Prisiskaičiau apie dovanų pakavimus...bet per vėlai jau supakavus buvau dovanėlę...tai rodau ją čia:
o čia mano darytos dėžutės papuošaliukams:
SM tema "Mano Dekoruotas Pasaulis"
MANO DEKORUOTAS PASAULIS
Prisiskaičiau apie dovanų pakavimus...bet per vėlai jau supakavus buvau dovanėlę...tai rodau ją č
jetau tikrai orginaliai ipakavai dovana man tas drugelis graziai atrodo nors ir baltas bet jis cia labai tinka ir tos plunksneles. tikrai bendras vaizdas 10. man ydomu is ko padarytas drugelis ? aisku jeigalima suzinoti dezutes irgi mielos labai liuks saunuole
QUOTE(ritperliukas @ 2007 09 17, 16:43)
jetau tikrai orginaliai ipakavai dovana man tas drugelis graziai atrodo nors ir baltas bet jis cia labai tinka ir tos plunksneles. tikrai bendras vaizdas 10. man ydomu is ko padarytas drugelis ? aisku jeigalima suzinoti dezutes irgi mielos labai liuks saunuole
Žinok, drugelis tai ne baltas...tik nuotraukoj taip atrodo...is tikro jis lankstytas origami technika is svelniai zalsvo popieriaus su sviesiais taskuciais
Justess22 liuksiškai supakuota dovana kiek daug tu talentų pasirodo turi
QUOTE(_agnute_ @ 2007 09 17, 19:14)
Justess22 liuksiškai supakuota dovana kiek daug tu talentų pasirodo turi
aciu tai kad tu talentu ko gero tik viena turiu, bet jis daug kur pritaikomas
QUOTE(justess22 @ 2007 09 17, 18:41)
aciu tai kad tu talentu ko gero tik viena turiu, bet jis daug kur pritaikomas
As ir prisidesiu prie pagyru, tikrai labai graziai ir originaliai supakavai dovana , o dezutes irgi grazios labai , gal galetum pasidalinti is kokio popieriaus (jei neklystu, kad popierius) gaminai jas ?
Beje, del to vieno talento, tai kazkaip abejoju, kad TIK viena turi, nenuvertink taip saves
QUOTE(justess22 @ 2007 09 17, 11:03)
Prisiskaičiau apie dovanų pakavimus...bet per vėlai jau supakavus buvau dovanėlę...tai rodau ją čia:
MANO DEKORUOTAS PASAULIS
MANO DEKORUOTAS PASAULIS
QUOTE(nenuorama: ) @ 2007 09 17, 22:25)
As ir prisidesiu prie pagyru, tikrai labai graziai ir originaliai supakavai dovana , o dezutes irgi grazios labai , gal galetum pasidalinti is kokio popieriaus (jei neklystu, kad popierius) gaminai jas ?
Beje, del to vieno talento, tai kazkaip abejoju, kad TIK viena turi, nenuvertink taip saves
Dėkui o dežutės tai is spalvoto kartono...
QUOTE(Broske @ 2007 09 17, 23:35)
ačiū
labai mielai tas drugelis atrodo
QUOTE(justess22 @ 2007 09 17, 10:03)
MANO DEKORUOTAS PASAULIS
MANO DEKORUOTAS PASAULIS
nu liuks gera ideja davei imk balioneli
Papildyta:
ta plevele labai grazi.. ir kur tu jos imi?
QUOTE(domcius @ 2007 09 20, 11:01)
nu liuks gera ideja davei imk balioneli
ačiū o apie kokią čia tu plėvelę kalbi? nelabai supratau...
[quote=nenuorama: ),2007 09 17, 22:25]
[/quote
as irgi bandziau is origami knygos lankstyti tai man tik palstake gerai gaunasi, nes dekoruosiu kambary per mergaites gimtadieni tomis lankstytomis plastakemis,tik va nuvaziavau i senukus nes man reikejo spalvoto popieriaus pamaciau toky popieriu spalvota printeriams ten jo daug ir pasiimiau sumokejau 6.30 lt , bet paskui pamaciau kad yra specialiai popierius skirtas origami ten irgi visokiu spalvu, taciau nedaug to popieriaus.ir nedaug kainavo tik 80 cnt bet kazkaip dabar gailiuosi kad nenusipirkau . o ta printeriams pajamiau nes origami tai jau skirtas popierius jis buvo kvadratinis, o sitas printeriams dabar tenka karpyti ir dar jis truputi per storas.
[/quote
as irgi bandziau is origami knygos lankstyti tai man tik palstake gerai gaunasi, nes dekoruosiu kambary per mergaites gimtadieni tomis lankstytomis plastakemis,tik va nuvaziavau i senukus nes man reikejo spalvoto popieriaus pamaciau toky popieriu spalvota printeriams ten jo daug ir pasiimiau sumokejau 6.30 lt , bet paskui pamaciau kad yra specialiai popierius skirtas origami ten irgi visokiu spalvu, taciau nedaug to popieriaus.ir nedaug kainavo tik 80 cnt bet kazkaip dabar gailiuosi kad nenusipirkau . o ta printeriams pajamiau nes origami tai jau skirtas popierius jis buvo kvadratinis, o sitas printeriams dabar tenka karpyti ir dar jis truputi per storas.