Gal kas lamketes ar lankotes pas gyd. Vaivariene Kaune?
QUOTE(Bajm @ 2005 05 18, 08:28)
Kyla klausimas: ar homeopatai gydo akių ligas, pvz. aš trumparegė, tai gal išrašytų kokių žolyčių gerti, nes vitaminai yra šššššššššš........
nenoriu būti reklamos auka 

Labutis,
aš savo homeopato prašiau man išrašyti kokių vitaminų, nes pas mane visas ligų komplektas- nuo žvynelinės, trumparegystės, dirgliosios žarnos sindromo iki nuolatinių besikartojančių peršailmų, chroniškų sinusitų ir t.t
Gydytojas patarė......daugiau valgyti daržovių, jų valgyti prie kiekvienų pusryčių, pietų ir vakarienės, ypač dabar tinka lapinės daržovės. Pasak jo ne viena vitaminų tabletė taip neveiks gerai, kaip natūrali daržovė, ir čia ne tos, kurios pardavinėjamos dabar- iš Lenkijos atvežtos- jos bevertės

Na pasak jo dar įmanomas vienas variantas- kad nepadaugint ir nepamažint, galima vieną dieną vitamino tabletė, kitą dieną daržovės

Taigi vakar tiek salotų, agurkiukų ir morkų prisikirtau, dariau salotas

Ar yra tokių, kurios gydėsi kokią alergiją pas homeopatą?
Beveik prieš savaitę homeopatas išrašė tokių žirniukų, pradėjau gerti - tai žiauuuriai paūmėjo mano alergija - nerealiai beria, niežti, veidą pradėjo berti - vakarais iš namų nė kojos iškelti negaliu
Buvau šiandien užbėgusi, tai sakė, kad dabar tų vaistų vartojimą nutraukti. Gal kam yra panašiai buvę?
Beveik prieš savaitę homeopatas išrašė tokių žirniukų, pradėjau gerti - tai žiauuuriai paūmėjo mano alergija - nerealiai beria, niežti, veidą pradėjo berti - vakarais iš namų nė kojos iškelti negaliu

aš sakiau, kad mano panelytė gydė nuo alergijos. bet ji dar kūdikis, tad nežinau kaip suaugusiam. o be to, girdėjau, kad nuo homeopatainių yra paaštrėjimas pradžioj, o po to viskas normaliai praeina. bet aš taip TIK girdėjau.
QUOTE(Drusia @ 2005 05 18, 16:17)
Buvau šiandien užbėgusi, tai sakė, kad dabar tų vaistų vartojimą nutraukti. Gal kam yra panašiai buvę?

Drusia taigi mane gydo nuo alergijos ir žvynelinės

Homeopatijoje taip jau būna, kad pačioje pradžioje paūmėjimas

QUOTE(Drusia @ 2005 05 18, 16:17)

Kaip tik pries savaite vedziau savo dukra i homeopatijos centra Kaune. Jai nustate alergija,gydytoja paskyre zirnelius ir perspejo ,kad liga gali paumeti. Taip ir atsitiko berimas padidejo,tai dukra dziaugiasi ,kad lauke salta ir nereikia trumpu rankoviu. Dar gydytoja minejo jai labai paumes tai zirniukus trim dienom nutraukti ,o po to butinai testi vel.
Tad manau tu nepergyvenk del paumejimo ,tai tik rodo ,kad tau tie vaistai tinka .Viskas bus OK.

Ačiū už padrąsinimus
Pirmą kartą kai gydžiausi ta alergiją gėriau Prednisolon
, tai irgi buvo paūmėję. Bet čia išsigandau - niežti ne tas žodis, ir bjauriausia, kad veidą išberia.
Tikiuosi, kad viskas bus gerai

QUOTE(Drusia @ 2005 05 18, 20:23)
Ačiū už padrąsinimus
, tai irgi buvo paūmėję. Bet čia išsigandau - niežti ne tas žodis, ir bjauriausia, kad veidą išberia.

Musu homeopate ,patare vaistinej nusipirkti MENOVASIN spirito ir patepti niezincias vietas.Pabandyk gal pades.
Mano vyriškis žvynelinei gydyt tepa irgi ka-kokį homeopatinį tepaliuką. Tai iškart šiek tiek paaštrėjo, o po kokios savaitės pradėjo stipriai mažėti žaizdelės. KAi kurios netgi išnyko....
Ir dar, mano supratimu - vaistų reklama apskritai turėtų būti uždrausta..... nes taip ir prisiperka žmonės ko reikia ir ko nereikia....
Mano asmeninis pavyzdys:
Nuolat dirbau įmonėje, uždaroje nevėdinamoje patalpoje, taigi, po kelių valandų jausdavausi mieguista. KAip tik paklausiau gydytojos, kodėl aš mieguista? ji pasiūlė gerti neurosan vitaminus. Vėlgi, pažystamai gydytojai paskambinau, ji taikliai paklausė, ar dažnai vėdinam kabinetą? Taigi kai pasakiau, kad ne - ji patarė jį vėdinti, nes mieguistumas atsiranda nuo deguonies trūkumo smegenims....
Nors nepakovosi... medicinos pramonė per daug galinga ir pelninga.....
Ir dar, mano supratimu - vaistų reklama apskritai turėtų būti uždrausta..... nes taip ir prisiperka žmonės ko reikia ir ko nereikia....
Mano asmeninis pavyzdys:
Nuolat dirbau įmonėje, uždaroje nevėdinamoje patalpoje, taigi, po kelių valandų jausdavausi mieguista. KAip tik paklausiau gydytojos, kodėl aš mieguista? ji pasiūlė gerti neurosan vitaminus. Vėlgi, pažystamai gydytojai paskambinau, ji taikliai paklausė, ar dažnai vėdinam kabinetą? Taigi kai pasakiau, kad ne - ji patarė jį vėdinti, nes mieguistumas atsiranda nuo deguonies trūkumo smegenims....
Nors nepakovosi... medicinos pramonė per daug galinga ir pelninga.....
Mano pasiulytas MENOVASIN spiritas ,tai tikrai nepakenks ,nes tai ne vidinis vaistas ,o tik medicininis spiritas.As ji naudoju injekcijoms, tinka ir zaizdelems dezinfekuoti ,nuima niezejima. Tai ne reklama.

QUOTE(Drusia @ 2005 05 18, 20:23)
Ačiū už padrąsinimus

Drusia o tu ėjai į odos ir veneros ligų dispanserį prie Klaipėdos viešbučio? pas kokią gydytoją?

man buvo prirašę tepala premandol,kuiro sudėtis prednisolanas, praktiškai tas pats kaip ir tavo

aš tepu medetkų tepaliuku, tik lietuvišku- Sanito- kaina apie 4 litai