Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(Cikadelė @ 2005 05 19, 11:59)
Drusia o tu ėjai į odos ir veneros ligų dispanserį prie Klaipėdos viešbučio? pas kokią gydytoją?  4u.gif

aš tepu medetkų tepaliuku, tik lietuvišku- Sanito- kaina apie 4 litai thumbup.gif super geras, rekomendavau visoms kur žvyneline ar alergijom serga, tikrai padeda thumbup.gif

Buvau gavusi siuntimą į Jūrininkų ligoninės ambulatoriją pas gyd. Zolubą. Prieš tai buvau girdėjusi, kad jis vienas geriausių alergologų Klaipėdoje. Tai jis man ir paskyrė Prednisolon, kai kiti vaistai neveikė. Misis sakė, kad nevertina Zolubo kaip gydytojo g.gif nu bet jis man buvo padėjęs, bet va tik dviem metams sad.gif
O medetkų tepaliuką ir aš turiu - reikės pabandyt. Šiandien žirniukų nebegeriu, tai kol kas jokių bėrimų smile.gif
Atsakyti
Man tai išvis nepatinka ta kova tarp gydytojų chemikų ir gydytojų žolelininkų.
Išvis, netrėtų būti išskirta. Kiekvienas save gerbiantis gydytojas turėtų informuoti pacientą apie įvairius gydymo būdus, o ne pasižiūrėjus į snukutį sakyk: "Pagerk aspirino - praeis"
Manau, kad gydytojas turi žmoguis suteikti informaciją apie įvairių preaparatų veikimą, o žmogus turi atsirinkti (tiek pagal kainą, tiek pagal natūralumą, tiek pagal savo ateities planus...)
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2005 05 20, 09:59)
Man tai išvis nepatinka ta kova tarp gydytojų chemikų ir gydytojų žolelininkų.
Išvis, netrėtų būti išskirta. Kiekvienas save gerbiantis gydytojas turėtų informuoti pacientą apie įvairius gydymo būdus, o ne pasižiūrėjus į snukutį sakyk: "Pagerk aspirino - praeis"
Manau, kad gydytojas turi žmoguis suteikti informaciją apie įvairių preaparatų veikimą, o žmogus turi atsirinkti (tiek pagal kainą, tiek pagal natūralumą, tiek pagal savo ateities planus...)

Būtent. Jeigu pvz. skundiesi nemiga, nereiškia, kad iš karto reikia vaistus gerti. Gal užtektų pakoreguotų gyvenimo būdą, žolių arbatos išgerti.
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2005 05 20, 11:02)
Būtent. Jeigu pvz. skundiesi nemiga, nereiškia, kad iš karto reikia vaistus gerti. Gal užtektų pakoreguotų gyvenimo būdą, žolių arbatos išgerti.

thumbup.gif
aš nei vienų nei kitų nepeikiu, tik tikrai jie turi bendradarbiauti, o ne dvikovoj sėdėt ir keiksnot vieni kitus...
Atsakyti
QUOTE(Drusia @ 2005 05 19, 15:54)
Buvau gavusi siuntimą į Jūrininkų ligoninės ambulatoriją pas gyd. Zolubą (...)

O aš tai lankiausi pas gydytoją Bugienę. Šiaip nebloga gydytoja jau vien
todėl, kad nebijo apžiūrėti, paliesti išbertų vietų, noriai atsakinėja į
klausimus. Bet ji tradicinės medicinos gydytoja. Aš vartojau ir gaminamų
tepaliukų, kiek susitepiau sau fucikorto, travokorto, premandolo. Visi jie
hormoniniai cry.gif galų gale jau planuoju pastoti, paprašiau daktarėsd
išrašyti pačių nekalčiauių vaistų, kokių tik įmanoma. Ta prasme, pasirinkti
menkiausią blogybę iš blogybių. O man prirašė premandol, jis silpnesnis už
kitus tepalus, bet nėšukėms ir planuojančioms pastoti jis nerekomenduojamas,
o aš nežinojau, pasitikėjau gydytoja ir juo twepiausi išbertas vietas, ypač
spenelius sad.gif

taigi nuo tų tepalų man nieko doro nebuvo, tik nugydė ir tiek. Dabar užtat
griebiuosi šiaudo- homeopatijos. Pakolkas veikia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Cikadelė @ 2005 05 20, 13:22)
O aš tai lankiausi pas gydytoją Bugienę. Šiaip nebloga gydytoja jau vien
todėl, kad nebijo apžiūrėti, paliesti išbertų vietų, noriai atsakinėja į
klausimus. Bet ji tradicinės medicinos gydytoja. Aš vartojau ir gaminamų
tepaliukų, kiek susitepiau sau fucikorto, travokorto, premandolo. Visi jie
hormoniniai cry.gif galų gale jau planuoju pastoti, paprašiau daktarėsd
išrašyti pačių nekalčiauių vaistų, kokių tik įmanoma. Ta prasme, pasirinkti
menkiausią blogybę iš blogybių. O man prirašė premandol, jis silpnesnis už
kitus tepalus, bet nėšukėms ir planuojančioms pastoti jis nerekomenduojamas,
o aš nežinojau, pasitikėjau gydytoja ir juo twepiausi išbertas vietas, ypač
spenelius sad.gif

smile.gif taij labai džiugu smile.gif
Tikrai šaunu, kad veikia tai aks natūralu, o ne sintetika biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cikadelė @ 2005 05 20, 13:22)

Cikadele, kiek praėjo laiko kai tau nuo homeopatinių vaistų pagerėjo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Drusia: 20 gegužės 2005 - 22:29
QUOTE(Drusia @ 2005 05 20, 23:27)
Cikadele, kiek praėjo laiko kai tau nuo homeopatinių vaistų pagerėjo?

aš jau gydausi ilgiau nei 2 mėnesiai. Pagėrus žirniukus man iškart pagerėjo, visi bėrimai išnyko, po savaitės truputį atsirado...paskui mažinom dozę, bėrimai vėl pradėjo didėti, paskui vėl pagerėjo, vėl pablogėjo, pagerėjo iki šiol...bet vakar pastebėjau, kad labai padidėžo niežėjimas ir atsirado bėrimai. Vienu žodžiu banguoja, bet... ką noriu pabrėžti, kad gali pablogėti nuo suvalgyto kitokio maisto, nuo stresinės būklės ir t.t taigi homeopatiniai vaistukai gali čia būti visai nė prie ko...

Pastaba- bet homeopatiniai žirniukai man padeda, kadangi taip blogai, kaip prieš ateinant pas Misių man tikrai nėra. Taigi gydausi toliau...

Jei, Drusia, tau tikrai blogai, nebijok pas jį nueiti, jis labai fainas ir supratingas daktaras ax.gif
Atsakyti
Sveiki,
Gal kas vartojat šiuos lietuviškus vaistukus, juos pirkau Kaune homeopatinėje vaistinėje. Pasidalinkite patirtimi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Slapukė @ 2005 06 30, 13:53)
Sveiki,
Gal kas vartojat šiuos lietuviškus vaistukus, juos pirkau Kaune homeopatinėje vaistinėje. Pasidalinkite patirtimi  4u.gif

Ar kalbi apie gaminamus? As naudoju gaminamus ir firmos "heel".Jauciuosi tikrai geriau,padeda.
Atsakyti
QUOTE(laura333 @ 2005 07 01, 11:52)
Ar kalbi apie gaminamus? As naudoju gaminamus ir firmos "heel".Jauciuosi tikrai geriau,padeda.

Girdėjau apie Kauno Rotušės ailštėje gaminamus homeopatinėje vaistinėje vaistus. Gal kas bandėte, nes man rekomendavo, bet dar nebandžiau. |O kokius kokrečiai vaistus Tu vartoji g.gif
Atsakyti
as jau porą metų gydausi tik homeopatiniais nes prieš 2 metus persirgau laimo liga nuo erkės išgėriau tiek antibiotikų, kad turbūt visam gyvenimui užteks. pernai vidury vasaros susirgau bronchitu ir antibiotikai jau nebepadėjo. taigi išsigydžiau tik homeopatiniais. visiškai nesvarbu kurioj vaistinėj juos gamina, nes principas toks pats. ir svarbiausia kad nėra šalutinio poveikio
Atsakyti