Įkraunama...
Įkraunama...

3 mėn. kūdikis - ar jau primaitinti?

QUOTE(starka @ 2009 08 24, 14:27)
Sveikos mamytės 4u.gif
Mano berniukams 3 men, jau nuo savaitės ligininėje liepė primaitinti mišinuku nes tipo mano pieno neužtenka ( taip man ir pagadino visas mano viltis maitinti tik savo pienu) baigėsi tuo kad mano berniukas vienas atsisakė imti krūtinę, kitas dar truputuką valgo bet irgi prieš paimdamas labai smarkiai verkia, tai bandau viską,ir dažniau glaudžiu tą sūnelį kuris valgo ir nusitraukinėju, bet pienas vis mažėja ir dėl to tikrai pergyvenu, bet nieko nepadarysi...O dėl primaitinimo tai tikrai mano pediatrė jau liepė nuo dviejų mėn duoti paragauti banano, o nuo 3 sakė jau duoti obuoliuko, bet aš neklausiau, sakaupalauksiu iki 4 mėn.tada pradėsiu

g.gif ....
nu tos pediatrės unsure.gif ......

mano seseriai ligoninėj irgi liepė mišinuku primaitinti, bet ta aišku neklausė....juk žino, kaip ištikrųjų yra.....
svarbiausia nestresuok.....ir siūlau nueiti į maitinančių temas....ten yra kelios mamytės su dvynukais....pasidalins patirtimi rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agotė: 24 rugpjūčio 2009 - 19:01
QUOTE(starka @ 2009 08 24, 14:27)
O dėl primaitinimo tai tikrai mano pediatrė jau liepė nuo dviejų mėn duoti paragauti banano, o nuo 3 sakė jau duoti obuoliuko, bet aš neklausiau, sakaupalauksiu iki 4 mėn.tada pradėsiu

Tai kad šiaip jau iki 6 mėn. nereikia jokių bananų, jeigu pieno neužtenka, tada mišinuku reikia keisti, o ne bananais. g.gif Gi tokiems mažiems dar ir valgyt bananus sunku, gi mažų vaikų refleksas yra stumti su liežuviu iš burnytės visokius svetimkūnius kad neužspringti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Elemire @ 2009 08 26, 13:36)
Tai kad šiaip jau iki 6 mėn. nereikia jokių bananų, jeigu pieno neužtenka, tada mišinuku reikia keisti, o ne bananais.  g.gif Gi tokiems mažiems dar ir valgyt bananus sunku, gi mažų vaikų refleksas yra stumti su liežuviu iš burnytės visokius svetimkūnius kad neužspringti.  g.gif

Pasak kai kuriu pediatru, vaikui iki 6 men isvis nieko papildomai neduoti tongue.gif
Maniske banano paragavo 3.5 men ir nieko ji liezuviu nestume atgal. Labai skaniai valge.
Atsakyti
QUOTE(SuperMeska @ 2009 09 03, 17:49)
Pasak kai kuriu pediatru, vaikui iki 6 men isvis nieko papildomai neduoti  tongue.gif 
Maniske banano paragavo 3.5 men ir nieko ji liezuviu nestume atgal. Labai skaniai valge.

Yra ir kitokia teorija, kad keliu menesiu kudikis nuryja viska, ka paduosi. Bet tai toli grazu nereiskia, kad vaikiukui tai patiko, ir kad tai yra sveika ir butina tokiems maziukams. Tik 4-6 men. kudikiai jau sugeba atskirti, kas jiems skanu ir praryti, o kas neskanu - isstumti.
Bet vienokiu ar kitokiu atveju, primaitinti nuo 2-3 men. tikrai nereikia, nes realios naudos tai neduos (ypac visokie bananai), nebent tik pakenkti gali.
Atsakyti
QUOTE(ritukasx @ 2009 09 03, 18:43)
Bet vienokiu ar kitokiu atveju, primaitinti nuo 2-3 men. tikrai nereikia, nes realios naudos tai neduos (ypac visokie bananai), nebent tik pakenkti gali.

Ir kuo pakenks?
Mums nauda buvo. Vos tik pradejau primaitinti, iskart susitvarke tustinimasis. O kol valge vien tik misinuka, oi kaip vargom.
Atsakyti
QUOTE(SuperMeska @ 2009 09 03, 18:50)
Ir kuo pakenks?
Mums nauda buvo. Vos tik pradejau primaitinti, iskart susitvarke tustinimasis. O kol valge vien tik misinuka, oi kaip vargom.

Cia bananai jums taip padejo? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ritukasx @ 2009 09 03, 19:32)
Cia bananai jums taip padejo?  blink.gif

Duodavau obuolio arba banano.
Nemanau, kad cia sutapimas, is tikruju padejo.
Atsakyti
QUOTE(SuperMeska @ 2009 09 03, 20:17)

Drįsciau suabejoti, kad obuolys ar bananas 3 men. kudikiui galetu sutvarkyti tustinimasi. g.gif ....o gal misinuka pakeitete, todel ir susitvarke viskas g.gif
Atsakyti
QUOTE(ritukasx @ 2009 09 03, 20:56)
Drįsciau suabejoti, kad obuolys ar bananas 3 men. kudikiui galetu sutvarkyti tustinimasi.  g.gif ....o gal misinuka pakeitete, todel ir susitvarke viskas  g.gif

Misinuko nekeitem, visada ta pati valge.
Todel ir nesigailiu del ankstyvo primaitinimo. Cia aisku kiekvienas daro pagal save, as tik savo situacija pasakiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperMeska @ 2009 09 03, 20:17)

Pritariu, nors maitinu savo pienu, bet problemu turejom su viduriukais, o db jau thumbup.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti