tikro jis lankstytas origami technika is svelniai zalsvo popieriaus su sviesiais taskuciais ax.gif
Atsakyti
Justess22 liuksiškai supakuota dovana wub.gif smile.gif kiek daug tu talentų pasirodo turi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(_agnute_ @ 2007 09 17, 19:14)
Justess22 liuksiškai supakuota dovana  wub.gif smile.gif kiek daug tu talentų pasirodo turi blush2.gif

aciu 4u.gif tai kad tu talentu ko gero tik viena turiu, bet jis daug kur pritaikomas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2007 09 17, 18:41)
aciu 4u.gif tai kad tu talentu ko gero tik viena turiu, bet jis daug kur pritaikomas  lotuliukas.gif

As ir prisidesiu prie pagyru, tikrai labai graziai ir originaliai supakavai dovana wub.gif , o dezutes irgi grazios labai bigsmile.gif , gal galetum pasidalinti is kokio popieriaus (jei neklystu, kad popierius) gaminai jas ax.gif ?
Beje, del to vieno talento, tai kazkaip abejoju, kad TIK viena turi, nenuvertink taip saves schmoll.gif 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2007 09 17, 11:03)
Prisiskaičiau apie dovanų pakavimus...bet per vėlai mirksiukas.gif jau supakavus buvau dovanėlę...tai rodau ją čia:

user posted image

user posted image

SM tema "Mano Dekoruotas Pasaulis"

user posted image MANO DEKORUOTAS PASAULIS user posted image

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(nenuorama: ) @ 2007 09 17, 22:25)
As ir prisidesiu prie pagyru, tikrai labai graziai ir originaliai supakavai dovana wub.gif , o dezutes irgi grazios labai bigsmile.gif , gal galetum pasidalinti is kokio popieriaus (jei neklystu, kad popierius) gaminai jas ax.gif ?
Beje, del to vieno talento, tai kazkaip abejoju, kad TIK viena turi, nenuvertink taip saves schmoll.gif  4u.gif  mirksiukas.gif

Dėkui 4u.gif o dežutės tai is spalvoto kartono...

QUOTE(Broske @ 2007 09 17, 23:35)

ačiū 4u.gif
Atsakyti
labai mielai tas drugelis atrodo thumbup.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2007 09 17, 10:03)

nu liuks thumbup.gif gera ideja davei drinks_cheers.gif imk balioneli 4u.gif
Papildyta:

ta plevele labai grazi.. ir kur tu jos imi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(domcius @ 2007 09 20, 11:01)
nu liuks  thumbup.gif  gera ideja davei drinks_cheers.gif  imk balioneli 4u.gif
ta plevele labai grazi.. ir kur tu jos imi?  ax.gif

ačiū 4u.gif o apie kokią čia tu plėvelę kalbi? nelabai supratau... g.gif
Atsakyti
[quote=nenuorama: ),2007 09 17, 22:25]
Beje, del to vieno talento, tai kazkaip abejoju, kad TIK viena turi, nenuvertink taip saves schmoll.gif 4u.gif mirksiukas.gif
[/quote

as irgi bandziau is origami knygos lankstyti tai man tik palstake gerai gaunasi, nes dekoruosiu kambary per mergaites gimtadieni tomis lankstytomis plastakemis,tik va nuvaziavau i senukus nes man reikejo spalvoto popieriaus pamaciau toky popieriu spalvota printeriams ten jo daug ir pasiimiau sumokejau 6.30 lt , bet paskui pamaciau kad yra specialiai popierius skirtas origami ten irgi visokiu spalvu, taciau nedaug to popieriaus.ir nedaug kainavo tik 80 cnt thumbup.gif bet kazkaip dabar gailiuosi kad nenusipirkau . o ta printeriams pajamiau doh.gif nes origami tai jau skirtas popierius jis buvo kvadratinis, o sitas printeriams dabar tenka karpyti ir dar jis truputi per storas. doh.gif
Atsakyti