Kiek as esu vaiksciojusi pasa gydytojus (ivairiu sriciu) mane jau baigia uzmuzti ju abejingumas zmogaus savijautai

Tad manau lieka homeopatija, nes noriu atsigauti nuo tos chemijos. Daugiau teko vartoti homeopatiniu nuo migrenos, Capadol, bet nepadejo...o siaip vartojau nuo sinusito cinabsin- labai geri... Kita vertus man teko gerti tokius mazus zirnelius (fosfara su kakokiais deriniais), mano svainis yra homeopatas, tai lyg ir opadejo, lyg ir ne...nelabai galiu pasakyti, nes kartas budavo keista, kad duoda isgerti viena, adatos galutes dydzio zirneli ir sako, kad jis veiks visa menesi... Bet gal cia mano siokia tokia problema, nelebai tikejau, kad jie pades....Gal daug ka lemia tikejimas.
Bet pvz Klaipedoje yra lab geras homeopatas Misius, mano bendradarbei vis atsinaujindavo opos, situacija buvo kritine, jai niekas nepadejo, jas pjaudavo, isleisdavo pulius ir viskas, bet tas homeopatas pagyde ja, jau 2 metai kaip neatsirado ne vienos opos....
Dra galvojau apie viena varianta- grynos vaistazoles. Juk yra kaimuose dar islikusios zolininkes, zinancios ir zoles ir kitus netradicinius gydmosi budus. Pvz vaikysteje mano brolis buvo super sunkus bronchito ligonis- o zinot kaip jis isgijo? pagal senu zmoniu receptus, pagavo gyva rupuze, ja uzpyle degtine ir paskui dave broliui ilasine po kelis lasus i vandeni- isgiji, bent jau apmazino daug dideliu ligu....
Gal zinot dar kazka netradicinio- gal homeopatijos, gal liaudies medicinos... mane domintu ivairus berimai, egzemos, alergija.... Gal ka galit pasiulyti nuo alvos skausmo ir imuninei sistemai pagerinti